19 Ağustos 2020 Aslan Burcunda Yeniay

Nhessa

Nirvana
Pro Üye
13 Eylül 2013
51.279
2.645
19 AĞUSTOS ASLAN BURCUNDA YENİAY
Azade Öksoy
Genel anlamıyla yeniay

19 Ağustos günü saat 05:42 de Aslan burcunun 26°35 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Aslan göz önünde kendini göstermeyi, önlerde olmayı, sırtının sıvazlanmasını, alkış almayı sever. Gölgesinde ego, kibir, gösteriş, müsriflik vardır. Aslan burcu, liderleri, yöneticileri, tanınmış kişileri, sanatçıları, yönetmenleri, organizatörleri, eğlence, reklam sektörünü, mimarlık ve iç dekorasyonu, kuyumcuları temsil eder. Dolayısıyla doğasına has özellikleriyle birlikte, bu gruplara ilişkin gelişmeleri de daha belirgin görebiliriz.

Yeniayda şartlar oldukça dirençli, dediğim dedik ve hareketli, ısrarcı, kararlı, riske girebilen girişimlere, gelişmelere açık görünmekte. Fakat kimse dediğinden, kendi şartlarından taviz verme tarafı olabilecek gibi durmamakta. Aynı zamanda dinlemeden, anlamadan, söylenene kulağını tıkayarak başlanacak işler iletişim sorunlarına da açık olunduğunu işaret etmekte.

19.08.2020-aslan-burcunda-yeniay.jpg

Yükselende yine yeniayın sahibi olan Aslan burcunu görmekteyiz ki yukarıda saydığım Aslan burcu özelliklerini vurgulamakta. Yeterince hesaplamadan, düşünmeden atılan adımlar rahatlıkla anlaşmazlıklara ve engellere sebep olabileceğinden, dikkat edilmesi gereken nokta olarak durmakta. Bu dereceye Alterf ve Pherkad sabit yıldızlarının etkisini görmekteyiz. Bu sabit yıldızlar anlaşmazlıklarla, ilgisizlikle, sıkıntıya yol açmayla ve ürünleri, yolculukları olumsuz etkilemeyle ilişkilendirilmişler. Dolayısıyla yeniay döneminde atılacak adımlarda bu etkileri göz önünde bulundurmak, tedbirli yol almak önemsenebilir.

Yeniayın ışıkları ise Adhafera ve Alfard etkileşimde görünmekte. Aldafera suça, yalana meyilli olmayı işaret ederken intihar eğilimlerini de tetikleyebilmekte. Alfard ise bir yandan bilgelikle, sanatla anlatılırken öte yandan otokontrol sorunlarına, itici, çirkin çıkışlara, girişimlere, zehirlenmelere, boğulmalara işaret etmekte.


Aslan burcunda yeniayın bireysel haritalarda işaret ettiği konular
19.08.2020-aslan-burcunda-yeniay-uranyen.jpg

19 Ağustos’ta meydana gelecek yeniay kişinin kendisini ilgilendiren gelişmeleri, dışavurumunu, karakterini, sağlığını, fiziksel görünümünü, yeni başlangıçlarını ve en yakınlarını ilgilendiren gelişmelere dikkati çekmekte.

Sabit burçların 23-29, öncü burçların 9-13 dereceleri arasında gezegenleri, önemli kombinasyonları olanlar Aslan yeniayından öncelikli etkilenmekteler. (Sabit burçlar: Boğa, Aslan, Akrep, Kova ; Öncü burçlar: Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak)


