salavat cekiyoruz cnm bebisimiz olsun diye insallah...bekleriz ....ne Duası okuyorsunuzzz
tmm cnm eklerim.rabbim kabul etsin.Yaki attım belime bebis adayima birşey olmamıştır dimi :))) duami okudum hem de 400 yarın için de okudum haberin olsun :)))
napiyon cnm dun aklimdaydi valla soracaktimda cekindim ayyBana
neden sormuonz nezmn. Ewlendn nerdesnn napin ne edin die :)
sorun degil cnm :)Canimm kusura bakma yazım.hatası yanlışlıkla yazdım vallah ♥♥♥:)
yok cnm ya yemez icmez bilmedigi seylerin tadini pekmezide mumkun degil icirmek ona icirene kadar gobegim catlarmecbur olunca yerler cnm alisir .
ben kocama neredeyse 1 yildir yediriyom.baya ise yariyor.pekmez icinede findik, ceviz, zencefil ,zerdecal ,polen,tarcin tozu birer kasik karistirip hazirliyoz her hafta bi kavanoz bitiyor.sabah aksam bi kasik tuketiyo.uzerine hemen su iciyo dayanamiyo aciymis.
@SedanuR54Berf0o0o kizlar hayirlisi olsun yaki bende 2 kez denemistim.
yumurtlama gununde takiliyo diye biliyorum.insallah bebisleriniz tutunur.3 gun dus almayin kalsin.
sorun degil cnm :)
yedim cnm aksamda sabahta :)) sen napiyosun nasilsnGunaaaaydinnn tatlimmmnapiosun yedin mi incirinniii :)))
Merhabalar.. Benimde dersim bos oturuyorm siizle konusyam ddm... Naparsiniz☺
yedim cnm aksamda sabahta :)) sen napiyosun nasilsn
amin hepimize sifa olsn kac gun oldu saya saya bitrmi kiAllahım şifa versin insallaaaah :)) yarasin yumuslarin hızla buyusun insallaaaah :) ben de uzaniyorum vallah napimmm saat gün sayıyorum
hosgeldin canım Allah gönlüne göre versin insallah kavusuruz bebişlerimize sen ne kadarlıksın evlisin kaç yasındasın?Kızlar merhaba bende erken evlenenlerdenimbebiş istiyoruz bakalım ümidim bu aya
hosgeldin cnm ne kadardir bebis istiyorsunKızlar merhaba bende erken evlenenlerdenimbebiş istiyoruz bakalım ümidim bu aya
amin hepimize sifa olsn kac gun oldu saya saya bitrmi ki
Kızlar merhaba bende erken evlenenlerdenimbebiş istiyoruz bakalım ümidim bu aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?