19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ayy cidden mi, beklemiyorduk bunu. Insallah tutar hayirlisiyla cnm ya yeni bi umut, hadi insallah :)

Ayy cidden mi, beklemiyorduk bunu. Insallah tutar hayirlisiyla cnm ya yeni bi umut, hadi insallah :)
canım ben hiç beklemiyordum çünkü ben aşılamayı sorduğumda iki ay önce kızmıştı bana .. şimdi aşılama dedi Allahım hayırlara çıkarsın inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ..

canım ben bir kere klomen kullandım ardından hemen aşılama dedi benim doktorumda sorun var galiba

canım ben bir kere klomen kullandım ardından hemen aşılama dedi benim doktorumda sorun var galiba
Canim ben toplamda dort kez klomen kullandim klomenle sonuc elde edemeyince ignelere gectik bu ay doktorda asilama dedi ilk klomende asilama demesi normal.degil bencede klomen kullanip catlatma ignesi yapmadan bile gebe kalanlar var sonucta

yarın eşim tekrar spermogram verecek gecen verdiğinde bozuk çıktı hareketliliğinde azlık var dedi burda halil ibrahim tekine sonuçları attım gayet iyi normal çıkmış bi problem yok dedi test yüzünden biz bu ay yumurtlama gününüde boş geçtik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…