19 - 25 Mayıs 2025 Haftalık Burç Yorumları

Koç: Haftaya Güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili koçlar. İletişim alanınıza geçen güneş sizlerin yoğun bir aya adım attığınızı gösteriyor. Kendi işiniz yada ticari konularda çok fazla görüşmeler, konuşmalar yaşanabilir. Yakın çevre, kardeş, kuzen gibi akrabalarla da oldukça fazla bir araya gelebilir, önemli haberler alabilirsiniz. Çocuklarınızla ve aşk hayatınızda iletişim şeklinizin pozitif yönde ilerlediğini farkedebilirsiniz. Her türlü konuda çözüm odaklı olacağınız bir süreç. Kısa seyahatler, eğitim-öğretim konuları, araba alım-satım gibi gündemler de önümüzdeki bir aylık süreçte pozitif yönde ilerleyecektir. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Yeni bir ilişkiye adım atabilir, çocuklarınızla alakalı güzel haberler alabilirsiniz. Venüs para evinizi de yönettiği için maddi kaynaklarda ve müşterilerde artış, yeni bir gelir gibi durumlar da oluşabilir. Burada ateş enerjisi yüksek olduğu için hızlı hareket etmeden temkinli ilerlemeniz faydanıza olacaktır. 25 Mayıs Merkür Uranüs kavuşumu ile zaten maddi ve manevi fırsatların konuşulacağı gündemler oluşacaktır. Satürn’ün aynı gün koç burcuna geçmesiyle gelecek planlarınızla alakalı mücadeleci yapınızı ortaya koymanız gerekiyor. Baskılara karşı direnerek yüzleşmeniz faydanıza olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Boğa: Haftaya para evinize güneşin geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili boğalar. Önümüzdeki bir ay boyunca odak noktanız finansal konular ve öz değerinizle alakalı olacaktır. Ticari konular ev alım- satım mevzuları oluşabilir. Bu süreçte öz değerinizi artıracak gelişmeler yaşanabilir ve karşı tarafla sizi yücelten konuşmalar yapabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Sizlerin ev, aile alanınızda bir hareketlilik oluşabilir. Arka alanda planladığınız konular için güzel çözümler gelebilir karşınıza. Hemen arkasından 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında bir kavuşum gerçekleşecek. Burada maddi ve ailevi konularda çok önemli fırsatlar karşınıza çıkabilir. Çıkacak fırsat daha önce deneyimlemediğiniz bir alandan gelebilir. Konfor alanınızdan çıkıp gerekli görüşmeleri yaparak olumlu ilerlemeniz faydanıza olacaktır. Maddi konular ve paylaşımlar ile alakalı önemli konuşmalar yapılabilir. Uranüs sizin burcunuzdan çıkarken aslında son bir fırsat sunuyor olacak. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Arka planda yada uzaklarla alakalı konulara daha çok emek verebilirsiniz. Kendinizi geliştirmeniz gereken daha bireysel olacağınız zamanlar olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

İkizler: Haftaya güneşin burcunuza geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili ikizler. Güneş sizin alanınızda daha çok parlamanızı ve görünür olmanızı sağlayacaktır. Yakın çevreniz, sosyal alanlarınızda kendinizi daha çok gösterebileceksiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında bir üçgen açı gerçekleşecek. Sosyal çevrenizden biriyle yeni bir ilişki başlangıcı yapabilirsiniz. Yakınlarınızın size destek vereceği, geleceğe dair planlarda pozitif çözümler gelecektir. Taşınma gibi bir niyetiniz varsa bu konuda da gelişmeler yaşanabilir. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında önemli bir kavuşum gerçekleşecek. Uzun zamandır değişmeyen konularda gelecek bir fırsatla değişim adına önemli bir görüşme yaparak farklı bir alana geçebilirsiniz. Yeni bir iş , ilişki, yer değişimi olabilir. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Doğru yerde misiniz? Yanınızdaki kişiler size uygun mu bunları farkedecekseniz. Sosyal çevre konusunda biraz baskılanmış hissedebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Yengeç: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yengeçler. Önümüzdeki bir aylık süreçte arka planda kalan,yada gizli konular gündeminizde olacaktır. Kendi öz değerinizi, kardeşler ve yakın çevreyle olan iletişiminizi sorguladığınız bir süreç olacaktır. Daha çok inzivaya çekileceğiniz bir ay olacaktır. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında pozitif bir açı gerçekleşecek. Para alanınızı etkileyecek bu açıyla alacağınız haberler maddi anlamda sizleri oldukça rahatlatacaktır. Toplum tarafından duyulmasını istediğiniz yada kabul ettiremediğiniz konularda artık istediğiniz yönde haberler alabilirsiniz. Bu açıyla harcamaların da önemli ölçüde artacağını söyleyebilirim. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla alacağınız bir haberle çok daha güzel bir sürece adım atabilirsiniz. Önemli imzalar, sözleşmeler yapılabilir. Aynı gün Satürn koç burcuna geçecek. İş ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı önemli ve baskı altında hissettirecek bir sürece adım atıyorsunuz. İş hayatında çok otoriter bir patronla çalışabilir ve sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumluluklar ağır gelebilir ve yönetmekte zorlanabilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Aslan: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili aslanlar. Sizlerin sosyal çevre alanınız oldukça yoğun ve iletişimli olacaktır. Gelecek planlarınız ve kariyerden gelen kazançlarınızla alakalı da istediğiniz yönde pozitif gelişmeler yaşayabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında yaşanacak olumlu açı ile ilişkiler ve maddi anlamda sizi mutlu edecek konuşmaların yapılacağı bir süreç olabilir. Kadın figürlerinden özellikle çok güzel destekler alacağınız zamanlar olabilir. Uzaklarla alakalı bir konu çözümlenebilir bu süreçte. Eğitim, hukuk, eski ilişkiler, hayata bakış açınız, uzaklara yolculuklar gibi konularda da içinizi rahatlatacak haberler alabilirsiniz. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla değişmesi gereken ne varsa yeni başlangıçlar adına önünüze çok önemli bir fırsat çıkabilir. Kariyer yada ilişki konusunda konfor alanınızdan çıkarak yeni bir yola adım atıyor olacaksınız. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Yurtdışı, uzaklar, kendi işiniz, hayat felsefeniz gibi konularda daha bireysel olmanız gereken, kendi yolunuza kendiniz nasıl gideceksiniz bunları deneyimleneceksiniz. Baskıda hissedebilir, önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Sizin burcunuza olumlu açı yapacağı için her türlü destekleniyor olacaksınız. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Başak: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili başaklar. Önümüzdeki bir ay boyunca hem mesleki açıdan hem de toplum önündeki duruşunuzla alakalı çok daha fazla görünür olacağınız bir süreç sizler için. Statünüz değişebilir, farklı bir alana geçebilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında yaşanacak üçgen açı ile maddi ve manevi konularda önemli bir destek alabilirsiniz. Alacağınız haber geleceğe dair planlarda sizi motive edecektir. Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşumla da gelecek haberin ani ve sürpriz bir şekilde olacağını gösteriyor. Ekonomik anlamda alınacak kararlar, uzaklarla bağlantılı konular artık çok daha net ve somut hale gelecektir. Bir iş anlaşması için imzalar atılabilir, sözleşmeler yapılabilir. Burada daha önce denemediğiniz bir alanı deniyor olacaksınız. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Burada yatırım ve tasarruflar, psikolojik anlamda biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Bireysel olmak, kendi başınıza ilerlemek adına testlerden geçebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Terazi: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili teraziler. Önümüzdeki bir ay boyunca uzaklarla bağlantılı konular, eğitim, seyahat ve hayat felsefenizle alakalı pozitif ilişkiler kuracağınız zamanlar diyebilirim. Sosyal medya alanında iş yapıyorsanız daha çok görünür olabilirsiniz. Hukuk alanında da beklediğiniz haberler varsa pozitif gelişmeler yaşanabilir. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında yaşanacak üçgen açıyla önemli bir birliktelik adına adımlar atılabilir, bir ortaklık başlayabilir yada eşinizin hayatında pozitif bir gelişme yaşanabilir. Bu alanlarda oldukça güzel gelişmelerin yaşanacağını söyleyebilirim. Sosyal çevre alanında yeni bir aşka yelken açabilir, yeni kişilerle yola devam edebilirsiniz. Yeni bir müşteri kitlesi ile maddi kazançlarınızın da artabileceğini söyleyebilirim. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında kavuşum gerçekleşecek. Uzaklardan gelecek bir haber, gizli yada arka planda kalmış bir konu hakkında sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Parasal konuların beklemede kaldığı süreçler tamamlanıyor diyebilirim. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. İlişki ve ortaklık konularında biraz zorlayıcı, baskıda hissettiren enerjilerde olabilirsiniz. İlişkileriniz sağlam değilse burada yeni yollar deneyebilirsiniz. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Akrep: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili akrepler. Pasif gelirler, yatırım ve tasarruflar, miras, sigorta, vergi gibi konularda oldukça yoğun bir iletişim trafiğinde olabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında yaşanacak üçgen açıyla arka planda kalan, gizli saklı bir konu pozitif anlamda sonuçlanabilir. İş, kariyer konusunda ve toplum önündeki duruşunuzla alakalı oldukça güzel gelişmelere açık bir zaman dilimi sizler için. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşum açısıyla ortaklık yada ilişki alanında sürpriz haberler gelebilir ve önemli konuşmalar yapılabilir. Beklediğiniz haberler sizin istediğiniz şekilde pozitif olarak ulaşacaktır. Aynı gün Satürn’ün koç burcuna geçmesiyle, iş ve sağlık, gündelik rutinler ve ilişkinizin arka planı, iş yaptığınız kişilerle alakalı alanda eksik olan, tamamlanmamış ne varsa sizi baskıda hissettirebilir. Gündelik düzeniniz değişime uğrayabilir, daha bireysel ilerlemeniz gerekebilir. Baş ağrısı, migren gibi konularda dikkatli olmanızı öneririm. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Yay: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili yaylar. Önümüzdeki bir aylık süreçte ilişki ve ortaklık konularınız gündeminizde yer alacaktır. Çok daha sosyal olacağınız, iletişim sorunlarını çözeceğiniz zamanlar olacaktır. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında üçgen açı gerçekleşecek. Aşk hayatınız, çocuklarınız gibi alanlarda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda yoğun bir enerji ile karşı tarafa ilgi duyabilirsiniz ve bu kişi tam da istediğiniz kriterlerde size uygun nitelikte olabilir. Burada dikkat etmeniz gereken ateş enerjisiyle hızlı ilerlemeden temkinli olmanız diyebilirim. Uzaklardan yada sosyal medyadan gelecek haberlere de açık bir görünüm var sizler için. Kendinizi tanıtma, daha görünür olmak, sosyal medya alanında parlamak da bu ayın gündemleri arasında olacaktır. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında yaşanacak kavuşum enerjisiyle iş ve sorumluluklar, sağlık ve gündelik rutinlerinizin olduğu alanda ani beklenmeyen sürpriz gelişmeler yaşanabilir ve alacağınız haberler pozitif yönde olabilir. Özellikle kadınlardan alacağınız destekler olacaktır. Merkür kariyer alanınızı da yönettiği için bu haber mesleki alandan da gelebilir. Bir iş anlaşması, kontratlar alanında yeni görüşmeler de mümkün görünüyor. Sağlık konusunda yeni bir sürece geçebilir, rahatlayabilirsiniz. Aynı gün Satürn’ün koç burcuna geçmesiyle aşk hayatınız, spekülatif yatırımlarınız, hayattan keyif aldığınız yönler ve çocuklarınızla alakalı alanda kendinizi baskıda hissedebilirsiniz. Keyif almak, doğru ilişkiler yaşamak istiyorsanız sorumluluk almanız gerekebilir. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Oğlak: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili oğlaklar. Önümüzdeki bir aylık süreçte gündeminiz gündelik rutinleriniz, sağlık ve çalışma koşullarınız olacaktır. 22 Mayıs tarihinde Venüs ile Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Ailevi ve ev ile alakalı finansal konular gündem olacaktır. Yeni bir eşya alımı, evinizi güzelleştirmek adına yapılacak harcamalar oluşabilir. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasında kavuşum açısı gerçekleşecek. Bu açıyla aşk ve ilişkiler, çocuğunuzun hayatıyla alakalı önemli bir haber, sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Aileyle alakalı konuların masaya yatırılacağı ve geçtiğimiz haftalarda konuşulan bir konunun netleşmesi durumları oluşabilir. Yeni bir sürece geçişin ilk adımları atılacak diyebilirim. Satürn’ün aynı gün koç burcuna geçmesiyle Ailevi konularda baskıda hissedeceğiniz, sizde sorumluluk almanızı gerektirecek durumları getirebilir. Ailevi konularda ciddi anlamda yeni bir sürece adım atıyorsunuz diyebilirim. Olan bu yeni süreçle alakalı akışta olmanız ve hızlı karar almamanız faydanıza olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Kova: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili kovalar. Bu süreçte odak noktanız çocuklarınız, aşk hayatınız, hobileriniz olacaktır. Bu alanlarda daha aktif olacağınız, iletişim şeklinizin güçleneceği zamanlar diyebilirim. Aile bağlanızın güçleneceği, yakın çevreden destekler alacağınız, yeni anlaşmalar, sözleşmelerin olacağı bir süreç. Yeni bir iş teklifi yada ilişki başlangıcı oluşabilir. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arsasında bir üçgen açı oluşacak. İlişkilerde karşılıklı anlaşmaların yapılacağı, ortaklık yada iş ilişkisinin tatlıya bağlanacağı bir süreç diyebilirim. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs kavuşumu yaşanacak. Ev, aile konusunda ani bir haberle değişimler söz konusu olabilir. Aileden gelecek parasal bir konu da bu süreçte çözümlenebilir. İç dünyanızın ve güven duygunuzun değişeceği, yeni başlangıçların olacağı bir dönem. Aynı gün Satürn koç burcuna geçiş yapacak. Önümüzdeki 2 buçuk yıllık süreçte iletişim şekliniz, kardeşleriniz, zihinsel yapınızda baskıda hissedebilirsiniz. Kendinize güveninizin tam olması gereken daha bireysel ilerleyeceğiniz zamanlar olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Balık: Haftaya güneşin ikizler burcuna geçmesi enerjisiyle başlangıç yapıyorsunuz sevgili balıklar. Önümüzdeki bir aylık süreçte ailevi konular, ev, yuva alanınız gündeminiz olacaktır. Aileden uzun zamandır görüşmediğiniz kişilerle iletişim halinde olabilirsiniz. 22 Mayıs tarihinde Venüs ve Mars arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Maddi ve işinizle alakalı konularda pozitif bir sürece adım atıyorsunuz. Kardeşler, yakın çevre, araba alım-satım, kısa seyahatler gibi konularda alacağınız haberler sizi motive edecektir. Miras, nafaka, krediler gibi alanlarda da sürpriz gelişmelere açık bir görünüm olacaktır. 25 Mayıs tarihinde Merkür ve Uranüs arasındaki kavuşum enerjisiyle geçtiğimiz haftalarda yapılan bir konuşmanın sonucu net olarak masaya yatırılacaktır. Net olarak sonuçlanacak bir konu var ve imzalar, anlaşmalar söz konusu görünüyor. Aynı gün Satürn’ün koç burcuna geçmesiyle maddi konular, öz değer algınız gibi alanlarda baskıda hissedebileceğiniz bir 2 buçuk yıla adım atıyorsunuz. Sorumluluk alarak çaba gösterdiğiniz sürece ödüllerini mutlaka alacağınız bir süreç olacaktır. Mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyorum.

Aslı Kaçmaz​

Boğa Burcu’nda Güneş-Uranüs Kavuşumu: “Artık Yeter” Dönemi

Güneş ile Uranüs’ün Boğa burcundaki bu güçlü kavuşumu, adeta içsel bir elektrik çarpması gibi seni sarsabilir. Bu sarsıntı öyle bir yerden gelir ki; yıllardır sabrettiğin, tahammül ettiğin her şey bir anda yüzeye çıkabilir. Artık “Yeter” deme zamanı gelir. Çünkü bu dönem, senin için kendi öz değerini sorguladığın, neye layık olduğunu fark ettiğin ve bu değeri hayatının her alanına yansıtmak isteyeceğin bir dönüm noktası olabilir.

Uzun zamandır sessiz kaldığın, yok sayıldığın ya da görmezden gelindiğin her konunun kalbinde bir yer kapladığını ve aslında seni içten içe nasıl yorduğunu şimdi daha iyi göreceksin. Artık susmak değil, konuşmak zorundasın. Ama bu konuşmalar öyle hassas olacak ki… Her kelimenin, her cümlenin yaralayıcı veya dönüştürücü bir etkisi olabilir.

İşte bu yüzden bu gökyüzü hali bize şunu söylüyor:
“Net ol ama nezaketini kaybetme.”
Karşındakini ikna etme gücün yüksek, ama bu gücü kırmak için değil, anlamak ve anlaşılmak için kullan. Çünkü bu dönem aynı zamanda “söylem zehirlenmesine” en açık zamanlardan biri.

Bu kavuşum, seni kişisel ve şahsi ego savaşlarına da karşı uyarıyor. Kimsenin egosuna tahammülün olmayacak ama senin de gururla değil, gerçeklikle hareket etmen gerekecek. Ve unutma, değerini göstermek için bağırmana gerek yok. Varlığın, duruşun ve kararlılığın zaten yeterince güçlü.

Sadeleş, netleş, ama kalbini zırhla kaplama.
Çünkü bu süreç, hem özgürleşmenin hem de kendini yeniden inşa etmenin zamanı olabilir.

Aygül Aydın
Astromatik

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aşkta geri planda kalmak istemiyorsunuz. Özellikle derin dostluklar ve özel arkadaşlıklar için ilginç bir dönem. Bazılarınız bol seyahat edeceğiniz için, karşılarına çok fırsatlar çıkacak. İşte cesurca kararlar vermenizin tam zamanı. Koşulları kendi lehinize kolayca çevireceksiniz. İletişim konusunda akıllıca yaptığınız bağlantılar gerekli kişilere ulaşacak ve sonuçlardan çevreniz kadar siz de memnun kalacaksınız. Huzur ve tatmin duyabileceğiniz bir hafta.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk yaşantınızda renkli günler sizi bekliyor. Özellikle, iş yaptığınız kişilerin birine platonik duygular hissettiğiniz halde, bunu belli etmek istemeyebilirsiniz. Bu dönemde duygusal isteklerinizi gizlemeniz de mümkün. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda güzel bir uyum içine gireceksiniz. Bu hafta başlatacağınız seyahatlere önem verin

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta, öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Bu macera duygusunun istenemeyen sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Birçoğunuzun anılarında kalacak güzel kısa süren aşklar da gündeme gelecektir. Aşkta para değil de, duygusallık ve bağlılığın öneminiz kavrayacaksınız. Karşılaştığınız kişilerin yüreği sizin için önemli olacak. Kariyeriniz çok önemli.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta, değer kavramlarınız önemli ve bu nedenle kararsız kişileri sevmiyorsunuz. Takıntılı ve platonik bir aşka da hazır olun. Siz popüler ilişkileri tercih ediyorsunuz. Dostluklarınızın pekişeceği fakat aynı zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir hafta olacak. Kariyer gezegeninizin yeni durumu sayesinde kavuşacaksınız. Büyük sektörel anlaşmalara imza atabilirsiniz. İşte birçok proje ayağınıza gelecek ailenizle ilgili görevlerinizi tam bir teslimiyetle yerine getirmeniz gerekiyor.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta aşkta sezgileriniz ön plana çıkacak. Kişisel dengelerinizi, algılama gücünüzle birleştireceksiniz. Başkalarının düşüncelerinden çok kendi hisleriniz önem kazanacak. Partnerinizin enerjisinden destek alacaksınız. Bu hafta iş ve eğlenceyi bir arada yaşayacaksınız. Çok çalışacak ve eğleneceksiniz. Tanışacağınız kişileri biraz inceleyin.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Yakın aile bağları içinde bulunduğunuz kişilerin ilişkileri ile ilgili sorunlar ile uğraşacaksınız. Gruplaşmaya ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygusal desteğinin artılarını hissedeceksiniz. Değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu dönem olayların üstesinden gelebilme mücadelesi vereceksiniz. Yaşantınızda hızlı gelişen olaylara karşı hedeflerinizde sapmalar görülebilir. Olaylara yaklaşım tarzınızda farklı bir renk var. Kendinize yatırım yapmak isteyecek ve bazı konularda hassas davranacaksınız. Birçok değişik teklifler karşısında bocalamanız mümkün. Kardeşlerle aranızda güçlü bağların oluşmasını sağlayacak ilişkiler gündeme gelecek. Kendiniz ile ilgili yetersiz gördüğünüz konularda disiplinli olmak zorundasınız.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Hafta boyunca duygularınıza rağmen, mantığın gerektirdiği kurallar çerçevesinde davranacak ve ilişkilerinize saygın bir mesafe koyacaksınız. Yine gizemli düşünceleriniz önem kazanacaktır. Yanılgılar söz konusu. Siz ne kadar iyi niyetli olursanız olun; ilişkilerinizde istemediğiniz durumlar ortaya çıkacaktır. Yeni fikirlerinizi yaşama geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Bu hafta kişisel enerjinizi evinize ayıracaksınız. Kariyer ve aile yaşamınızı dengelemek zorunda kalacaksınız.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Eğlence hayatına daha fazla önem verdiğiniz bir hafta. Özgürlük duygusu içinde hareket edeceğiniz için çevrenizde ilgi odağı haline geleceksiniz. Yaratıcılığınızı ve enerjinizi istediğiniz koşulların oluşturulmasında kullanacak ve bu dönemi takip eden günlerde ilişkilerinize canlılık gelecektir. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. Hedefleriniz ile ilgili isteklerinizde değişimleri yapabilirsiniz. Yaşantınızla ilgili sağlam kararlar alacaksınız.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşk enerjiniz yükseliyor. Duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir hafta içindesiniz. İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Hafta boyunca entelektüel çalışmalar içine gireceksiniz. Deneyimler ve testlerden geçiyorsunuz. Toplumsal olaylarda ikna kabiliyetiniz artıyor. Yakınlarınızla kuracağınız sevgi bağları önemli olacak. Karşınızdaki kişiye güvenme konusunda tereddütleriniz var.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Bu hafta sezgilerinizin yüksek olmasından dolayı arkadaşlarınız arasında farklı yönleriniz dikkat çekecek. Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını başaracaksınız. Bu dönemde yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMU: Aşkta bu hafta yine duygusal olacaksınız. Aşk hayatınızda hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Tutkularınızı ve yeni fikirlerinizi yaşam geçirmek için her türlü olanağa sahip olacaksınız. Varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz. Gündemde olan konularla ilgili birleştirici konuşmalar yapacağınız yerlerde bulunabilirsiniz. Onlarla birçok iş fırsatı yakalayacaksınız.

