bekleyelim bakalım canımIki gün sonra tekrar yapalım kuzum, bir de buraya foto at hem azcık da bekle hemen çıkmayabilir en azından bir 10 dak
bende umutlanayım zman adetime bi hafta var dahaa :)Aa cnm sorma bnde cok umtlandmm
. Adetliym ama hala umudum vsr
Beklerken ümitsizliğe kapılmayalım bak zeyzeyimiz hamiş oldu ilk testinde silik sonra negatif en son çift çizgisi belirgindi, ve nitekim kan tahlilinde net çıktı.bekleyelim bakalım canım
Umut hep olsun kızlarAa cnm sorma bnde cok umtlandmm
. Adetliym ama hala umudum vsr
Bakalım kuzum Hayırlısı olsun.10 dk sonrasi da negatif canim :)
Kısmet canım.Adetli olupda hamis olanda varms. Sol tarafım hep agriyo göğüslerim şişti. Arada bi agri oluyo karnm yine oyle. Bn normalde adet agrisi fln ckmm. Hissetmm bile ader oldugumj
Anlastik tatlim cok sukurAnlaştınız mı güZel anneler?
Hg cnm insallah Rabbim hayirlisiyla tez vakitte nasip eder umarimKızlaaaaarr meraba bende sizden 20 yaşındayım 8 aylik evliyim hala bebeğim yok
Amin insallah tatlim. Siz keseyi gormus muydunuz canim? Bi de elinde ultrason ciktisi var mi?Benimde yirmi bes mayis ay cok.guzel rabbim herkese nasip etsin insaallah saglikla sihhatle kucagimiza aldigimizida gorelim .
11GUN VE HALA ADET DGLM YRN TEKRAR TEST YPCM
Tatlim en az 14 gun gecmeli diye biliyorum ben. Bikac gun daha sabir..ya benm iğnenim 10. günü sabah test yapsam bi sonuç alırmıyım kızlar ?
Beklerken ümitsizliğe kapılmayalım bak zeyzeyimiz hamiş oldu ilk testinde silik sonra negatif en son çift çizgisi belirgindi, ve nitekim kan tahlilinde net çıktı.
Canım yaptım ama ikinci çizgi baya bi silik çıktı fotoğrafta belli oluyor biraz sende farkeder misin bilemedimTestten bizi de haberdar et.
Gunun gecti mi cnmCanım yaptım ama ikinci çizgi baya bi silik çıktı fotoğrafta belli oluyor biraz sende farkeder misin bilemedim
4+6da gorduk canim bide 5+2 de lekem geldi diye korkup gittik o zamda buyumustu kese evet cikti var canim verdi ikisinideAmin insallah tatlim. Siz keseyi gormus muydunuz canim? Bi de elinde ultrason ciktisi var mi?
Hmm. Benimkinde 0,838 cm yaziyo seninki soracaktim cnm kac diye.4+6da gorduk canim bide 5+2 de lekem geldi diye korkup gittik o zamda buyumustu kese evet cikti var canim verdi ikisinide
Evet canım 3gun gectiGunun gecti mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?