19/25 Yaş Arası Erken Evlenip Hamiş Olmak İstiyenler Ve Olamayanlar

Canimm benimm Allah razı olsun bat 23 şubat bakalım gecikmesini beklicem ama çok aşırı sancim var erkenden olurum
İnşallah olmazsın ya olursanda güçlü olmaya çalış bak bana tüp bebekten başka caren yok oda olmazsa ameliyat olcam o ameliyat ta riskli yani kistler yumurtalklrmi sarmış zarar büyük yani ama umidimi kaybetmiyorum sende kaybetme cnku senin aşılama olduguna göre gebe kalma Şansın daha yüksek demektr

Canım mal gidip mal geliyordum test alıyorlar ama hiçbir açıklama yapilmiyordu şimdi sizden duydum bunları hiç bir araştırma yapmadan gittik zaten araştırma yapmış olsaydık iki ay peş peşe yapmadım dosyalar merkezlerde kaldı hiçbir sonucu elime almış değilim bunlar ne testi diye de sormuş değilim allahım bilgisizlik ne kötü bir şey yaaabu yaz mersine tatile gittik dedim eşime dosyaları alalım tatili burnumuzdan getirme orayı görmek bile istemiyorum dedi dosyalarım merkezde ne yazık ki

daha Erken canım . Biraz daha bekle hayırlısı olur inş

Canimm benim yaa Allahım şifa versin insallaaaah erkenden hamile olursun sağlıklı hayırlı evlatlara insallaaaah :-* Allahım emeğinin karşılığını versin inşallah ameliyata gerek olmadan ♥♥♥

[/QUOTE]
Insallah insallah amin :)

Kuzum az daha sabır. Olumsuz demek için erken.

evet kesinlikle gitmelisin bu gebeliklerin neden boyle oldugu arastirilmali iyi bir hastane bul ve git canim geciktirme
4 Ay önce gitmiştim ilk istediğimizde hormon testleri ve muayene oldum doktor herşey düzgün dedi ve bebekler için genetik test de yaptırdım pıhtılaşmaya onlarda da birşey gözükmüyor

4 Ay önce gitmiştim ilk istediğimizde hormon testleri ve muayene oldum doktor herşey düzgün dedi ve bebekler için genetik test de yaptırdım pıhtılaşmaya onlarda da birşey gözükmüyor
tek dr. la sinirli kalma cnm biraz arastir oyle git ben 10 dr gezdim belki ama dogru dr. buldum cok guveniyorum dr uma yarim saatini ayiriyo ve tek tek anlatiyo sordugun sorulari cvpsiz birakmiyo hakkinda hayirlisi olsn cocugun olmuyo degil bak hamile kalabiliyorsun bir daha bebegin olabilir uzun sure dinlenmissin zaten bieaz arastirma yap geciktirme allah en guzelini versin sana :)

Canim doktorun kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…