180 gelin olur mu

Benim boyum 1.60 erkek arkadaşımın 1.87.. Sizinki hoş durur ben ne yaparım onu düşünüyorum. : ))

Bence olur.
Geçen gün gittiğim düğünde gelin 180 den fazlaydı. Yüzü güzel değildi ama zayıftı. Gayet de güzel duruyordu.
Damat zaten 190 civarıydı.

Bende 1 72 yim kocam 1 85 valla 6cm civari giyinmiştim düğünde çokda güzel olmuştu burdaki diğer kızlarında dediği gibi kısa topuk giysen de laf edecekler yüksek topukta giysen laf edecekler sen beğendiğini giy salla milleti şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah huzuru bereketi yuvandan eksik etmesin

Yorumlari okumadim neler önerilmis bilmiyorum ama egerki daha fazla uzun olmak istemiyorsaniz gelinler icin cok şik konversler var onlardan giyebilirsiniz bi tanidigim damattan daha uzun olmamak icin giymisti

Yahu nasil ayakkabi istiyorsunuz onu giyin. Bu sizin gununuz. Eşiniz de babet giymeyecegine gore, 1-2cm o da yukselecek zaten. Ki yukselmese bile niye sorun olsun? Gidin hangi ayakkibiyi begeniyorsaniz, topuguna bakmadan alin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…