- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
bir haftalık evliyken eşimi doldurmaya başladı beni dövmesi için. benden boşanması için başka kadın almayı teklif etti, küfretti, üstüme yürüdü. vs.ooo ne yaptı kvden o kadar canından bezdirmiş seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir haftalık evliyken eşimi doldurmaya başladı beni dövmesi için. benden boşanması için başka kadın almayı teklif etti, küfretti, üstüme yürüdü. vs.ooo ne yaptı kvden o kadar canından bezdirmiş seni
kesinlikle öyle malesefkaynanaya iyi davranan gelin ezilir, kötü davranan kazanır. istisna kaynanalar olabilir ama nadirdir. baktın iyilikten anlamıyor, kötülük vardır mayasında. bu arada diğer geline tebriklerimi ilet, kaynanaya çok şekil laf sokmuş :) buna rağmen onu senden daha çok sevecek bunu bil :) mayasında kötülük olana o şekil davranacaksın.
işte o girişi yapamıyorum canım sorun orda bak mesela bi kere çeğırdı ortamda sevmediğim biri vardı gitmedim sonrada bahanesi çağırdım gelmedi olduYazdıjklarında kısmen kendimi gördüm. Bizde kv ile çok iyi anlaşırdık. Taakii oğluyla seneler önce bi kaç problem yaşayana kadarki ben o dönemde arayıp onunla dertleşmeyi uygun görücek kadar sever açık görüşlü bulurdum kendisini ancak, Aradan zaman geçtikçe oğlunu haklı görüp bana alttan laf sokmaya başladı bir iki sustum çünkü çok şaşırmıştım öyleki gece yatıp kv'me söyleyebilceklerimi düşünüp dururdum. Ah o pişmalık.. Derken kendi annem bigün niye bukadar dert ettin ara konuş yüzüne dedi aydınladım resmen. : ) Arayıp hakkında düşündüğüm tüm olumsuz düşüncelerimi yüzüne kustum. Bundan sonra dikkat etmesi gerektiğini söyleipte kapattım. O gün bu gündür benden kıymetlisi yok. Yani Vegacım hiiiiiiç kendini yıpratma, sen ona taktıkça eşinlede aranızda sorunlar çıkmaya başliycak. Kendin hallet işini dozunu kaçırmadan fkirlerini söyle bir kez yap, tam yap.
işte mantığı anlamıyorum arkadaş çevremde de bu böyle mesela bi arkadaşım var ben iyi davranırım fln ezmem kadının ama kadın devamlı laf sokan kaprıisli bi başka kadına yaranmaya çalışır halbuki bi bağları bile yok o mantığı kapamıyorum :) öbür gelin mahalle karısı gibi saydırıyor lafları çat çat benim mayamda yok iki ağlasa tutulur kalırım sonrada kendime kızarım neden sustum diyekaynanaya iyi davranan gelin ezilir, kötü davranan kazanır. istisna kaynanalar olabilir ama nadirdir. baktın iyilikten anlamıyor, kötülük vardır mayasında. bu arada diğer geline tebriklerimi ilet, kaynanaya çok şekil laf sokmuş :) buna rağmen onu senden daha çok sevecek bunu bil :) mayasında kötülük olana o şekil davranacaksın.
Bizde de durumlar aynı.. onlar oğulları arattırıyo diye düşünüyolar.. kendiliğimizden aramayız diye saçna bi düşünceleri var.. bunun dışında mesafe candır.. mesafeli oluneşim aramaz gel demez ben derdim hep gel diye ama diyorum ya hiç kıymetim yok