Astrolog Filiz Özkol

Koç & Yükselen Koç:

Sabah saatlerinde sevdiklerinizle duygusal bağ kurmak, aileyle huzurlu vakit geçirmek için destekleyici bir enerji akıyor. Ancak öğle sonrası özellikle iletişimde ve ev ortamında ani gerilimler olabilir. Sabırsız davranmamaya dikkat.
Anahtar: Sevgiyle başlayıp öfkeyle bitirme; mola ver.

Boğa & Yükselen Boğa:

Sabah saatlerinde kısa seyahatler, arkadaş görüşmeleri, yazışmalar için güzel etkiler söz konusu. Öğleden sonra ise sözlerin yanlış anlaşılması, mesaj trafiğinde gerginlik yaratabilir. Trafikte ya da sosyal medyada tartışmadan kaçının.
Anahtar: Yavaşla, düşün, sonra konuş.

İkizler & Yükselen İkizler:

Finansal konularda sabah saatleri destekleyici. Küçük alımlar ya da keyifli harcamalar için uygun. Ancak 11:00 sonrası para harcamalarına dikkat: Duygusal iniş çıkışlarla alışveriş yapma eğilimi artabilir.
Anahtar: Tepkisel alışverişten uzak dur.

Yengeç & Yükselen Yengeç:

Ay burcunuzda ilerliyor. Sabah saatlerinde Venüs’ün desteğiyle duygularınız sevilmeye, beslenmeye açık. Güzellik, bakım ve estetikle ilgili işlere uygundur. Ancak öğleden sonra içsel öfke yükselebilir. Sözlerinizi dikkatle seçin.
Anahtar: Nazik hissettiğinde konuş, sinirlendiğinde sus.

Aslan & Yükselen Aslan:

Sabah saatlerinde içe dönük bir huzur hâli ve sezgisel açıklık olabilir. Meditasyon ya da yazmak iyi gelebilir. Ancak 11:00 sonrası bastırılmış öfke patlayabilir. Geri çekilmek, içgörü kazanmak için değerlendirin.
Anahtar: Zihnini sustur, kalbini dinle.

Başak & Yükselen Başak:

Arkadaş çevresiyle iletişim sabah saatlerinde keyifli ve destekleyici. Ancak günün ilerleyen saatlerinde çatışmalı bir konuşma yaşanabilir. Grup içinde yanlış anlaşılmalara açık olabilirsin.
Anahtar: Her duyduğuna cevap vermek zorunda değilsin.

Terazi & Yükselen Terazi:

İş çevresi, kariyer planlaması sabah saatlerinde olumlu etkiler altında. Estetik ve uyum odaklı görüşmelerden sonuç alınabilir. Ancak öğle sonrası yöneticilerle veya aile büyükleriyle gergin diyaloglardan kaçın.
Anahtar: Soğukkanlılık, diplomatik zarafetle birleştiğinde güç doğar.

Akrep & Yükselen Akrep:

Sabah saatleri uzun vadeli planlar, akademik ya da hukuki konular için elverişli. Öğleden sonra fikir çatışmaları, özellikle sosyal medya veya eğitim alanında ani gerginlikler yaşanabilir.
Anahtar: Haklı olabilirsin ama her zaman söylemek gerekmez.

Yay & Yükselen Yay:

Maddi paylaşımlar, ortak yatırımlar ya da duygusal bağlar açısından sabah saatleri destekleyici. Öğle sonrası kıskançlık, kontrol arzusu veya alacak-verecek gibi konularda gerilimler olabilir.
Anahtar: Güvensizlikle değil, açıklıkla yaklaş.

Oğlak & Yükselen Oğlak:

İkili ilişkilerde sabah saatleri uzlaşma ve romantizm açısından oldukça destekleyici. Ancak 11:00 sonrası partnerle veya yakın çevreyle inatlaşmalardan kaçın. Sözler can acıtabilir.
Anahtar: Sessizlik bazen en sevgi dolu cevap olabilir.

Kova & Yükselen Kova:

Günlük işler, sağlık, çalışma ortamı sabah saatlerinde verimli ve dengeli akabilir. Öğleden sonra ise bedenin sinyal verebilir, küçük kazalar, stres ve uykusuzluk gibi konular gündeme gelebilir.
Anahtar: Enerjini koru, sınırlarını ihlal etme.

Balık & Yükselen Balık:

Aşk, yaratıcılık ve çocuklarla ilgili temalarda sabah saatleri oldukça keyifli. Kalbinle temas kur. Ancak öğleden sonra aşırı alınganlık, romantik ilişkilerde sertleşen diyaloglar görülebilir.
Anahtar: Kalpten gelen söze kulağını aç, egodan geleni bırak.

Arzum koyuncu

Koç ve yükselen Koç​

Haftaya sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız ile bağlantılı gündemlerle başlıyorsunuz. Gelecek planlarınız için harekete geçebilirsiniz ve çevreniz bunda etkili olabilir. Bununla birlikte sosyal çevreniz, aşk hayatınız, çocuklarınız veya hobileriniz arasında denge kurmakta güçlük çekebilirsiniz. Aşkta tutkunuz yüksek. Dahil olduğunuz sosyal ortamlarda kimliğinize, bireyselliğinize dair yaralarınızı şifalandırma fırsatı bulabilirsiniz. Cesaretiniz artabilir. Hafta ortasından itibaren içe dönmeyi tercih edebilirsiniz. Duygularınız yoğun. Bilinçaltı çalışmaları, meditasyon, terapi için uygun günler. Duygularınız ve zihniniz çatışabilir. Rüyalarınız ön planda olabilir. Yaşlılara ve hayvanlara destek olmak, bağış yapmak, gönüllü çalışmalarda yer almak için güzel. Hafta sonuna doğru enerjiniz artıyor. Kendinizi merkezinize alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek kolaylaşabilir. Girişkenliğiniz ve cesaretiniz ile öne çıkabilirsiniz. Geçmişte sizi duygusal olarak yaralayan konular yeniden gündeme gelebilir ancak kendi kendinize şifayı bulabilirsiniz. Çevrenizdeki dişil figürlerden destek bulabilirsiniz. Keyifli vakit geçirebilirsiniz. Haftanın son gününde ise konfora, güvende hissetmeye odaklanabilirsiniz. Maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Evde vakit geçirebilirsiniz. Gelecek planlarınız için maddi planlamalarınızda stratejik değişimler yapabilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa​

Haftaya kariyeriniz ve imajınız ile bağlantılı gündemlerle başlıyorsunuz. Bir yenilik arayışında olabilirsiniz ve bunun için harekete geçecek motivasyonunuz var. Sosyal medya, basın, eğitim, seyahat, teknoloji gibi alanlardan yararlanarak işlerinizi büyütebilirsiniz. Alanında yetkin kişilerden destek görebilirsiniz. Çözmeniz gereken krizler oluşabilir, radikal tepkiler vermek yerine yaratıcı çözümler faydalı olabilir. Hafta ortasından itibaren sosyal çevrenize ve gelecek planlarınıza yönelebilirsiniz. Duygularınız ön planda olabilir. Harcamalarınız artabilir. Gelecek planlarınız için alanında yetkin kişilere danışabilirsiniz. Sezgilerinizi dinleyebilirsiniz. Gönüllü faaliyetlere katılabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise içe dönebilirsiniz. Duygularınız hemen yüzeye çıkmaya hazır bir modda olsa da onları bastırmaya çalışabilirsiniz. Konser, tiyatro, sinema gibi sanatsal etkinliklere yönelebilirsiniz. Geçmiş yaralarınızı şifalandırabilirsiniz. Bilinçaltı çalışmaları, terapi için uygun günler. Haftanın son gününde ise merkezlenmeye odaklanabilirsiniz. Kendinize bakım yapmak, değişiklik istiyorsanız buna enerjinizi ayırmak isteyebilirsiniz. Sakin, huzurlu bir gün geçirmek önceliğiniz.

İkizler ve yükselen İkizler​

Haftaya sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi konularda gündemlerle başlıyorsunuz. Bu hafta hareketli geçebilir. Sizi tetikleyecek, hızlı reaksiyon vermeniz gereken gelişmeler yaşanabilir. Beklenmedik krizlerin üstesinden yaratıcılığınızla gelebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren kariyeriniz ve toplumdaki imajınız odağınızda olabilir; bunlara daha duygusal ve idealist bir yerden yaklaşabilirsiniz. Mantığınız ve kalbiniz arasında çatışma yaşayabilirsiniz. Otorite figürlerinden tavsiye alabilirsiniz. Etik hareket etmenizin önemli olduğu bir süreç. Ancak fazla fedakarlık yapmamanızda da fayda var. Hafta sonuna doğru enerjiniz yükseliyor. Sosyalleşebilirsiniz. Ortamlarda girişken ve cesur davranabilirsiniz. Kendinizi ortaya koymaktan çekinmeyebilirsiniz. Keyifli vakit geçirebilirsiniz. Çevrenizdeki dişil figürlerden destek alabilirsiniz. Bazı arkadaşlıklarınızı iyileştirebilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili yolunda gitmeyen şeyleri onarma imkanı bulabilirsiniz. Haftanın son gününde ise içe dönebilirsiniz. Evde vakit geçirebilirsiniz. Özbakım için ideal bir gün; keyifli, sakin, huzurlusunuz.

Yengeç ve yükselen Yengeç​

Haftaya maddi konular ve yakınlığa dair meseleler ile başlıyorsunuz. Harcamalarınız artabilir. İkili ilişkilerde sizi tetikleyen konular gündeme gelebilir. Tutkunuz da artıyor. Gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz hakkında bir değerlendirme yaptığınızda ilişkiniz adına keskin kararlar vermeye meyledebilirsiniz. Temkinli olmakta fayda var. Beklenmedik maddi harcamalar ise bütçenizi zorlayabilir. Hafta ortasından itibaren sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi konularda gündemleriniz olabilir. Duygusalsınız. Dalgınlık, unutkanlık yaşayabilirsiniz. İnternet alışverişinde ve anlaşmalarda koşulları iyi değerlendirdiğinizden emin olun. Alanında yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir, sıkışık hissedebilirsiniz. Hafta sonuna doğru kariyeriniz ve imajınız ile bağlantılı gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek. Kendinizi adamaya hazır olabilirsiniz. Çevrenizdeki dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Cesaretli ve girişken bir moda geçmenize yardımcı olabilirler. Haftanın son gününde ise sosyalleşmeye odaklanabilirsiniz. Sizi güvende hissettiren insanlarla vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. Beş duyunuza hitap eden keyifli aktivitelere yönelebilirsiniz.

Aslan ve yükselen Aslan​

Haftaya ikili ilişkilerinize odaklı başlıyorsunuz. Sizi tetikleyebilirler, cesaretlendirebilirler; her koşulda sizi harekete geçirmede etkili olabilirler. Kariyeriniz konusunda ortaklarınızla yol ayrımına gitmek isteyebilirsiniz, ani ve keskin tavırlardan kaçınmakta fayda var. İlişkileriniz, kariyerinize ve imajınıza dair bazı aydınlanmalara vesile olabilir. Hafta ortasından itibaren duygu dünyanız ön plana çıkabilir. Korkularınız, endişeleriniz, melankoli artabilir. Sosyalleşmekten kaçınabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde derin bağlar kurmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Maddi konularda bir otorite figürüne danışabilirsiniz. Bağış yapmak için uygun günler. Hafta sonuna doğru sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi konularda gündemleriniz olabilir. Girişken ve cesur davranabilirsiniz. Motivasyonunuz yüksek. Hafta sonu hareketli geçebilir. Dişil bir figürden yardım alabilirsiniz. Sosyal çevreniz sayesinde güzel fırsatlar elde edebilirsiniz. Haftanın son gününde ise kariyeriniz ve imajınız ön planda olabilir. Yapmak istediğiniz değişikliklerde partneriniz etkin rol alabilir. Danışmanlık alabilirsiniz.

Başak ve yükselen Başak​

Haftaya iş ortamınız, sağlığınız ve evcil hayvanınız ile bağlantılı gündemlerle başlıyorsunuz. Gün içinde sizi tetikleyen şeyler yaşayabilirsiniz. Öfkeniz sizi harekete geçirebilir. Kan değerleriniz, sırtınız, kalbiniz hassas olabilir. Spor yaparken aşırıya kaçmamakta fayda var; ancak hareketli olmak iyi gelebilir. Sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi konularda yaşanan beklenmedik gelişmeler günlük akışınızı değiştirmenize sebep olabilir. İşinize, evcil hayvanınıza, sağlığınıza bakışınız değişebilir. Hafta ortasından itibaren ikili ilişkilerinize odaklanabilirsiniz. Duygusal, romantik bir modda olabilirsiniz. İlişkilerinizde beklentiniz artabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Kariyerinize odaklanmak ve ilişkinize zaman ayırmak arasında kalabilirsiniz. Hafta sonuna doğru ise maddi konular ve cinsellik ön planda olabilir. Harcamalarınız artabilir. Keyifli vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Enerjiniz ve motivasyonunuz artabilir. Libidonuz yükselebilir. Keyfi harcamalarda aşırıya kaçmamakta fayda var. Derin bağ kurmaya dair bir yaranız yüzeye çıkabilir, korkunuzun üstüne giderseniz bu kez şifalandırma imkanı bulabilirsiniz. Haftanın son gününde ise beş duyunuza hitap eden etkinliklere yönelebilirsiniz. Sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi konularda değişiklik yapabilirsiniz.

Terazi ve yükselen Terazi​

Haftaya aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobileriniz ile bağlantılı gündemlerle başlıyorsunuz. Aşk hayatınız, çocuklarınız ve hobileriniz gelecek planlarınız için sizi motive edebilir. Tutkunuz yüksek. Beklenmedik harcamalarınız olabilir. Partnerinizin veya ortağınızın desteğini alabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren sağlığınız, evcil hayvanınız ve iş ortamınız ile bağlantılı gündemleriniz olabilir. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var, bağışıklığınız zayıflayabilir. Sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi alanlarda yoğunluğunuz artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Evcil hayvanınızın kontrollerini yaptırabilirsiniz. Gün içinde duygularınız iniş çıkış halinde olabilir. Hafta sonuna doğru ikili ilişkilerinize yönelebilirsiniz. Enerjiniz artıyor. Fedakar bir modda olabilirsiniz. Ortaklıklar konusunda temkinli olmanızda fayda var. Keyifli vakit geçirmeyi önceleyebilirsiniz. Partneriniz ile geçmiş bir yaranızı onarabilirsiniz. Sosyal medya, eğitim, seyahat, yurt dışı bağlantıları, basın, hukuk, belge işleri gibi alanlarda şanslısınız. Haftanın son gününde ise güvende hissetmeye, mahremiyete ve huzura ihtiyaç duyabilirsiniz. Maddi konulara odaklanabilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrep​

Haftaya eviniz ve aileniz ile bağlantılı gündemlerle başlıyorsunuz. Ailenizle tartışmalara çekilebilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler yapmak istiyorsanız harekete geçebilirsiniz. Ailenizle ilgili konularda partnerinizle uzlaşmakta zorluk yaşayabilirsiniz. Evinizde beklenmedik krizler meydana gelebilir ve hızlı ve yaratıcı çözümler bulmanız gerekebilir. Hafta ortasından itibaren ilişkileriniz, çocuklarınız, hobileriniz odak noktanıza geçebilir. İlhamınız yüksek. Duygularınız öne çıkabilir. İlişkilerinizde romantizm hakim olabilir. Çocuklarınız ile ilgili konularda sorumluluklarınız artabilir ve fedakarlık yapmaya açık olabilirsiniz. Hobilerinizde aldığınız sorumlulukların artması sizi sosyal ortamlarda parlatabilir. Hafta sonuna doğru enerjiniz artıyor ve günleriniz hareketleniyor. Spor yapmak iyi gelebilir. Koşturmacanın içinde sağlığınıza özen gösterdiğinizden emin olun. Baş ağrısı yaşayabilirsiniz, baş bölgeniz hassas. Gün içinde keyif veren aktivitelere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili bir konuda iyileşme olası. Evcil hayvanınızın kontrollerini yaptırabilirsiniz. Haftanın son gününde ilişkilerinize vakit ayırabilirsiniz. Keyifli vakit geçirmek ve huzur önceliğiniz olabilir.

Yay ve yükselen Yay​

Haftaya sosyal medya, iletişim, basın, ticaret, eğitim, seyahat, belge işleri gibi alanlarda gündemlerle başlıyorsunuz. Gelişmeler sizi tetikleyebilir ve harekete geçirebilir. Koşturmalı günler yaşayabilirsiniz. Kendinizi nasıl ifade ettiğiniz önemli olacaktır. Ani tepkiler ve keskin yaklaşımlar yerine yaratıcı ve sıradışı çözümler fayda sağlayabilir. Farkındalık yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren evinize ve ailenize odaklanabilirsiniz. Evde vakit geçirmeyi tercih edebilirsiniz. İçe dönebilirsiniz. Melankoliye meyledebilirsiniz. Ailenizle ve evinizle ilgili konularda duygusal bir yaklaşımda olabilirsiniz. Ev içinde sorumluluğunuz artabilir. Günlük rutinlerinizi ailenize göre güncelleyebilirsiniz. Hafta sonuna doğru ilişkileriniz, hobileriniz ve çocuklarınız gündemleriniz arasında yer alabilir. Sosyalleşebilirsiniz. Ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. İlişkilerde tutkunuz artabilir. Girişken ve cesur bir moda bürünebilirsiniz. Çocuklarınız, ilişkiniz veya hobileriniz için fedakarlık yapmaya meyledebilirsiniz. Haftanın son gününde ise sağlığınız ve evcil hayvanınız gündeminizde olabilir. Keyifli vakit geçirebilirsiniz. Özbakım için uygun bir gün.

Oğlak ve yükselen Oğlak​

Haftaya maddi konular, yetenekleriniz ve özdeğeriniz ile bağlantılı gündemlerle başlıyorsunuz. Harcamalarınız artabilir. Sizi duygusal olarak tetikleyecek durumlardan geçebilirsiniz. Göz önünde bulunduğunuz alanlarda özgüveninizi güncelleyecek deneyimler yaşayabilirsiniz. Keskin tepkiler vermek yerine özgünce kendinizi ortaya koymaya odaklanmanızda fayda var. Ailenizle bağlantılı bir yaranızı onarma imkanı bulabilirsiniz. İlişkileriniz, çocuklarınız, hobileriniz ile bağlantılı bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Hafta ortasından itibaren sosyal medya, iletişim, basın, ticaret, eğitim, seyahat, belge işleri gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. İlhamınız ve yaratıcılığınız yüksek. Kendinizi ifade ederken duygularınız ön planda olabilir. Daha fala sorumluluk alabilirsiniz, yeni bir düzen oturtmaya çalışabilirsiniz. Hafta sonuna doğru odağınız evinize ve ailenize ayrılabilir. Koşturmacalı günler olabilir. Gün içindeki iletişimin kalitesi modunuzu yükseltebilir. Spor yapabilirsiniz. Ailenizle keyifli vakit geçirmek aranızdaki bazı problemleri çözmenize yardımcı olabilir. Ailenizdeki dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Haftanın son gününde ise ilişkilerinize, çocuklarınıza ve hobilerinize odaklanabilirsiniz. Keyfinizi, huzurunuzu önceleyebilirsiniz. Maddi konularda değişikliğe ihtiyaç duyuyorsanız bu mümkün.

Kova ve yükselen Kova​

Haftaya merkezinizde kalmaya çalışarak başlıyorsunuz. İkili ilişkileriniz hem sizi tetikleyebilir hem de harekete geçmek adına sizi motive edebilir. Eviniz ve aileniz ile bağlantılı bir gelişme de spontane hareket etmenizi gerektirebilir. Ani ve keskin yaklaşımlardan kaçınmakta fayda var. Hafta ortasından itibaren maddi konular ve yetenekleriniz odağınızda yer alabilir. Kazanç yollarınız bereketlenebilir. Maddi konularda sorumluluklarınız artabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek adına kendinizi disipline edebilirsiniz. Alanında yetkin kişilerden destek alabilirsiniz. İlhamınız ve yaratıcılığınız yükselebilir. Hafta sonuna doğru sosyal medya, iletişim, basın, ticaret, eğitim, seyahat, belge işleri gibi alanlarda gündemleriniz olabilir. Yaratıcılığınız yüksek. İnternet alışverişi ve anlaşmalarda koşulları iyi değerlendirdiğinizden emin olmanızda fayda var. Kendinizi ifade etmeye dair yaralarınız varsa şifalandığını hissedebilirsiniz. Çevrenizdeki dişil figürlerden destek görebilirsiniz. Sosyalleşebilirsiniz. Haftanın son gününde ise evde dinlenebilirsiniz, huzur ve keyif önceliğiniz olabilir.

