19+3 haftadayım gebelikte kızlar

Ceyda mine

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
84
29
3
27
Kızlar 19. haftadayım karnım birazcık büyüdü ama şimdiye kadar hiç hareket hissetmedim neden acaba? Nezaman hissetmeye başlicam yada neden

İlk gebelikse 22. Haftaya kadar yolu var. Aslında hareket ediyorda siz onun bebek hareketi olduğunu bilmediğiniz için anlamıyorsunuz

23. Hafta da yeni yeni anlamaya başlamistim ben de su an 25 hafta olmak üzereyim ve suan icin net olarak hissediyorum cok sükür. Sanırım ilk gebelikte böyle oluyomus

Evet ilk gebelik . Detayli ultrasona girdim evet 2 gün once
Bana doktorum önce baktı erkek dedi kordon görmüş yani şimdide kız dedi renkli ultrasona 21.haftada giricem 2 hafta sonra yani siz kaçıncı haftada girdiniz ultrasona bide orda net gözükür mü cinsiyet

Bana 15 haftalikken kiz demislerdi sonra defalarca doktora gittim her seferinde kiz dediler . 2 gun once detayli ultrasonda da doktorum kiz dedi. 24+3 te girdim ben gec kaldim biraz influenza olmustum gec gitmek zorunda kaldim

Bana 15 haftalikken kiz demislerdi sonra defalarca doktora gittim her seferinde kiz dediler . 2 gun once detayli ultrasonda da doktorum kiz dedi. 24+3 te girdim ben gec kaldim biraz influenza olmustum gec gitmek zorunda kaldim
Geçmiş olsun bide bişey daha sorsam şimdi ben 19+3 haftalığım ya yani kaç ay oluyo bu arada Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallaj

amin inşallah Allah ım hepimizin cocuklarini sağlıkla sıhhatle almayi nasil etsin inşallah.20 hafta olduğunda artik 5 aylik olucak saglikla gelsin inşallah bebişin

Kızlar 19. haftadayım karnım birazcık büyüdü ama şimdiye kadar hiç hareket hissetmedim neden acaba? Nezaman hissetmeye başlicam yada neden
Ben şu an 22. haftadayım daha böyle yüzeyde görunur sekılde 2haftadır var ama onun dışında ilk hareketlerini 18:19 haftada hafıf kelebek kıbırdar gıbıydı ama o bile çok istisna oluyordu daha çok çok erken ilk gebelik olduğu için herkes hissetmeyebiliyor iki hafta sonra uzandığın yerde göreceksin hareketlerini o yüzden kafaya takma hıc renkli ultrason için gün almalısın almadıysan

Ben şu an 22. haftadayım daha böyle yüzeyde görunur sekılde 2haftadır var ama onun dışında ilk hareketlerini 18:19 haftada hafıf kelebek kıbırdar gıbıydı ama o bile çok istisna oluyordu daha çok çok erken ilk gebelik olduğu için herkes hissetmeyebiliyor iki hafta sonra uzandığın yerde göreceksin hareketlerini o yüzden kafaya takma hıc renkli ultrason için gün almalısın almadıysan
Evet sanırım çok kafama taktım 21. Haftada randevu alıcam renkli ultrason için haftaya yani

Back
X