Aile içinde yaşanan problemler, ilişkilerde, para konularında, sosyal hayatınızda erişmeyi hedeflediğiniz pozisyonda, sağlıkta yaşanan durumlar, karar alırken, adım atarken bağlılık gösterdiğiniz kişilerle aranızdaki ilişkinin bitmesine sebep olmuş görünmekte. Şartları değerlendirdiğinizde çok sayıda konuda tatminsizliğin, hayal edilenin dışında gelişen durumların varlığından söz edebiliyorsunuz değil mi? Beraberinde bir yol ayrıma geldiğinizi de hissediyor olmalısınız. Fakat buna rağmen henüz biten, kopan, yiten, sonlanan bu durumlara aslında tam bir strateji geliştirememiş, noktayı koyacak çözümü üretememiş olabilirsiniz. Bu durum aileyle, bürokrasiyle olan işlerinizde, halen resmi bağınızın bulunduğu ilişkilerinizde sizi bir geçiş noktasında, arada bırakmış olabilir. İşte bu yeniay, hayat sahnenizdeki duruşunuzu güçlendirmeye yönelik aksayan ya da daha iyi olmasını arzuladığınız konularda son noktayı koyacak adımları görebiliriz. Bazı kararlar alınabilir, görüşmeler yapılabilir. Yeniay, haritanızda zorlayıcı açılarla destekleniyorsa bu son nokta stresli de olabilir. Bu noktada iletişim sorunlarına dikkat edin. Gurur yapmaktan egoyu parlatmaktan geri durun ki şartlar istenmeyene dönmesin. Ekim ayı başında bu dönem yeniden gündeme gelecek ve bazı adımlarda geri adım atacak ya da düzenlemeler yapacak olabilirsiniz. Aralığın son haftası işler çok daha hızlanabilir, Şubat sonu gibi de bazı şeylerin ortaya çıktığını görebilirsiniz.

Kendinizi çok daha cesaretle ortaya koyabileceğiniz bir süreçtesiniz. Sizin için önemli olan bir konuya yönelik girişimleriniz söz konusu olabilir. Eğitim, tanıtım konuları, seyahatler gibi durumlar söz konusu olabilir. Hazırlığını yaptığınız bir konuyla ilgili kararlar, anlaşmalar, duyurular gündeme gelebilir. Fakat burada halen zorlayıcı etkilerin varlığını, yapısal olarak tamamlanmamış durumların olduğunu hatırlayalım. O yüzden her ne yapıyor, yapmak istiyorsanız hesabınızı, planlarınızı da bunu göz önünde bulundurarak yapmanızı öneririm. Sizin dışınızdaki faktörlerin de etkisiyle bazı sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Bu durum bazı köklerinizle, aileyle ilgili krize neden olmuş konularda size bir aydınlanma getirebileceği gibi, geçmişte kırılganlık yaratmış durumların tamiri için avantaja dönüşebilir ve hedeflerinizi, statünüzü, işinizi etkileyebilir. Harekete geçmeyi, iletişimi egoyu, kibiri, ben yaparım olur şeklinde fevriliği geride bırakarak kurmak önemli olabilir. Anlamadan, dinlemeden, araştırmadan, geçmiş eksiklikleri iyice tespit etmeden yeni bir şeye başlamamanızı öneririm. Ve başlanmış bitmemiş, eksik, yeniden yapılanması, düzene sokulması gereken işlerinize de artık tamamlayın lütfen. Yeniay civarı üstlerle, aile büyükleriyle ve resmi işlerde aksamalar, sorunlar yaşanabilir. Sağlıkla ilgili konularınıza özen gösterin. Bu dönem kalp, damar hastalıklarının yanı sıra kemikleri, iskelet sistemini, ayak ve bacakları, deri ve dişleri ilgilendiren sorunlar da yaşanabilir. Günlük rutininizi, iş ortamınızı etkileyecek gelişmelerle, kısıtlanmalarla, şartların değişimiyle karşılaşabilirsiniz. Aslan yeniayı ile geçen sene Temmuz ayında yaşadığınız gelişmelerle ilgili iyi ya da kötü bir sonuç alma evresine gelmiş olabilirsiniz. Yeniay Aldebaran ve Regulus etkisini de içinde barındırmakta. Yani dürüst olmak ve intikam duygularından uzak durmak koşuluyla gerçekte önemli başarıları da verebilir. Yeniay ekonomik anlamda sert bir döneme de işaretçi. Lütfen harcamalara da dikkat edin.


