- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
beraber bekliyoruz o zaman canım ayın 5'ini :) olsa kanda belli olur mu acaba şimdiBana da öyle geliyo çünkü ayın 4 de muayene 5 inde aşilama olcammm hiç geçmiyo zaman :)
beraber bekliyoruz o zaman canım ayın 5'ini :) olsa kanda belli olur mu acaba şimdi
merhabalar kuzum :-*
aynen canım yeterki rabbim ol desin benimde annemin kuzeni var çok çok zengin biriyle evlendi çocukları olmadı ne yurt içinede yurt dışında gitmedikleri yer kalmadı ve kesinlikle olmaz dendi gittiler evlat edindiler sonra 2 tane birden çocukları oldu ve inan evlatlık aldıkları çocuğu kendi çocuklarından ayırmıyorlar . bu tarz örnekler çok yeterki sabredelim tevekkül edelim ...Kesinlikle haklisin canım bi topikte gordum 7 defa tüp bebek yapmış doktor çocuğunuz olmaz denemeye gerek yok artık demiş tedaviyi sonlandırmalar sonraki ay hamile kaliyo Allah vergisi yemin ederim bak bu topikte bi arkadaş vardı asilama yapacaktı doktor asilama yapıpta seni umutlandirip hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum demiş tüp bebeğe geçmişler iğneler ilaçlar kullanmış tüp bebek olacakları gün doktor bu işlemi yapacak kadar gelişmemiş yumurtan ve Eşinde de sorun var demiş tek yumurta ve küçük bi yumurtayı o ay hamile kaldı bunun şahitleri varTospaAnnesi @firdevscansu bunlar şahitleri çok sukur hamile
Test yaptm bugun cikmadiumarım bebiş vardır da olmazsın canım ya ayın 5 i çok uzak bi tarih geliyor bana varya
ayın 5 i heyecanını dedim kız :) benimde bi arkadasım 17 sinde yaptırdı bişi yok 26 sında hamile olduğunu kız ekim ayında olan bişi tabi canım benim ilk gebelikte 2,5-3 haftalıkken çıkmıştı 31 ile baslamıstı beta ama şimdi 18 i yumurtlama alsak ay bilemedim ki :)Evet belli olur ama bazı hamilelikler kanda cikmiyo ya burda neler neler görüyorum çok ilginç kanda çıkmayan umutsuzlanmayip bekleyen bi hafta sonra hamile olanları gordum erken döllenme ve geç döllenmeyle alakalı :)). Kız ben 5 inde aşılama olcam aama 12-14 gün sonra öğrenebilirim hamis olup olmadigimi
canım hiç umutsuzluğa kapılma bakalım belki gecer ve o zaman çıkar benim kaybettiğim bebişim 4 ya da 5. haftada göstermişti kendini idrarda beta 414 çıkıodu idrar silik hiç üzülme Allah büyükTest yaptm bugun cikmadi
Sen benm adimin yanina umutsuz vaka yaz kuzum :)Beklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
TospaAnnesi = 31 Aralık
Ronya ranya = 1 Ocak
B bebegim-gel = 4 Ocak
I imeraFera24 = 5 Ocak
hijabiqueen = 9 Ocak
ElifAhsen02 =10 Ocak
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak
sezenorhan = 17 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
aynen canım yeterki rabbim ol desin benimde annemin kuzeni var çok çok zengin biriyle evlendi çocukları olmadı ne yurt içinede yurt dışında gitmedikleri yer kalmadı ve kesinlikle olmaz dendi gittiler evlat edindiler sonra 2 tane birden çocukları oldu ve inan evlatlık aldıkları çocuğu kendi çocuklarından ayırmıyorlar . bu tarz örnekler çok yeterki sabredelim tevekkül edelim ...
Benmde bidusugim oldu oda ginduz test yaptm cikmafi 2gunum gecmisti aksam acile gtmistim idrarida yanma oldugu icn o aksamda idrar yaptilar cikti ertsi gun ben ewde yaptm cok silikti ama ben bu ay klomen kullandm olaaydi cikardi ya ayn 14inde gttmde catlamsti ne bileymm ayy ayy bakalm cook saoll kuzum destegin icin :-*canım hiç umutsuzluğa kapılma bakalım belki gecer ve o zaman çıkar benim kaybettiğim bebişim 4 ya da 5. haftada göstermişti kendini idrarda beta 414 çıkıodu idrar silik hiç üzülme Allah büyük
ayın 5 i heyecanını dedim kız :) benimde bi arkadasım 17 sinde yaptırdı bişi yok 26 sında hamile olduğunu kız ekim ayında olan bişi tabi canım benim ilk gebelikte 2,5-3 haftalıkken çıkmıştı 31 ile baslamıstı beta ama şimdi 18 i yumurtlama alsak ay bilemedim ki :)
Sen benm adimin yanina umutsuz vaka yaz kuzum :)
sende canım benim burada bizleri birbirimizden baska kimse anlamaz iyiki varsınız kızlar bende acile mi gitsem karnım ağrıyor bahanesinle bi test yaptırayım :)Benmde bidusugim oldu oda ginduz test yaptm cikmafi 2gunum gecmisti aksam acile gtmistim idrarida yanma oldugu icn o aksamda idrar yaptilar cikti ertsi gun ben ewde yaptm cok silikti ama ben bu ay klomen kullandm olaaydi cikardi ya ayn 14inde gttmde catlamsti ne bileymm ayy ayy bakalm cook saoll kuzum destegin icin :-*
Hele allahina benm adimin yanina yaz kuzum :)Kız sedrikkkk umutsuz vaka yazarsak benim adımı altın harflerle ve büyükçe yazarim baaak :)))))
Sey idarar testide ayni bizim yaptimizi kaset testler gbi ama yakinsa bi git :)sende canım benim burada bizleri birbirimizden baska kimse anlamaz iyiki varsınız kızlar bende acile mi gitsem karnım ağrıyor bahanesinle bi test yaptırayım :)
Hele allahina benm adimin yanina yaz kuzum :)
sende canım benim burada bizleri birbirimizden baska kimse anlamaz iyiki varsınız kızlar bende acile mi gitsem karnım ağrıyor bahanesinle bi test yaptırayım :)
Nolcekti yazydin:)Yuru git ya doverim bak seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?