Balık ve yükselen Balık​

Haftaya bilinçaltınız ve kontrolünüz dışındaki alanlardaki gündemlerle başlıyorsunuz. Sizi öfkelendiren şeyleri anlamlandıramasanız da gün içinde sizi harekete geçiren bir güce dönüşebilirler. Sosyal medya, iletişim, basın, ticaret, eğitim, seyahat, belge işleri gibi alanlarda yaşanan beklenmedik gelişmeler farkındalığınızı artırabilir. Ani ve keskin tepkilerden kaçınmanızda fayda var. Hafta ortasından itibaren duygularınız ön planda olabilir. Hayatınızla ilgili konularda objektif kalmakta zorlanabilirsiniz. Melankoliye meyledebilirsiniz. Romantizm beklentiniz artabilir. Sorumluluklarınız artabilir. Duygularınızın sorumluluğunu almak sizi güçlendirebilir. Yaratıcılığınız ve ilhamınız yüksek. Hafta sonuna doğru maddi konular, yetenekleriniz ve özgüveniniz odağınıza oturabilir. Harcamalarınız artabilir. Yeteneklerinize ve kazanç yollarınıza idealist yaklaşabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Baş bölgeniz hassas olabilir. Özgüveninizle ilgili bir yaranız varsa bunu şifalandırma imkanı bulabilirsiniz. Beklediğiniz ufak paralar gelebilir. Daha girişken, cesur bir yaklaşımda olabilirsiniz. Haftanın son gününde ise sosyal medya, iletişim, basın, ticaret, eğitim, seyahat, belge işleri gibi alanlara yönelebilirsiniz. Bu alanlarda değişiklikler yapmanız mümkün. Sevdiklerinizle keyifli vakit geçirmeye odaklanabilirsiniz.

Vogue

Koç (21 Mart – 19 Nisan)​

Sevgili Koçlar, bu hafta liderlik ve yaratıcılık arasında gidip geliyorsunuz. Satürn burcunuzda ve “yetişkin hayatı” temalı bir reality show’un başrolü gibisiniz. İş yerinde stratejik kararlar alıyor, yeni projelere cesurca atılıyorsunuz. Ama her şeye atlamak zorunda değilsiniz, biraz nefes almak da faydalı. Maddi konularda “bu ay maaşın ne kadarını ‘kendime yatırım’ adı altında harcadım?” diye sorgulamanız olası. Dinlenmeyi ve küçük kaçamakları kendinize çok görmeyin. Cuma günü, enerjinizi zirveye taşıyacak bir gelişme kapıda!

Boğa (20 Nisan – 20 Mayıs)​

Sevgili Boğalar, bu hafta huzuru bir sanat formuna dönüştürüyorsunuz. Merkür ve Uranüs, yaratıcılığınızı turbo moda alıyor — aniden “Bu kesin viral olur” dediğiniz bir fikirle sosyal medyada parlayabilirsiniz. İlişkilerde ise romantizm menüde: Partnerinizle egzotik mutfaklar keşfetmek veya parkta yürüyüş yapmak kalp atışlarınızı hızlandıracak. Para? Genellikle hesaplısınız ama “Ama kalite önemli!” diyerek kendinizi bir vintage deri çantaya aşık olurken bulabilirsiniz. Salı, fikirlerinizin ışık saçtığı gün — not alın!

İkizler (21 Mayıs – 20 Haziran)​

Sevgili İkizler, bu hafta enerjiniz ve merakınız zirvede! Yeni fırsatlar size göz kırpıyor ve “Ya bir denesem mi?” dediğiniz her şey aniden mümkün görünüyor. Salı günü içsel sorgulamalar, neyi gerçekten istediğinizi netleştiriyor. Hafta ortasında yeni proje fikirleri patlamaya hazır, not alın ve harekete geçin. Aşk hayatınızda ise biraz dengeyi bulmak zor olabilir. Partnerinizle tatlı tatlı flört ederken, küçük bir tartışma gündemi karıştırabilir. Ama merak etmeyin, bu sizin uzmanlık alanınız: iletişim. Para konusunda biraz ‘trendsetter’ olma tutkusu bütçenizi zorlayabilir. Yani o pahalı ayakkabıyı “Bu sezon herkes bunu giyecek” bahanesiyle almak yerine iki kez düşünün.

Yengeç (21 Haziran – 22 Temmuz)​

Sevgili Yengeçler, bu hafta ruhsal huzurunuzu bulmak için her şeyden biraz kaçmak istiyorsunuz ama işler peşinizi bırakmıyor. Ofiste herkes sizin performansınıza hayran, ama yorgunluk gizli bir rakip gibi. Yine de pes etmek yok. Aşk hayatında, küçük bir sürpriz veya beklenmedik bir gelişme işleri canlandırabilir. Partnerinizle birlikte yemek yapmak veya yeni bir diziye başlamak, tüm gerginliği silecek. Para konusunda bir yandan harcamak bir yandan da kazanmaya odaklanmak sizi düşündürüyor. “Hak ettim” deyip kendinizi şımartmakla, birikim yapma isteği arasında sıkışabilirsiniz.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)​

Sevgili Aslanlar, bu hafta bilgi güç demek ve siz bunu herkese kanıtlıyorsunuz. Eğitim ve medya alanlarında projeler hız kazanıyor; fikirlerinizle dikkat çekiyorsunuz. Maddi konularda dikkatli olun. Yatırım yaparken hayaller yerine gerçeklerle hareket edin ve anlık heveslerle alışveriş yapmaktan kaçının. “Ama bu çok ben!” dediğiniz şeylerin peşinden giderken kredi kartı limitini zorlamayın. Bilgisayar başında mola vermeyi unutmayın. Hafta boyunca enerjiniz ve karizmanız yerinde.

Başak (23 Ağustos – 22 Eylül)​

Sevgili Başaklar, bu hafta dengeyi bulmak sizin için bir sanat. İlişkilerde net olun, ne hissettiğinizi açıkça ifade edin, ama her detaya takılıp kendinizi yormayın. İş yerinde ekip çalışmaları hızlanıyor; mükemmeliyet peşinde koşmak yerine “yeterince iyi” ile barışın. Maddi konularda kafa karışıklığı olabilir. Ortak kazançlarla ilgili bir düzenleme yapmanız gerekebilir. Neyse ki, bu hafta bütçenizi yeniden planlamak için ideal. Ayrıca, küçük bir jest aşk hayatınıza tatlı bir dokunuş katabilir.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)​

Sevgili Teraziler, bu hafta adalet ve denge peşindesiniz, ama sadece başkaları için değil — kendiniz için de. İlişkilerde ve iş ortaklıklarında “sorumluluk almayanlar lütfen çıksın” dönemi başlıyor. Satürn karşıt burcunuza geçerken, kim hayatınızda kalacak, kim gidecek, netleşiyor. Kariyerinizde deneyimlerinizin kıymeti nihayet fark ediliyor. Profesyonel olgunluğunuz ve çalışma disiplininizle öne çıkıyorsunuz. Başkalarına maddi olarak bağımlı kalmamak, bu dönemin ana teması. İlişkilerde ve iş hayatında “ya tamam ya devam” haftası, ne istediğinizi netleştirin.

Akrep (23 Ekim – 21 Kasım)​

Sevgili Akrepler, bu hafta liderlik sizin için sadece bir seçenek değil, adeta bir kişilik özelliği. İş yerinde planlı ve stratejik hareket ediyorsunuz ve herkes “Her şey nasıl kontrolünde olabiliyor?” diye merak ediyor. Yeni bir görev mi? Yepyeni bir ekip mi? Siz her duruma hazırsınız. “Para konuşur” temalı bir dönemdesiniz. Partnerinizle harcamalar üzerine tatlı ama ciddi bir sohbet kaçınılmaz. Ama endişelenmeyin, paradan konuşmak romantizmi öldürmek zorunda değil. Rutinlerinizde bir değişiklik sizi daha mutlu birine dönüştürebilir.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)​

Sevgili Yaylar, tempolu ve biraz çılgın bir hafta. İş hayatında “Bir oradayım, bir burada” ruhu hakim. E-postalar, toplantılar ve belki de beklenmedik bir iş seyahatiyle başınız dönüyor. Ama merak etmeyin, bu koşturmacanın altında kariyerinizdeki konumunuzu güçlendiren fırsatlar var. Aşk hayatında derin sohbetler ve yaratıcı fikirler gündeme geliyor. Ama dikkat: Her düşüncenizi paylaşmak zorunda değilsiniz. Kazanıyorsunuz, ama harcarken bir iç ses sizi sürekli frenliyor. Yaratıcı işler hız kazanıyor.

Oğlak (22 Aralık – 19 Ocak)​

Sevgili Oğlaklar, bu hafta zihin berrak, iletişim keskin. Toplantılarda, mesajlarda ya da o “kısa bir görüşebilir miyiz?” anlarında kendinizi ustaca ifade ediyorsunuz. İş hayatında projeler hızla ilerliyor, emeklerinizin karşılığını görüyorsunuz. Başarıya bir adım daha yakınsınız. Ev hayatı bu hafta başrolde. Partnerinizle battaniye altı film geceleri, sıcak yemekler ve derin sohbetler tam sizlik. Bazen haklı olduğunuzu kanıtlamak yerine huzuru seçmek gerekebilir. Para konusunda ise konforunuza yatırım yapıyorsunuz. Lezzetli yemekler, yumuşak kazaklar veya yeni bir kahve makinesi.

Kova (20 Ocak – 18 Şubat)​

Sevgili Kovalar, bu hafta yaratıcılığınız zirvede. Fikirleriniz havada uçuşuyor ve iş yerinde dikkat çekiyorsunuz. Sunumlar, yaratıcı projeler ya da sosyal medyada bir çıkış yapma şansı kapıda. Terfi veya maaş artışı konuşulabilir, kendinizi göstermekten çekinmeyin. Aşk hayatında haftanın başı tam bir “kendini şımartma” dönemi. Güzel bir akşam yemeği, tatlı kaçamaklar derken keyfiniz yerinde. Ama hafta ilerledikçe finansal gerçekler devreye giriyor. “Harcadım ama hak ettim” diyorsunuz ama bir yandan da bütçenizi gözden geçiriyorsunuz.

Balık (19 Şubat – 20 Mart)​

Sevgili Balıklar, bu hafta hayatınız adeta bir yeniden başlat düğmesine basıyor. Eski alışkanlıklar, bitmeyen bahaneler ve artık sizi mutlu etmeyen insanlar? Kararınız kesin. İş yerinde sakin bir hava var ama dikkat “Bir şey söyleyeceğim ama kimseye anlatma” cümlesi asla orada bitmez. Aşk hayatında küçük gerilimler olabilir ama siz zaten drama senaryolarını ezbere biliyorsunuz. Birlikte bir plan yapın, karmaşayı hafifletin. Meditasyon ve yoga bu hafta beyninizi susturmanın en kolay yolu.

Marie Claire Türkiye

Koç​

20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile birlikte, sosyal çevrenizde canlanma hissedeceksiniz. Bu dönem, kendinizi daha fazla insan içine atmak, ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle vakit geçirmek ve yeni dostluklar kurmak için mükemmel bir zaman. Eğer uzun zamandır ihmal ettiğiniz bir arkadaş grubu varsa, bu hafta onları aramak ve yeniden bağlantı kurmak için harika bir fırsat.

22 Mayıs’ta Venüs’ün burcunuzda Mars ile yaptığı olumlu açı, romantik ilişkilerde ve kişisel hedeflerde hareketlilik getiriyor. 24 Mayıs’ta Satürn’ün burcunuza geçişi, yaşamınızda ciddi bir dönüm noktası olabilir. Artık kendinizi daha fazla sorumluluk alırken bulabilirsiniz. Son olarak 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile birlikte iletişim hızlanıyor. Bu dönemde beklediğiniz haberler gelebilir ve sosyal ağınız genişleyebilir.

Boğa​

Sevgili Boğa’lar, bu hafta Güneş’in 20 Mayıs itibarıyla İkizler burcuna geçişiyle birlikte, hayatınızın merkezine para, kazanç ve maddi güvenlik konuları yerleşiyor. Önümüzdeki günlerde, finansal durumunuzu gözden geçirmek, yeni gelir kaynakları yaratmak ya da uzun süredir aklınızda olan o yan işi başlatmak için gökyüzü sizi destekliyor olacak.

22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcunda, Mars’ın ise Aslan burcunda olduğu anlarda aralarında meydana gelen olumlu etkileşim, sizi geçmişinizle daha derin bir bağ kurmaya davet ediyor. 24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçişi ise, daha derin ve uzun vadeli bir dönemin habercisi. 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte zihinsel enerjiniz para ve harcamalar alanına yöneliyor. Özellikle alışveriş yaparken “bu gerçekten gerekli mi?” sorusunu kendinize sormadan ödeme yapmamaya çalışın.

İkizler​

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. Bu hafta Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile birlikte enerjiniz adeta yenileniyor. 20 Mayıs itibarıyla kendinizi daha canlı, daha hevesli ve motivasyonu yüksek hissedebilirsiniz. Bu dönem, kendinizi ön plana koymak, kişisel hedeflerinizi belirlemek ve harekete geçmek için harika bir fırsat sunuyor.

22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcundaki konumu, Mars ile Aslan burcunda bir etkileşimde bulunacak. Bu enerji, sosyal çevrenizde yeni gelişmeleri beraberinde getirebilir. 24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçişi ile birlikte, sosyal çevrenizde bazı testler ve farkındalıklar yaşayabilirsiniz. 25 Mayıs’ta Merkür, İkizler burcuna geçiyor ve iletişimde adeta yıldızınız parlıyor. Kendinizi ifade etme konusunda daha yetkin hissedebilir, yazılı ve sözlü iletişimde öne çıkabilirsiniz. Bu dönemi, fikirlerinizi paylaşmak, yaratıcı projelere başlamak ve sosyal medyada daha aktif olmak için değerlendirebilirsiniz.

Yengeç​

Sevgili Yengeç’ler, bu hafta gökyüzü sizin için bir içe dönüş, ruhsal arınma ve duygusal denge arayışıyla başlıyor. 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişi, sizin astrolojik haritanızda yılın en geri planda kalan alanlarınızdan birini aydınlatıyor. Bu dönem sizin için “dur, dinlen, düşün ve bırak” zamanı.

22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcundaki enerjisi ile Mars’ın Aslan’daki ateşli bağlantısı, kariyer alanında adeta spot ışıklarını üzerinize çeviriyor. Bu etkiyle birlikte uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir projeyi başarıyla tamamlayabilirsiniz. 24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçişi, sizi biraz daha ciddi ve kararlı bir ruh haline sokabilir. Haftanın sonuna doğru, 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle, zihinsel olarak oldukça aktif ve sosyal çevrenizden gelen mesajlarla dolup taşan bir sürece giriyorsunuz.

Aslan​

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile birlikte (20 Mayıs), Aslan burçları için oldukça hareketli ve sosyal bir dönem başlıyor. Bu süreçte, kendinizi daha umutlu ve iyimser hissedebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak, bağlantılar kurmak ve hayallerinizi paylaşmak için harika bir zamandasınız.

22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcundaki Mars ile uyumlu açısı, size parlak bir sahne yaratıyor. Bu etkiler altında, kendinize güveniniz artıyor ve çevrenizdeki insanları kolayca etkileyebiliyorsunuz. 24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçişi ile öğrenme ve öğretme temaları ön plana çıkıyor. Bu geçiş, sizi uzun vadeli hedeflerinizi gözden geçirmeye teşvik edebilir. 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile iletişimde ustalaşıyorsunuz. Bu süreçte, kendinizi daha net ifade edebilir ve çevrenizdeki insanlarla uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz. Eğer bir iş başvurusu yapmayı düşünüyorsanız, şimdi tam zamanı!

Başak​

Sevgili Başak’lar, bu hafta sizin için adeta bir sahne ışığı altında geçiyor! Güneş’in 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçişiyle birlikte hem iş hayatınızda hem de sosyal çevrenizde göz kamaştırıcı bir parıltıya kavuşuyorsunuz. 22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcundaki konumu ile Mars’ın Aslan burcundaki etkileşimi, sizin için oldukça anlamlı bir enerji açığa çıkarıyor.

24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçişiyle birlikte para konularında ciddi bir farkındalık sürecine giriyorsunuz. Bu geçiş kısa vadeli değil. 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle birlikte zihniniz adeta ışık hızıyla çalışmaya başlıyor. Sorgulamalar, analizler, planlar havada uçuşuyor. Ancak bu dağınıklık değil; bilakis, hedef odaklı bir netleşme sürecinin başlangıcı. Bu süreçte kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilir, yeni bir işe başvurmak ya da mevcut pozisyonunuzda maaş artışı talep etmek için adım atabilirsiniz.

Terazi​

20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişi ile birlikte, Terazi burçları olarak daha hafif ve meraklı bir ruh haline bürünüyorsunuz. Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, farklı yerler keşfetmek ve bilgiye aç hissetmek bu dönemin ana teması olacak. 22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcunda Mars ile bir araya gelmesi, aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Eğer hayatınızda biri yoksa, bir arkadaşınız aracılığıyla tanışacağınız biri ilgilinizi çekebilir. Bu karşılaşma oldukça tutkulu ve enerjik bir etki taşıyacak.

24 Mayıs’tan itibaren Satürn’ün Koç burcuna geçişi ile birlikte ortaklıklarınızda daha disiplinli ve gerçekçi olmanız gerekebilir. Sözleşmeler, anlaşmalar ve iş birliklerinde detaylara dikkat etmek ve uzun vadeli planlar yapmak ön planda olacak. 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçişi ile birlikte zihniniz adeta hız kazanıyor. Yeni şeyler öğrenmek için harika bir zaman.

Akrep​

Haftalık burç yorumları yazımıza devam ediyoruz. 20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiş yapıyor ve bu süreçte odak noktanız finansal konular olacak. Belki yeni sözleşmeler üzerinde düşünüyor, belki de kredi kartı borçlarınızı kapatmak için bir plan yapıyorsunuz. Ev arkadaşlarınız, iş ortaklarınız veya sevgilinizle maddi beklentiler ve paylaşımlar üzerine ciddi konuşmalar yapabilirsiniz.

22 Mayıs’ta Venüs Koç burcundayken, Mars Aslan burcuyla uyumlu bir açı yapıyor. Bu enerji size iş hayatınızda ya da kişisel hedeflerinizde büyük bir ilerleme sağlayabilir. 24 Mayıs’ta Satürn Koç burcuna geçiş yapıyor ve önümüzdeki birkaç yıl boyunca sizin için disiplin ve istikrar sınavı başlıyor. Özellikle uzun vadeli hedeflerinizle ilgili bazı testlerden geçeceksiniz. 25 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiş yapıyor. Bu da finansal konularda bazı haberler alabileceğinizin göstergesi.

Yay​

Sevgili Yay’lar, bu hafta sizin için gökyüzü adeta yakın ilişkiler, aşk ve kişisel gelişim başlıklarını parlatıyor. Güneş’in 20 Mayıs’ta İkizler burcuna geçişi, odak noktanızı tamamen sevdiklerinize çeviriyor. Haftanın en parlayan günlerinden biri, 22 Mayıs. Çünkü aşk ve tutkunun gezegenleri Venüs ve Mars ateş burçlarında buluşuyor: Venüs Koç’ta, Mars Aslan’da.

Ancak duygular kadar ciddi konular da kapıda. 24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle, aşk ve yaratıcılık alanlarında sınavlar başlayabilir. Bir ilişkinin gelip geçici bir heves mi yoksa uzun vadeli bir bağ mı olduğunu artık daha net göreceksiniz. Özellikle de karşı tarafı memnun etmeye çalışırken kendi ihtiyaçlarınızı yok sayıyorsanız, bu enerjiden fazlasıyla faydalanabilirsiniz. 25 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor. Hem romantik ilişkilerde hem de yakın arkadaşlık bağlarda önemli konuşmalar gündeme gelebilir.

Oğlak​

Sevgili Oğlak’lar, bu hafta hayatınızın hızlandığını hissedebilirsiniz. 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle birlikte günlük rutininizde bir yoğunluk söz konusu. Hem kişisel hem de profesyonel hayatınızda sorumluluklarınız artıyor. 22 Mayıs’ta Venüs’ün Koç burcunda, Mars’ın ise Aslan burcunda buluşması, arkadaşlarınızla olan bağlarınızı daha da güçlendiriyor.

24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte, aile bağlarınız ve geçmişle ilgili bazı önemli dersler gündeme geliyor. Aile üyeleriyle olan ilişkilerinizde sınırlarınızı tekrar gözden geçirmeniz gerekebilir. 25 Mayıs’ta Merkür’ün İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, günlük alışkanlıklarınızı gözden geçirme isteği doğuyor. Hangi alışkanlıklarınızın artık size hizmet etmediğini fark etme zamanı. Hayatınızı daha dengeli hale getirmek adına eski kalıpları bırakabilir ve yerine daha sağlıklı rutinler koyabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızdaki verimliliği artırmak adına yeni düzenlemeler yapmanız, kendinizi daha enerjik ve motive hissetmenizi sağlayacak.

Kova​

Sevgili Kova’lar, bu hafta sizin için adeta bir nefes alma ve hayattan yeniden keyif alma haftası olacak. 20 Mayıs’ta Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte üzerinizdeki o baskı hissi dağılmaya başlıyor. Hayatın size sunduğu küçük mutlulukları fark etme zamanı. 22 Mayıs’ta Venüs ile Mars’ın güçlü kavuşumu kalp meselelerinde sizi cesaretlendirecek. Uzun süredir içinde tuttuğunuz duygular varsa, artık onları açıkça ifade etmekten çekinmeyeceksiniz.