Aslan burcunda yeniayda ana başlıklara göre burçları etkileyecek konular

Koç ve yükselen Koçlar için : Çocuklar, sanat, spor, yaratıcı yönlerimiz, hobilerimiz, aşk hayatımız
Boğa ve yükselen Boğalar için : Ev, emlak gibi taşınmazlar, aile, atalarımız, köklerimiz, baba, kardeşin parası, eşin işi, statüsü, mülkler, babanın genel sağlık durumu, çocukların başkalarından gizledikleri şeyler, hastane, hapishane gibi kapalı yerlerle ilgili durumları, arınma çalışmaları, zorlukları.
İkizler ve yükselen İkizler : Eğitim, iletişim, yazmak, kardeşler, komşular, kuzenler, yeğenler, kısa yollar
Yengeç ve yükselen Yengeçler için : Maddi manevi kazanımlar, gelirler, yatırımlar, taşınabilir mallar, verdiğimiz borçlar
Aslan ve yükselen Aslanlar için : Kişinin kendisini ilgilendiren her konu, motivasyonları, karakteri, kendisini dışarıya ifade ve dış dünyayı algılama tarzı, fiziksel görünüm, sağlık, yakın kişiler
Başak ve yükselen Başaklar için : Bilinçaltı, gizli düşmanlıklar, zorluklar, kayıplar, hastane, hapishane gibi kapalı yerleri ilgilendiren durumlar, başkalarından gizlenilenler, inzivaya çekilme, kaygılar, bağımlılıklar, bunlardan arınma çalışmaları, fedakarlıklar.
Terazi ve yükselen Teraziler için : Arkadaşlar, sosyal çevre, işten gelen kazancımız, içinde bulunduğumuz organizasyonlar, gruplar
Akrep ve yükselen Akrepler için : İş, kariyer, statümüz, hedefler, anne, annenin genel sağlık durumu, çocukların iş ortamı, sağlığı, eşin, ortağın babası, ailesi.
Yay ve yükselen Yaylar için : Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, uluslararası işler, uzun seyahatler, hukuksal konular, mahkemeler, hayat felsefesi
Oğlak ve yükselen Oğlaklar için : Kredi, borç, vergi, sigorta, burs, nafaka, miras konuları, ortaklıklardan gelen para, kayıplar, ameliyatlar, eşin kazanımları.
Kova ve yükselen Kovalar için : Evlilik, eş, ortak, danışmanlık aldığımız kişiler, anlaşmalar, davalar, açık düşmanlıklar, çocukların eğitimleri
Balık ve yükselen Balıklar için : Günlük işler, yanımızda çalışanlar, iş ortamı, kiracılar, küçük hastalıklar, evcil hayvanlarımız




Ülkemiz ve Aslan burcunda dolunay


19.08.2020-aslan-burcunda-yeniay-dortlu.jpg


19 Ağustos’ta meydana gelecek Aslan yeniayında komşu ülkelerle ilişkilerimizi, eğitim sistemini, okulları, taşımacılığı, ulaşımı, haberleşmeyi, iletişimi, basın yayını ilgilendiren gelişmeler ana başlıklar olarak görülmekte. Aynı zamanda meclisi, belediyeleri, yabancı devletlerle yapılan ortak anlaşmaları, paktları, borsayı ilgilendiren gelişmeler de dikkati çekmekte. Şirketler açısından baktığımızda ise eğitim, tanıtım, lojistik faaliyetleri ve saha çalışmaları ile ilgili gelişmeleri gözlemleyebileceğimiz bir yeniay süreci görünmekte.

