19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

canım hoşgeldin Çok üzüldüm yaşadıklarına Umarım bundan sonrası senin için en güzel şeyler olur
çok saol canım evet herşey geride kaldı şimdi kalbim umut dolu inş hepimiz sağlıklı ve hayırlı bir şekilde en kısa zamanda hatta aynı zamanlarda hamile kalırız bu topikten direk eylül anneleri topiğine ışınlanırız :) sen ne zamandır bebiş düşünüyorsun ?

Canım ben tam bir bir aylık evliyim geçen sene Kasım ayında evlendim Aralık'ta hamile olduğumu öğrendim Bir hafta içinde Düşük yaptım daha sonra işte tam bir yıldır bekliyorum Umarım bu Aralık'ta düşük olmadan hamile olduğumu öğrenirimAslında ben doktora falan gittimbu ay Klomen kullandım Bakalım bekliyoruz

yaa inş çok güzel haberler verirsin bize ben hamile haberi duyunca çok seviniyorum cnm banada umut oluyor resmen

aa iğnesiz 6 yumurtan oluyosa zaten gerek yok cnm gerçekten iğnelere . klomen le mi 6 tane olmuştu ? benim klomenle 1 tanecik olmuştu :)

Yok canım serophane diye bir ilacti :) eve doktor çoklu gebelik oluşabilir demişti ama boş geçti işte :) bakalım aşılama zamanında da öyle olur inşallah ya. Klomen de kullanmistim bir kere iğneyle bir kere ignesiz gine tirrrtt :))))

İzledim yaaa hiç sorma çok fena oldum sabah sabah biz özlemle beklerken Rabb kimseyi üvey annenin eline koymasın bazı iyi cici anneler var istisna ama coook zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…