13Kasımda Düşük yaptım 7haftalıktı.ve 2 gün öncede kalp sesini duymuştum:-( :-( :-(aynen canım geçmiş olsun ne zaman düşük yaptın ne kadarlıktı ?
kalp Sesini duyduktan sonra düşmesi çok üzdü13Kasımda Düşük yaptım 7haftalıktı.ve 2 gün öncede kalp sesini duymuştum:-( :-( :-(
Adetten Önce idrar testinde görünmez canım.adetin geçtikten 3-5gün sonra daha net sonuç alırsın7-24 bebekle yatıp kalktım bat 5 ocak dün dayanamadım kan testi yaptım negatif o yüzden şimdi saldım ipini uğrasmıcam Rabbim ne derse kontrolleri ihmal etmem ama üzerine çok düşmeme kararı aldım
cok sagol canim bu bahsettigim eltim benimde iki gebeligim sonlandi ama bu sebepten degil . Allah yasatmasin kimseye bende daha ozenli kullanmaya basladim folik asiti.ihmal ediyodum illaki ama etmemek lazimmisçok geçmiş olsun neler öğreniyoruz ben folik asiti sıradan bi vitamin sanırdım
insalllah tez zamanda kavusursun bebegine benimde kalp atisi durmustu yavrumun o kalp atisini duymak tarif.edilemez bisey oyle telasli oyle hizli atiyor ki ben burdayim artik geldim der gibi13Kasımda Düşük yaptım 7haftalıktı.ve 2 gün öncede kalp sesini duymuştum:-( :-( :-(
Açıkçası Ben ilaçtan yana değilim. Bulgur folik asitin en önemli kaynağı. Sakatat.ciğer.mercimek.brokoli bol tüketcok sagol canim bu bahsettigim eltim benimde iki gebeligim sonlandi ama bu sebepten degil . Allah yasatmasin kimseye bende daha ozenli kullanmaya basladim folik asiti.ihmal ediyodum illaki ama etmemek lazimmis
Balık En önemlilirindenAçıkçası Ben ilaçtan yana değilim. Bulgur folik asitin en önemli kaynağı. Sakatat.ciğer.mercimek.brokoli bol tüket
Kesinlikle. Isteyen herkes kavuşsun yavrusunainsalllah tez zamanda kavusursun bebegine benimde kalp atisi durmustu yavrumun o kalp atisini duymak tarif.edilemez bisey oyle telasli oyle hizli atiyor ki ben burdayim artik geldim der gibi
aminn insaallah canimKesinlikle. Isteyen herkes kavuşsun yavrusuna
Ayyy ben sana kyamaam ya gozlerm doldu okurkeninsalllah tez zamanda kavusursun bebegine benimde kalp atisi durmustu yavrumun o kalp atisini duymak tarif.edilemez bisey oyle telasli oyle hizli atiyor ki ben burdayim artik geldim der gibi
Amin InşAyyy ben sana kyamaam ya gozlerm doldu okurkenben hic bse hssetmeden dusmustu ama sennki da can yakici bende adet oldum dun cookk morlam bozuk yazdiklarinizaa bakip cikiyorum insaallahh rabbim bekledigmize deyeck kadr hayrli ewlatkar nasp edr herkese hepimize :)
canimm benim bozma moralini taslarin arasindan cicekler yeserten rabbim bizide anne yapacak olmayacak diye bisey yok yani oyle uzme kendini biraz zamani var demek . bebisler nazli kiymetli olacak heralde ondanAyyy ben sana kyamaam ya gozlerm doldu okurkenben hic bse hssetmeden dusmustu ama sennki da can yakici bende adet oldum dun cookk morlam bozuk yazdiklarinizaa bakip cikiyorum insaallahh rabbim bekledigmize deyeck kadr hayrli ewlatkar nasp edr herkese hepimize :)
Düşüğün Ağrısı bir yana o sesi bi daha duyamıcak olmak yıkıyor insanıcanimm benim bozma moralini taslarin arasindan cicekler yeserten rabbim bizide anne yapacak olmayacak diye bisey yok yani oyle uzme kendini biraz zamani var demek . bebisler nazli kiymetli olacak heralde ondanbenimde ilk dusugum oyle kendiliginden olmustu bu arada o da zor oluyor tabi ama rabbim beterinden korusun.yeter ki
evet iyle ama duyucaz tekrar hepimiz pit pit pitDüşüğün Ağrısı bir yana o sesi bi daha duyamıcak olmak yıkıyor insanı
Candir o hepimizin Cani
Bnde hicbsey yok tatlm ara ara hafif kasikta sizi o kadar buyuk bi ihtimal de gecikcekcanım merhaba bazen belirti olmayabiliyor umutsuz olmaz bende ilk gebelikte anlamadım belirti yok dedim ama affedersin kabızlık baslamıştı o gene gebelikten kaynaklanmıs uyku hali vardı bide
geçmiş olsun dicem ama geçmiyor canım acıyor bilmediğin birseyi deli gibi özlüyorsun daha karnındayken üstüne titriyoruz bişi olmasın diye yaptığımız hareketleri bile özlüyorsun seni çok iyi anlıyoruım 1 sene olucak kürtaj olalı sanki o kürtaj değilde canımın sökülmesiydi ağlayarak uyandım narkozdan hatırlıyorum cenin nerede patolojiye götürmeyin diye13Kasımda Düşük yaptım 7haftalıktı.ve 2 gün öncede kalp sesini duymuştum:-( :-( :-(
13Kasımda Düşük yaptım 7haftalıktı.ve 2 gün öncede kalp sesini duymuştum:-( :-( :-(
insallah hamissindir cnmBnde hicbsey yok tatlm ara ara hafif kasikta sizi o kadar buyuk bi ihtimal de gecikcek
Allah ım yasatmasın da insallah canımÇok üzüldüm vallah canim çok acidi birden kim bilir neler cekiyosunuzdur anlatamadiginiz kendinize bille hissettirmemeye çalıştığınızçok zor vallah yasamadim anlamaya çalışıyorum canım çok acidi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?