Aslan yeniayı yakın komşularla ilişkilere, Doğu Akdeniz, Kıbrıs ve petrol arama faaliyetleri ile ilgili gelişmelerin yanı sıra Yunanistan, Libya, Mısır ve ABD’nin bölgedeki faaliyetlerine dikkati çekebilir. Ülkemizin arama yaptığı bölgenin sınırları ile ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Anlaşmazlıkların arkasında bir başka ülkenin de katkısı olabilir. Yeniayın ülkemiz ilerletilmiş Jüpiter ve Neptün’üne yaptığı zorlayıcı açıyı dikkate alınca, sonrasında hedeften sapma olmaması için görünenin ardına bir kere daha bakmayı, dost görünenlerin kurbanı olmamayı işaret etmekte. Diplomaside dengelenme düşünüldüğü kadar kolay olmayabilir. Çözüme giden yol tıkanabilir. Ortam sıcaklığı kolay yükselebilir. Bu durum şirketler açısından gerek ortaklık yapılarına gerek piyasa rekabet şartlarına da yansıyabilir. Ordumuzun, güvenliğimizin yine dikkati çektiği bir dönem. Meclis gündemine Nato ile ilişkilerimiz, yabancılarla yapılan anlaşmalar oturabilir. Bu noktada dış borçlarımız konu olabilir. Aynı şekilde bankaları, finansal yapıyı, kurumları etkileyebilecek durumlar halkın yükünü arttırabilir. İthal ürünlerin vergi oranlarında, fiyatlandırmalarında değişimler olasıdır. Covid 19 ile bağlantılı olarak eğitimle, okullarla ilgili yeni açıklama gelebilir. Günlük hayata yeniden bazı düzenlemeler, kısıtlamalar dahil olabilir. Meclis aritmetiğini etkileyecek değişimleri konuşmaya devam edebiliriz. Konumunda otorite olan yöneticilerle ilgili hukuksal konular gündeme gelebilir ki bunlar finansal konularla ve yurtdışı ile de bağlantılı olabilir. Operasyonlar devam edebilir. Bu süreçte düşün insanları, yazarlar, gazeteciler, muhalefet partileri mensupları ile ilgili gelişmeler olasıdır. Dilerim şiddet içeren durumlar yaşanmaz. Para piyasalarında, borsada hareketlilik dikkati çekebilir. Ulusal servetimiz, uzun dönemli kalkınma planlarındaki hedef değişimlerini konuşabiliriz. Bu yeniay tüm dünyada finansal krize vurgu yaparken, işten çıkartılmalara, her türlü bozulmaya, rüşvete vs de vurgu yapmakta. İlerleyen günlerde bu konuların da iyice bizleri meşgul ettiğini görebiliriz. Yer hareketliliği devam edebilir. Yangınların, patlamaların, kazaların ne yazık ki yine fazlalaşabileceği bir dönemdeyiz. Taşımacılık, ulaşım, yeraltı ulaşımı, internet hatları da bu dönemde sıkıntılar yaşatabilir.
19.08.2020-aslan-burcunda-yeniay-kartografik.jpg

Yukarıda 19 Ağustos günü Aslan burcunda meydana gelecek olan yeniaya ait ülkemizin astrokartografik hatlarını görmektesiniz. Harita üzerinde renkli oklarla işaretli hatlar ve çevresi, yeniay enerjisinden daha belirgin etkilenmesi olası yerlerdendir.
Azade Öksoy
 
a (4).jpg

Aslan burcunda yeni ay bize neler getiriyor?

19 Ağustos saat 05.42’de Aslan burcunun 26 derecesinde bir yeni ay meydana gelecek! Yeni ay sırasında yine Aslan burcu yükselecek ve yükselen yöneticisi Güneş’in de Aslanda burcunda olması, Mars ile pozitif teması ve ay düğümleri (kadersel etkiler göstergesidir) teması ise oldukça kuvvetli bir yeni ay ile karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor!

