19,5mm ve 15 ,5 iki yumurtam var ikisi de çatlarmı

esrahayal

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.736
35
358
İstanbul
bu ay kılomenle sağ yumurtalığımda 2 tane biri 19,5 ve 15,5 mm iki yumurtam var bir gün sonra çatla iğnesi vurundum 15,5 yumurtada çatlamışmıdır.

bu ay kılomenle sağ yumurtalığımda 2 tane biri 19,5 ve 15,5 mm iki yumurtam var bir gün sonra çatla iğnesi vurundum 15,5 yumurtada çatlamışmıdır.
sna bısı dıyım :) persembe 15 mm olctu dr. pazar catladı da dollenme gerceklestı:) yanı kac mm ye ulastı da catladı bılmıyorum ama kendılıgınden bıle catlayabılıyo 2 gune :)) hayırlısı olsun :))

sna bısı dıyım :) persembe 15 mm olctu dr. pazar catladı da dollenme gerceklestı:) yanı kac mm ye ulastı da catladı bılmıyorum ama kendılıgınden bıle catlayabılıyo 2 gune :)) hayırlısı olsun :))
maşallah darısı bana ben iğne olduğum için soruyorum o küçük olan yumurtanin akibiyetini merak ediyorum allah isterse oluyır hayırlısı teşekkür edreim

bu arada bu kadar ayrıntılı nasıl biliyorsunuz yumurta takibi mi yaptırdınız birde çatlama iğnesimi oldunuz

bu arada bu kadar ayrıntılı nasıl biliyorsunuz yumurta takibi mi yaptırdınız birde çatlama iğnesimi oldunuz
3 ay klomen tedavısı oldum. catlatma ıgnesını son ay ılac ıse yaramadıgı ıcın olmadım ay sonuna dogru gec bısekılde 1 yumurta buyudu takıp ettık. gecıkmelı yumurtlama oldu kısaca :)

Back
X