• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

180 derece dönen kaynana

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
merhaba kk kadınları
benim konumu bir çoğunuz biliyor aylar önce çok sıkıntı çektim ama düzeldi çok şükür
şimdi sorular gelecek siz sormadan ben anlatayım evet eşimle çok sorunumuz vardı ama atlattık eşim çok çabaladı hatta ben bile bazen kendime tahammül edemez oldum çok sabırlı davrandı ve hep alttan aldı beni kazanmak için çok savaştı ve herşey düzeldi çok şükür...
ama kvdem bi tuhaflaştı galiba oğlunun hatalı olduğunu hala kendine yediremiyor ve benım üzerime oynuyor
kvdeme hep iyi davrandım ilk gelinden yüzü gülmemeş benden gülsün dedim görümcemle aram iyi ama kvdem gerçekten oyuncu oldu çıktı
surat asıyor eşim yokken eşim gelince samimi
misafırlığe gidiyorum mesela buz dolabina bir şey koyulacağında izin almadan koymuyorum 3 yıllık geliniyım demiyorki kızım buz dolabı ne ki aç kapa demiyor
ama eltim milletin yanında yüzüne sen şöylesin bçylesin diye saydırır ona saygıda kusur etmez
torunum diye ağlıyor ben neyaparsam tam tersini yapıyor oğluma artık işim olsa bile bırakmıyorum ona
2 haftadır hastayım arayıp nasılsın bile demedi ki o hasta olunca ben ilgileniyorum
millet onun yanında beni övünce bozuluyor
iki yüzlü davranıyor saçma bahaneler bulup kendini haklı çıkartmaya çalışıyor ve bende görüşmeme hattan anne dememe kararı aldım
eşime de bunları ilet dedim o da benim ona bir kaç çift sözm var yeter etti o artık uygun zamanı bulup konuşacak
benim ailem onu herşeye çağırıyor bir kere çaya bile çağırmadı ailemi ha çay dediğin ne ki ama insan verdiğin değerin karşılığını bekliyor
eşim aramaz gel demez ben derdim hep gel diye ama diyorum ya hiç kıymetim yok
öbür gelini 10 kişinin yanında kvdeme allahtan çocuklarım sana benzeyipte çirkin olmadı demiş ama o çok kıymetli
ha araları tabi iyi olsun ama ben hertürlü özverili davranırken kıymetim yok biri bana nasıl çazgır olacağımı anlatsınya artık yumuşak yüzlü olmak istemiyorum çat çat laf saymak istiyorum kızlar demekki gerçekten kötü davranan yaranıyormuş

Vegaa üye değilken takip ediyordum konularını. Zaman çabuk geçti. Sevindim mutlu olmana.

Kv ye gelince. Evet kesinlikle kötü olan yaranır. Daha yakın zamanda kv mi arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü. Ben el kızıyım idare edeceksin beni yoksa olan sana olur dedim. Şimdi yüzüme bile bakamıyor bırak eşimi doldurup üstüme salmayı. Deli damarım tuttu yaptım. Patlama noktasına gelince sende böyle bi çıkış yaparsın gibi geldi bana. İyisi mi sen kendini önemse ve o son noktaya gelmeden mesafeyi koy.

O tartışmadan sonra kv yi ne aradım ne sordum kendisi arıyor nasılsın demek için.

sen asaletini koru canım önceden seni koruyordu evliliğin bozulmasın diye yanında idi şimdi niye böyle davranıyor çünkü eşini olumlu yönde değiştirdin ya bence ona bozaluyor araya mesafe koy en iyisi

Vegaa üye değilken takip ediyordum konularını. Zaman çabuk geçti. Sevindim mutlu olmana.

Kv ye gelince. Evet kesinlikle kötü olan yaranır. Daha yakın zamanda kv mi arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü. Ben el kızıyım idare edeceksin beni yoksa olan sana olur dedim. Şimdi yüzüme bile bakamıyor bırak eşimi doldurup üstüme salmayı. Deli damarım tuttu yaptım. Patlama noktasına gelince sende böyle bi çıkış yaparsın gibi geldi bana. İyisi mi sen kendini önemse ve o son noktaya gelmeden mesafeyi koy.

O tartışmadan sonra kv yi ne aradım ne sordum kendisi arıyor nasılsın demek için.
işta o patlama bende nasıl olur bilmiyorum bak iki haftadır hastayım ve kadın demiyorki çocuğun var hastasın bir çorba yapayım ben olsam yapardım
sonra annemlere yemek yemeye gidiyoruz deyince aa bende de yerdiniz diyip bozulup telefeonu kapatıyor çat diye

ya mesafe yi koru bırak kimi seviyorsa sevsin iki yüzlü davranmak istiyosa davransın sen saygıyı koru üzerine düşeni yap ve hiç birşey bekleme
bunları yaparsan ne fazla üzülürsün nede yüzgöz olursun