Yeni ay Güneş ile Ayın kavuşumu demektir, bu kavuşuma bu sefer Merkür de eşlik ediyor. Yani zihnimizin yoğun olacağı bir yeni ay, aklımızda düşünce ve fikir halinde olan projeleri hayata geçirmek için güzel etkiler devrede olacak. Ego ve inat yapmadan, bu iş nasıl ilerler veya nasıl çözülür diye bakmak, aklımızda fikir olarak bulunan şeyleri hayata geçirmek için adım atmak önemli olacak…

Yılın en iyi yeni ayı!
Yeni aylar yenilenme ve tazelenme zamanlarını gösterir, yeni başlangıç yapmak, yeniye niyet etmek önemlidir bu taze enerjilerle. Bu yeni ay için ise yılın en iyi yeni ayı diyebilirim, sebebi ise öncelikle geri giden gezegen olmaması (yani Satürn ve Jüpiter dışındaki daha içsel gezegen olan Merkür, venüs, Marstan bahsediyorum) kuvvet verici ve cesaretlendirici bir yeni ay olması..

Bu yeni ay hepimiz için Aralık ayına kadar en güzel dönemi anlatıyor, yani yapmak istediğiniz işler için harekete geçmek için en iyi yeni ay. O kadar cesaretlendirici ve harekete geçirici etkiler var ki hayatınızda yapmak istediğiniz değişimleri, girişimleri yapmak için başka vakit beklemeyin. Eğer bitirmeyi bir türlü beceremediğiniz, mutsuz olduğunuz ama içinizde o gücü bulamadığınız durumlar varsa, bu bir ilişki, iş veya sizi sömürdüğünü bildiğiniz herşey için geçerlidir şimdi tam zamanı. #aslan burcunda yeni ay

Şanslı etkilerde devrede bu yeni ay sırasında Venüs’ün tam açı ile Uranüs ile olan tatlı teması, sürpriz sürpriz diyor. Yani sürpriz aşklar, para ile ilgili sürpriz gelişmeler hep bu yeni ayın konuları arasında. Yine aşk ve para konularında alt yapıda yatan sorunlar ve yaşanmışlıklar yüzünden kendini geri çekenlerin onları engelleyen şeyleri fark etmesi ve aşması için harika etkiler devrede olacak! #aslan burcunda yeni ay

Zaman BEN deme zamanı, soru ise şu: ne istiyorum, nelerden memnunum, nelerden memnun değilim?

Mottomuz ise “ben yapabilirim“!


İçimizdeki gücü bulmak, harekete geçmek için harika bir yeni ay, şüpheye, ya olmazsaya yer yok. Kadersel etkilerde devrede bu yeni ay döneminde, beklenmedik gelişmeler, kadersel karşılaşmalar, hayatınızın yönünde ani ve güzel değişimler söz konusu olabilir….

Yeni aya daha vaktimiz olduğuna göre bugünlerde gerçekten hayatınızda hangi durumlar değişmeli onu düşünün, sonra da hayatınıza neler gelsin ona odaklanın: daha iyi bir iş, daha iyi bir pozisyon, kendi işinizi yapmak, yeni bir ilişki, yeni bir ev, sağlıkta daha iyi durumlar, yeni şehir v.b

Çaresizseniz çare sizsiniz diye bir laf vardır, eskiden esprisine çok söylerdik, sonra kişisel gelişimin içine girince şunu farkettim gerçekten kişi kendine yardım etmek istemiyorsa ona kimse yardım edemiyor. O yüzden kişiler size rehberlik edebilir, astroloji size yol gösterebilir ama ayağa kalkıp o değişimleri yapabilecek olan ancak sizsiniz. Siz istemedikten sonra ne yazık ki kimse sizin adınıza hayatınızı değiştiremez, işte bu döenemde öyle, yeni ay çok kuvvetli, çok güzel ama bunun için bir planınız olmalı ve yeniden başlamaya niyetiniz. #aslan burcunda yeni ay

Niyeti olanlar için kendilerine özgüvenleri son derece yüksek olacak olan güzel bir yeni ay olacak. Yürekler aslan gibi, kafalar sağlam, fikirler bol ve evrenden yardım yüksek… Eğer sıkışıyor ve ne yöne gideceğinizi bilmiyorsanız evrenden yardım isteyebilirsiniz. Yine astroloji danışmanlığıda size yön göstermek ve hayatınızda neler değişmeliyi anlamak için son derece faydalı olacaktır. #aslan burcunda yeni ay