24 Mayıs’ta Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle birlikte zihinsel dünyanızda yeni bir dönem başlıyor. Eğitim, öğrenme, bilgiyle ilişkili her konuda ciddiyet kazanıyorsunuz. Belki uzun zamandır ertelediğiniz bir eğitime başlama, bir sertifika programına katılma ya da akademik bir sürece adım atma gündeme gelebilir. 25 Mayıs’ta Merkür’ün de İkizler burcuna geçmesiyle birlikte, yaşam enerjiniz iyiden iyiye artıyor.

Balık​

20 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor ve bu durum, evde daha fazla zaman geçirme isteğinizi tetikliyor. Eğer son dönemde sürekli sosyalleşiyor, oradan oraya koşturuyorsanız, bu hafta dinlenme zamanı. Sevdiklerinizle birlikte kanepede oturup dizi izlemek ya da yatağa uzanıp huzur bulmak size iyi gelecek. Ayrıca, aile üyeleriyle olan ilişkilerde bazı gelişmeler yaşanabilir.

22 Mayıs’ta Koç burcundaki Venüs ile Aslan burcundaki Mars arasında uyumlu bir açı gerçekleşiyor. Bu enerji, özellikle iş hayatında dikkat çekici bir başarıyı beraberinde getirebilir. 24 Mayıs’ta Satürn Koç burcuna geçiş yapıyor ve bu durum, finansal konularda bir dönüm noktasına işaret ediyor. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir süreç başlıyor. Belki ani bir ödeme çıkabilir 25 Mayıs’ta Merkür İkizler burcuna geçiyor ve geçmişten gelen konular tekrar gündeme gelebilir. Eski arkadaşlardan bir haber almak mümkün.

Ece Alkan​

Koç burç yorumları: Bu hafta itibariyle yakın çevreniz, komşularınız ve akranlarınızla olan iletişim hız kazanabilir; haberleşme trafiği artarken, kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Bu dönemde kendinizi iletişim açısından daha motive hissedebilir, etrafınızdaki kişilerle daha sık bağlantı kurabilirsiniz. Kendi isteklerinize yönelerek, hayalini kurduğunuz hedefleri gerçekleştirmek için harekete geçme zamanı gelmiş olabilir.

Güneş’in etkisiyle, yoğun bir iletişim temposuna girerken aynı zamanda kısa tatiller planlama fırsatınız olabilir. Yakın çevrenizden alacağınız destekle iş hayatınızda ilerleme kaydetmeniz mümkündür. Bağlantılarınızın güçlenmesiyle iletişim hayatınız daha dinamik bir hal alabilir. Ancak bu süreçte, kendi isteklerinizin peşinden koşmak yerine bilinçaltınızdaki çatışmalarla yüzleşerek zihninize huzur kazandırmaya odaklanabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık dönemde, kardeşlerinizle ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz daha fazla önem kazanabilir. Kendinizi ifade ettiğiniz alanlara yönelik yoğunlaşırken, sözlerinize dikkat etmeniz gerekebilir, çünkü söyledikleriniz gerçeğe dönüşme potansiyeline sahip olabilir. Sağlığınıza dair sizi tedirgin eden konular varsa, bu süreçte olumlu gelişmeler yaşayarak rahatlayabilirsiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa, beklediğiniz güzel haberleri alabilir ve motivasyonunuzu artırabilirsiniz.

Bu dönemde ayrıca derin duygusal farkındalıklar yaşayarak geçmişten gelen yükleri geride bırakıp kendinizi yenileme fırsatı yakalayabilirsiniz; duygusal bağlarınızı gözden geçirerek sizi aşağı çeken ilişkilerden özgürleşme imkanı doğabilir. Aynı zamanda beklenmedik değişiklikler ve ani farkındalıklar, konfor alanınızın dışına çıkarak yeni deneyimlere açık olmanızı sağlayabilir; duygularınızı daha özgürce ifade ederek ilişkilerde tutku ve uyum yaratabilirsiniz. Bu süreçte, kişisel sorumluluklarınızı ve hedeflerinizi yeniden yapılandırarak disiplinli ve kararlı adımlarla ilerlemeniz, kendinize olan güveninizi artırıp uzun vadeli hedeflerinize odaklanmanıza yardımcı olabilir.

Boğa burç yorumları: Bu hafta itibariyle maddi konularla ilgili motivasyonunuz artabilir; kaynaklarınızı daha iyi değerlendirme, sahip olduklarınızı koruma ve iş ile para konularında kendinizi daha güçlü hissetme isteğiniz öne çıkabilir. Finansal alanınız aydınlanırken, yeni kazanç fırsatları gündeme gelebilir ve manevi değerlerinizin ön plana çıktığı gelişmeler yaşamanız mümkün olabilir.

Önümüzdeki bir aylık süreçte, para alışverişlerinizdeki iletişim yoğunlaşabilir, finansal güvence sağlama ihtiyacınız güçlenebilir ve yarım kalan kazanç kapılarınızı tamamlamak için önemli fırsatlar doğabilir. Yeteneklerinizin farkına varabilir ve bunlara daha fazla odaklanabilirsiniz. Maddi açıdan sizi zorlayan konular varsa, bu dönemde bunları düzeltmek için önemli adımlar atabilirsiniz.

Farkındalığınızın artacağı ve finansal durumunuzu iyileştirecek çözümler bulabileceğiniz bir süreç içerisine giriyorsunuz. Eğer maddi açıdan sıkıntılar yaşıyorsanız, umutsuz hissettiğiniz bir anda sizi rahatlatacak ekstra bir iş fırsatıyla karşılaşmanız olasıdır. Bu süreç, finansal güvenliğinizi sağlamak ve ekonomik anlamda yeni kapılar açmak için değerlendirilebilir.

İlişkilerinizde neyi hak ettiğiniz sorusunu düşündüğünüz zamanlarda, fazla fedakarlık yaptığınız durumları yeniden değerlendirmeniz önemli hale gelebilir. Artık ne istemediğinizi net olarak görebilir, alışılmış kalıpların dışına çıkarak beklenmedik seyahat veya teklif gibi yeni deneyimlere açık olabilirsiniz. Ayrıca, maddi konulara ve özdeğerinize odaklanarak kalbinizle bütçenizi dengelemeye çalışmanız, duygusal ve maddi anlamda yaşamınızda taze başlangıçlar yapmanıza olanak tanıyacak fırsatlar doğurabilir. Tüm bu yenilikler, hayatınıza entegre olurken size önemli olanaklar sunabilir.

İkizler burç yorumları: Güneş’in 20 Mayıs itibariyle sizin burcunuzda ilerlemesiyle birlikte, kendinizi daha güçlü ifade edebileceğiniz bir döneme giriş yapabilirsiniz. Özgüveniniz artarken, pek çok konuda daha etkin bir rol üstlenmeniz mümkün olabilir. Bireysel hedeflerinize odaklanırken zaman zaman olaylara daha subjektif yaklaşabilirsiniz.

Bu süreçte, gizli saklı kalan konular netleşebilir ve belirsizliklerin ortadan kalktığını gözlemleyebilirsiniz. Kendinize öncelik vererek yeni adımlar atabilir, yaşamınıza yenilikler katma konusunda iletişim becerilerinizi daha fazla ön plana çıkarabilirsiniz. Aile yaşantınızda sizi zorlayan bazı durumlar ortaya çıkabilir; bu gibi konularda kaçmak yerine yüzleşerek çözüm bulmaya odaklanmanız sizin için daha sağlıklı olabilir. Bu süreçte, kendi gelişiminizi destekleyerek güçlenmeniz mümkün olacaktır.

Son dönemde sosyal çevrenizle aranıza istemeden de olsa bir mesafe koymuş olabilirsiniz. Bu durum başlangıçta sizi olumsuz etkilemiş olsa da zamanla faydalarını görebilmeniz mümkün. Dış görünüşünüzde değişiklik yapmak istiyorsanız, acele etmek yerine biraz daha beklemeniz iyi olabilir.

Gündelik yaşamınıza, iş ortamınıza ve beden sağlığınıza daha fazla odaklanarak, uzun zamandır taşıdığınız duygusal yükleri geride bırakabilirsiniz; sizi yoran ilişkileri fark ederek, küçük alışkanlıklarla büyük değişimler başlatmanız mümkün olabilir. Zihninizde yeni bir ışık yanarak daha önce düşünmediğiniz çözüm yolları önünüze çıkabilir, içsel farkındalık sizi harekete geçirebilir. İfade gücünüz, sosyal enerjiniz ve zihinsel berraklığınız yükselirken, flörtlerinizin artması, projelerinizin hız kazanması ve ilişkilerinizde net adımlar atmanız için uygun fırsatlar doğabilir.

Yengeç burç yorumları: Bu hafta itibariyle kendinizi hayatın akışına bırakmaya hazır hissetmeye başlıyorsunuz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar ve konuların önemi giderek artarken, maneviyat sizin için daha derin bir anlam kazanabilir. Güneş’in desteğiyle farkındalığınız yükselirken, daha önce göz ardı ettiğiniz detayları fark etme şansı bulabilirsiniz. Bu aynı zamanda, sağlık açısından daha iyi hissedebileceğiniz ve kendinize daha fazla özen gösterebileceğiniz bir dönem olabilir.

Geçmişte bıraktığınız konulara yönelerek, hayatınızı bir adım geriden gözlemleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Uzun süredir iletişim kurmadığınız kişilerle yeniden bağlantı kurmanız mümkün olabilir. Bu süreçte, iç dünyanıza dönerek kendinizi daha iyi anlamaya odaklanabilirsiniz. Başkalarının yönlendirmelerinden ziyade, kendi iç sesinizi dinleyerek kararlar almak önceliğiniz haline gelebilir.

Dışarıdaki insanların sizi olumsuz etkilemesine artık izin vermek istemeyebilir, çevrenizle olan ilişkilerinizi yeniden şekillendirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda beklenmedik bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunları aşmak için göstereceğiniz çaba önemli olabilir. Kendinize iyi gelecek konulara yönelerek, bu dönemi verimli ve dengeli bir şekilde değerlendirebilirsiniz.

Aşk, yaratıcılık ve kendinizi ifade etme konularında önemli değişimler yaşayabilirsiniz. Bir ilişkide eski enerjileri geride bırakmanız gerekebilir; kalbinizin derinliklerinden gelen sezgilere kulak vererek, size artık fayda sağlamayan bağlardan özgürleşebilirsiniz.

Sosyal çevrenizden sürpriz bir gelişme gündeme gelebilir; ilk başta şaşırtıcı olsa da, kendi değerlerinizi yeniden gözden geçirme fırsatı sunabilir. İç dünyanıza dönerek ruhsal konulara odaklanmanız ve geçmişle ilgili farkındalıklar yaşamanız mümkün. Daha fazla yalnız kalmak, iç sesinizi dinlemek ve kişisel olarak derinleşmek isteyebilirsiniz.

Aslan burç yorumları: Bu hafta itibariyle kendinizi sosyal açıdan daha motive hissedebilir, arkadaşlarınızla daha sık görüşerek onların fikirlerinden faydalanabilir ve yeni bir vizyon oluşturma sürecine girebilirsiniz. Sosyal gruplarla olan işbirliğiniz güçlenirken, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir ve eğlenceli buluşmalar düzenleyebilirsiniz. Çevrenizdeki konuşmaların yoğunlaşmasıyla birlikte, sosyal ilişkilerinizin daha fazla ön planda olduğunu fark edebilirsiniz.

Önümüzdeki bu bir aylık süreçte, iletişiminizin belirgin şekilde artması söz konusu olabilir. Maddi açıdan olumlu destekler alabilirsiniz. Ailenizden veya arkadaş çevrenizden maddi yardım teklif eden bir kişiyle karşılaşmanız mümkün olabilir. Ancak, mantığınız ve duygularınız arasında kararsız kalabileceğiniz bir süreç yaşayabilirsiniz. Bu nedenle, yeni kararlar alırken daha dikkatli ve tedbirli olmanız önem kazanabilir. Ani kararlar vermek risk taşıyabileceğinden, süreci iyi değerlendirerek adımlarınızı bilinçli atmanız faydalı olabilir.

Aile ve evle ilgili konular ön plana çıkarken, geçmişten gelen bazı yükleri geride bırakmak özgürleşmenize yardımcı olabilir; çözülmesi gereken meseleler duygusal bir yüzleşme gerektirebilir. Aynı zamanda, ani bir farkındalık veya beklenmedik bir gelişme, kendinizi ve yaratıcı tarafınızı topluma sunmak için harika bir fırsat yaratabilir; cesaret gösterdiğiniz her adım, yeni kapılar açabilir.

Sosyal çevreniz hareketlenirken, arkadaşlarınızla olan bağlarınız, projeleriniz ve grup çalışmaları daha fazla ön planda olacak, kalbinizi açarak topluluk içinde kendinizi ifade etmeniz çok daha kolay hale gelebilir. Farklı fikirler arasında geçiş yapmanız, çevrenizle daha yakın ve dinamik ilişkiler kurmanızı sağlayabilir. Ancak her şeyi aynı anda yapmak istemeniz, zaman zaman dikkatinizin dağılmasına yol açabilir; bu nedenle, odaklanarak belirli alanlarda derinleşmek önemli hale gelebilir. Toplumsal bağlarınız ve arkadaşlarınızdan alacağınız destek, hedeflerinize ulaşmanız noktasında sizi güçlendirecek ve ilerlemenize katkı sağlayacaktır.

Başak burç yorumları: Hedef ve planlarınız, görev ve sorumluluklarınız, iş ve kariyer konularında kendinizi daha motive hissetmeniz mümkün olabilir. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler ışığında, bu ay iş hayatınız öne çıkarken, dolaylı yoldan aile ve ev konularında da hareketlilik yaşayabilirsiniz. İş yaşamınızda, sosyal statünüzü ve kendinizi ifade ettiğiniz alanları güçlendirecek iletişim artışları gözlemleyebilir, yeni projeler, ikili ilişkiler ve iletişim temaları ön plana çıkabilir.

Bu transitin etkisiyle, ailenizle aranızdaki bağlar güçlenebilir. Eğer şu an sevdiklerinizden ayrıysanız, tekrar bir araya gelmek için elinize güzel fırsatlar geçebilir. İşiniz ve kariyerinizle ilgili olumlu gelişmelere az kaldığınız bir sürecin eşiğinde olabilirsiniz. Ancak hayatınızda sizi olumsuz etkileyen bazı noktaları çözümlemek adına yapmanız gerekenleri belirleyerek, arkadaş çevrenizden veya ailenizden destek almayı değerlendirebilirsiniz.

Yakın çevrenizle olan iletişiminiz güçlenirken, geçmişten kalan anlaşmazlıkları çözüme kavuşturmak için doğru bir zaman olabilir. Kardeşleriniz, arkadaşlarınız veya komşularınızla daha açık ve net konuşmalar yaparak ilişkilere yeni bir yön verebilirsiniz. Yazılı işlemler ve belgelerle ilgili konularda hızlanabilir, eğitim ve kısa süreli seyahat fırsatlarını değerlendirebilirsiniz. İş yerinizde veya sosyal çevrenizde iletişim becerilerinizin öne çıkması sayesinde, fikirlerinizi daha etkili şekilde ifade etme ve önemli geri dönüşler alma şansınız artacaktır.

Kariyerinizde daha fazla görünürlük kazanabilir, projelerinizi ön plana çıkarmak için verimli bir dönem yaşayabilirsiniz. İş hayatında yeni fırsatlar karşınıza çıkarken, sosyal etkinliklerde daha fazla yer almak motivasyonunuzu artırabilir. Ancak öz disiplininizi koruyarak profesyonel imajınızı doğru şekilde yönlendirmeniz önemli olacaktır. İletişim gücünüz yükselirken, doğru bağlantılar kurmak ve uzun vadeli hedeflerinize ulaşmak için stratejik adımlar atabilirsiniz.

Terazi burç yorumları: Bu hafta itibariyle merak ettiğiniz konuları daha derinlemesine araştırma potansiyeline sahip olabilirsiniz. Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konularda, sosyal paylaşımlar yapma, fikir ve düşüncelerinizi aktarma konusunda kendinizi motive hissetmeniz olasıdır. Yüksek eğitim ve uzun tatil fırsatları gündeminizde yer alırken, yeni bir dil öğrenme şansınız da doğabilir. Keşif alanlarınızda ilgi ve merakınız artacak, tatil planları yapmak isteyeceksiniz.

Bu transit sürecinde, çevrenizle olan iletişiminize daha fazla dikkat etmeniz önem kazanabilir. Uzun zamandır içinizde tuttuklarınızı paylaşmak isteyebilir, geçmişte kalan ilişkileriniz yeniden gün yüzüne çıkabilir. Özellikle eski sevgilinizin sizinle tekrar iletişime geçme arzusu gözlemlenebilir. Ayrıca, gitmek istediğiniz bir tatil planınız varsa, bu dönemde ertelemek zorunda kalabilirsiniz.

Maddi durumunuz ve kişisel değerlerinizle ilgili farkındalık kazanarak finansal hedeflerinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Gelirlerinizi artırma, harcamalarınızı denetleme ve borçlarınızı yönetme konusunda netleşen fırsatlar karşınıza çıkabilir. Önceden yaptığınız yatırımların geri dönüşlerini alabilir, finansal güvence sağlama noktasında önemli adımlar atabilirsiniz.

Aynı zamanda, sahip olduğunuz değerleri daha iyi anlayarak, maddi destek veya geçmişten gelen alacak konularını çözüme kavuşturabilirsiniz. Finansal belirsizlikleri geride bırakarak geleceğinizi sağlam bir zemine oturtma şansı yakalayabilirsiniz. Kişisel gelişim ve öğrenme alanlarına yönelerek yeni bilgiler edinmek, farklı bakış açılarıyla tanışmak ve seyahat fırsatlarını değerlendirmek mümkün olabilir.

Bu dönemde sosyal çevrenizle daha fazla etkileşim içinde olacak, yeni deneyimlere açık bir şekilde kendinizi geliştirebileceksiniz. Farklı kültürlere duyduğunuz ilginin artmasıyla birlikte zihinsel olarak yeni perspektifler kazanabilirsiniz. Ancak, birçok konuyla aynı anda ilgilenmek yerine odaklanarak bilgi ve deneyimlerinizi derinleştirmek, bu süreci en verimli şekilde değerlendirmenizi sağlayacaktır.

Akrep burç yorumları: Bu hafta itibariyle banka, kredi ve vergi konuları gündeminizde yer alabilir. Başkalarından elde ettiğiniz ortak gelirlerle ilgili gelişmeler yaşayabilir, gelir ve gider dengenizi sağlamak için daha fazla iletişime geçebilirsiniz. Giderler alanınıza daha fazla odaklanarak, miras düzenlemeleri ve (varsa) ameliyat gibi süreçlere de önem verebilirsiniz.

Bu transitin etkisiyle finansal durumunuzda olumlu gelişmeler gözlemleyebilirsiniz. Kendi geleceğiniz için yatırım yapmayı düşünüyorsanız, elinize güzel fırsatlar geçebilir. Ancak, ikili ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar yaşamanız olasıdır; bu durum, aşırı tavırlarınızdan kaynaklanabilir. Bu nedenle, sakin kalıp karşı tarafı dinlemeye özen göstermeli ve hedeflerinizin peşinden kararlılıkla gitmeyi ihmal etmemelisiniz.

Hayatınızda köklü değişimler yapma isteği güçleniyor. Dış görünümünüz, sağlığınız ve günlük alışkanlıklarınızla ilgili önemli kararlar alabilirsiniz. Sağlıklı beslenme, egzersiz düzeninizi yenileme veya fiziksel değişiklikler yapma konusunda cesaret bulabilirsiniz. Aynı zamanda, uzun süredir ihmal ettiğiniz sağlık kontrollerinizi yaptırmak için ideal bir zaman olabilir. Zihinsel ve duygusal anlamda da kendinizi yenileyerek, sizi geride tutan düşünce kalıplarından ve ilişkilerden özgürleşme fırsatını değerlendirebilirsiniz. Cesaretinizi topladığınızda, içsel gücünüzü dış dünyaya yansıtabilir ve daha sağlıklı, huzurlu bir geleceğe doğru ilerleyebilirsiniz.

Maddi kaynaklarınızı yönetme ve finansal kararlarınızı şekillendirme konusunda daha bilinçli hareket edebilirsiniz. Gelirlerinizi ve harcamalarınızı gözden geçirerek, borçlarınızı dengeleme ya da yatırım yapma konusunda yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. Finansal ortaklıklar, miras veya sigorta gibi konular gündeme gelirken, parasal destekleri değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Aynı zamanda, ruhsal dönüşüm arayışınız güçlenerek, eski korkularınızı ve sınırlayıcı alışkanlıklarınızı geride bırakabilirsiniz. Bu süreçte, sağlam adımlar atarak hem finansal hem de duygusal anlamda daha güvenli bir noktaya ulaşabilirsiniz.

Yay burç yorumları: İlişkileriniz bu hafta itibariyle oldukça önemli hale geliyor. Hem bağ kurma hem de ortaklık geliştirme konularında kendinizi daha istekli ve motive hissedebilirsiniz. İş yaptığınız ortaklarla ilgili gelişmeler yaşanabilir. Uzun süreli ilişkileriniz de ön plana çıkarak sizi memnun edebilir. Evliliğiniz ve karşılaştığınız kişilerle iletişiminizin artması, ikili ilişkilerinizin güçlenmesine katkı sağlayacaktır.

