- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Ayy cidden mi, beklemiyorduk bunu. Insallah tutar hayirlisiyla cnm ya yeni bi umut, hadi insallah :)kader arkadaşlarım canım yoldaşlarım doktra gittim bugün kontrolüm vardı . 5 tane yumurtm oluşmuş iğnelere baya tepki vermişler. vee doktor yarın aşılama yapalım dedi tabi ben şokçünkü tedavinin başında söylemedi hiç .. yarın aşılama yapılacak dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyımmm
canım ben hiç beklemiyordum çünkü ben aşılamayı sorduğumda iki ay önce kızmıştı bana .. şimdi aşılama dedi Allahım hayırlara çıkarsın inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ..Ayy cidden mi, beklemiyorduk bunu. Insallah tutar hayirlisiyla cnm ya yeni bi umut, hadi insallah :)
inanmıyorum ay öyle seylerekızlar bir topıc de yazmışlar hamıle kadın ıdrarına camasır suyu dokunce köpürüodu vıdeosunu atmıslar yabancı normal cocugun idrarina doktuler kopurmedi hiç deneyen varmı :))
ben yeni öğrendim kuzum bundan sonra uygulatacamevet canım çok sıcak erkekler için hiç faydalı değil.
canım ben bir kere klomen kullandım ardından hemen aşılama dedi benim doktorumda sorun var galibacanım ben hiç beklemiyordum çünkü ben aşılamayı sorduğumda iki ay önce kızmıştı bana .. şimdi aşılama dedi Allahım hayırlara çıkarsın inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ..
Dualarimiz seninle canimm..canım ben hiç beklemiyordum çünkü ben aşılamayı sorduğumda iki ay önce kızmıştı bana .. şimdi aşılama dedi Allahım hayırlara çıkarsın inşallah dualarınızı eksik etmeyin ne olur ..
Canim ben toplamda dort kez klomen kullandim klomenle sonuc elde edemeyince ignelere gectik bu ay doktorda asilama dedi ilk klomende asilama demesi normal.degil bencede klomen kullanip catlatma ignesi yapmadan bile gebe kalanlar var sonuctacanım ben bir kere klomen kullandım ardından hemen aşılama dedi benim doktorumda sorun var galiba
Hos geldiiiinnnn topik cok sessiz yaaben geldiimmmmmmmmm
hergün öyle ay topiği yakarım diyorum inanmıyolarKızlarrrrrrrr çok sessizsinz bugün
evet yaaaa :/ ee nasılsınız bakalım çalışmalara devam mıHos geldiiiinnnn topik cok sessiz yaa
Beraber yakalımhergün öyle ay topiği yakarım diyorum inanmıyolar
Devamevet yaaaa :/ ee nasılsınız bakalım çalışmalara devam mı
Nasil yararı oluyormuşkızlar kocalarınıza bitter çikolata yedirinyararı varmıs spermlere
yarın eşim tekrar test verecek spermogram testi ilki bozuk çıkmış dedi doktor burda halil
spermlere doping veriyomuş :) ben aldım bi kaç tane sabah aksam yedirecemNasil yararı oluyormuş
yarın eşim tekrar spermogram verecek gecen verdiğinde bozuk çıktı hareketliliğinde azlık var dedi burda halil ibrahim tekine sonuçları attım gayet iyi normal çıkmış bi problem yok dedi test yüzünden biz bu ay yumurtlama gününüde boş geçtik
he yaa o hiç giremiyo neden acaba merak ediyorum onu nasıl iyi miBeraber yakalımzaten avuçdolusu dua da hiç yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?