Sevgiler,

Astrolog M. Güliz KINA
 
Yeni başlangıçlar: Aslan burcunda Yeniay
19 Ağustos'ta meydana gelecek olan Aslan burcunda Yeniay; yeni başlangıçları, kişisel hırsları ve riskleri de beraberinde getiriyor. Astrolog Ceylin Çelebi, Aslan burcunda Yeniay'ı Kadın ve Kadın takipçileri için yorumladı...
19 Ağustos tarihinde 26 derece Aslan burcunda saat 05:41'de bir yeniay meydana gelecek. Yeniay anı haritasında yükselende Aslan burcu var. Kişisel Doğum haritalarımızda Aslan burcunun bulunduğu alanlarda yeni başlangıçlar bizleri bekliyor olacak. Kişisel hırsların bu dönemde daha fazla öne çıktığına şahit olabiliriz aynı zamanda. Kendimizi öne çıkarmak ve risk almak yeniayın bir diğer özellikleri arasında bulunuyor.



Bu yeniaydan en çok etkilenecekler arasında Koç, Boğa, Aslan, Akrep, Yay ve Kova burçları yer alıyor.
15912605850.68312800.jpg

Koç burçları ve yükselen Koç
Sevgili Koçlar, 19 Ağustos tarihinde 26 derece Aslan burcunda önemli bir yeniay meydana geliyor. Yeniay sizlerin haritasında çocuklar ve aşk hayatınızı temsil eden ev alanında olacak. Hayatınızda yeni bir aşk girebilir ya da sevindirici bir çocuk haberi alabilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlar kendi hayatlarında daha öne çıkacakları gelişmelerle karşılaşabilirler. Aşk hayatı aktif bir yükselen Koçsanız önemli ve sevindirici gelişmelerde yine sizleri bekliyor. Aşk hayatınızda sizi mutlu edecek bir partner hayatınıza girebilir. 12 Nisan ile 20 Nisan arası doğmuş olan Koç burçları Yeniayın etkisinden olumlu anlamda etkileniyor olacaksınız.
15912606110.60038500.jpg

Boğa burçları ve yükselen Boğa
Sevgili Boğalar, 19 Ağustos tarihinde 26 derece Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor olacak. Yeniay sizlere eviniz, yaşadığınız alan ile ilgili konularda yeni birtakım fırsat ve olanaklar sağlayabilir. Evinizi satabilir veya taşınabilirsiniz. Aynı zamanda ebeveynlerinizin hayatlarında da önemli yenilikler söz konusu olabilir. 12 Mayıs ile 20 Mayıs arasında doğmuş olan Boğa burçları Yeniayın etkisinden sizler daha fazla etkileniyor olacaksınız. Başlarda zorlayıcı etkiler olsa da zamanla bu hayatınıza getireceği yenilikler sizleri evinizle ilgili olarak mutlu edebilir.



15912606270.34550300.jpg

İkizler burçları ve yükselen İkizler
Sevgili İkizler, 19 Ağustos saat 05:41'de Aslan burcunda bir yeniay meydana geliyor. Yeniay yakın çevre ve kardeşlerinizin hayatı ile ilgili olarak önemli konuları önünüze çıkartabilir. Sizler de aynı zamanda iletişim ile ilgili konularda ya da eğitiminizi ilgilendiren konularda önemli adımlar atabilirsiniz. Daha görünür olacağınız bir dönem sizleri bekliyor. Yakın çevreniz ile ilişkilerinizde daha lider pozisyonunda hareket edebilirsiniz.
15912606420.06031400.jpg

