7 aylık bebeğim otururken kollarını havada tutuyor normal mi ?

Esma1412

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2025
1
0
1
28
Merhabalar.
7 aylık bir kızım var, oturduğunda kolları sürekli havada, indirmiyor. Sadece önündeki oyuncağı almak isterse mesela indirir oyuncağı alır ama öbür türlü kolları hep havada acaba dengesini tutmak için mi böyle yapıyor bilmiyorum daha yeni desteksiz oturuyor.
Kucaktayken kollarını arkaya atıyor, bacaklarımın üstünde otturtuğumda kollarını uçak kanadı gibi yapıyor mesela ve hep öyle duruyor.
Ne kadar kollarını indirsem yinede tekrar yapıyor anladım. Kızım benim 3üncü çocuğum 2 abisi hiç böyle yapmazdılar o yüzden tuhaf geliyor..
Sizin fikrinizi alabilir miyim ? Teşekkürler.

Konunuz üste çıksın diye yazıyorum ilk defa duydumm böyle birşey tecrübeli anneler dönüş yapacaktır muhakkak

Merhabalar.
7 aylık bir kızım var, oturduğunda kolları sürekli havada, indirmiyor. Sadece önündeki oyuncağı almak isterse mesela indirir oyuncağı alır ama öbür türlü kolları hep havada acaba dengesini tutmak için mi böyle yapıyor bilmiyorum daha yeni desteksiz oturuyor.
Kucaktayken kollarını arkaya atıyor, bacaklarımın üstünde otturtuğumda kollarını uçak kanadı gibi yapıyor mesela ve hep öyle duruyor.
Ne kadar kollarını indirsem yinede tekrar yapıyor anladım. Kızım benim 3üncü çocuğum 2 abisi hiç böyle yapmazdılar o yüzden tuhaf geliyor..
Sizin fikrinizi alabilir miyim ? Teşekkürler.
Benim bebeğimde haftaya 7 aylık olacak. Şöyle bir şey olabilir mi. Bebeğimle bizde yerde oturup oynarken bana doğru dönüyor ve kollarını havaya kaldırıyor. Beni kucağına al ve gezdir demek istiyor. Sizin bebeğiniz de bunu demek istiyor olabilir mi?

Back
X