- 14 Eylül 2015
- 537
- 305
- 18
- 30
Sağol canm inşallah faydasını görürüm yaa
Evet canm insan sevince yaş farketmiyor bende severek evlendim ve pişmanda değilm çok şükürİnşallah dua edicem senin için bende erken evlendim senin gibi ama erken evlenmeye kesinlikle karsı değilim insan sevince yas farketmiyor bence :))
Evet canm insan sevince yaş farketmiyor bende severek evlendim ve pişmanda değilm çok şükür
Ne güzel allah hiçbirimizi pişman etmesin tabi ben kaçarak evlendm ama yinede pişman değilim eşime 2 defa kaçtım yine olsa yine kacarım :S
İnsan sevince hayat daha bir başka oluyor daha bir güzel bende zorla evlendm babam vermiyordu
Buralar degismis buralar
Merhaba 18 haftalık hamiş bayanacaba size bi kaç bişey sorabilirim bebeğinizin cinsiyeti ne ne zaman ögrendiniz bide ne yiyodunuz neyden nefret ediyordunuz ay çok sordum
Merhaba yeni hamisimiz :)) cinsiyeti yarin ogrenecegiz insallah 1 aydir gitmiyorum doktora cunku :) ama 12.haftadan itibaren ogrenilebiliyor. Kesin degil tabi kisiden kisiye degisiyor. Ben sut, et, yumurta ve salca yiyemedim bi ara hic :) simdi et ve salca yiyorum ama sut ve yumurta kokuyor gibi geliyor. Ama yogurt ve peynir bolca yiyorum. Tavuk ve balik devamli yediklerim. 3 aydan sonra balik haftada 1 yemek lazim. Bi de her gun biraz findik, 3 adet falan ceviz yiyebilirsin. Umarim faydali olmustur :))
Yazarim tabi ben burda eskilerdenim. Bir suredir tatil falan derjen giremedim. Hayirli ve saglikli olsun da kiz da erkek de olurEvet teşekkürler sadece tavuk ve balık tatlarımız aynı bende bol bol süt içiyorum yoğurttan tatlıdan midem bulanıyo ozaman yarın öğrenince cinsiyetini buradan banada belirtir misiniz sizin neyse benm büyük ihtimal tersi olurtabi allah bilir sağlıklı olsunlar da :)
Evet önemli olan sağlıklı olmaları :)Yazarim tabi ben burda eskilerdenim. Bir suredir tatil falan derjen giremedim. Hayirli ve saglikli olsun da kiz da erkek de olur
Evet önemli olan sağlıklı olmaları :)
Erkek cnm :))
Hadi bakalim bekleyelim gorelim o zaman :))))AA çok sevindim oğlusun geliyor demek :) benmde kız olucak ozaman
Hadi bakalim bekleyelim gorelim o zaman :))))
Inşallah ya :)
Canım bana da sorun yok dediler medipol de meşhur bi doktora gittim sorunu buldu rahim darmis ondan olmamis çarşamba günü ameliyat olcam rahim genişletme. Sonra kendiliğinden olur dedi doktorİnşallah canm sende hayırlısıyla meleğini kucağna alırsın
Gittim doktora hemde çok gittim hiçbr sıkntn yok diyorlar olur diyorlar ilaç bile vermiyorlar canm
C
Canım bana da sorun yok dediler medipol de meşhur bi doktora gittim sorunu buldu rahim darmis ondan olmamis çarşamba günü ameliyat olcam rahim genişletme. Sonra kendiliğinden olur dedi doktor
Aaa ne güzzell bu sene hep erkek duyuom rabbm saglk versn hepnzn bebişineeeErkek cnm :))
İnşallah olur canm yaa Allah'm herkese hayırlı sağlıklı evlat versinC
Canım bana da sorun yok dediler medipol de meşhur bi doktora gittim sorunu buldu rahim darmis ondan olmamis çarşamba günü ameliyat olcam rahim genişletme. Sonra kendiliğinden olur dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?