Merhaba bende 22 23 temmuzda adetimle birlikte başlıyorum ilaçlara sizin sorun neydi ve nerde tedavi görüyorsunuzMerhabaBAT 20 Temmuz ve bu ay adet olur olmaz Tüp bebek Tedavisine başlayacağım. Bu Tarihlere yakın Tüp bebek tedavisine başlayacaklar varsa yazın lütfen karşilikli birbirimize destek olalim bu zorlu sürecte!!
Sizde sorun neydi acaba?Merhaba bende 22 23 temmuzda adetimle birlikte başlıyorum ilaçlara sizin sorun neydi ve nerde tedavi görüyorsunuz
Geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsınız benimde sorun eşimde bende her şey normal ve yolunda eşim testis kanseri geçirdi kemoterapi aldı sperm değerleri çok düşük o yüzden tedavi görüyoruzDüzenli adet gören biriyim yaş 30 AMH gecen sene 3.8 di. Gecen sene Histeroskopi oldum, doktorum rahim ağzinda polip var ve rahimde ufak şekil bozuklugu var dedi. Adetlerim aşiri sancili geciyordu taa ki polip alinana kadar. Sonra eşimin Sperm degerlerine baktik ve baya kötü geldi Sonuç. Morfoloji 2% ileri dogrusal hiz 0% çikti. Dogrusal olmayan yerinde hareket 15%. Doktorum polip ve rahim filminden sonra yinede siz 3 ay deneyin olmazsa gelin dedi gecen sene Haziranda. Üzerinden 1 sene geçti ama yinede Tık yok malesef. Mayıs 2023den beri deniyoruz ve Kimyasal gebelik dahil yaşamadım. Tüp bebek kararı aldik yaş gidiyor. Kayseri Ahmet Emin Mutlu doktorumun ismi. Polip amaliyatindan sonra 12-13 kere adet gördüm ve hiç agrim olmadi bu sebepten Doktoruma çok güveniyorum.
Sizde sorun neydi acaba?
Umarım herşey gönlünüzce olur. Siz nerede tedavi görüyorsunz?Geçmiş olsun inşallah güzel sonuç alırsınız benimde sorun eşimde bende her şey normal ve yolunda eşim testis kanseri geçirdi kemoterapi aldı sperm değerleri çok düşük o yüzden tedavi görüyoruz
İstanbul'dayım ben şehir hastanesi sizde adetle birlikte ilaçlara opuya hazirliga mi başlayacaksınız yoksa sıfırdan yeni miUmarım herşey gönlünüzce olur. Siz nerede tedavi görüyorsunz?
Iğnelere başlıcaz ve taze transfer düsünüyoruz insallah aksi bi durum olmazsa. Siz daha önce opu oldunuz mu? Benim ilk olacak ve kendime iğne yapma durumu beni çok geriyor şimdiden.İstanbul'dayım ben şehir hastanesi sizde adetle birlikte ilaçlara opuya hazirliga mi başlayacaksınız yoksa sıfırdan yeni mi
Yok benimde ilk olacak bende biraz gergindim ama iğneler deri altı ya çevresindekiler hiç acimadigini çok kolay yapıldığını söylüyor bide İsteğe göre yapılıyor mu taze transfer benim araştırdığım yapanlardan gördüğüm hep yumurtalık ve rahim durumunuza göre doktor karar veriyor diyorlarIğnelere başlıcaz ve taze transfer düsünüyoruz insallah aksi bi durum olmazsa. Siz daha önce opu oldunuz mu? Benim ilk olacak ve kendime iğne yapma durumu beni çok geriyor şimdiden.
Anladım inşallah istediğiniz gibi geçer süreç Allah yardımcınız olsun taze transfer olursak yada başka aksilikler yaşamazsak süreçlerimiz yakın ya da aynı olacak bakalım bir an önce adeti bekliyorum bende insan sabirsizlaniyor bir yandanDuruma göre bakacağız....fazladan donduracak yumurtam cikarsa kesinlikle taze transfer istiyorum. Tek veya 2 embriyo cikarsa o zaman riske atmak istemem ben de. Birde ohss durumu fln söz konusu olursa mecbur ertelemek zorunda kaliriz. Ancak başindan doktoruma bu isteğimi belirttim. Yurt dişinda yaşadigim icin öyle uzun uzun aylara malesef yayacak zamanim yok....