sen asaletini koru canım önceden seni koruyordu evliliğin bozulmasın diye yanında idi şimdi niye böyle davranıyor çünkü eşini olumlu yönde değiştirdin ya bence ona bozaluyor araya mesafe koy en iyisi
silmek istiyorum mesafeden öte hiçe saymak istiyorum

ya mesafe yi koru bırak kimi seviyorsa sevsin iki yüzlü davranmak istiyosa davransın sen saygıyı koru üzerine düşeni yap ve hiç birşey bekleme
bunları yaparsan ne fazla üzülürsün nede yüzgöz olursun
ben görüşmeyi kesmek istiyorum eltime hak veriyorumonun gibi olayım istiyorum ama iki yüzlü değilim bugun doğum gunu aramayacağım normelde pastalar hediyeler kutlardım o benim doğum günümde aramadı bile

işta o patlama bende nasıl olur bilmiyorum bak iki haftadır hastayım ve kadın demiyorki çocuğun var hastasın bir çorba yapayım ben olsam yapardım
sonra annemlere yemek yemeye gidiyoruz deyince aa bende de yerdiniz diyip bozulup telefeonu kapatıyor çat diye
Kadın kendi kendine bi şeylerin derdine düşmüş belli. Olanlar yüzünden bence. Hala oğlunu savunma derdinde. Oğlunun yaptıklarını kabullenemiyordur oğlunun senden özür dilemiş olmasını kabullenemiyordur. Olgun davranmak bu kadar zor mu anlamıyorum bu kvalideleri
yapamıyorsun işte ne yazıkkı gün gelip yine görüşmek zorunda kalıyorsun çünkü eşinin annesi o yüzden mesafeni koru hiç yokmuş gibi say...
aynen öyle mesafe de koyulmuyor sürekli biraraya gelmek zorunda kalıyor insan

ben görüşmeyi kesmek istiyorum eltime hak veriyorumonun gibi olayım istiyorum ama iki yüzlü değilim bugun doğum gunu aramayacağım normelde pastalar hediyeler kutlardım o benim doğum günümde aramadı bile
hiç gerek yok aslında ama siz bilirsiniz

Kadın kendi kendine bi şeylerin derdine düşmüş belli. Olanlar yüzünden bence. Hala oğlunu savunma derdinde. Oğlunun yaptıklarını kabullenemiyordur oğlunun senden özür dilemiş olmasını kabullenemiyordur. Olgun davranmak bu kadar zor mu anlamıyorum bu kvalideleri
aynen öyle mesafe de koyulmuyor sürekli biraraya gelmek zorunda kalıyor insan
ya kadın düşman kesildi bildiğin nispet yapmaya fln çalışıyor sonrada madur edebiyatı yapıyor

Afedersin ama kv köpeklenmeyi istiyor demek ki. Bu kadınlar neden böyle oluyor anlamıyorum. Sen de ona istediğini ver, sert davran. Mecbur kalmadıkça görüşme bakalım nasıl bir gelin olucaksın. Bu onun seçimi...

Afedersin ama kv köpeklenmeyi istiyor demek ki. Bu kadınlar neden böyle oluyor anlamıyorum. Sen de ona istediğini ver, sert davran. Mecbur kalmadıkça görüşme bakalım nasıl bir gelin olucaksın. Bu onun seçimi...
işte onu nasılyapayım nasıl köpekliyim bı orayı açsak tam süper olur

doğumgününde pasta yapacak kadar değer vermişsin helal valla :eek:
yok artııkk aramayacağım bile torununun eline pasta verip kapıda kutluyordum anneme de aynısını yaptım şimdi o beklentiye girer benden hiç beklemez kutlamayacağimi şok olacak

işte onu nasılyapayım nasıl köpekliyim bı orayı açsak tam süper olur
Arama, nezaket gösterme. Bir ortama girmeniz gerektiğinde sadece muhatap ol. Kısacası yokmuş gibi davran. Ama şuna dikkat etmek lazım. Eşinin gözünde haksız konuma düşmemelisin. Yani eşin sen böyle davrandığın için annem sana öyle davranıyora dönmemeli. Bunun için de eşin varken de hiçbir şey yokmuş gibi davranmalısın.

Arama, nezaket gösterme. Bir ortama girmeniz gerektiğinde sadece muhatap ol. Kısacası yokmuş gibi davran. Ama şuna dikkat etmek lazım. Eşinin gözünde haksız konuma düşmemelisin. Yani eşin sen böyle davrandığın için annem sana öyle davranıyora dönmemeli. Bunun için de eşin varken de hiçbir şey yokmuş gibi davranmalısın.
eşim biliyor olanları ve bana hak veriyor geçen gün abim için yengeme hep alttan aldı sana alttan alacağı bir durum yokken benim hatrım için bile olsa iyi davranmadı dedi
yanı artık eşimde arkamda ha birde kvdemle aramız kötü olunca yemeğe geliyor düzeldi zannediyor artık eşime söyledim sakın gelmesin anne bile demek içimden gelmiyor dedim

Back
X