19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Kizlar folikasit kullanin birde Ben bi karisim yaptim internetten aldim su cekilmis corekotu bal tarcin sabah aksam bir ay boyunca yaptim adetin 2 . Gunu basladim

evet canım 3 doktor degıstırdım yumurtalıklarım temız rahım temız esımın sperm sayısı temız adet duzenım olustu glukofen ıle kılo verdım ama dollenme olmuyor :/
Çok şükür ki hiçbir şeyiniz yok o yüzden çok dua et ve her şeyin bir vakti zamanı var Ben buna gerçekten inanıyorum Yani ben hiç beklemezken ilk ile hamile kaldım �şığın bekliyorum Ama olmuyor demek ki vakti saati var İnşallah hayırlısı olur kuzum üzülme

inşallahhhhhhhhh rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

bendee varımmm bayanlar bendee istiyorum dilerim pko illetini yenip anne olabilirim glukofen deniyoruz bu ay adetlerim düzelsin hamile kalıyım diye inşallah başarabilirim

Kac senedir evlisin canim cok oldumu
1yıldır evliyim ilk ay evliliğimin ilk ayı bir gebelik yaşadım dusuk oldu ozmqndan beri beklemedeym dr.a gttimde testlerm flan guzel dr. Cok umutlu ama bn ne bilimm umitsz ve umutlu arasnda karma karisigm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…