• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

180 derece dönen kaynana

Görüşme demek olmaz. Ama mesafeni koru. Özel günlerinde bir şey yapıp falab götürme ona kuru bi tel aramasi yeter hatta bazen arama bile. Sana ailene evliligine zarar veren her neyse tavrını koy. Sessiz kaldıkça tepene biniyorlar.

eşim biliyor olanları ve bana hak veriyor geçen gün abim için yengeme hep alttan aldı sana alttan alacağı bir durum yokken benim hatrım için bile olsa iyi davranmadı dedi
yanı artık eşimde arkamda ha birde kvdemle aramız kötü olunca yemeğe geliyor düzeldi zannediyor artık eşime söyledim sakın gelmesin anne bile demek içimden gelmiyor dedim
Eşin de bu şekilde arkandaysa sırtın yere gelmez. Haklısın insanın değil anne demesi, yüzünü göresi gelmiyor. Kendi evlatlarını ne kadar üzdüklerinin farkında olsalar keşke.

mesafe... her zaman söylüyorum. ne yaparsan yap ya-ra-na-maz-sın.. O yüzden yapma. Sevimli olmaya çalışma. Yaptıkça kötü olursun, sana daha kötüsünü yapmasına fırsat verirsin. Mesafeni koru, yüz verme. Saygını da koru ama..

Vegaa üye değilken takip ediyordum konularını. Zaman çabuk geçti. Sevindim mutlu olmana.

Kv ye gelince. Evet kesinlikle kötü olan yaranır. Daha yakın zamanda kv mi arayıp açtım ağzımı yumdum gözümü. Ben el kızıyım idare edeceksin beni yoksa olan sana olur dedim. Şimdi yüzüme bile bakamıyor bırak eşimi doldurup üstüme salmayı. Deli damarım tuttu yaptım. Patlama noktasına gelince sende böyle bi çıkış yaparsın gibi geldi bana. İyisi mi sen kendini önemse ve o son noktaya gelmeden mesafeyi koy.

O tartışmadan sonra kv yi ne aradım ne sordum kendisi arıyor nasılsın demek için.
Sen böyle yapınca oğlunu arayıp zırlamadı mı ?

mesafe... her zaman söylüyorum. ne yaparsan yap ya-ra-na-maz-sın.. O yüzden yapma. Sevimli olmaya çalışma. Yaptıkça kötü olursun, sana daha kötüsünü yapmasına fırsat verirsin. Mesafeni koru, yüz verme. Saygını da koru ama..
ilk gelinim beni üzdü diye duygu sömürüsü yaptı bende anne kız oluruz diye düşünüp salak gibi mutlu etmeye çalıştım işte iyilik yapan neden kötülük bulur bunun mantığını anlamaya çalışıyorum

Sen böyle yapınca oğlunu arayıp zırlamadı mı ?
sadece arayıp kötüyüm böyle böyle oldu başım dönüyor üzüntüden falan demiş. Eşim geldi benden özür diledi tekra arayıp konuşur musun üzülmesin dedi. Tamamen haksız oldukları için

yok zırlamadı çünkü o bekler mağduru oynar
Mağduru oynamayan , gelini ile hiç uğraşmayan , işinde gücünde arkadaş çevresi ile vakit geçiren , gelinini kıskanmayan , saygı ve nezaket çerçevesi içinde ilişkisini sürdüren Kv simoşanlag ne şanslı amaaaaaaaa çoğu da sürekli açan hangi fırsatı kollasam da hızur kaçırsam oğlumu kendime esir etsem , gelinini huzursuz etsem mağdur rolü oymasam diye fırsat kolluyor , yerin dibine girin inşallllaaaahhh !!!!!!

sadece arayıp kötüyüm böyle böyle oldu başım dönüyor üzüntüden falan demiş. Eşim geldi benden özür diledi tekra arayıp konuşur musun üzülmesin dedi. Tamamen haksız oldukları için
arayıp konuyu nasıl açıp saydın mesela ne olmuştu da üstüne aradın saydırdın

Nevrin dönsün beter ol deseydin Bi daha arayıp , sen ne yaptın peki ?

Eşinle mutluluklar kapıni kapat evinde mutlu huzurlu ol..Özel günlerde gidip kısa öz sorumluluğunu yerine getir eşinin ailesi diye ve bu kadar..inan kafan öyle rahat oluyor ki tecrübe ile sabit..yaranamiyorsun bi kere çünkü gelinsin. .

Nevrin dönsün beter ol deseydin Bi daha arayıp , sen ne yaptın peki ?
bizim tartışma arabamızı kaynımın sürekli almasıydı. Alırsa alsın şu saatten snra umrumda değil haberin olsun dedim yoo ben aldırmam merak etme dedi iyi o zaman ddm kapattım

arayıp konuyu nasıl açıp saydın mesela ne olmuştu da üstüne aradın saydırdın
bizim arabayı kaynım alıyordu sürekli gerekli gereksiz. Ne zaman ihtiyacımız olsa araba piyasada yoktu. Kvde de buna çanak tutuyordu. Eşimle çözemedim sorunu. Aradım kv yi ona söyledim. Ama ne derdim varsa saydım döktüm.

