19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Adetli olupda hamis olanda varms. Sol tarafım hep agriyo göğüslerim şişti. Arada bi agri oluyo karnm yine oyle. Bn normalde adet agrisi fln ckmm. Hissetmm bile ader oldugumj

slm arkadaşlar benm hormon değerlerim
tsh 1.880
e2 169,38
progesteron 6.45
fsh 2,96
lh 10.17
prolaktin 34.84
dhea-s 176
testesteron 1.70
çok mu kötü sonuçlarım doktor sadece süt hormonun yüksek dedi onun için ilaç yazdı. yalnız bu sonuçlardan üç gün sonra adet oldum.

Beklerken ümitsizliğe kapılmayalım bak zeyzeyimiz hamiş oldu ilk testinde silik sonra negatif en son çift çizgisi belirgindi, ve nitekim kan tahlilinde net çıktı.

U U-KUBRA evet tatlim aunen oyleydi. Ikinci test negatif cikinca dedim yok bu ay da ki zaten beklemiyordum bu ay. 4 gun sonra test yaptim cift cikti. Negatif cikan adet gunum gelmeden onceydi ya da test bozuktu bilmiyorum ama Rabnim gonlune gore versin insallah vardir..

canim bi de ben negatif cikan testi sahurda yapmistim. Oruc tuttugum icin yatmadan once cok su tuketmistim. Idrarda tumden sudan olusunca cikmamis olabilir diye dusunuyorum. Pozitif cikan testlerimi ikindi sirasi 4 saat kadar beklemis idrarla yaptim, o zaman net cikti. Gun icinde cok su icmeden 3-4 saat kadar bekleyip yaparsin ama 14 gun dolsun bi once.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…