- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
Eve kuzum ruhum 17 bilemedin 18 :)) öğrencilerim bu huyuma bayılır, onlarla çocuk gibi olurum. Çok şükür tatsızlık da yaşamadık hiç! Tatlı dilli kuzular siz bitanesiniz valla!valla yazilara bakilirsa icin daha bi taze duruyoooo hemde piril piril kalbin var
disinda guzel ogretmeniiimmm sen niye boyle didin simdi ben anlayamadim:))ne varmiski yasinda 29 genc.
Evet en genç biziz zaten :)) maşallah maşallahayyy canim bisi yok aramizda genciz genc masallah bize
Ay inşallah canım benim. Artık konu komşu eş dost sıkıştırdılar haydi artık diye, dedim sanki ben istemiyorum tabi hepsine de dert anlatılmıyor. Okulda hocaların bazıları laf atıyor kariyer yapacağız diye anne olmuyorsunuz birini bozdum ama. Herkesle Nasıl paylaşayım?agrilim koylum benim tamam topigimizin buyugu sen olabilirsin ama en ideal yastasin.
daha annis oma yasina henuz yeni girmisin sendurumun nsl akinti bittimi?
Âmin inşallah ama ben adet olacakmışım gibi hissediyorum eşim yazık çok umutlu ona da çok üzülüyorum.İnşallah bebiştir olmazsa da vardır bir hayır herşeyin hayırlırısı olsun inşallah canım benim
her ortamda cikiyor oyleleri maalesef ....Ay inşallah canım benim. Artık konu komşu eş dost sıkıştırdılar haydi artık diye, dedim sanki ben istemiyorum tabi hepsine de dert anlatılmıyor. Okulda hocaların bazıları laf atıyor kariyer yapacağız diye anne olmuyorsunuz birini bozdum ama. Herkesle Nasıl paylaşayım?
izmirde hangi okuldasiniz? bucada tursun ve kahriman soyisimli ogrencin yada tanidiklarin varmi?Eve kuzum ruhum 17 bilemedin 18 :)) öğrencilerim bu huyuma bayılır, onlarla çocuk gibi olurum. Çok şükür tatsızlık da yaşamadık hiç! Tatlı dilli kuzular siz bitanesiniz valla!
Ben küçüktüm amcamla yengemin çocuğu yoktu 10 yıllık evlilerdi. Anneme sordum neden onların yok diye? Annem bana dedi ki onlarda çocuklarımolsun ister evlenen herkes senin gibi kardeşin gibi tatlı çocukları olsun ister ama bazen hasta olur büyükler o Zaman Bebek olmaz. Sen amcaların yanında neden olmuyor dersen üzülürler. İnsanlara neden bebeğiniz yok diye sorulmaz annecim demişti. O gün bu gün küçüktüm ama Kocaman bir ders almıştım.her ortamda cikiyor oyleleri maalesef ....
Evet Elmas tursun diye sevdim im bir öğrencim oldu. Buca imam hatip lisesiizmirde hangi okuldasiniz? bucada tursun ve kahriman soyisimli ogrencin yada tanidiklarin varmi?
Ben küçüktüm amcamla yengemin çocuğu yoktu 10 yıllık evlilerdi. Anneme sordum neden onların yok diye? Annem bana dedi ki onlarda çocuklarımolsun ister evlenen herkes senin gibi kardeşin gibi tatlı çocukları olsun ister ama bazen hasta olur büyükler o Zaman Bebek olmaz. Sen amcaların yanında neden olmuyor dersen üzülürler,her ortamda cikiyor oyleleri maalesef ....
bu arada kuzum akıntım azaldı daha sıvık bir hal aldı. İlaca devam dedi doktorum. Ağrı'm sancım var. Boğazım çok ağrıyor birvsaat önce hapşuruk tıksırdık da başladı.agrilim koylum benim tamam topigimizin buyugu sen olabilirsin ama en ideal yastasin.
daha annis oma yasina henuz yeni girmisin sendurumun nsl akinti bittimi?
