İşte banada öyle geliyor gelcek te geç gelcekmiş gibi :) Hayırlısı ya allahım en güzelini yapar ne yaparsa :*Canım benimde bu ay oyledydi dediklerinin aynisi ama 10 gün gecikmeyle geldi :)))
Aynen canım asla kaybetmiyelim Allah büyük inşallah bize de kısmet olur. Ben de çok duydum oyle şeyleri ne bilim nasibimizde olanı yaşıyoruz hayirlisi
Yettimmmmmmm balimmmmm petegimmmmmELMALI turtam balimmmm sen hele ses ver ordaaan :))))
Yapamaz ki yapamaz ki yapamaz kiay kızlar testi almıs esimde smdi yapmamak icin zor tutuyorum
test olunca elinde insanın bi yapası geliyo ama bu kadar bekledm yarın sabah ilk idrarla yapcam tutuyorum kendimi korkyrm ama halaYapamaz ki yapamaz ki yapamaz ki
yapasin geldi di mi boyle diyince gaz geldin dogru soyle :)
burdayım canım benimki malesef gebelik yok, snav yaklaştı yazamadım size
Dogrudur tatlim yarini bekle ama korkma, ne geliyorsa Allah tan diyip sabredecegiz. Yoksa da uzulmek yok. Buna kendini de esini de hazirlamaya calis. Nefes aldigimiz surece umut var, Rabnim cok bekletmesin..test olunca elinde insanın bi yapası geliyo ama bu kadar bekledm yarın sabah ilk idrarla yapcam tutuyorum kendimi korkyrm ama hala
Yettimmmmmmm balimmmmm petegimmmmmne kadaaan muhabbet etmissiniz oyle siz ben yokkene :) bir suru sey kacirmisim okuyunca anladim bu ay cok kisiden umutluyuz anlasilan :) sen artik bi liste taslagi hazirla bence, firdevscansu ile baslayip dolacak gibi gorunuyor, elimizin altina olsun onlardan bol bol dua isteyelim bizim de olsun diye hadi
Amin kimseyi bekletmesin adetim bi kac kere gecikti böyle ama o zaman gecikeceğini biliyodm benm adettten öncede hep göğüslerim siser ama bu sefer hem büyüdü hemde 2 haftadır böyleler bide bu ay farklı seyler oluyo adet agrım basladıgı anda ben adet olurum smdi adet günümden beri agrım var ama gelen giden yok gecen ay dua etmstm bu ayda Allahm hamile degilsem hemen adet oluyum gecikipte ümtlenmeyim diye gecen ay tam gününde saatinde oldm hatta bu ay yok insallah hamileyimdirDogrudur tatlim yarini bekle ama korkma, ne geliyorsa Allah tan diyip sabredecegiz. Yoksa da uzulmek yok. Buna kendini de esini de hazirlamaya calis. Nefes aldigimiz surece umut var, Rabnim cok bekletmesin..
sabah idrarimla yapcam canım o kadar beklledm valla beklicemHoş geldin sultaneemyaaa mantıklı nasil hazırlayabilir im listeyi çok istiyorum yapmayı yaaa :) @ilknurr22 canım az daha sabret sabaha ilk idrarinla yap :)
Hosgordumm ladyyymmm :) ben simdi bilmiyorum nasil hazirlanir ama yarin bi bakabilirim sana yardimci olurum :) ya da bilen birilerinden destek isteriz cnm tek is o olsun hamisler olsun da insHoş geldin sultaneemyaaa mantıklı nasil hazırlayabilir im listeyi çok istiyorum yapmayı yaaa :) @ilknurr22 canım az daha sabret sabaha ilk idrarinla yap :)
Belirtilerin var tatlim ama bazen bunlari psikolojik olarak yasayabiliyoruz. Ins vardie deyip yarini bekleyelim ama yoksa da uzulmek yok soz mu?Amin kimseyi bekletmesin adetim bi kac kere gecikti böyle ama o zaman gecikeceğini biliyodm benm adettten öncede hep göğüslerim siser ama bu sefer hem büyüdü hemde 2 haftadır böyleler bide bu ay farklı seyler oluyo adet agrım basladıgı anda ben adet olurum smdi adet günümden beri agrım var ama gelen giden yok gecen ay dua etmstm bu ayda Allahm hamile degilsem hemen adet oluyum gecikipte ümtlenmeyim diye gecen ay tam gününde saatinde oldm hatta bu ay yok insallah hamileyimdir
azda olsa üzülürüm ama yapcak bisey yok annem hep kızıyo bana hayırlısıyla olsun niye acele ediyosun diye aynen öyle hayırlısıyla gelsinBelirtilerin var tatlim ama bazen bunlari psikolojik olarak yasayabiliyoruz. Ins vardie deyip yarini bekleyelim ama yoksa da uzulmek yok soz mu?
Anneni dinle bakim :)azda olsa üzülürüm ama yapcak bisey yok annem hep kızıyo bana hayırlısıyla olsun niye acele ediyosun diye aynen öyle hayırlısıyla gelsin
oyle yapcam :)Anneni dinle bakim :)
Hoş geldin canım ya çok merak ettim vallahi acaba ne oldu diye :) neyse ki göz kirptin iyi misin canım? Sen bence sınavlara hazırlan unut gebeliği o ara olur belki :))
Vallah çok heycanlandim en az senin kadar :)sabah idrarimla yapcam canım o kadar beklledm valla beklicem
Canımsin yaa iyi olur vallah bende bi sordurayim bakalim. He vallah keşke hamislerimjz olsa da listeye gerek yoktu :)))Hosgordumm ladyyymmm :) ben simdi bilmiyorum nasil hazirlanir ama yarin bi bakabilirim sana yardimci olurum :) ya da bilen birilerinden destek isteriz cnm tek is o olsun hamisler olsun da ins
Aynen canim valla cok agrim oldu bi hafta yataktan cikamadim yogun kanamayla gecti simdi iyiyim sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?