19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

CAnim ya tayin yine d.bakir a cikmis hayirli olsun insallah. Bu taz cok ugrastiniz, insallah sefasi olur. Allah a emanetsiniz.

Hg canim. Allah sabrini selamete erdirir insallah. Rabbim ol dediginde olur , hem de hic beklemedigin bi anda

ilkte hiçbirşey düşünemez durumdaydım çok zor günler geçirdim 2,5 yıl boyunca hem maddi hem manevi tükendim şuan diyorum vardır rabbimin bir bildiği okadar çok üzülüyordum ki gitmediğimiz hastane doktor kalmadı eşim çok iyi anlayışlı sağolsun her zaman söylediği söz parayla halledilecek bir şeyse ben gerekirse daha fazla mesai yaparım yeter ki evin içinde o minik ayakları elleri görelim diyordu çok üzülüyordum biliyordum ki eşim belli etmese de baba olmak için can atıyordu=(

hoş bulduk canım gerçekten ilginiz desteğiniz için çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim sadece bana değil benim gibi evlat hasretiyle yanan içinde annelik duygusu taşıyan tüm annelere rabbim hayırlı zamanda salih evlatlar nasip eylesin

Allah razu olsun gulum amin insallah allah seninde gonlune gore versin sen zaten dogu istiyodun sanirim tayin hakkinizda hayirlisi olsun canim sen dr falan gittinmi varmi bir gelisme

Sağol canım 3 gün önce öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…