Sağol Can'ım sana da. Nasılsın? Var mı güzel haberler, müjdeler?Hepinize iyi kandiller arkadaslar
Var 7 haftalik cok minik henuzSağol Can'ım sana da. Nasılsın? Var mı güzel haberler, müjdeler?
Allah bağışlasın canımmmm.Var 7 haftalik cok minik henuz
Tesekur ederim insallah hepininize nasip etsin allahimAllah bağışlasın canımmmm.
Ben varımKimsecikler yok canım bizden başka :)) yani yerler 25 yaştan büyük mu ki :)))
Cookbsukurki yokmus canm ya bide sikinti olsa allah korusunn bakalm be dyelm nasip mecbur beklemedeyizAynı güzelim be bekelemdeyizzzz, en son geçen ay rahim filmi çektirdim. Her şey temiz.
çok sevindim Allah bağışlasın �nşallah bize de nasip olurVar 7 haftalik cok minik henuz
canım ne kadarlık evlisin doktora falan gittin mi Kaç yaşındasın Çok mu soru sordum:)Ben varımMaalesef olmuyor bebeğim. ne yapacağım bilmiyorum. Aradan biraz zaman geçmiş. Sizden olumlu sonuç alanlar var mı?
Tesekur ederim canim darisi seninde basinaçok sevindim Allah bağışlasın �nşallah bize de nasip olur
Çok şükür ki hiçbir şeyiniz yok o yüzden çok dua et ve her şeyin bir vakti zamanı var Ben buna gerçekten inanıyorum Yani ben hiç beklemezken ilk ile hamile kaldım �şığın bekliyorum Ama olmuyor demek ki vakti saati var İnşallah hayırlısı olur kuzum üzülmeevet canım 3 doktor degıstırdım yumurtalıklarım temız rahım temız esımın sperm sayısı temız adet duzenım olustu glukofen ıle kılo verdım ama dollenme olmuyor :/
Amin amin yüz kere bin kere amin inşallah çabalıyoruz ama Rabbimin vardır bir bildiğiTesekur ederim canim darisi seninde basina
inşallahhhhhhhhh rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinÇok şükür ki hiçbir şeyiniz yok o yüzden çok dua et ve her şeyin bir vakti zamanı var Ben buna gerçekten inanıyorum Yani ben hiç beklemezken ilk ile hamile kaldım �şığın bekliyorum Ama olmuyor demek ki vakti saati var İnşallah hayırlısı olur kuzum üzülme
Az once benim yazdigim karisimi denermisin Ben denedim olumlu oldu tavsiye ederimAmin amin yüz kere bin kere amin inşallah çabalıyoruz ama Rabbimin vardır bir bildiği
Canım bu ay Klomen kullandım O yüzden şu an Adetime 7 gün var Bekliyorum canım ya ondan sonra inşallah Sorarım sana tekrar söylersin olur muAz once benim yazdigim karisimi denermisin Ben denedim olumlu oldu tavsiye ederim
Kac senedir evlisin canim cok oldumuCanım bu ay Klomen kullandım O yüzden şu an Adetime 7 gün var Bekliyorum canım ya ondan sonra inşallah Sorarım sana tekrar söylersin olur mu
1yıldır evliyim ilk ay evliliğimin ilk ayı bir gebelik yaşadım dusuk oldu ozmqndan beri beklemedeym dr.a gttimde testlerm flan guzel dr. Cok umutlu ama bn ne bilimm umitsz ve umutlu arasnda karma karisigmKac senedir evlisin canim cok oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?