Mutlaka takipleşelim. Her ne kadar doktorlar tüp bebegi basitleştirselerde, çok zor bir süreç. Adet olunca yazacağım buraya. Hersey istedigimiz gibi olur insallahAnladım inşallah istediğiniz gibi geçer süreç Allah yardımcınız olsun taze transfer olursak yada başka aksilikler yaşamazsak süreçlerimiz yakın ya da aynı olacak bakalım bir an önce adeti bekliyorum bende insan sabirsizlaniyor bir yandan
Asla kolay değil psikolojik fiziksel maddi manevî her türlü zorluğu var bence çok sabır ve sağlık isteyen bir yol Allah bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun herkese nasip olsunMutlaka takipleşelim. Her ne kadar doktorlar tüp bebegi basitleştirselerde, çok zor bir süreç. Adet olunca yazacağım buraya. Hersey istedigimiz gibi olur insallah
Merhaba bende tedaviye yarın başlayacağım inşallahMerhabaBAT 20 Temmuz ve bu ay adet olur olmaz Tüp bebek Tedavisine başlayacağım. Bu Tarihlere yakın Tüp bebek tedavisine başlayacaklar varsa yazın lütfen karşilikli birbirimize destek olalim bu zorlu sürecte!!
Herşey güzel olacak insallahMerhaba bende tedaviye yarın başlayacağım inşallah
Valla çok heyecan yaptım sabah gidicem ama uyku tutmuyor araştırma peşine düştümHerşey güzel olacak insallahBugün rahat bi uyku çek uykusuz kalma. Bu sefer doktorun ne dedigini anlamaz, soracak soruları unutursun.
Insallah dedigin gibi süreç uzamaz çünkü uzadıkça insan yipraniyor artik. Umarım bol yumurtalı geciririz tedavilerimizi. Amh düşük demişsin, Ilaclarin dozunu nasil ayarlicak acaba doktor merak ettim. Büyük ihtimal o büyük gün gelince bende senin gibi uyuyamicam.Valla çok heyecan yaptım sabah gidicem ama uyku tutmuyor araştırma peşine düştümbenim amh düşük yumurtalarım olur mu olursa kaliteli olur mu ne yemeliyim ne yapmalıyım taze trasfer mi olacak bekleyecek miyim kafamda bir sürü soru var inşallah Allah zorlaştırmadan kolaylıkla sürecimizi atlatmayı güzel sonuçlar almayı nasip eder
İnşallah valla bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum amh 1,48 ben başka bir doktorla görüşmüştüm senden 1-2 yumurta toplarız demişti üzülmüştüm burada okuduğum konuştuğum kadarıyla 8 10 yumurtası olmuş insanların yarın ne derse sizede haber veririm zaten önemli olan kalite 1 tane olsun kaliteli olsun da tutunsun 3 senedir bekliyorum psikolojik olarak yıprandım valla hakkımızda hayırlısıInsallah dedigin gibi süreç uzamaz çünkü uzadıkça insan yipraniyor artik. Umarım bol yumurtalı geciririz tedavilerimizi. Amh düşük demişsin, Ilaclarin dozunu nasil ayarlicak acaba doktor merak ettim. Büyük ihtimal o büyük gün gelince bende senin gibi uyuyamicam.
1.50 cok düşük değil ki. Ben şahsen ortalama 10 yumurta beklerim bu değerle. Yaş kaç bu arada? Benim tam 3 sene olmadı ama böyle çıldırma evresini gecirdim bile suan artik hic birsey hissetmiyorum öyle bi evredeyim. Valla Allah hepimize sabir versin bu sürecte. Takviye aliyorsunuz dimi?İnşallah valla bakalım nasıl olacak bende bilmiyorum amh 1,48 ben başka bir doktorla görüşmüştüm senden 1-2 yumurta toplarız demişti üzülmüştüm burada okuduğum konuştuğum kadarıyla 8 10 yumurtası olmuş insanların yarın ne derse sizede haber veririm zaten önemli olan kalite 1 tane olsun kaliteli olsun da tutunsun 3 senedir bekliyorum psikolojik olarak yıprandım valla hakkımızda hayırlısı
Yaşım 31 evlendiğim günden beri korunmadım 1 sene öyle bekledim ha oldu ha olacak evliliğimden de bişey anlamadım 1 sene sonra doktora gittim klomen tedavisi uygulayalım tüp bebek hemen yapma dedi diye 6 ay klomen ovitrelle kullandım olmadı her ay ağladım kendimi yıprattım sonra bıraktım yapmadım bişey bekleyeyim dedim baktık olmuyor bu sürece başladık işte sebepsiz infertilite deniliyor bende de eşimde de sorun yok tüm testlerimiz temiz çıktı çok şükür inşallah tüp bebek tutar maddi olarakta çok zorlayacak ben çalışmıyorum işi falan bıraktım hayatı saldım çocuk için1.50 cok düşük değil ki. Ben şahsen ortalama 10 yumurta beklerim bu değerle. Yaş kaç bu arada? Benim tam 3 sene olmadı ama böyle çıldırma evresini gecirdim bile suan artik hic birsey hissetmiyorum öyle bi evredeyim. Valla Allah hepimize sabir versin bu sürecte. Takviye aliyorsunuz dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?