19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Ay inşallah daha çok büyümüştür :) çalarlar da daha da buyurler. Bu arada ne zamandır evlisin ne zamandır istiyosun?
2. yilimiz bitti ilk evlendigimde 7. ayimda hamile kalmistm hicbir tedavi olmadan ama malesef dusukle sonuclandi 1 bucuk yildir da istiyoruz antalyada cok fazla dr gezdim suan da memorial hastanesine gidiyorum dr um 25 yasindasin ve beklememizin anlami yok kisa surede hamile kalmani saglicam dedi boyle durumlar hayirlisini versin rabbim

Ayh thanks :)canmmm sennn durumlar nasil
Canımm ben duphaston ilaca devam ediyorum sabah akşam. Ancak adet olacakmışım gibi kasılmalar hissediyorum korka korka tuvalete koşuyorum bir bakıyorum biraz akıntı kirli beyaz kremsi. Gerçi bunlar ilaçtan olurmuş burada tecrübeli arkadaşlar söyledi. Dua edin de bu ay gebelik olsun ilaçtan kalbura döndü hormonlarımız.

Canımmm klomen mi kullanıyorsun?

Am
iiimmm insallahhh cabalarinin sonucunu alrsin topisimize hosssgeldiiinnnnn :) hemen seni takipe aliyom :)

Ay canm ya rabbim insallahhhhh bu ay mucizenizi gondrsn rabbim eli bos boynu bukuk birakmasin kyaaamaaammm size bennn bat nezmann senn?

Canimmm klomenmi kullandn ?
Evet klomen kullandım kuzum sonra rahim duvarı kalınlaşsın diye estrofem kullandım şimdi de duphaston kullanıyorum ayrıca 18 gündür yarım tablet prednol ve pet ğerşembe yarım tablet dostinex. Bir de yemekten önce her gün bir tane folidoce ( folik asit) . İlaçlardan şiştim anlayacağın Canımmmmm.

evet cnm klomen kullaniyorm
Yumurtalar günde 1.5 mm yaklaşık olarak büyüyorlar ama çatlamadan önceki gün büyüme hızları iki üç kat artıyor. Klomeni günde iki kıllanıyorsan yavaş yavaş büyüyecektir. Sen de hep olumlu düşün canımmmmm

bende catlama gec oldugu icin kullanmaya basladm gunde 2 tane aldm 35 gunde bi adet goruyorm ve adetimden 1 hafta once yumurtlama oluyo yoksa hicbir sikintim yok sadece biraz hizlandirmak istedik 4 gun once 10 mm di bakalim bugun kac oldu

bende catlama gec oldugu icin kullanmaya basladm gunde 2 tane aldm 35 gunde bi adet goruyorm ve adetimden 1 hafta once yumurtlama oluyo yoksa hicbir sikintim yok sadece biraz hizlandirmak istedik 4 gun once 10 mm di bakalim bugun kac oldu
olumlu dusunmek lazm yoksa umitsizlik insani bitirir :)

Çok iyi demiş doktor yaş ne kadar erkense o kadar basitlesir işlem daha kolay olur inşallah olumlu sonuçlanır kuzum bizi de haberdar et :)

Kızlar bu gün yine hissedilir akıntım var, ve idrara sık çıkıyorum iki gündür üşütmüş de olabilirim belki ilaçtadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…