- 15 Nisan 2015
- 317
- 2.539
- 33
Bn sana kiziyorummmm ck hemdee aynen bole yememeye devam t tamam miSenin o felç beynini yerim beeenn :-* :)) bana da versen bi kaşık hayrına sabahtandir bos midem :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bn sana kiziyorummmm ck hemdee aynen bole yememeye devam t tamam miSenin o felç beynini yerim beeenn :-* :)) bana da versen bi kaşık hayrına sabahtandir bos midem :))
kızlar benimki erken geliyomuş işi bitmiş hemen kalkıyım yemeğe yemekten sonra girebilirsem girerim öpüldünüzz
Bn sana kiziyorummmm ck hemdee aynen bole yememeye devam t tamam mi
Grs kuzummmkızlar benimki erken geliyomuş işi bitmiş hemen kalkıyım yemeğe yemekten sonra girebilirsem girerim öpüldünüzz
Hahahah kaldik mi bas basa :)) cabuk ye biseylerrr herkes gitti galiba yaatamam yaa yicem ama hic AC değilim vallah
Hahahah kaldik mi bas basa :)) cabuk ye biseylerrr herkes gitti galiba yaa
Ee ye artik bitanem bnm kocisde 9 yada 9.30 gibi geliyo cnmEvt canım herkes gitti bende gideyim yemek iyiyim :))) senin kocis ne zaman geliyor cann
Heee valla ne guzel olur daha ii olur benceKız buradan ne güzel sohbet ediyoruz whatsap grubu mu kursak ne :)))
Gel fistifim gelll hgSitt bir saatim dolduysa geliyim aaa dostlar![]()
Hoşbuldumn canm öyle evi topladım bi temizlendim falan hemen geldim .daha yemek yapmadım :) saten nohut var pilavlı çorba yeterGel fistifim gelll hg
Ohhh masallahh masallah yeter cnm yeter :))Hoşbuldumn canm öyle evi topladım bi temizlendim falan hemen geldim .daha yemek yapmadım :) saten nohut var pilavlı çorba yeter
Kendimde biber dolması yiyorum simdi:))) açlık çok fena adama bu saate yedirirOhhh masallahh masallah yeter cnm yeter :))
OlarrrKız buradan ne güzel sohbet ediyoruz whatsap grubu mu kursak ne :)))
Bn de kocisi bekliyorum aviktim ama ya gelmedi dahaKendimde biber dolması yiyorum simdi:))) açlık çok fena adama bu saate yedirir
Olarrr![]()
Ay kötü olmuş olsun üzülme koca hep seninBenim de hayallerim suya düştüeşim gelrken enistesini de getiriyor yaa nasil ozlemkstim kocami anlatamam
![]()
Oyyy kiyamam yaaa sana bnBenim de hayallerim suya düştüeşim gelrken enistesini de getiriyor yaa nasil ozlemkstim kocami anlatamam
![]()