- 4 Ocak 2025
- 702
- 280
- 18
- 30
3 tanesi döllendi canımAradılar. Seni aradılar mı? 16 toplanmıştị, 13 olgunmuş - 9u döllenmiş.
Ay cok iyi insallah hepisi 5inci güne gider3 tanesi döllendi canım
İnşallah canım seninkilerde gider inşallah. Sana perşembe hariç haber verecekler miAy cok iyi insallah hepisi 5inci güne gider
Beni dün aradilar carsamba arayip persembe transfer icin bi saat söyleyeceklerini söylediler, salı yani bugün aramicaz dediler. Ben kapatmadan sordum 9 döllenen yumurta ne alemde diye, 6si cok iyi önde ilerliyor 3ü geriden geliyor simdilik hepisi duruyor dedi.İnşallah canım seninkilerde gider inşallah. Sana perşembe hariç haber verecekler mi
Oh çok iyi maşallah, inşallah ilk transfer de hemen tutar hayırlısıylaBeni dün aradilar carsamba arayip persembe transfer icin bi saat söyleyeceklerini söylediler, salı yani bugün aramicaz dediler. Ben kapatmadan sordum 9 döllenen yumurta ne alemde diye, 6si cok iyi önde ilerliyor 3ü geriden geliyor simdilik hepisi duruyor dedi.
Aradılar mı canım seni transfer belli oldu mu nedir embriyoların durumlarıBeni dün aradilar carsamba arayip persembe transfer icin bi saat söyleyeceklerini söylediler, salı yani bugün aramicaz dediler. Ben kapatmadan sordum 9 döllenen yumurta ne alemde diye, 6si cok iyi önde ilerliyor 3ü geriden geliyor simdilik hepisi duruyor dedi.
Aradilar canim bugün 10:30 transfer var. Donduracak embriyoda cikabilir hazirlikli gelin dedi. Bugün bilgi vereceklermis embriyo kalitesi hakkindaAradılar mı canım seni transfer belli oldu mu nedir embriyoların durumları
Seni en son ne zaman AradilarAradılar mı canım seni transfer belli oldu mu nedir embriyoların durumları
Bugün aradılar 3 tane dondurmuşlarSeni en son ne zaman Aradilar
Aaa cok iyi dondurma ücreti ne istediler acaba?Bugün aradılar 3 tane dondurmuşlar
Henüz bilgi vermediler gün içinde arayacak muhasebe. Siz oldunuz mu transfer kaç kalite koydularAaa cok iyi dondurma ücreti ne istediler acaba?
Transfer oldum suan odamdayım. bi tane 4aa koydular.Henüz bilgi vermediler gün içinde arayacak muhasebe. Siz oldunuz mu transfer kaç kalite koydular
Oh oh çok iyi hadi inşallah tutar güzelce, kucağınıza sağlıkla almak nasip olurTransfer oldum suan odamdayım. bi tane 4aa koydular.
Benim de bi tane 4ab varmış onu koyacaklar inşallahTransfer oldum suan odamdayım. bi tane 4aa koydular.
Çok iyiBenim de bi tane 4ab varmış onu koyacaklar inşallah
İnşallah inşallahÇok iyiinsallah ikimizinde bebişleri olacak az kaldi
İnşeallah tutar benimde ilk transferim 4 aa olucakTransfer oldum suan odamdayım. bi tane 4aa koydular.
8500 lira vereceğiz, sizden ne kadar istedilerAaa cok iyi dondurma ücreti ne istediler acaba?
Merhabalar, inşallah güzel haberler almışsınızdırTransfer oldum suan odamdayım. bi tane 4aa koydular.
Muadili nedirKızlar tüp bebeğe başladıysanız çatlatma iğnesini aramaya başlayın ovitrelle bulunmuyor. Bana doktorum son dakika söylediği için gün boyu aradım bulamadım başka muadili aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?