19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

7-24 bebekle yatıp kalktım bat 5 ocak dün dayanamadım kan testi yaptım negatif o yüzden şimdi saldım ipini uğrasmıcam Rabbim ne derse kontrolleri ihmal etmem ama üzerine çok düşmeme kararı aldım
Adetten Önce idrar testinde görünmez canım.adetin geçtikten 3-5gün sonra daha net sonuç alırsın

çok geçmiş olsun neler öğreniyoruz ben folik asiti sıradan bi vitamin sanırdım
cok sagol canim bu bahsettigim eltim benimde iki gebeligim sonlandi ama bu sebepten degil . Allah yasatmasin kimseye bende daha ozenli kullanmaya basladim folik asiti.ihmal ediyodum illaki ama etmemek lazimmis

cok sagol canim bu bahsettigim eltim benimde iki gebeligim sonlandi ama bu sebepten degil . Allah yasatmasin kimseye bende daha ozenli kullanmaya basladim folik asiti.ihmal ediyodum illaki ama etmemek lazimmis
Açıkçası Ben ilaçtan yana değilim. Bulgur folik asitin en önemli kaynağı. Sakatat.ciğer.mercimek.brokoli bol tüket

insalllah tez zamanda kavusursun bebegine benimde kalp atisi durmustu yavrumun o kalp atisini duymak tarif.edilemez bisey oyle telasli oyle hizli atiyor ki ben burdayim artik geldim der gibi
Ayyy ben sana kyamaam ya gozlerm doldu okurken ben hic bse hssetmeden dusmustu ama sennki da can yakici bende adet oldum dun cookk morlam bozuk yazdiklarinizaa bakip cikiyorum insaallahh rabbim bekledigmize deyeck kadr hayrli ewlatkar nasp edr herkese hepimize :)

Amin Inş

canimm benim bozma moralini taslarin arasindan cicekler yeserten rabbim bizide anne yapacak olmayacak diye bisey yok yani oyle uzme kendini biraz zamani var demek . bebisler nazli kiymetli olacak heralde ondan benimde ilk dusugum oyle kendiliginden olmustu bu arada o da zor oluyor tabi ama rabbim beterinden korusun.yeter ki

Düşüğün Ağrısı bir yana o sesi bi daha duyamıcak olmak yıkıyor insanı

Çok üzüldüm vallah canim çok acidi birden kim bilir neler cekiyosunuzdur anlatamadiginiz kendinize bille hissettirmemeye çalıştığınız çok zor vallah yasamadim anlamaya çalışıyorum canım çok acidi

canım merhaba bazen belirti olmayabiliyor umutsuz olmaz bende ilk gebelikte anlamadım belirti yok dedim ama affedersin kabızlık baslamıştı o gene gebelikten kaynaklanmıs uyku hali vardı bide
Bnde hicbsey yok tatlm ara ara hafif kasikta sizi o kadar buyuk bi ihtimal de gecikcek

13Kasımda Düşük yaptım 7haftalıktı.ve 2 gün öncede kalp sesini duymuştum:-( :-( :-(
geçmiş olsun dicem ama geçmiyor canım acıyor bilmediğin birseyi deli gibi özlüyorsun daha karnındayken üstüne titriyoruz bişi olmasın diye yaptığımız hareketleri bile özlüyorsun seni çok iyi anlıyoruım 1 sene olucak kürtaj olalı sanki o kürtaj değilde canımın sökülmesiydi ağlayarak uyandım narkozdan hatırlıyorum cenin nerede patolojiye götürmeyin diye çok zor belki o sesi duymamıs olsan daha az yanardı canımız bilemezsin hayat mucizelere gebe dizisini izlerken kıza ultarson da sesi dinlettiler ben basladım hıckıra hıckıra ağlamaya çok farklı bi his.Rabbim bi daha kimseye yasatmasın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…