Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nerede oturuyosun oyuncaklara talibim diğer eklemelerinide bekliyorum whatsup yok tango var mailimi yazayım oraya gönderebilirsinen kısa sürede kıyafetler ve oyuncaklarımızın devamını yükleyeceğim. isteyene whatshap tan ayrıntılı foto atabilirim.
Size özel mesaj alamıyorum anlamadım neden siz yazabilirmisinizAyakkabilarimiz temiz ve sorunsuzdur.
Yok canim onu simdilik satmiyoruzeğitici köpekçik gördümde fotoda onuda satmayı düşünüyormusunuz?
AYAKKABILARI SATTINIZMIAyakkabilarimiz temiz ve sorunsuzdur.
hayır satılmadı ilk soran arkadaştan haber bekliyorum almazsa size dönüş yaparım canım :))AYAKKABILARI SATTINIZMI
BİR GELİŞME OLDUMUhayır satılmadı ilk soran arkadaştan haber bekliyorum almazsa size dönüş yaparım canım :))
Evet canim 20 no pembe adidaslar satildi digerleri duruyor.BİR GELİŞME OLDUMU
todizoo emekleme arkadaşım 15 tl
müzikli direksiyon 7.5 tl
müzikli eğitici piyano 7.5 tl
playskool uyku arkadaşım 10 tl
sesli hayvanlar 7.5 tl
büyükten küçüğe iç içe kovalar 10 adet 10 tl
doğbebe marka 19 no çiçekli tam ortapedik ilk adım ayakkabısı 20 tl ( tertemiz ve sorunsuzdur )
adidas 20 no ayakkabı 30 tl ( sayılı giyilmiştir. kullanılmadı diyebiliriz )
vicco spor ayakkabı 19 no 10 tl ( resimde görüldüğü gibi önünde hafif yıpranma var tertemizdir )
bez ayakkabı 19 no 5 tl
özel msj attım canımmerhaba, oyuncaklar duruyorsa görüşmek isterim..
oyuncakların ve ayakkabılarınla ilgileniyorum.Evet canim 20 no pembe adidaslar satildi digerleri duruyor.
şu resimdekilere toplam ne fiyat verirsin. aslında adidası istiyordum kaçırdık onu. uygun fiyat verirsen toplu alacağım bunları. şayet pil aksamları bozuk filan değilse.Evet canim 20 no pembe adidaslar satildi digerleri duruyor.