- 11 Mayıs 2015
- 1.689
- 1.676
- 48
Canimm Aramıza hoş geldin Allahım sabir versin inşallah inan aramızda öyle umutsuz anda hamile olan arkadaşlarımız var çok sukur Rabbimin hazinesi bolluk icinde elbet bizde nasibimizi alicaz mukafatlandirilcaz :-* dua et canm
Canım benim ya msjlarda seni bulamadım yaklaşık bir aydır ben de yokum tayin d.bakıra çıktı evimi daha getirtmedim ama babamlardayim şimdi bitlisteyim hanı 20 - 24 güne kadar evim gelir hayirlisiyla inşallah seni hiç bir yerde goremiyorum aklım sende kaldı canım Allah yardimcin olsun dikkat et kendine coook Opuyorum Allaha emanet ol Rabbim gönlündekini ömrüne nasip eylesin insallah
Hoşgeldin canım bi an önce kavusursun bebeğine insallahben varım canım 5 yıldır korunmamamıza rağmen çocuğumuz olmadı ilk başta çok ağladım çok üzüldüm zamanla anladım ki bu çözüm değil çabalamaya sabır göstermeye rabbime sığınmaya başladım
laaa kuzuuu bzde hamıleyız dıme bulaşıcı hamılelık yasıyokk :))Hala bi ihtimal var canım kan tahlilinde daha net belli olur. İdrar testi çoğu zaman doğru cikiyo ama bazen bozuk olabiliyor:) 4 te bizi de bilgilendir :))
hosgeldn tattlmmm ınsaaallaahhhhh vardrdaaaa rabbımsenıde yuzunu guldurur :)Bilgilendiririm canım inşallah Hayırlısı olsun bakalım çok heyecanlıyım
amiinnnn :) bzde teyze oluoz sayenzdee :)Oh ne guzel ya masallah bir bir artiyor hamislerimiz :) insallah daha cooook haber alacagiz Rabnim in izniyle burada :)
amiinnnn :) bzde teyze oluoz sayenzdee :)
Hoşgeldin canım bi an önce kavusursun bebeğine insallah
Hg canim. Allah sabrini selamete erdirir insallah. Rabbim ol dediginde olur , hem de hic beklemedigin bi anda
Canimm Aramıza hoş geldin Allahım sabir versin inşallah inan aramızda öyle umutsuz anda hamile olan arkadaşlarımız var çok sukur Rabbimin hazinesi bolluk icinde elbet bizde nasibimizi alicaz mukafatlandirilcaz :-* dua et canm
Canım benim ya msjlarda seni bulamadım yaklaşık bir aydır ben de yokum tayin d.bakıra çıktı evimi daha getirtmedim ama babamlardayim şimdi bitlisteyim hanı 20 - 24 güne kadar evim gelir hayirlisiyla inşallah seni hiç bir yerde goremiyorum aklım sende kaldı canım Allah yardimcin olsun dikkat et kendine coook Opuyorum Allaha emanet ol Rabbim gönlündekini ömrüne nasip eylesin insallah
Allah razu olsun gulum amin insallah allah seninde gonlune gore versin sen zaten dogu istiyodun sanirim tayin hakkinizda hayirlisi olsun canim sen dr falan gittinmi varmi bir gelismeCanimm Aramıza hoş geldin Allahım sabir versin inşallah inan aramızda öyle umutsuz anda hamile olan arkadaşlarımız var çok sukur Rabbimin hazinesi bolluk icinde elbet bizde nasibimizi alicaz mukafatlandirilcaz :-* dua et canm
Sağol canım 3 gün önce öğrendimYaaaaa masallaaaah suphanallahhh hamislerimiz cogaliyo coook sukur darısı olmayanların başına inşallah :-*
Canım yaa çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin inşallah bebisimiz ne durumda buyuyo annesi yaa maşallah :-*
Oyyy kuzum yaaa hayırlı ugurlu olsuuunn masallaaah ne zaman öğrendin yaaa ??? :) hemwn listeye ekliyorum
Canım hayirli olsun nasl ogrendin :))Sağol canım 3 gün önce öğrendim
Cnmmm kiyamam sanaa Allahim yardimcn olsun Rabbim dayanma gucu versnBebegim beni birakti . Yavrumun kalbi durmus . Geldigi yere cennetine gitti ...
Bebegim beni birakti . Yavrumun kalbi durmus . Geldigi yere cennetine gitti ...
Canım Allah büyüktür, ,çok zor bir durum, Allahım dayanma gücü versin,Bebegim beni birakti . Yavrumun kalbi durmus . Geldigi yere cennetine gitti ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?