Güneş’in bu transiti, hayatınızda yeni kararlar almanıza zemin hazırlayabilir. Eski ilişkilerinize bağlı kalmak yerine, yeni ilişkilerinize odaklanmanız faydalı olacaktır. Parayla ilgili konularda ise biraz daha dikkatli olmanız gerekebilir; çünkü özel hayatınızla ilgili fazla şey paylaşmak, yaşadığınız olayları net görebilmenizi zorlaştırabilir. Bu nedenle, bir süre ilişkilerinizi daha içsel ve samimi bir şekilde deneyimlemeyi tercih edebilirsiniz.

Bu süreçte sosyal çevrenizde fark edilmeyen durumlar ortaya çıkarken, bazı kişiler hakkında daha net bir görüş edinebilirsiniz. Güveninizi sarsabilecek kişiler ya da gizli rakipler kendilerini gösterebilir; bu nedenle, enerjinizi korumak ve olumsuz etkilerden uzak durmak için gerekli adımları atabilirsiniz. İş veya kişisel ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaların açığa çıkması, kimlerin gerçek dost kimlerin ise sadece çıkar peşinde olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.

Aynı zamanda, ruhsal yüklerden arınarak geçmişte yaşadığınız duygusal kırılmaları iyileştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Sağlık açısından unutkanlık, uyku problemleri veya stres belirtilerine karşı daha dikkatli olup zihinsel rahatlama tekniklerine yönelmek faydalı olabilir. İkili ilişkilerinizde daha fazla iletişim kurarak bağlarınızı güçlendirebilirsiniz. Partnerinizle veya iş ortaklarınızla daha fazla zaman geçirirken, sosyal çevrenizde yeni insanlarla tanışma fırsatları da doğabilir.

Bu süreçte esnek ve dinamik bir yaklaşım benimseyerek iletişimi güçlü tutmak önemli hale gelirken, mevcut ilişkilerinizde sağlam bir temel oluşturmak uzun vadeli mutluluk sağlayabilir. Dış dünyaya açılmak cazip görünse de, mevcut ilişkilerinizde derinleşmek ve güvenli bir bağ kurmak bu süreçte size daha fazla destek olabilir.

Oğlak burç yorumları: Bu hafta itibariyle gündelik rutinler, düzen, sağlık ve şifa konularında kendinizi daha motive hissetmeniz olası. Bu süreçte, küçük detaylara, işlerinize, çalışmaya ve üretime daha fazla özen gösterebilirsiniz. Günlük yaşamınızla ilgili konular gündeminizde yer alırken, sağlıkla ilgili iyileşmeler de kapıda olabilir. Ayrıca, evinize yeni bir evcil hayvan almanız da mümkün görünüyor.

Çalışma ortamınıza, sosyal statünüze ve sorumluluklarınızı üstlendiğiniz alanlara daha yoğun bir şekilde odaklanarak, bu alanlarda kendinizi daha fazla ortaya koyabilir, parlamaya başlayabilirsiniz. İletişiminiz, üzerinizdeki sorumlulukları yönetmede daha etkin bir hale gelebilir. Ev işlerinde yapacağınız işler artarken, kişisel yenilikler yapma isteğiniz için de ideal bir zamanlama söz konusu olabilir.

Hayatınıza dair almanız gereken kararları artık ertelememeniz faydalı olacaktır; aksi takdirde sonradan pişmanlık yaşayabilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermeli, size iyi gelmeyen ve zararlı olabilecek durumlardan uzak durmalısınız. Evde daha fazla vakit geçirseniz dahi düzenli egzersiz yapmayı ihmal etmemeniz, sağlıklı kalmanız için büyük önem taşıyacaktır.

Arkadaş çevreniz ve sosyal ilişkilerinizde önemli değişimler yaşanabilir; ihmal ettiğiniz bağlantılar yeniden gündeme gelebilir, bazı kişilerin gerçek yüzünü fark edebilirsiniz. Sosyal gruplarda çıkarcı davranışlar veya arkanızdan çevrilen işler ortaya çıkabilir, bu da bazı ilişkileri sonlandırma gerekliliğini doğurabilir. Uzaktan gelen iş veya kişisel bir teklif, kariyerinizde ve finansal geleceğinizde yeni fırsatlar yaratabilir, ancak bu teklifin arkasındaki niyetleri doğru analiz etmek önemli olacak. Gerçek dostları tanıyarak güvenilir ilişkiler kurmak, sağlıklı bir ilerleme süreci için öncelikli hale gelebilir.

Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirerek projelerinizi daha sağlam temellere oturtabilirsiniz. Yavaş ilerleyen konuları değerlendirerek nelerden vazgeçmeniz gerektiğini belirleyebilir, daha gerçekçi kararlar alabilirsiniz. Yeni girişimlere başlamak veya hayalini kurduğunuz topluluklarda aktif bir rol almak için daha net bir perspektif geliştirebilirsiniz. İş hayatınızda ve günlük rutinlerinizde iletişim gücünüzün artmasıyla birlikte, iş yükünüzü daha verimli yönetmek için fırsatlar doğabilir.

Kova burç yorumları: Aşk, tutku ve heyecanlarınızın etkisiyle sevdiklerinizle olan ilişkilerinizde kendinizi daha motive hissedebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. İstekleriniz, beklentileriniz ve egonuzda artış gözlemlenebilir; aşk hayatınızla ilgili konular ön plana çıkabilir. Belki de çocuk sahibi olmayı arzulayabilir, yeni insanlarla tanışabilir veya yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Aşk ve ilişkiler alanında, Güneş’in aydınlatıcı etkisiyle parlayan bir süreç sizi beklerken; spor, sanat ve çocuklarla ilgili yaratıcı alanlarda da kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızdaki yenilikler, size olumlu bir hayat enerjisi getirecek ve yeni başlangıçlar yapmanıza yardımcı olabilir. İş ortamınızdaki gerginlikler de bu sürecin etkisiyle rahatlıkla aşılabilir. Özellikle, sizinle inatlaşan kişiler karşısında elde edeceğiniz başarılar sayesinde kendinizi daha rahat ifade etme imkanı bulabilirsiniz.

Kariyerinizde önemli gelişmeler yaşanabilir; uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir proje sonuçlanabilir veya beklediğiniz terfi, ödül ya da tanınma fırsatı gerçekleşebilir. İş ortamındaki hiyerarşik ilişkiler ve üstlerinizle olan bağlarınız ön plana çıkarken, bazı kişiler hakkında gerçek niyetleri görme konusunda zorlanabilirsiniz. Gizli rekabet ve ikili oyunlar ortaya çıkabilir, ancak bu süreç, kariyerinizin geleceğini şekillendiren değerli dersler almanıza yardımcı olacak. Aynı zamanda, mesleki kimliğinizi gözden geçirerek eksik kaldığınız noktaları belirleyebilir ve yeni beceriler edinme fırsatları yakalayabilirsiniz.

Yaratıcılığınız ve kişisel ifadeniz güçlenirken, sanatsal yeteneklerinizi geliştirme ve eğlenceli projelere yönelme şansınız artabilir. Yeni hobiler edinebilir, sosyal ortamlarda daha fazla yer alabilir ve romantik anlamda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Kendinizi özgürce ifade etmek için cesaret bulabilir, başkalarıyla daha dinamik bağlar kurabilirsiniz. Ancak eğlence ve ilişkilerin getirdiği heyecanla dikkatinizin dağılmasını önlemek için dengeli hareket etmek önemli olacak. Yaratıcılığınızı işinize yansıtma veya hobilerinizden gelir elde etme fırsatları değerlendirilirken, aynı zamanda sorumluluklarınızı göz ardı etmemek faydalı olabilir.

Balık burç yorumları: Bu hafta itibariyle aileniz, eviniz ve yuvanızla ilgili konularda kendinizi oldukça motive hissetmeye başlayabilirsiniz. Örneğin evinizi dekore etmek, düzenlemek ve organize etmek için ilham bulabilir; yaşam alanınızı güzelleştirirken duygusal bağlarınızı da güçlendirebilirsiniz. Bu dönemde ayrıca geçmişinizle ve ailenizle daha yoğun bağlantılar kurma fırsatı yakalayabilir, uzun süredir arzunuza konu olan ev veya beklediğiniz evlilik teklifi gibi önemli gelişmelere hazırlıklı olabilirsiniz.

Önümüzdeki bir aylık süreçte, eviniz ve ailenizle ilgili konuların öne çıktığını görebilirsiniz. Ev içerisinde bazı yeniliklere gitmek isteyebilir, bu değişikliklerin size huzur ve rahatlama getirdiğini fark edebilirsiniz. Eğitim hayatınız devam ediyorsa, geleceğe dönük yeni proje fırsatlarıyla karşılaşmanız olasıdır. Bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek tamamen size bağlı; böylece ileride pişmanlık yaşamamak adına, bu konularda çevrenizden alacağınız destekle doğru adımları atabilirsiniz.

Bu dönemde eğitim, seyahat ve kişisel gelişiminizle ilgili önemli fırsatlar ortaya çıkabilir; uzun süredir beklediğiniz bir seyahat ya da akademik girişim nihayet gerçekleşebilir. Kariyerinizi daha geniş bir perspektiften değerlendirme imkanı yakalayarak eksik yönlerinizi fark edebilir, yeni beceriler edinmek veya gelişim sürecinizi hızlandırmak için somut adımlar atabilirsiniz. Yabancı kültürler ve farklı bakış açıları ilginizi çekebilir, bu süreçte edindiğiniz bilgiler gelecekteki projeleriniz için büyük bir katkı sunabilir.

Evinizle ilgili meseleler önem kazanırken, aile ilişkilerinizi güçlendirme ve yaşam alanınızı yeniden düzenleme isteği ön plana çıkabilir. Ev içinde atmosferi değiştirmek, huzurlu bir ortam yaratmak ve geçmişten gelen ailevi konulara çözüm bulmak için uygun koşullar oluşabilir. Artan sorumluluklar zaman zaman sizi zorlayabilir, ancak iletişimde esnek davranarak anlaşmazlıkları daha sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz. Duygusal dengeyi sağlamak ve evinizi rahatlatıcı bir alan haline getirmek iyi hissetmenizi sağlayabilir.

İndigo dergisi

Koç Burcu (21 Mart – 19 Nisan)​

Bu hafta Koç burçları için gökyüzü, cesaretle gelen dönüşümleri ve yeni başlangıçları destekliyor. Güneş'in İkizler burcuna geçişiyle birlikte iletişim trafiğiniz artabilir, özellikle yakın çevrenizle olan etkileşimlerinizde yeni projeler gündeme gelebilir. Merkür’ün de olumlu açıları sayesinde eğitim, kısa seyahatler ve sözlü ifadede başarı kazanabilirsiniz.

İş hayatınızda ise 22 Mayıs civarında önemli bir görüşme veya yazışma gündeme gelebilir. Bu hafta boyunca sabırsızlık yerine stratejik adımlar atarsanız, uzun vadeli kazançlar sağlayabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde geçmişe dönük meselelerin yeniden gündeme gelmesi olası. Bu noktada açık iletişim büyük önem taşıyor.

Aşk hayatınızda sürpriz karşılaşmalar yaşanabilir. Mevcut ilişkilerde ise “beni anlamıyorsun” temasının çözülmesi gerekebilir. Hafta sonuna doğru duygusal yoğunluğunuz artacak; iç sesinizi dinlemeyi ihmal etmeyin.

Boğa Burcu (20 Nisan – 20 Mayıs)​

Sevgili Boğalar, Güneş’in burcunuzdan ayrılmasıyla birlikte maddi konular ön plana çıkıyor. Bu hafta bütçe yönetimi, gelir-gider dengesi ve yatırım planlamaları üzerine odaklanmanız gerekebilir. Hafta ortasında Mars’ın etkisiyle finansal bir konuda cesur bir adım atabilirsiniz. Fakat Merkür’ün gölge etkisine dikkat edin: Ayrıntılarda gizli bazı sorunlar olabilir.

İş ortamında destekleyici diyaloglar sizi motive edecek. Özellikle iş arkadaşlarınızdan alacağınız geri bildirimler sayesinde bazı kararlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu hafta “değer” teması sizin için önemli. Kendinize ve emeğinize hak ettiği değeri vermeyi unutmayın.

Aşk hayatınızda ise güven arayışınız belirginleşiyor. Partnerinizin tutumları sorgulamanıza neden olabilir. Ancak önyargılı olmamaya çalışın. Hafta sonu itibariyle duygularınız netleşmeye başlayacak.

İkizler Burcu (21 Mayıs – 20 Haziran)​

Güneş’in burcunuza geçişiyle sahne artık sizin! Bu hafta kendinizi daha enerjik, canlı ve dikkat çekici hissedeceksiniz. Yeni başlangıçlar için harika bir dönem. Özellikle kişisel projeleriniz, dış görünümünüz veya hedefleriniz konusunda adımlar atmak için destekleniyorsunuz.

İletişim becerilerinizin tavan yapacağı bu hafta, kısa yolculuklar, sunumlar ya da eğitim konularında öne çıkabilirsiniz. Ancak Merkür’ün gölge etkisi nedeniyle söylediklerinizin yanlış anlaşılmaması için net ifadeler kullanmalısınız.

Aşk hayatınızda heyecanlı gelişmeler olabilir. Bekâr İkizler için yeni tanışmalar söz konusu. İlişkisi olanlar ise romantik bir planla aralarındaki bağı güçlendirebilirler. Hafta sonu itibariyle biraz daha içe dönme ihtiyacı hissedebilirsiniz. Kendinize zaman ayırın.

Yengeç Burcu (21 Haziran – 22 Temmuz)​

Bu hafta duygularınızla yüzleşmeniz gereken bir dönemden geçiyorsunuz sevgili Yengeçler. Güneş'in 12. evinize geçişiyle birlikte içsel hesaplaşmalar, rüyalar ve sezgiler yoğunlaşabilir. Geçmişle barışma, affetme ve arınma temaları güçlü şekilde karşınıza çıkıyor.

İş hayatınızda perde arkasında dönen gelişmeleri fark etmeniz mümkün. Gizli kalan bir durum ya da bilgi önünüze gelebilir. Özellikle 23 Mayıs civarında dikkatli olmanızda fayda var. Dinlenmek ve ruhsal beslenmeye zaman ayırmak size iyi gelecek.

Aşk hayatınızda karmaşık duygular içinde olabilirsiniz. Netleşmeyen durumlar varsa zamana bırakmak en sağlıklısı. Bu hafta içsel dengeyi bulmak için doğa yürüyüşleri ya da meditasyon gibi pratiklerden faydalanabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz – 22 Ağustos)​

Sosyal hayatınızın canlandığı, kalabalıklarla iç içe olacağınız enerjik bir hafta sizleri bekliyor. Güneş’in 11. evinize geçişiyle birlikte arkadaş gruplarınız, ekip çalışmaları ve geleceğe dair hedefleriniz ön plana çıkıyor. Özellikle uzun zamandır planladığınız bir sosyal proje hayata geçebilir.

İş hayatınızda vizyoner düşünceleriniz destekleniyor. Network kurmak, tanıtım yapmak ya da dijital platformlarda yer almak size uzun vadeli fırsatlar getirebilir. 21 Mayıs civarında tanışacağınız biri kariyerinizde etkili bir rol üstlenebilir.

Aşk hayatınızda ise arkadaş çevreniz aracılığıyla tanışacağınız biri kalbinizi çalabilir. İlişkisi olan Aslanlar için birlikte gelecek planları yapma zamanı! Hayallerinizin peşinden gitmekten korkmayın.

Başak Burcu (23 Ağustos – 22 Eylül)​

Kariyer alanında parlayacağınız bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Güneş’in tepe noktanızdan geçişi, başarıyı, görünürlüğü ve toplumsal imajı ön plana çıkarıyor. İş görüşmeleri, üstlerle ilişkiler ve önemli sunumlar açısından dikkat çekici bir süreç olacak.

Aynı zamanda Merkür'ün etkisiyle kelimeleriniz büyük önem taşıyor. Ne söylediğinize, neyi yazılı hale getirdiğinize dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmaların önüne geçmek için iletişim kanallarını açık tutun. Özellikle 22-24 Mayıs arası önemli gelişmeler gündeme gelebilir.

Aşk hayatınızda ise “sorumluluk” kavramı öne çıkıyor. Partnerinizle ilişkinizi daha ciddi bir zemine taşıma kararı alabilirsiniz. Bekâr Başaklar için iş ortamından biriyle gelişebilecek romantik bir etkileşim söz konusu.

Terazi Burcu (23 Eylül – 22 Ekim)​

Bu hafta zihinsel ufkunuz genişliyor sevgili Teraziler. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle birlikte farklı kültürler, eğitimler, seyahatler ve inanç sistemleri üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlamak ya da bir seyahat planlamak için ideal bir dönemdesiniz.

İş ortamında ise bakış açınızı değiştirmeniz gereken konular var. Özellikle 20-22 Mayıs arasında sizi zorlayan bir görüşme ya da karar gündeme gelebilir. Bu süreçte esnek olmak ve alternatif çözümler üretmek oldukça önemli.

Aşk hayatınızda özgürlük ihtiyacınız artıyor. Partnerinizin sizi kısıtlayan tavırlarına karşı toleransınız azalabilir. Bekâr Teraziler için uzaktan bir iletişim ya da yurtdışı bağlantılı biriyle flört olasılığı dikkat çekiyor.

Akrep Burcu (23 Ekim – 21 Kasım)​

Bu hafta derinleşme, dönüşüm ve ortak kaynaklar temaları sizinle. Güneş’in 8. evinizde ilerlemesiyle birlikte maddi ve manevi paylaşımlar, borçlar, krediler, miras gibi konular ön plana çıkabilir. Özellikle 21 Mayıs sonrası finansal bir destek gündeme gelebilir.

İş hayatınızda ise bazı gizli gelişmeler öğrenebilir ya da perde arkasında sizi etkileyen dinamiklerle yüzleşebilirsiniz. Gözlemci olun ve acele kararlar vermekten kaçının. 23 Mayıs'ta alınacak bir haber önemli bir dönüşüm başlatabilir.

Aşk hayatınızda tutku dolu bir süreçtesiniz. Ancak kıskançlık ve kontrol ihtiyacı ilişkinizi zorlayabilir. Duygularınızı açıkça ifade ederek güven alanı oluşturmak ilişkinin sağlığı açısından kritik olacak.

Yay Burcu (22 Kasım – 21 Aralık)​

İkili ilişkilerin odakta olduğu bir haftadasınız sevgili Yaylar. Güneş’in karşıt burcunuza geçmesiyle birlikte partner ilişkileri, ortaklıklar ve iş birlikleri gündeme gelecek. Yeni bir ilişki başlayabilir ya da mevcut ilişkinizde ciddi bir karar alma aşamasına gelebilirsiniz.

İş hayatında ise birlikte yürütülen projeler destekleniyor. Ancak karşınızdaki kişilerin fikirlerini göz ardı etmemeli, ortak noktada buluşmaya özen göstermelisiniz. 22 Mayıs’ta önemli bir teklif veya davet kapınızı çalabilir.

Aşk hayatında ise samimiyet, açıklık ve karşılıklı anlayış ön planda. Karşılıklı güven inşa ederseniz bağlarınız derinleşecek. Bekâr Yaylar için ilginç tanışmalar söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık – 19 Ocak)​

Günlük rutinleriniz, sağlık ve iş temponuzun ön plana çıktığı bir haftadasınız. Bu hafta zaman yönetimi konusunda hassas olmalı, ertelediğiniz işlere odaklanmalısınız. Güneş’in 6. evinizde ilerlemesiyle birlikte sağlıkla ilgili konular da önem kazanıyor; kontrolleri aksatmayın.

İş hayatınızda yoğunluk artıyor. Merkür’ün etkisiyle detaycı yaklaşımınız sayesinde gözden kaçan bir sorunu çözebilirsiniz. 21-23 Mayıs tarihleri arasında iş arkadaşlarınızla kurduğunuz iletişim önemli olacak. Sabırlı ve yapıcı olun.

Aşk hayatınızda ise daha çok hizmet temalı, emek verilen bir ilişki enerjisi hakim. Partnerinize destek olmak isterken kendi sınırlarınızı unutmayın. Bekâr Oğlaklar için iş ortamında başlayacak bir flört olabilir.

Kova Burcu (20 Ocak – 18 Şubat)​

Yaratıcılığın, aşkın ve eğlencenin yükselişe geçtiği bir hafta sizleri bekliyor. Güneş’in 5. evinize geçişiyle birlikte kendinizi ifade etme isteğiniz artacak. Sanatsal faaliyetler, hobiler ve çocuklarla ilgili gelişmeler gündeminizi oluşturabilir.

İş hayatınızda yeni bir fikir ya da yaratıcı bir sunum sayesinde dikkat çekebilirsiniz. Bu hafta bireyselliğinizden ödün vermeden ilerlemeniz fayda sağlayacak. 22 Mayıs’ta sürpriz bir teklif sizi heyecanlandırabilir.

Aşk hayatında ise tutkulu bir dönem başlıyor. Bekâr Kovalar için yeni bir flört ya da eski bir aşkın yeniden canlanması olasılığı yüksek. İlişkisi olanlar ise partnerleriyle daha romantik bir bağ kurabilirler.

Balık Burcu (19 Şubat – 20 Mart)​

Ev, aile ve içsel huzur temalarının öne çıktığı bir haftadasınız. Güneş’in 4. evinize geçmesiyle birlikte yuva kurma, taşınma, dekorasyon ya da aile bireyleriyle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Bu süreçte geçmişle yüzleşmeler de gündeme gelebilir.

İş hayatında ise daha çok iç dinamikler, kulisler ve altyapı çalışmalarıyla meşgul olabilirsiniz. Açık iletişim kurmakta zorlandığınız konular için hafta ortası destekleyici olacak. 21-24 Mayıs tarihleri arasında ailevi bir konuda sorumluluk almanız gerekebilir.