Çok çok geçmiş olsun.sagol cnm sorma bugun namazada basladim yikanip.
ama selam bile verirken nefesim kesiliyor boynum cok kotu olmus sizliyor.
zeytinyagi +krem surdum fazla etki etmedi.bu geceyi atlatirsam yarin gecer ins.ama gece nsl yaticam onu dusunuyom
Canımmmm o kadar kötümser olma hemen! Ama her ay ayın aynı tarihinde meme muayenesi yapalım kızlar. Morarma dediğin memede damarların renginin belirginleşmesi mi?Canım ben goguslerimin ağrısından yatamiyorum pazartesi sabahtan hastane ye gitcem davul gibi şişmişler birde morarma başladıinternetten baktım neyin nesi diye meme kanseri de en çok rastlanan durummuş nolur dualarınıza ihtiyacım var dua edin kötü birşey cikmasin korkuyorum cok inşallah kötü birşey cikmazzz çok kötüyüm cokkk
Ben oldum malesef canım yapacak bişe yok bu ay hastaneye gidecemcanım adet tarihlerimiz aynı ben olmadım daha sen oldun mu merak ettim inş.sende olmamışsın vew hamişsin
Ben adet oldum canımBeklenmeyen Adet TarihlerimiZ
İnşallah O Gün Hamis Olduğumuzu Öğreniriz
@Ronya ranya = 1 Ocak
@bebegim-gel = BEKLEMEDE
@imeraFera24 = GECİKMELİ
@Melisa1995 = yenile batini va
GURBET KUSU =yenile bat ini canm
@Berfindogalar = 11 Ocak hamissss
@HayatAynaSnYansimasi =12 Ocak ?? Sonuc nedir
B BenSu1995 = 15 Ocak sonuc nedr ??
@sezenorhan = 17 Ocak
@danthe =19 Ocak
@melsa9387 = 21 Ocak
Kilim ve tohum = 21 Ocak
@hadinur = 22 Ocak
@semsel =22 Ocak
Berf0o0o = 23 Ocak
@mavikara = 25 Ocak
@SedanuR54 =30 ocak
@hijabiqueen = 8 Şubat
@ElifAhsen02 = 8 Şubat
@Hifa erva = 9 Şubat
Gelen Bat yazsın listeye ekliyeyim
İnşallah Bu Tarihlerde Hamis Oldugumuzu Öğreniriz
Kizlar sunu hergun gunvellyin allah kitap askj icin geberdim lan bulana kadar :)
gelde bunu buyuk insanlara anlat.Ben küçüktüm amcamla yengemin çocuğu yoktu 10 yıllık evlilerdi. Anneme sordum neden onların yok diye? Annem bana dedi ki onlarda çocuklarımolsun ister evlenen herkes senin gibi kardeşin gibi tatlı çocukları olsun ister ama bazen hasta olur büyükler o Zaman Bebek olmaz. Sen amcaların yanında neden olmuyor dersen üzülürler. İnsanlara neden bebeğiniz yok diye sorulmaz annecim demişti. O gün bu gün küçüktüm ama Kocaman bir ders almıştım.
Ben oldum malesef canım yapacak bişe yok bu ay hastaneye gidecem
hayirlisi olsun cnm.yasin kucuk olur insallah.kontrole gittin mi hic?kac yillik evlisin?Ben adet oldum canım
Ay evet hiç anlamıyor hem de soruyorlar.gelde bunu buyuk insanlara anlat.
benim eltimin oglu ne zaman eve gelse elini karnima koyuyor "yenge bebek gelcek deme az kaldi" diyor cocuga ayan oluyor belkide .soyleyis tarzi o kadar hos ki.bazen diyorum keske buyuklerde o kadar kibar olabilse.onlarin diyecegi sozu biz soyluyoruz.her sorana diyorum ki istiyorum, ugrasiyorum, daha gencim olur insallah .kafa salliyorlar aciyormus gibi.
ya insan destek olur kim istemezki cocugu olsun.bu insanin elinde degil ki.
gecmis olsun cnm .insallah diger aya bu tarihlerde hamis haberini verirsin.bu arada kuzum akıntım azaldı daha sıvık bir hal aldı. İlaca devam dedi doktorum. Ağrı'm sancım var. Boğazım çok ağrıyor bir saat önce hapşuruk tıksırdık da başladı.
Kuzum çıkmadık Can'dan Ümit kesmem ama sanırım hasta olcam.gecmis olsun cnm .insallah diger aya bu tarihlerde hamis haberini verirsin.
tam olarak eminsen adet geliyorsa o halde diger aya umitlenicez senin icin.
Ben daha 6 aylık evliyim canım 6 aydır hiç korunmadik ama olmadı da bu ay gidecem doktorahayirlisi olsun cnm.yasin kucuk olur insallah.kontrole gittin mi hic?kac yillik evlisin?
Canımmmm o kadar kötümser olma hemen! Ama her ay ayın aynı tarihinde meme muayenesi yapalım kızlar. Morarma dediğin memede damarların renginin belirginleşmesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?