Aradım önce nasılsın dedim sonra ben sana naptm bugüne kdr dedim ne saygıszlk yaptm dedim yok kızım yapmadın bi şey ne oluyo iyi misin dedi. İyi değilim dedim başladım

Neden özünüzde iyilik varken, kötü de olsa kaynanana hürmet gösteriyorken öteki elti gibi saygısız olmaya özeniyorsun? Çat çat millete laf koymak iyi bir şey mi sence? Milletin ortasında kadına çirkin diyen bir kadın bence normal değildir. Kaynanan da ondan korkusuna susuyordur. Ben de mesela kimseye çok yüz vermem ama hürmette ve saygıda kusur etmem. Mesela kaynanam seninki gibi olsa laf sokmakla uğraşmam ama mesafemi de korurum. İnsanlara kötü davranmadan da kendinizi kullandırmayabilirsiniz. İçinizdeki iyi yanı kaybetmeyin yeter, illaki mükafatını alacaksınızdır.

ben görüşmeyi kesmek istiyorum eltime hak veriyorumonun gibi olayım istiyorum ama iki yüzlü değilim bugun doğum gunu aramayacağım normelde pastalar hediyeler kutlardım o benim doğum günümde aramadı bile
eğer öyle mutlu olacaksan öyle yap.
ben kv ile 8-10 senedir görüşmüyorum. üç doğum yaptım. sadece bebek görmeye gelmesine izin verdim. ben ona gitmiyorum onu da kabul etmiyorum. eşim gidip görüyor annesini. ben huzuru böyle buldum.

ilk gelinim beni üzdü diye duygu sömürüsü yaptı bende anne kız oluruz diye düşünüp salak gibi mutlu etmeye çalıştım işte iyilik yapan neden kötülük bulur bunun mantığını anlamaya çalışıyorum

olmuyor canım olmuyor. kendimden biliyorum. Annecim annecim diye dolanırdım , sürekli arardım. şap şup öperdim. Ben istanbuldayım onlar krd.ereğlide. hafta sonu hadi annene gidelim derdim eşime. O benim ilgimi kötüye kullandı. Ben buna her tür kaynanalık yaparım diye düşündü herhalde. Bi kaç sabrettim.. baktım olacak gibi değil. Aramaları bitirdim, anne dememek için hitap etmeden cümle kurmaya çalıştım. Oraya gitsem de başka şeylerle ilgilendim ki gitmiyorum da zaten. eşimin izinlerinde sadece 1 hafta.. o da eşimin hatrına. Sonra dedim ki vay bee mesafe gerçekten iyiymiş.
Gayet resmiyim. Kötü bişey yapmak ya da söylemek için yüz bulamıyor. DÜnya varmış.

Kuzenim evlenirken de ilk önerim bu oldu. Eşinin ailesiyle mesafeli ol. Sakın yüz göz olma dedim. İlk günden dinledi beni. Şimdi kaynana gelininin gözünü gözlüyo. Çünkü o mesafeyi aşamıyo. Bi aşsa eminim çok planı olacaktır.

önceki konularınızı bilmiyorum ama, sorunlarınız her neyse çözmüş olmanıza sevindim. 4.5 aylık evliyim, k.validemle de aram çok şükür iyi. buna rağmen hastayım, bir tas çorba getirmeli diye beklentim hiç olmadı. getirir veya yollarsa mutlu olur, teşekkür eder geçerim. getirmezse de mutsuz olmam. neden olayım? benim mutluluğum başkalarına bağlı değil ki. madem sizden hoşlanmıyor, eşinizle gidin ve eşinizle dönün. yalnız kalmayın, özel zaman geçirmeyin. hiç gitmemek olmaz bana göre. ama eşinize annene gidelim vs hatırlatmayın. çünkü k.valide bunu hak eden biri gibi görünmüyor. ederi kadar değer verin, bu arada da eşinizi annesinden dolayı incitecek şeyler söylemeyin, yeterli yani.

eğer öyle mutlu olacaksan öyle yap.
ben kv ile 8-10 senedir görüşmüyorum. üç doğum yaptım. sadece bebek görmeye gelmesine izin verdim. ben ona gitmiyorum onu da kabul etmiyorum. eşim gidip görüyor annesini. ben huzuru böyle buldum.
ooo ne yaptı kvden o kadar canından bezdirmiş seni

Neden özünüzde iyilik varken, kötü de olsa kaynanana hürmet gösteriyorken öteki elti gibi saygısız olmaya özeniyorsun? Çat çat millete laf koymak iyi bir şey mi sence? Milletin ortasında kadına çirkin diyen bir kadın bence normal değildir. Kaynanan da ondan korkusuna susuyordur. Ben de mesela kimseye çok yüz vermem ama hürmette ve saygıda kusur etmem. Mesela kaynanam seninki gibi olsa laf sokmakla uğraşmam ama mesafemi de korurum. İnsanlara kötü davranmadan da kendinizi kullandırmayabilirsiniz. İçinizdeki iyi yanı kaybetmeyin yeter, illaki mükafatını alacaksınızdır.
ama bu şekildede nasılolsa vega yumuşak yüzlü bunu ezeriz diye beniezmeye çalışıyor oyuzden ona karşı kötü tutum sergilemek istiyorum

Back
X