180 gelin olur mu

ahso

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
362
65
68
Kocaeli
kizlar boyum 171 cm nisanliminki de 183

dugunumde topuklu giyicem tabi gelinligi gosteren topuklu ama normal topuklularin cogu 7 cm falan 4 cm civari olanlar babanne ayakkabisi gibi oluyo

simdi ben 7 yada 8 cm ayakkabi giysem krepeli sac duvak falan 180 i de gecicem

esimle ayni olurum hemen hemen

oyle zebellah gibi cok iri gorunmek de istemiyorum gelinligim kabarik zaten hem enine hem boyuna alien gibi bi sey olurum

ne onerirsiniz giysem kotu gorunur mu yoksa duz taban falan mi takil dersiniz

183 boyundaki arkadaş topuklu giydi düğününde... bence aynı boylarda olmak sırıtmaz...

ne güzel işte, boylu poslu, dalyan gibi salının etrafta :- )hani 15 santimlik topuklu ayakkabı giymezsiniz de 4-5 santimlik bit topuk modellerden seçersiniz.

Olur olur bal gibi olur.

Gerçi millet konuşmaya bayılır boyun kısa olur gelin bodurmuş kız dediğin heybetli olacak derler uzun olursun zebellah gibi bu ne böyle kız dediğin ufak tefek olmalı derler.

Yani konuşacak insana ne yapsan yaranamazsın.

Dert etme gayet hoş olur.

Zayif diyilsen giyinme fazla iri gosterir duz tabanla hayatin tadini cikar.

Boyunuz uzunsa neden gelinliği gösteren topuklu olsun ki? Muhtemelen bacak boyunuz da uzundur. Bence babet bile giyseniz sıkıntı olmaz. Zaten dansederken sonlara doğru ayakkabılar fora bile olabiliyor.

Benim nosanlimin babannesi demisdi ne bicim gelin bu cok minyon.Gelin dediyin qocasini sirtinda tasiya bilmeli))))))

Müstakbel eşiniz de uzunsa ve siz de zayıfsanız sırıtmaz. Kuğu gibi olursunuz. Benim de boyum 1,.75 ben 3-4 cm lik bir ayakkabı seçmiştim. Kaldı ki eşim de 1.76

Bence burda zayıflık ön planda. Bir de zayıfsan süper görünürsün. İster topuklu ister topuksuz. .

topuk kendi yüklsekligi kadar boy uzatmiyor. yani 13 cm topuk 8-9cm falan uzatiyor boyu
benimle aynı durumdasın benim boyum da 171 eşim 182 ben 13 cm topuk giymistim ama saclarim krepeli degildi. boyumuz da gayet güzel durmuştu... herkes çok beğenmişti

Kilo probleminiz yoksa gayet gösterişli olursunuz bence.

Platformlu ayakkabı almazsanız hem topuk boyu uygun hemde nine görüntüsü olmayan bir ayakkabı giymiş olursunuz.

Hayırlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…