Aşk hayatında huzur ve duygusal bağlar ön planda. Romantik ama aynı zamanda güvenli bir ilişki arayışınız artabilir. Partnerinizle samimi bir konuşma yaparak bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Sözcü

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Koç Burcu Yorumu

KOÇ
İş & Kariyer: Satürn artık burcunuzda. Bu bir liderlik sınavı. Hedeflerinizle ilgili ciddi kararlar alabilir, bir pozisyon değişikliği gündeme gelebilir. Yeni bir yapı kuruyorsunuz.
Para: Maddi düzenlemeler yapmak gerekebilir.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Boğa Burcu Yorumu

BOĞA
İş & Kariyer: Yaratıcılığınız yüksek. Hafta başında Merkür-Uranüs kavuşumu yeni fikirleri hızla uygulamaya geçirebilir. Dijital alanlar öne çıkıyor.
Para: Hafta ortasında beklenmedik bir para girişi olabilir. Ancak ani harcamalardan kaçının.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 İkizler Burcu Yorumu

İKİZLER
İş & Kariyer: Salı günü son dördün, sizi biraz içsel sorgulamaya çekebilir. Hafta ortasından itibaren yeni proje fikirleri netleşiyor.
Para: Cumartesi finansal destekler veya sosyal bağlantılar yoluyla para gelebilir.
Sağlık: Uyku düzeniniz bozulabilir. Fazla bilgi yüklemesinden kaçının.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Yengeç Burcu Yorumu

YENGEÇ
İş & Kariyer: Satürn Koç’a geçince, kariyer alanınız sertleşiyor. Artık net sorumluluklar almanız gerekiyor. Özellikle patronlar veya resmi mercilerle ilişkiler ciddiyet isteyebilir.
Para: Yavaş ama kalıcı kazanç dönemine giriyorsunuz. Bu hafta masrafları kısıtlamanız gerekebilir.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Aslan Burcu Yorumu

ASLAN
İş & Kariyer: Eğitim, medya ve uzaklarla ilgili projeler bu hafta hızlanabilir. Cuma günü itibarıyla hukuki süreçlerde yeni bir dönem başlıyor olabilir.
Para: Yatırım konularında daha gerçekçi kararlar alacaksınız. Ani harcamalar yapmayın.
Sağlık: Bel ve sırt ağrılarına dikkat.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Başak Burcu Yorumu

BAŞAK
İş & Kariyer: Ortak projeler, ekip işleri, danışmanlık gibi alanlarda ilerleme var. Ancak detaylara fazlaca takılmayın.
Para: Ortaklı kazançlar, miras veya yatırım gibi konularda yeni düzenlemelere açık bir hafta.
Sağlık: Bağırsak sistemi ve cilt hassas olabilir. Beslenme programınızı düzenleyin.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Terazi Burcu Yorumu

TERAZİ
İş & Kariyer: Satürn karşıt burcunuza geçiyor. İkili ilişkilerde ve iş ortaklıklarında ciddi sınavlar başlıyor. Artık sorumluluk almayanlar hayatınızdan çekilebilir.
Para: Finansal olarak başkalarına bağımlı kalmamak adına adımlar atmalısınız.
Sağlık: Cilt ve kemik hassasiyetleri görülebilir.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Akrep Burcu Yorumu

AKREP
İş & Kariyer: Günlük iş düzeninizde değişim zamanı. Yeni bir görev, bir ekip değişimi ya da yeni bir iş yöntemi gündeme gelebilir.
Para: Sağlıkla ilgili harcamalar artabilir. Finansal olarak yedek planınız olmalı.
Sağlık: Kas, iskelet sistemi ve uyku ritmi hassas.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Yay Burcu Yorumu

YAY
İş & Kariyer: Aşk hayatınız ve yaratıcılıkla ilgili işler ön planda. Bu hafta yeni bir projeye ilhamla başlayabilirsiniz.
Para: Küçük bir kazanç veya şanslı bir teklif sizi mutlu edebilir.
Sağlık: Ateşli hastalıklara, baş ağrılarına dikkat. Enerji fazlalığı sporla dengelenmeli.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Oğlak Burcu Yorumu

OĞLAK
İş & Kariyer: Satürn, ev ve aile alanınıza geçiyor. Artık iş–yaşam dengesi konusunda kararlar alınmalı. Bir taşınma kararı da gündeme gelebilir.
Para: Aileyle ortak maddi konular gündemde olabilir. Uzun vadeli planlar yapılmalı.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Kova Burcu Yorumu

KOVA
İş & Kariyer: İletişim, eğitim, tanıtım ve medya işleri hız kazanıyor. Fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.
Para: Kısa vadeli fırsatlar artabilir ama temkinli olun.
Sağlık: Zihinsel yorgunluk, sinirsel gerginlik olabilir. Dijital detoks önerilir.

19 Mayıs - 25 Mayıs 2025 Balık Burcu Yorumu

BALIK
İş & Kariyer: Maddi güvence arayışınız artıyor. Bu hafta finansal planlamalara odaklanmalısınız.
Para: Yeni gelir kapıları açılabilir. Ancak duygusal harcamalardan kaçının.
Sağlık: Boyun, boğaz ve sinüs bölgelerinde hassasiyet olabilir.

Milliyet

Koç

Bu hafta spot ışıkları senin üzerinde Koç’um! Özellikle haftanın ilk günlerinde sahnede olmayı isteyeceksin. Ay Aslan’da ilerlerken seni motive eden gelişmeler olabilir. Aşk hayatında tutkulu etkiler var ama “ya hep ya hiç” tavrın işleri biraz sertleştirebilir. Hafta ortasında işler biraz yavaşlayabilir; eleştirileri kişisel alma. Pazar günü ise sosyal çevreden biriyle kalp kalbe bir konuşma gündeme gelebilir.

Boğa
Güzel Boğa, haftaya iç huzur arayışıyla başlıyorsun. Evle, aileyle veya geçmişle ilgili konulara odaklanabilirsin. Salı’dan itibaren enerjin artacak; özellikle iş yerinde üretken olacağın bir dönem başlıyor. Aşk hayatında ise güvende hissetme ihtiyacın öne çıkacak. Hafta sonu harcamalarına dikkat! Maddi konularda riskli yatırımlar yerine sağlam adımlar at.

İkizler
Bu hafta senin haftan, kelimenin tam anlamıyla! Ay’ın pozisyonu ve Merkür etkisiyle iletişim gücün zirve yapıyor. Yakın çevreyle ilişkiler, projeler, görüşmeler hız kazanıyor. Hafta ortasında bir yolculuk planı ya da kısa süreli bir eğitim kararı gündeme gelebilir. Aşkta flört enerjisi yüksek, ama kararsızlıklar seni yorabilir. Net ol, kalbini de yorma karşı tarafı da.

Yengeç
Bu hafta içsel olarak biraz hassas olabilirsin canım Yengeç. Özellikle haftanın başında duygularını bastırmak seni daha çok yorar. Para konuları gündemde olabilir; beklediğin bir ödeme ya da maddi destek haberi hafta ortasına doğru gelebilir. Aşkta ise kırgınlıkların üstü örtülmesin, konuşulsun. Hafta sonunda kalbine su serpecek bir gelişme kapıda.

Aslan
Ay senin burcundayken haftaya güçlü bir giriş yapıyorsun Aslanım! Dikkatler üzerinde, projeler önde, sen sahnedesin. Ancak biraz gururuna yenik düşebilirsin, özellikle aşk hayatında. Hafta ortasında bedenini dinle; enerji düşüşü olabilir. Cuma gününden itibaren tekrar yükseleceksin. Hafta sonu ise sosyal ortamlarda çokça dikkat çekebilirsin. Bir itiraf ya da itibar artışı yolda!

Başak
Sakin ve kontrollü görünsen de bu hafta iç dünyanda fırtınalar kopabilir sevgili Başak. Ay’ın astrolojik evine yaptığı açılar seni içsel sorgulara sürükleyebilir. “Ben ne istiyorum?” sorusu zihninde dönüp duracak. İş hayatında perde arkasında çözülmesi gereken konular gündeme gelebilir. Hafta sonu ise iç sesinle barışıyorsun. Meditasyon, yoga ya da yürüyüş iyi gelebilir.

Terazi
Bu hafta dostluklar, ekip çalışmaları ve gelecek planları gündeminde tatlı Terazi. Hafta başında katılacağın bir etkinlik ya da görüşme uzun vadeli fırsatların kapısını aralayabilir. Aşkta ise romantik ama aynı zamanda kafa karıştıran etkiler var. Hafta ortasında kıskançlıklar gündeme gelebilir, kıvılcımı büyütmeden söndür. Hafta sonu ise tüm ışıklar senin üzerinde: Öz güvenin parlıyor!

Akrep
Bu hafta senin için kariyer, statü ve hedefler öne çıkıyor sevgili Akrep. Hafta başında beklenmedik bir teklif ya da fırsat gelebilir. Bu, uzun zamandır beklediğin bir değişimi başlatabilir. Aşkta ise iş-özel hayat dengesini kurmak zor olabilir. Hafta ortasında içsel bir kararsızlık yaşayabilirsin. Pazar günü ise duygusal anlamda bir tamamlanma hissi yaşayabilirsin.

Yay
Yolculuklar, eğitimler, uzak bağlantılar… Bu hafta tam da senin doğanda sevgili Yay! Haftaya heyecanlı ve umut dolu başlıyorsun. Yeni şeyler öğrenmek ya da yeni biriyle tanışmak seni mutlu edebilir. Aşkta ise ani duygusal çıkışlardan uzak dur. Hafta ortasında duygularınla mantığını dengelemen gerekebilir. Hafta sonu ise vizyonunu netleştiren bir konuşma yaşayabilirsin.

Oğlak
Gündeminde derin konular var sevgili Oğlak. Maddi paylaşımlar, miras, borçlar ya da duygusal bağlılıklar seni düşündürüyor olabilir. Hafta başında bu konularda önemli bir farkındalık kazanabilirsin. Aşkta ise kıskançlık ya da kontrol ihtiyacı seni yorabilir. Güven kurmak kolay değildir, ama yıkmak da istemezsin. Hafta sonu duygusal bir rahatlama yaşayabilirsin.

Kova
İlişkilerde yüzleşme haftası sevgili Kova! Hafta başında bir partner ya da yakın arkadaşla açık açık konuşmak gerekebilir. Kaçtığın meseleler varsa artık kaçma vakti geçti. Hafta ortasında dengeyi kurmak zor olabilir ama hafta sonuna doğru hava yumuşuyor. Aşkta tutkulu ama bir o kadar kırılgan bir bağ oluşabilir. Netlik her şeyden değerli olacak bu hafta.

Balık
Sevgili Balık, bu hafta iş, sağlık ve günlük hayatında yoğunluk olabilir. Yeni bir düzen kurmak, daha iyi bir yaşam alışkanlığı geliştirmek için güzel etkiler var. Hafta başında motivasyon yüksek ama hafta ortasında enerjinde düşüş olabilir. Aşkta ise küçük jestler seni mutlu edecek. Hafta sonu kalbini ısıtacak bir destek ya da sürpriz kapını çalabilir.

Kaynak imecegazetesi

Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Koçlar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyorsunuz ve bu etki, yakın çevrenizle daha yoğun iletişim kurmanıza vesile olurken enerjinizi de gözle görülür şekilde yukarı taşıyor. Sosyal çevrenizde liderliğiniz daha net kabul görmeye başlıyor. Bu hafta sizin için büyük gelişmelere açık. Burcunuzdaki Venüs ve Mars’ın yaptığı olumlu açı hem aşk hem de arkadaşlık ilişkilerini bir düzene oturtmanız için sizi destekliyor. Aynı zamanda Güneş’in, Neptün ve Plüton ile kurduğu bağlantılar, hayallerinizi somut adımlarla çevrenize aktarmanızı sağlıyor. Artık harekete geçme ve geleceğe dair yeni bir düzen oluşturma zamanı. Bu haftanın önemli gelişmelerinden biri de Satürn’ün burcunuza geçişi olacak. Artık öğrendiğiniz tüm dersleri deneyime çevirme, tek başınıza yön bulma ve kendi yolunuzu çizme zamanı. Ancak dikkat: Her şeyi “ben” demenin dozunu kaçırmadan, denge kurarak ilerlemek size çok şey kazandıracak.

Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle giriyoruz ve bu etki, sizin için maddi anlamda yeni bir dönemin kapılarını aralıyor. Özellikle kurduğunuz iletişimler, yaptığınız konuşmalar yeni gelir kaynaklarını gündeme getirebilir. Ancak bu süreçte ailenizden gelen beklenti ve baskılar, üzerinizdeki sorumluluğu artırabilir. Kendinizi onların istekleri için harekete geçiyor gibi hissedebilirsiniz. Diğer yandan hayalleriniz doğrultusunda da önemli bir dönem başlıyor. Özellikle gelirler konusunda daha fazla inisiyatif almanız ve harekete geçmeniz gerekebilir. Bu da sizi konfor alanınızın dışına çıkmaya çağırıyor. Kariyer alanında ise manipülasyonlara dikkat! Başkalarının söylemleri ya da fikirleri sizi yönünüzden saptırabilir. Bu hafta hedeflerinizi netleştirerek ilerlemek, değişkenlikten kaçınmak çok önemli. Aksi halde öğretici ama biraz zorlayıcı bir süreç yaşayabilirsiniz. Haftanın en güçlü etkilerinden biri ise Satürn’ün burç değiştirmesi. Bu geçiş, size maddi alanda gerçekçi olmayı, kaynaklarınızı ve değerlerinizi gözden geçirmeyi öğretirken, artık kendiniz için ne yapmanız gerektiğini daha derin bir şekilde anlamanızı sağlayacak.

İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler, haftaya Güneş’in burcunuza geçişiyle başlıyoruz ve artık sizin döneminiz resmen başlıyor! Bu geçişle birlikte hayatta daha fazla görünür olacak, burcunuzun doğasına uygun şekilde yükselme sürecine adım atacaksınız. Gökyüzündeki diğer destekleyici açılarla birlikte, yakın çevrenizle iletişimleriniz hız kazanıyor. Yolculuklar, kısa kaçamaklar ve yeni çevrelerle tanışmalar gündeme gelebilir. Özellikle hedefleriniz ve kişisel gelişiminiz adına doğru insanlarla tanışma, fikirlerinizi paylaşma fırsatları bulacaksınız. Bu yüksek enerjili süreçte dikkat etmeniz gereken tek şey: ruhsal yorgunluk! Hareketli tempoya karşı bedeninizi de dengelemeniz gerekebilir. Bu hafta spora başlamak ya da fiziksel olarak sizi rahatlatacak bir rutine geçmek çok iyi gelebilir. Haftanın sonunda Satürn’ün burç değiştirmesiyle hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Bu etki, sizi kalabalık ortamlarda öne çıkmaya, topluluklar içinde yön bulmaya ve liderlik etmeye doğru yönlendirecek. Artık fikirlerinizi daha büyük kitlelere duyurma zamanı.

Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz. Bu geçiş, sizi içe dönmeye ve çevrenizi daha dikkatli gözlemlemeye davet ediyor. Kim gerçekten yanınızda, kim değil, bunu fark edeceğiniz bir süreçtesiniz. Özellikle çalışma ortamında oluşabilecek dedikodulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Hafta ortasında Venüs ve Mars arasındaki güçlü etkileşim, kariyer ve maddi konularda sizi daha fazla çaba göstermeye çağırıyor. Hakkınızı almak, emeğinizin karşılığını görmek için kararlılıkla hareket etmelisiniz. Bu etki, iş ortamında sizi öne çıkarabilir ama aynı zamanda biraz sıkıştırabilir de. Parasal konular yine gündemde olacak. Özellikle partnerinizin yaşadığı finansal krizler ya da sorumluluklar bu hafta sizin alanınıza da taşınabilir. Bu noktada ne kadar destek olacağınızı belirlemek önemli olacak. Haftanın sonunda Satürn burç değiştiriyor. Bu geçiş, sizi daha fazla disipline sokarken özellikle kariyer hedeflerinizi netleştirmenizi istiyor. Eğer liderlik pozisyonları için adım atmazsanız ya da hakkınızı savunmazsanız, üstlerinizden gelen baskı ve manipülasyonla karşılaşabilirsiniz. Artık kabuğunuzdan çıkma ve sorumluluk alma zamanı.

Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz ve bu geçiş sizin için adeta sahne ışıklarının açılması gibi! Parıltınız artıyor, kendinizi daha net ifade edecek ve birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Özellikle topluluklara hitap ettiğiniz, sözünüzün değer gördüğü ortamlarda öne çıkabilirsiniz. Burcunuzdaki Mars ve Venüs’ün uyumlu açısı, sürprizlerle dolu bir süreci başlatıyor. Yolculuklar hem yeni ilişkiler hem de mevcut partnerinizle derinleşen bir bağ için güçlü bir alan olacak. Beraber yapılan bir seyahat, ilişkinize taze bir enerji katabilir. Güneş’in diğer gezegenlerle yaptığı olumlu temaslar sayesinde görünürlüğünüz iyice artacak. Hayalini kurduğunuz bir sahneye, bir fırsata, hatta bir projeye kavuşmanız mümkün. Özellikle işle bağlantılı seyahatlerde öne çıkmaktan, sesinizi duyurmaktan çekinmeyin! Haftanın sonunda Satürn burç değiştiriyor ve bu geçiş size yurt dışı bağlantılı işler, eğitim, yolculuklar ya da inançlarınızla ilgili konularda yeni bir yapı kazandıracak. Hayat görüşünüzde daha derin bir dönüşüm başlıyor.

Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz. Bu geçiş, kariyer hayatınızda bazı belirsizlikleri beraberinde getirebilir. Konuşulanlarla yapılanlar örtüşmeyebilir ve bu durum kafanızı karıştırabilir. Ancak unutmayın, yeniliklere açık olmak tam da burcunuzun doğasına uygun. Sadece zihinsel yüklemeleri abartmadan ilerlemelisiniz. Haftanın diğer etkileri, özellikle parasal konularda daha fazla inisiyatif almanız gerektiğini vurguluyor. Aileden gelen bir miras ya da maddi bir destek gündeme gelebilir. Fakat beklentinizin altında bir gelişme olabilir; burada hakkınızı aramak önemli. Güneş’in yaptığı açılar ise sağlığınıza dikkat çekiyor. Özellikle solunum yolları, nefes darlığı gibi konular ön planda olabilir. Eğer sigara kullanıyorsanız, bu dönemde bırakmak için güçlü bir motivasyon hissedebilirsiniz. Bedeninizi ve zihninizi arındırmak için bu dönemi bir başlangıç olarak değerlendirin.

Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz ve bu etki sizi adeta ışıl ışıl parlatacak. Uzun zamandır hayalini kurduğunuz yolculuklara çıkma fırsatları doğabilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı işler yapıyorsanız yeni kapılar açılabilir. Eğitimle ilgili konular da gündemde: yüksek lisans, doktora ya da akademik hedefleriniz varsa artık harekete geçme zamanı. Haftanın diğer etkileri, sosyal çevrelerde ve girdiğiniz ortamlarda aşk adına sizi destekliyor. Kalbinizin daha hızlı attığını hissedeceğiniz, heyecan verici gelişmeler yaşanabilir. Fakat bu süreç sadece romantik değil, aynı zamanda öğretici de olacak. Çünkü Satürn, karşıt burcunuza geçiyor. Bu geçiş, ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar konusunda size derin deneyimler sunacak. Bir yandan “hayatı bir partnerle paylaşmak” arzusu ağır basarken, diğer yandan “kendimi keşfetmek için yalnız kalmalıyım” diyen bir iç sesle karşılaşabilirsiniz. Bu ikilem aslında size çok şey öğretecek. Ne zaman kendi yolunda tek başına yürümeli, ne zaman sevdiğin kişiyle birlikte ilerlemelisin? Bu haftadan itibaren bu soruların cevabını arayacağın yeni bir dönem başlıyor.

Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz. Bu geçiş, ertelediğiniz konulara yönelmeniz, detaylara odaklanmanız ve sabit fikirlerden sıyrılmanız için güçlü bir fırsat sunuyor. Özellikle maddi konular, içsel krizler ve kendi dönüşümünüzle ilgili alanlarda farkındalıklar artıyor. Bu süreci yazarak ya da profesyonel destek alarak daha sağlıklı bir şekilde yönetebilirsiniz. Haftanın diğer etkileri sağlık ve çalışma düzeninize işaret ediyor. Yeni sorumluluklar, değişen mesai saatleri ya da artan iş yükü gündeme gelebilir. Kariyerinizde hak ettiğinizi almak için artık daha görünür olmanız gereken bir dönem başlıyor. Emeklerinizi göstermekten çekinmeyin. Ev ve aile hayatınızda ise mücadeleler devam ediyor olabilir. Bu alanda daha stratejik, akılcı konuşmalarla ilerlemek ve insanları yönetmek sizi güçlendirecek. Duygusal tepkiler yerine planlı hareket etmek kazandıracak. Haftanın sonunda Satürn burç değiştiriyor ve bu sizin için iş ve sağlık alanında yeni bir yapı oluşturuyor. Daha fazla sorumluluk alacağınız ama aynı zamanda “ben buradayım” diyerek öne çıkacağınız bir dönem başlıyor. Otorite figürleriyle kurduğunuz ilişkiyi artık siz yöneteceksiniz.

Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz ve bu geçiş karşıt burcunuzda gerçekleştiği için ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklar alanında önemli bir döneme adım atıyorsunuz. Bu süreçte uzun zamandır konuşamadığınız kişilerle yüzleşebilir, hayatınıza yeni insanlar dahil edebilirsiniz. Kimin gerçekten yanınızda olduğunu; bilgi, birikim ve enerjisiyle sizi besleyip beslemediğini daha net göreceksiniz. Haftanın diğer etkileri de ilişkiler odaklı. Venüs ve Mars arasındaki güzel açı, partnerinizle romantik bir yolculuğu gündeme getirebilir ya da bu yolculukta yeni bir ilişki başlayabilir. Aynı zamanda eğitimle ilgili konularda da harekete geçebilirsiniz; zihinsel gelişim, size bu hafta çok iyi gelecek. Güneş’in diğer açılarının desteğiyle yakın çevrenizle daha aktif iletişim kurabilir, uzun süredir görüşmediğiniz kişilerle yollarınız kesişebilir. Kısa yolculuklar ve sosyal temaslar yoğunlaşıyor. Haftanın kapanışında ise Satürn burç değiştiriyor. Bu geçiş, aşk hayatınız, çocuklarla ilgili konular ve özel yaşamınızda yeni bir sorumluluk dönemini başlatıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünüyorsanız bu süreci değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda artık sizi desteklemeyen ilişkileri ve özel hayat kalıplarını temizlemek için ruhsal bir temizlik zamanı başlıyor.

Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz. Bu geçiş, iş temponuzu artırabilir ve mesai saatlerinde yoğunluk yaşanabilir. Ancak iş ortamındaki dedikodulara karşı dikkatli olmanızda fayda var; enerjinizi gereksiz stresle harcamayın. Sağlık açısından ise nefes yolları ve ciğerlerle ilgili hassasiyetler tetiklenebilir. Özellikle alerjisi olan Oğlaklar için dikkatli bir dönem. Fiziksel sağlığınıza öncelik verin. Ev ve yaşam düzeninizle ilgili bazı borçlanmalar ya da geçmişte alınmış maddi sorumluluklar yeniden gündeme gelebilir. Bu konuları ertelemeden çözmek önemli. Haftanın diğer etkileri gelirlerinize odaklanmanızı sağlıyor. Maddi anlamda kazançlarınızı artırmak için yaratıcılığınızı ve stratejik zekânızı kullanmalısınız. Yeni girişimler için cesaret toplamanız gereken bir dönemdesiniz. Haftanın sonunda Satürn burç değiştiriyor. Bu geçiş, ailevi konularda sizi yeni bir sürece sokacak. Ev, şehir ya da yaşam alanınızda değişiklik gündeme gelebilir. Ancak bu değişimi baskı altında değil, akışta kalarak yapmalısınız. Zorlamak yerine sürecin size ne söylediğini duymak en doğru adım olacak.

Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz ve bu geçiş sizin için oldukça destekleyici olacak. Güneş, burcunuza olumlu açılar yaparken, zihinsel enerjiniz yükseliyor ve aşk hayatınızda hareketlilik başlıyor. Uçuşan düşünceler, ilham veren sohbetler ve sürpriz gelişmelerle dolu bir hafta sizi bekliyor. Bu dönemde yapacağınız yolculuklar hem yeni insanlarla tanışmanıza vesile olabilir hem de içsel keşifler yaşamanıza zemin hazırlayabilir. Burcunuzdaki Plüton’un Güneş’le yaptığı güçlü açı sayesinde, kendinizi ifade ettiğiniz her alanda zekânızı ve arzularınızı daha güçlü ortaya koyabileceksiniz. Dönüşümünüzü, çevrenizdeki insanlar ve fikirleriniz destekleyecek. Haftanın sonunda ise Satürn burç değiştiriyor. Bu geçiş, yakın çevre, kardeşler, sosyal bağlantılar ve iletişimle ilgili konularda daha fazla sorumluluk almanızı gerektirebilir. Artık fikirlerinizle sadece üretmek değil, yön göstermek ve liderlik etmek de sizin göreviniz olacak.

Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar, haftaya Güneş’in burç değiştirmesiyle başlıyoruz. Bu geçiş, içsel olarak kararsızlık yaşayabileceğiniz bir dönemi başlatıyor. Ne evde kalmak ne de dışarı çıkmak istiyor gibi hissedebilirsiniz. Eğer taşınma planlarınız varsa, bu süreci iyi düşünerek ve acele etmeden değerlendirmelisiniz. Aksi halde ilerleyen haftalarda “Doğru mu yaptım?” sorgulaması yaşayabilirsiniz. Haftanın genelinde ise çalışma hayatınız ön planda. Ek mesai, projelere yoğunlaşma ve gelir artırıcı fırsatlar gündeme gelebilir. Parayla ilgili konularda daha idealist ama aynı zamanda çözüm odaklı olacaksınız. İç dünyanıza yaptığınız yolculuk ise devam ediyor. Bu süreçte hayal gücünüz ve yaratıcılığınız yükseliyor. Plan yapma, proje üretme ya da meditasyon gibi tekniklerle yönünüzü netleştirebilir, içsel pusulanızı güçlendirebilirsiniz. Haftanın sonunda Satürn burç değiştiriyor. Bu geçiş, maddi konular ve kişisel değerler alanında size yeni sorumluluklar getiriyor. Artık kendi ihtiyaçlarınızı önceliklendirme, finansal anlamda liderliği ele alma ve otorite figürleriyle daha dengeli bir iletişim kurma zamanı başlıyor.

Sema Sidar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Koç Burcu
:,
Koç ve yükselen Koçlar, sosyal çevreniz oldukça hareketli. Arkadaşlarınızdan gelecek önemli haberler var. Sosyalleşeceğiniz bir bayram sizi bekliyor. Salı günü Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle iletişim ayağınız hareketleniyor. Maddi konulara odaklandığınız bir dönem. Güneş’in İkizler burcuna geçişi, iletişimsel işlerinizin önem kazanacağını gösteriyor. Burada kısa vadeli hedeflerinizi hayata geçirmek için uygun bir alan var. Bir ay boyunca iletişim halinde olduğunuz insanlarla iş birlikleri içerisine girebilir, önemli işlerinizin peşine düşebilir, satış, tanıtım, reklam ya da pazarlama alanlarındaki işlerinizde hareketlilikler olabilir. Bir yerden bir şey alıyorsanız, bir şey satıyorsanız, sosyal medyayı kullanıyorsanız ya da online satışınız varsa, bu dönem güzel para akışı ya da güzel fırsatlar gelebilir.
Çok önemli haftalardan bir tanesi sizin için. 2,5 yıldan bu yana hayatınızda birçok şeyi sorguladınız, kayıplarınız oldu. Korkmayan bir burç olmanıza rağmen birçok şeyden ciddi anlamda korktunuz, bunaldınız. Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle hayatınızı yeniden yapılandırmaya başlıyorsunuz. Mart doğumlu bir Koç burcuysanız, yaz döneminde Satürn’ün etkisini hayatınızda çok daha net hissedeceksiniz. Yeni bir sisteme mi ihtiyacınız var? Yeniden kimliğinizi mi yaratacaksınız? Hayatınızda neyin değişmesi gerekiyor? Bütün bunların adımları, Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber çok net bir şekilde atılacak. Sağlığınızı da önemsemeniz gerektiğini göreceksiniz ama şartlar ve koşullar artık sizin elinizde olacak. Neyi ne kadar yapmanız gerektiğini fark edecek ve sisteminizi yeniden kuracaksınız. Bu hafta kadın erkek ilişkilerinden yana da fırsatlarınız çok yüksek. Perşembe günü bu anlamda çok dikkat çekiyor. Beklenmedik yerlerden gelecek güzel haberlerle parasal konularda istediğiniz birçok şey bu hafta çok rahat bir şekilde hallolabilir.

Boğa Burcu
:
Boğa ve yükselen Boğalar için kariyer koşulları, hareketli haftalardan bir tanesi. Amaç ve hedeflerinize odaklanacaksınız. Pazartesi günü kalabalık yerlerde, dış ortamlarda olmak daha çok hoşunuza gidecek. Toplumsal konu ve olaylarla ilgili olacaksınız. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle, para ile ilgili konular hayatınızda önem kazanmaya başlıyor. Önünüzdeki bir yıl boyunca maddi konularda önemli ve hızlı gelişmeler altında olacaksınız. 10 Haziran’a kadarki dönemde Jüpiter’in de bu alanlarınızda hareket etmesiyle ciddi anlamda güzel şans ve fırsatlar, güzel gelir kapıları karşınıza gelebilir. Bu ayın ne kadar bereketli olduğunu 20 Mayıs sonrası, 10 Haziran’a kadar deneyimleyeceksiniz. Hafta sonuna doğru kadın erkek ilişkilerinde geri planda durduğunuz ve bu ara anlamlandıramadığınız bazı sorunlarınız perşembe günü itibarıyla geride kalıyor. Sevdiğiniz insanın uzun zamandan sonra ilk defa sizi her konuda desteklediğini göreceksiniz. Eğer hayatınızda bir insan yoksa, bu dönem yeni tanışacağınız bir insanla ilişkiye yelken açabileceksiniz.
Hafta sonu Satürn Koç burcuna geçiyor. 2,5 yıldan bu yana Satürn, arkadaşlık ilişkilerinizi gözden geçirmenize neden oldu. Bazı arkadaşlarınıza güle güle dediniz, bazılarıyla zorlandınız. Ama çevrenizi siz oluşturdunuz, olan biten bütün bu olaylar, hangi arkadaşlarla yola devam etmeniz gerektiğini size gösterdi. Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle, 1 Eylül’e kadarki dönemde manevi yönünüzü kuvvetlendirmeye ihtiyacınız olacak. Satürn 12. evi sever. Burada insanın bazı korkularının, bazı endişelerinin ön plana çıkmasına neden olabilir. Çünkü burada yapmamız gereken çok daha büyük bir temizliği gösteriyordur. Uzun zamandır hayatınıza hizmet etmeyen ama görmezden geldiğiniz, halının altına süpürdüğünüz konu ve olaylar burada su üstüne çıkacaktır. O yüzden hem bilinçaltınızı temizlemek hem de hayatınızda güzel ve önemli bir temizlik yapmak adına bu dönemi iyi kullanın. Neye gücünüz olup olmadığını bu dönem içerisinde göreceksiniz. Önemli bir yurt dışı sorumluluğu gündeme gelebilir. Annenizin yakın çevre, akraba ve kardeşlerinin sorumlulukları ya da onların hayatında yaşanacak bazı olayların bu dönemde ön plana çıktığını da göreceksiniz.

İkizler Burcu
:
İkizler ve yükselen İkizler, uzak yerlerden gelecek önemli haberler devrede. Bu hafta işinizde gücünüzde olacak, amaç ve hedefleriniz doğrultusunda hareket edeceksiniz. Ancak işinizi yapar yapmaz kalabalık yerlerde olmak sizi mutlu edecek. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle uzun zamandan sonra şartlar ve koşullar sizin tarafınıza geçiyor. Kendinize olan güveniniz yerine gelmeye başlıyor. Eğer korku dolu, sizi zorlayan, yoran, hasta eden bir ay geçirdiyseniz, şartlar elinizde olmadıysa, Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle 20 Mayıs’tan sonra, bir ay boyunca fırsatlarınız yüksek olacak. Jüpiter de sizin burcunuzda 10 Haziran’a kadar devam ediyor. 10 Haziran’a kadar hayatınızla ilgili verdiğiniz her karar çok büyük fırsatlar elde etmenizi sağlayabilir. Sağlığınız çok iyi, hayata bakış açınız çok sağlam olacak. Birçok insandan farklı konularda güzel destekler de göreceksiniz. Merkür’ün hala 12. evinizde dolaşıyor olmasından kaynaklı olarak, zaman zaman geçmişten gelen bazı durumlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz şahane ve bu dönem onlardan gelecek güzel iş potansiyelleri de yüzünüzü güldürebilir.
Pazar günü Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle önünüzdeki 2,5 yıl boyunca arkadaşlıklarınızı gözden geçireceksiniz. Sizin yanınızda kimler var, hangi arkadaşlarınız hayatınıza hizmet ediyor ya da kimlerle yolunuzda yürüyeceksiniz, bunları belirleyeceğiniz bir süreçte olacaksınız. Bazı arkadaşlarınızla gereksiz yere aranızda problemler oluşabilir ya da bulunduğunuz çevrelerde önemli değişimler karşınıza çıkabilir. Bu dönem zaman zaman sizi yorsa bile, uzun vadede size çok büyük fırsatlar sunacak. Çünkü çevrenizi yeniden oluşturuyorsunuz ve buna göre önünüzdeki dönemde nasıl adımlar atmanız gerektiğini de çok net göreceksiniz.

Yengeç Burcu
:
Yengeç ve yükselen Yengeçler, para ile ilgili konular gündeminizde. Pazartesi günü kazançlarınıza odaklanabilirsiniz ya da harcamalarınız öne çıkabilir. Salı günü Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle uzun bir aradan sonra elinizi ayağınızı önemli işlerden çekmek arzusunda olacaksınız. Kendinize ve ruhunuza vakit ayırmanız, kalabalık ortamlarda dolaşmamanız adına gayet verimli bir dönem olabilir. İş ortamlarınızda vermiş olduğunuz önemli bir karar varsa ve çok çalışmanız gerekiyorsa, Güneş’in bu geçişiyle çalışmanız ve planlarınızı hareketlendirmeniz önemli olacak. Pilinizi şarj ettiğiniz bir dönemde olabilirsiniz. Yurt dışı planlarınız hareketlenebilir. Davanızla ilgili önemli sonuçlar karşınıza gelebilir. 10 Haziran’a kadar hem korunacaksınız, hem kollanacaksınız, hem de geri planda duracaksınız ama geri planda durmak size huzur ve mutluluk verecek ve hayat planlarınızda ne yapmanız gerektiğine dair çok önemli bazı ipuçlarını barındıracak. Göz önünde olacağınız ortamlarda insanlarla bağlantılarınız kuvvetli olurken, perşembe ve cuma günleri önemli bir iş meselesi gündeminizde olacak ve güzel sonuçlar elde edeceksiniz. Doğru bağlantılarla doğru adımlarla işinizde de güzel sıçramalar devreye girebilir.
Pazar günü Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle, önünüzdeki 2,5 yıl boyunca kariyerinizde sizi neyin mutlu edip etmediğini göreceğiniz, eğer önemli bir girişimde bulunacaksanız bunu ne zaman yapmanız gerektiğine dair önemli tüyolar yakalayacağınız bir sürece merhaba diyorsunuz. Evlilikle ilgili önemli sorumluluklar devreye girebilir. Annenizin sorumlulukları artabilir ama bu süreçte planlayarak ve uzun vadeli hedefleri çalıştırarak işlerinizi başlatmaya özen gösterin. Bunu yaparsanız, işler çok daha rahat ilerleyecek. Maddi yönden problemleriniz geride kalıyor, bu hafta güzel haberler gelebilir.

Aslan Burcu
:
Aslan ve Yükselen Aslanlar, haftaya ikili ilişkiler ve özel hayatınızın detaylarıyla merhaba diyorsunuz. 19 Mayıs’ı sevdiğiniz insanla kutlamak sizin için önemli olacak ya da beraber plan yaptığınız insanlarla güzel bir gün geçirebilirsiniz. Çocuğunuz varsa, özellikle iki çocuğunuz varsa, onlarla vakit geçirmek önemli olabilir. Salı günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle, önünüzdeki bir ay boyunca sosyal çevreniz hareketleniyor. Arkadaşlarınızla daha fazla iletişime girebilir ve önemli iş görüşmelerinde bulunabilirsiniz. Bir STK’ya üyeyseniz ve birilerine yardım etmek amacınız varsa, bu konuları net bir şekilde ele alabileceksiniz. Bu dönem attığınız adımlarla elinize kimse su dökemeyecek. İş hayatınızda işten elde edilen gelirleriniz artarken, organizasyonel işlerinizde ya da sosyal medyada güzel fırsatlar karşınıza çıkacaktır. Bu hafta oldukça fırsatlı bir hafta. Venüs’ün Mars’la olumlu açısı, özel hayatınızda sizi destekliyor. Sevdiklerinizle bolca vakit geçirmek, onlarla tatil planları yapmak ya da tanımadığımız insanlarla çok daha güzel etkileşimler içerisine girmek, bu haftanın ana konularından. Hayatınızda bir insan yoksa, perşembe günü uzak yerlerde biriyle tanışabilirsiniz.
Pazar günü Satürn’ün Koç burcuna geçişi, 2,5 yıl boyunca gelecek planlarınızı ve değerlerinizi gözden geçirmenize neden olacak. Satürn’ün Koç burcunda, ateş elementinde hareket ediyor olması, girişimleriniz ve başlangıçlarınız konusunda sizi destekleyebilir. Zamanlamanızı doğru yaparsanız, gelecek planları, ticari faaliyetler, hukuki konularda atılacak adımlar ve seyahatler, yurt dışı bağlantılı işler konusunda hayat sizi destekleyecek ve attığınız adımların uzun soluklu ve kalıcı olmasını sağlayacak. Satürn’ün geçişi, ilk başlarda sizi biraz korkutabilir ama uzun vadede güzel şans ve fırsatlar getirecek. Bu yazı, gerçekten en keyifli geçiren burçların başında siz yer alacaksınız. Kadın erkek ilişkilerinde de bu hafta gayet keyifli etkileşimler var. Bu aralar gezmek, dolaşmak ve edindiğiniz deneyimleri iş hayatınıza aktarmak öncelikleriniz arasında. Ailevi koşullarda da halledilmesi gereken krizleri hallettikten sonra, sizden daha iyisi olamaz.

Başak Burcu
:
Başak ve yükselen Başaklar, çalışma koşullarınız aktif olarak haftaya giriş yapıyorsunuz. Hafta başında bir yerlere gidelim de tatil havasını hissedelim gibi olmayacak. Sağlıkla ilgili konular da gündeminize yerleşebilir. Tansiyon, damar sistemi, bacaklarla ilgili problemlere karşı dikkatli olmakta fayda var. Salı günü Güneş İkizler burcuna geçiyor, bir ay boyunca kariyerinize ve amaçlarınıza odaklanacaksınız. İş hayatınızda kendinizi gösterirken göz önünde olacak, çok konuşulacak, becerilerinizi ortaya koyacaksınız. Sıkıntılarınızı gidermek için harekete geçeceksiniz. Annenizle uzun zamandır birbirinizi görmüyorsanız, bu dönem annenize olan ilginiz artabilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularda da güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz çünkü Jüpiter de bu alanlarınızda dolaşıyor 10 Haziran’a kadar. İş değiştirmek, yeni bir işe başlamak ya da var olan işinizde istikrarlı sonuçlar almak, terfi etmek anlamında güzel etkiler altında olacaksınız. Başka insanlarla yardımlaşma enerjinizin yüksek olduğu bir döneme gidiyorsunuz. İş hayatınızda da diğer insanlara faydalı olmaktan mutluluk duyabilirsiniz. Kadın erkek ilişkilerinde gizemi sevecek, kendi halinde olma, özel hayatınızda karşı tarafı gözünüzde büyütme enerjisiyle dolu olacaksınız. Hala enerjinizi istediğiniz gibi kullanamıyorsunuz ama bu dönem kendinize vakit ayırarak, hareket etmeniz çok daha mantıklı olacaktır.
Hafta sonu Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle önünüzdeki 2,5 yıl boyunca para ile ilgili konularda önemli adımlar devreye girecek. Maddi olarak yapmak istediklerinize doğru stratejiyle odaklanarak, girişimlerinizi planlamak önemli olmalı. Eşinizin ve partnerinizin parasal konularda bencil olmaması ya da korkularını geride bırakarak doğru adımlarla ilerlemesi gereken bir dönem olacak. Maddi konular, her türlü vergi, kredi, faizle ilgili konularda da önemli sorumluluklar üstleneceksiniz.

Terazi Burcu
:
Terazi ve yükselen Teraziler, keyif dolu etkilerle haftanıza giriş yapıyorsunuz. Çocuğunuzla vakit geçirmek, hobilerinize ve size faydalı olana yer ayırmak, gezmek, dolaşmak önemli olacak. Güneş’in İkizler burcuna geçmesiyle bir ay boyunca seyahatleriniz hız kazanabilir. Yurt dışına gidebilirsiniz. Yabancı insanlarla yapılacak her tür işinizde güzel fırsatlar karşınıza gelebilir. Gelecek planlarınızı oluşturduğunuz bir dönemdesiniz. Eğitim de dahil olmak üzere kendinizi geliştirmek istediğiniz konularda güzel fırsatlar karşınıza gelecek çünkü Jüpiter de bu alanlarınızda ve 10 Haziran’a kadar bu alanlarda fırsatlar sunmaya devam edecek. Hukuki alanda da lehinize birtakım kararlar devrede olabilir. Eğitim, yurt dışı bağlantılı işler, ticari faaliyetler, hukuk, sosyal medya ya da eş tarafından tanıdığınız insanlardan güzel haberler gelebilir. Bu hafta Venüs’ün Mars’la olumlu açısı, parayla ilgili güzel bir akışı karşınıza getirirken, sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar perşembe günü devreye girecek. Bu planlarla sosyalleşmeyi sevecek ve diğer insanlarla vakit geçirmekten mutluluk duyacaksınız.
Pazar günü Satürn, Koç burcuna geçiyor. Önünüzdeki 2,5 yıl boyunca bir ilişkiden ne beklediğiniz, insanlarla olan ilişkilerinizde mesafe koyup koymamanız gerektiği, hangi insanların yanınızda olduğu, ilişkideki alma verme dengesinin çalışıp çalışmadığına dair önemli bazı sonuçlar karşınıza gelebilir. Bu alanda önemli bilgilendirmeler yaşayabilir, hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz. Bu aslında sizin bir ilişkiden nasıl bir beklenti içinde olduğunuz ve bu beklentilerinizin karşılanıp karşılanmayacağına dair de önemli bir dönem. Eylül ayına kadarki dönemde kariyerinizle ilgili konularda da önemli adımlar atabilir ve Satürn’ün bu geçişiyle önemli tohumlar ekebilirsiniz. Eşinizin alması gereken önemli sorumluluklar ve sağlığı ile ilgili ele alması gereken konular gündeminize yerleşebilir. Şimdiye kadar çok fazla iş birliği yaptıysanız, bu iş birliklerinizde hangilerini elemeniz ya da hangileriyle yola devam etmeniz gerektiğini de fark edebilirsiniz. Hayata bakış açınızı değiştirecek ama sizi daha verimli kılacak bir döneme doğru gidiyorsunuz.

Akrep Burcu
:
Akrep ve yükselen Akrepler, ev, aile ve yuvanızla ilgili konularla haftanız başlıyor. Tatil zamanı evinize yakın yerlerde olmak ve ailenizle vakit geçirmek önemli olacak. Salı günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi, bir ay boyunca para ile ilgili konularda size fırsatlar verecek. Müşterek para hesapları, banka işlemleri, ödemeler, krediler, vergiler, faizler alanında bir işiniz veya planlarınız varsa, burada ele alınması gereken konulara eğileceksiniz. Bu süreçte gizemli konu ve olaylara olan ilginiz de artabilir. Cinsellikle ilgili konu ve olaylara da daha fazla ilgi gösterebilirsiniz. Ancak hayatın anlamını sorgulamak, parayla ilgili işlerin üzerine düşmek, eşinizin ya da partnerinizin parasal konuları ile ilgili beraber vermeniz gereken kararlar, Güneş’in bu geçişiyle gündeminize yerleşecek. Özel hayatınızda hızlı gelişmeler altındasınız. Beklentileriniz çok farklı olabilir, şimdiye kadar her zamankinden farklı insanlara çekiliyor olabilirsiniz. Karşı cinsle olan ilişkilerinizin keyifli olacağı bir süreç. O yüzden sıkıntı ve problemleriniz varsa, bunları ele almak, aranızdaki sorunları konuşmak anlamında perşembe gününü iyi kullanın.
Pazar günü Satürn Koç burcuna geçiyor. Önünüzdeki 2,5 yıl boyunca iş ve gündelik hayatınızda önemli sorumluluklar üstleneceksiniz. Sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekecek. Öfkeli bir yapınız varsa, bu davranışlarınızı yeniden ele almanız gerekebilir. Beyin fonksiyonlarınız, gözler, kulaklar, sinüs boşlukları ve yüz bölgesi ile ilgili kontrollerinizi yaptırın. Satürn bu geçişinde kendinizi ne kadar zorladığınız, korkularınızla ne kadar yüzleştiğiniz konusunda sizi ufak bir teste tabi tutabilir. Algınız açıksa ve gereken her şeyi yaptıysanız korkmayın. Diğer taraftan doğru bir iş içinde misiniz? İşinizde hangi konularda aceleci davranıyorsunuz? Hangi konularda beraber çalıştığınız insanlara karşı öfkelisiniz ya da bencilce davranıyorsunuz? Ya da onların size bencilce davrandığını fark ediyorsunuz. Satürn’ün bu geçişinde bütün bunları göreceğiniz ve buna göre de hayatınızı yeniden yapılandıracağınız bir döngüye merhaba diyorsunuz.

Yay Burcu
:
Yay ve yükselen Yaylar, iletişimi yüksek haftalardan bir tanesine kısa planlarla başlıyorsunuz. Salı günü Güneş’in İkizler burcuna geçişi, ikili ilişkiler ve özel hayatınızda yeni bir sürece işaret ediyor. 10 Haziran’a kadar Jüpiter İkizler burcunda, Salı günü de Güneş İkizler burcuna geçiyor. Hayatınıza yeni bir insan almak, uzun vadeli bir ilişkiye başlamak ya da var olan ilişkide önemli kararlar almak anlamında şahane bir 20 gününüz var. Özel hayatınızla ilgili önemli kararları devreye koyabilirsiniz. Burası ortaklı iş alanınız. Yeni işler, yeni ortaklıklar da devreye girebilir. Taşınma ile ilgili konu ve olaylara kendinizi verebilirsiniz ve burada da önemli bazı başlangıçlar olabilir. Karşı cinsle ilişkilerinizde enerjiniz kuvvetli. Bu da karşı cinsle olan bağlantılarda kafanıza göre davrandığınızın altını çiziyor. Ama bazen kendinizi önemsemeniz karşı tarafın hoşuna gidiyor. O yüzden beraber yapılacak kısa vadeli geziler, planlar, bu hafta çok rahat yapılabilir.
Pazar günü Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle 2,5 yıl boyunca bir aşkın ya da çocukla ilgili bir konunun sorumluluğunu alacaksınız. Bunun etkilerini önce yaz dönemlerinde görebilirsiniz. Kasım doğumlu bir Yay burcuysanız bu süreçte Satürn’den çok güzel etkiler alacağınız için işinizde, özel hayatınızda ve sevdiğinizle olan bağlantılarınızda önemli adımlar atılacak, uzun soluklu ve kalıcı etkiler devreye girecektir. Bu yaz bolca gezebilir, keyif yapabilir, aynı zamanda başlattığınız işlerin karşılığını da çok net bir şekilde alabilirsiniz. Zamanlamayı doğru yaptığınız müddetçe, özel hayatınızda çocukla ve eğitimle ilgili konularda istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Ama zamanlamayı doğru yapmak önemli. Çünkü ateş elementi, kimlikle ilgili sıkıntı ve sorunları, ego problemlerini hem de zamanlama hatalarını karşımıza getirebilir. Kişi o kadar emindir ki kendi yaptığından, bunun hiçbir şekilde bir yanılsama ya da bir yanılgı olma ihtimalini aklına bile getirmez. O yüzden böyle önemli girişimleriniz varsa, etrafınızdaki insanları dinlemeyi ya da arada bir durup kontrol ederek, uzun soluklu ve ne yapmanız gerektiğine dair kararlar alarak ilerlemeyi ihmal etmeyin. Çocukla ilgili önemli konunun da sorumluluğu devreye girebilir, sanatsal ve kreatif işlerinizde de güzel sorumluluklar devrede olacak.

Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftaya parayla ilgili işlerle başlıyorsunuz. Haftanın ilk günü tatil olduğu için harcamalarınız önem kazanabilir. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle önünüzdeki bir ay boyunca çok çalışacaksınız, üreteceksiniz, verimli olacaksınız. Birden fazla iş olasılığı karşınıza gelebilir, bu işler çakışabilir. Bazen iş konularında kararsızlıklar yaşayabilirsiniz ama size hangisi cazip geliyorsa o işin peşinden gidin. Aynı anda yapabiliyorsanız, bu işlerin hiçbirini kaçırmayın. Çünkü Jüpiter de 10 Haziran’a kadar size işle ilgili fırsatlar verecek. Sağlıkla ilgili konularda Jüpiter, rahat ve ince bir siluete geçmenize engel oluyor. Ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda yapılması gerekenleri ele alacaksınız. Sevdiğiniz insanla ev ortamlarında görüşmek, evinize ve yuvanıza daha fazla vakit harcamak önem kazanırken, aranızda sıkıntı yaşandıysa, bunları geride bırakacağınız keyifli haftalardan bir tanesi olacak. Parayla ve işle ilgili konularda ne yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde göreceksiniz.
Satürn Koç burcuna geçiyor. Önünüzdeki 2,5 yıl boyunca Satürn, ev, aile ve yuva ile ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenmenize neden olacak. Bu da bir evin sorumluluğunu karşınıza getirebilir. Geç kalıyorum derken evle ilgili bir girişimde çok hızlı hareket edebilirsiniz, bu da sizi yanlış yatırımlara yöneltebilir. Bu 2,5 yıl boyunca doğru zamanlamayı oturtabilirseniz, çok güzel bir ev sahibi olabilirsiniz. Yuva kurmak, bazı alışkanlıklarınızı gözden geçirmek, bu alışkanlıkların değişmesi, öfkeliyseniz bu öfkenizi geride bırakmanız, hayatı daha farklı gözlerle görmeniz, babanızla olan problemleriniz varsa bunları ele almanız, ve burada vereceğiniz kararlarla da önemli bir 2,5 yıllık döngü içerisine giriyorsunuz. Aralık doğumlu bir Oğlaksanız ya da ilk derecelerden bir yükselene sahipseniz, bu dönemde Satürn’ün geçişiyle beraber sağlığınıza gereken özeni de göstermeyi unutmayın. Özellikle kemiklerinizle ilgili konularda dikkatli olmakta fayda olabilir.

Kova Burcu
:
Kova ve yükselen Kovalar, bu hafta sizin için oldukça önemli. 19 Mayıs çok hareketli geçecek, yerinizde duramayacaksınız. Salı günü Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle aşka, keyfe, mutluluğa hayatınızda daha fazla yer vereceksiniz. Aşk hayatınız önemli olabilir, aşk hayatınızda kararsızlıklar devreye girebilir, birden fazla alternatifle karşılaşabilirsiniz. Flörtöz bir tarafınız varsa, birileriyle tanışma potansiyeliniz çok yüksek. Sanatsal ve kreatif işlerinizde önemli işler başaracak ve eğitimle ilgili konularda da elinizde kimse su dökemeyecek. Öğrenci ya da eğitimciyseniz, verdiğiniz bilgilerle etrafınızdaki insanları da etkileyeceksiniz. Çocuklarla ilgili konular da önem kazanacak. Çocuk sahibi olmak istiyorsanız, uzun zamandır uğraşılarınız varsa bütün bunların aktif olabilir. Size keyif veren konu ve olaylarla uğraşmak ve hayatınızın tadını çıkarmak isteyeceksiniz. İletişimsel konularda yakın çevrenizle girişeceğiniz işler önem kazanırken, yakın çevrenizden bir insanın bu dönem sizden hoşlanması söz konusu olabilir. Hayatınızda bir insan varsa, sevdiğiniz insanla yapacağınız planları da hareketlendirerek bu haftayı güzel bir şekilde geçirebilirsiniz. Evinizde halletmeniz gereken konular varsa, pazar günü bu çözümlere ulaşabilirsiniz. Evinizde elektrik, elektronik sistemleri gibi konularda önemli olaylar altında olabilirsiniz.
Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle iletişim alanlarınız önem kazanıyor. Önünüzdeki 2,5 yıl boyunca iletişim, satış, tanıtım, reklam, pazarlama alanlarında önemli sonuçlar devreye girebilir. Akrabalarınızın hayatında önemli bazı sorumluluklar oluşacak. Onlarla olan ilişkilerinizde aceleci, sabırsız ve lider, egosantrik tavırlardan mümkün olduğunca uzak durmakta fayda var. Satürn’ün bu geçişi sırasında yakın çevrenizdeki insanlarla aranıza bir mesafe koymak isteyebilirsiniz. Bazen eğitimle ilgili konuları istediğiniz gibi kavrayamama, biraz zorlanma etkisi devrede olabilir. İlk, orta öğrenim veya lise öğrencisiyseniz bu etkileri yaşayabilirsiniz. Hem medyayla hem de eğitimle ilgili konularda aranıza bir mesafe koyma isteği de devrede olacak. Hatta bazı korkularınızın tetiklenmesi de söz konusu olabilir. Satürn’ün Koç burcunda oluşu, sizin gibi hava elementi olan bir burcu olumlu etkileyecek. Çünkü Satürn’ün bu geçişi, Güneşinize ve belki de Merkür’ünüze bu alanlarda hareket ediyorsa, olumlu açılar atacak. O yüzden bir sınırlamayla karşı karşıya kaldığınızda, bunu aklınızdan çıkarmayın. Aslında bu sistemin yenilenmesi, size önünüzdeki dönemde çok değerli bilgiler verecek.

Balık Burcu
:
Balık ve yükselen Balıklar, isteksiz enerjilerle haftaya giriş yapıyorsunuz. Eğer yurt dışındaysanız veya bir yerlere tatile gittiyseniz, pazartesi günü isteksiz enerjiler devrede olabilir. Ancak bir gün sonra, birkaç gün boyunca enerjiler sizin tarafınıza dönecek. Güneş’in İkizler burcuna geçişiyle, salı gününden sonraki dönem ev, aile ve yuvanızla ilgili konularda kendinizi ortaya koyacaksınız. Evinize, yuvanıza kendinizi daha fazla verecek, vaktinizi evinizde harcayacaksınız. Evle ilgili yapılması gereken ne varsa, buna karar vermek de önemli olacak. Hatta bu dönem sıklıkla evinizden çalışabilirsiniz. Ama bir yer satın almak istiyorsanız, emlakla ilgili girişimleriniz varsa, bu süreç sizi destekleyen bir süreç olacak. Jüpiter de burada, 10 Haziran’a kadar bu süreci iyi değerlendirin. Venüs’ün Mars’la olumlu açısı, beraber çalıştığınız insanlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendiriyor ve kazançlarınızı hızlandırıyor. Sevdiğiniz insanla bu dönemde anlaşmaktan, bir arada olmaktan geride kalmayacaksınız.
Hafta sonu Satürn’ün Koç burcuna geçmesiyle, önünüzdeki 2,5 yıl boyunca para ile ilgili konular önem kazanıyor. Maddi konularda önemli sorumluluklar alacaksınız. Bir para sorumluluğu size önemli deneyimler öğretecek. Yanlış yatırımlara da yönelebilirsiniz. Parayla ilgili konularda bazı şeyleri doğru değerlendiremeyebilirsiniz. Satürn burada güvende olmanın parayla ilgili olmadığını size gösterecek önümüzdeki 2,5 yıl boyunca. Güvende olmak, içten gelen bir dürtüdür ve 10 Haziran’a kadar Jüpiter sizi ev alımı konusuna destekliyor. Ama yine de şartları ve koşulları çok fazla zorlamadan bunu yapmanız gerekiyor. Her şey ucu ucuna geldi, tam kapıya dayandı, tıkır tıkır akıyorsa, yapmanız çok daha mantıklı olacaktır. Çünkü Satürn zamanlama hatalarını karşımıza getirecek. O yüzden parayla ilgili konularda zamanlama hatalarına düşmeyin. 25 Mayıs’tan sonraki süreçte çok daha dikkatli adımlar atmanız doğru olacaktır. Satürn sizin burcunuzdan çıkıyor, bu yüzden yaz dönemini çok rahat geçireceksiniz. Neyi isteyip neyi istemediğinizi çok net biliyorsunuz, sınırlarınızı çizdiniz, hayatınızı yeniden yapılandırdınız ve önünüzdeki döneme dair havayı iyi kokluyorsunuz. Bu da size bir artı değer veriyor. O yüzden bir şey alma konusunda acele etmeden kararlar alın. Uzun zamandır planlıyorsanız, her şey rahat akıyorsa bunu yapmanız çok doğru. Ama böyle bir şeyleri zorlayarak yapıyorsanız, bu biraz size hata yaptırabilir; bu etkiye de dikkat edin. Satürn’ün bu geçişiyle maddi konularda öğrenmeniz gerekenler üzerine master yapabilirsiniz. Merkür’ün Boğa burcuyla kavuşumu, hafta sonu yakın çevrenizle hızlı, ani, beklenmedik bazı olayları ya da planları da devreye sokacaktır.

Hande Kazanova

Çarşamba günü boyunca Ay Balık burcunda ilerliyor. Ay’ın bugün kesinleşen bir açısı yok. Ama Ay-Merkür altmışlığının iletişimde başarı şansı veren etkileri günün ikinci yarısından itibaren kendini göstermeye başlayabilir. İkizler burcunda ilerleyen Güneş, doğru ve pratik bilgi paylaşmanın önemine dikkat çekiyor.

Öner Döşer

Bu hafta önemli geçişler var, Güneş İkizler burcuna geçiyor, Satürn de 2,5 yıllık Balık burcu seyahatinden sonra Koç burcuna geçerek yeni bir döngü başlatıyor.

Pazartesi gününde Kova etkisi devrede iletişim ön planda olurken, yeni bilgiler, teknolojiler ve kararlar gündemimizde olacak bu 2 günlük süreçte. Pazartesi günü yaşanacak Ay – Mars karşıtlığı biraz gergin etkilere bizi açık yapacak dikkatli olmak lazım. Kova etkisi ile entellektüel aktivitelere vakit ayırmak, kendimizi ve hayata bakış açımızı güncellemek için iyi etkiler olacak… Salı gününde de Kova etkisi ile buluşmalar, etkinliklere katılmak ve sosyalleşmek için iyi etkiler var, ay akşamüzeri saatlerinde Balık burcuna geçiş yapacak… Yine bugün akşam saatlerinde Güneş – İkizler burcuna geçecek ve artık İkizler yani iletişim dönemi başlayacak!

Çarşamba & Perşembe gününde Balık etkisi devrede olacak daha çok akışta kalmak gereken günler olacak ilahi olanla teması ve saf sevgiyi hatırlatacak bize! Dilekler, dualar ve ibadet için çok uygun günler olacak… Yaratıcılık içeren işler, yazmak, şifa çalışmaları için iyi iken mantık konuları ve önemli görüşmeleri yapmak için iyi olmayacak…

Cuma gününde Koç etkisi devrede ve bu alanda Ay – Neptün kavuşumu da olacak, hayallere odaklanmak, dualar ve yaratıcılık açısından çok güzel bir gün olacak… Bazı kapanışlar yapmak ve birşeyleri geride bırakmakta mümkün bugünlerde… Pazar gününde Boğa etkisi devreye giriyor, tam bir keyif, yeme – içme modu içeren bir gün olacak… Yine bugün önemli bir geçiş var Karmanın Lordu, başöğretmen Satürn 2,5 yıllık Balık burcu seyahatinden sonra Koç burcuna geçecek ve artık hepimiz kendimize dönüp bakıp değişimimizi böyle yapacağız

Güliz Kına

22 Mayıs’ta Venüs ile Mars arasında uyumlu bir açı gerçekleşiyor. Bu güzel etkileşim, ilişkilerde hızlı ve ani gelişmeleri tetikleyebilir. Her an bir ilişkiye başlayabilir ya da beklenmedik bir kararla bir ilişkiyi sonlandırabiliriz. Duygularımızı daha rahat ifade edeceğiz; özellikle ilişkilerde cesaret edemediğimiz noktaları artık açıkça dile getirebiliriz. Bu haftaya “Seviyorsan git, sevdiğini söyle” mottosu eşlik edebilir. Venüs-Mars etkileşimi ayrıca estetik dokunuşlar, kişisel bakım ve güzellikle ilgili konularda da bizi destekliyor.

22-23-24 Mayıs tarihleri: Estetik ve bakım uygulamaları için uygun, spora veya diyete başlamak için harika, harekete geçmek, yeni girişimlerde bulunmak ve nakit alışverişleri açısından da değerlendirmeye açık günler.

22 Mayıs’ın bir diğer önemli etkisi ise Güneş-Neptün arasındaki olumlu açı. Bu etki, hayallerimizi yeniden inşa etmek için bize güç verecek. Aynı zamanda çevremizden ilham verici konuşmalar, destekleyici mesajlar alabiliriz. Ancak dikkat! Bu dönemde fikirlerimizi çok fazla kişiyle paylaşmak, kararlarımızdan vazgeçmemize neden olabilir. O yüzden, kimin yanında hayallerinizi; kimin yanında hayal kırıklıklarınızı paylaştığınıza dikkat etmelisiniz.

Sezgilerimizin artacağı bu etki sayesinde, zihnimizdeki projeleri hayata geçirme potansiyelimiz yüksek. Güneş-Neptün uyumu 27 Mayıs’a kadar etkili olacak. Bu süreç: Yaratıcılık gerektiren işler, inançla atılan adımlar, ruhsal bağlantılar ve ilhamla gelen iletişim için oldukça destekleyici. Haftanın genelinde baskın olan enerji Güneş’in burç değiştirmesiyle birlikte kimliğimiz ve hayattaki yerimiz üzerine olacak. Bu süreçte statümüz, konumumuz ve sosyal çevremiz daha fazla gündemimizde yer alabilir.

Özellikle 24 Mayıs’ta Güneş ile Plüton arasında güçlü bir üçgen açı gerçekleşecek. Bu açı hem zihinsel gücümüzü hem de dönüşüm kabiliyetimizi artırıyor. “Zekâmız kadar var olacağız” mottosu bugün için çok uygun. Yeniliklere açık olmak, eski konular yerine yeni fikirlerle beslenmek, kendimize yeni bir tarz, yeni bir duruş kazandırmak, bize büyük fayda sağlayacak. Ayrıca bu etki, nefes yolları ve akciğerlerle ilgili konuları da tetikleyebilir. Özellikle sigarayı bırakmak isteyenler için çok uygun bir zaman!

Haftanın kapanışında güçlü ve sürprizli etkiler bizi bekliyor. 25 Mayıs’ta Merkür ve Uranüs kavuşuyor. Bu kavuşumla birlikte iletişim kanallarımız sonuna kadar açılıyor! Resmen zihnimizin üzerinde görünmeyen bir anten taşıyormuşuz gibi, her frekansa açık olacağız. Alıcılarımızın bu kadar açık olduğu bu dönemde, bildiğimiz yollardan ilerlemeye çalışırken aynı zamanda o yolları geliştirme potansiyelimiz artacak. Bu pozitif etki: Ani gelişmeleri destekler, sürpriz haberleri gündeme taşır, yaratıcılığı ve fikirsel sıçramaları teşvik eder. Ancak elektronik cihazlar, uydu sistemleri ve elektrik kesintileri açısından dikkatli olmakta fayda var. Hatta bu etkiyle birlikte toprakla ilgili bazı minör sarsıntılar (deprem, çatlaklar) gibi durumlar da gündeme gelebilir. Uzun zamandır görüşmediğimiz insanlarla karşılaşabilir, yepyeni ve güven veren iletişim kapıları açabiliriz. Özellikle uzun vadeli bir projeyi konuşmak, fırsatları değerlendirmek ya da yeni bir işe dönüştürmek istiyorsak 25 Mayıs ve takip eden 4 gün destekleyici olacak.

Sema Sidar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…