Yengeç burçları ve yükselen Yengeç
Sevgili Yengeçler, 19 Ağustos saat Aslan burcunda meydana gelecek olan yeniay sizlerin hayatında parasal konuları karşınıza çıkartıyor olacak. Yeniay ile birlikte para kazanabileceğiniz yeni olanaklar elde edebilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Değeri yüksek eşyalara fazla harcama riskiniz olabilir. Düşünmeden harcama yapabilirsiniz veya fazla cömert davranıp daha sonrasında kendiniz zor durumda kalabilirsiniz.
15912606600.48663600.jpg




Aslan burçları ve yükselen Aslan
Sevgili Aslanlar, 19 Ağustos tarihinde burcunuzda meydana gelecek olan yeniay şüphesiz en çok sizleri etkiliyor olacak. Önemli yeniliklere adım atabilir, fiziksel görüntünüzde birtakım değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir diyet programı, kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz yeni bir proje, yeni bir çevre, yeni bir ev gibi her türlü yeni adımlar sizleri bekliyor. Bu dönemde sadece kişisel hırslarınızın sizlerin yanlış tercihler yapmanıza müsaade etmeyin. Adımlarınızı doğru atmaya özen gösterin. Fazla hızlı bir şekilde bir şeylere adım atabilir ancak sonrasında pişman olabilirsiniz. 14 Ağustos ile 22 Ağustos arası doğmuş olan Aslan burçları Yeniayın etkisinden olumlu anlamda etkileniyor olacaksınız.
15912606860.73103200.jpg

Başak burçları ve yükselen Başak
Sevgili Başaklar, 19 Ağustos tarihinde Aslan burcundaki yeniay sizlerin hayatında daha çok kapalı alanlar, hastaneler ile ilgili konularda yeni birtakım durumlar içerisinde olmanızı sağlayabilir. Bir rahatsızlığınız varsa şifa bulacağınız önemli bir tedaviye başlayabilirsiniz. Bu dönemde meditasyon ve benzeri gibi sizleri hem ruhsal hem de fiziksel olarak şifalandıracak birtakım uğraşlar içerisinde olmanızda mümkün olabilir. Arkanızdan dönen işlerin bir bir ortaya çıkacağı bu yeniay dostunuza, düşmanınıza dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda sizler gizli birtakım işler çeviriyorsanız da bu dönemde bunların açığa çıkma riski olduğunu aklınızda bulundurmanızda fayda var.
15912607000.41493800.jpg

Terazi burçları ve yükselen Terazi
Sevgili Teraziler, 19 Ağustos tarihinde Aslan burcunun 16 derecesinde bir yeniay meydana gelecek. Sizlerin hayatında sosyal çevre alanlarınızı etkiliyor olacak. Yeniay ile birlikte sizleri olumlu anlamda etkileyecek yeni bir sosyal çevreye girebilir hatta bu yeni gireceğiniz çevrede sizleri sürpriz bir aşk bekliyor olabilir. İşinizden elde edeceğiniz kazançlarınız ile ilgili de sizleri mutlu edecek gelişmeler yaşanabilir. Alacağınız yeni bir projede projenin lideri konumunda görev alabilirsiniz.



15912607130.15945300.jpg

Akrep burçları ve yükselen Akrep
Sevgili Akrepler, 19 Ağustos saat 05:41'de Aslan burcunda meydana gelecek olan yeniay sizlerin kariyer ve sosyal statü alanlarınızı etkiliyor olacak. Kariyer hayatınızda olumlu değişiklikler, kendinizi öne çıkartabileceğiniz birtakım yenilikler söz konusu olabilir. Kariyerinizi yakından ilgilendirecek önemli adımlar atabilirsiniz. 14 Kasım ile 22 Kasım arasında doğmuş olan Akrep burçları Yeniayın etkisinden sizler daha fazla etkileniyor olacaksınız. Başlarda zorlayıcı etkiler olsa da zamanla bu hayatınıza getireceği yenilikler sizleri kariyerinizle ilgili olarak tatmin edici sonuçlar getirebilir.
15912607250.44373200.jpg

Yay burçları ve yükselen Yay
Sevgili Yaylar, Aslan burcunda 19 Ağustos tarihinde meydana gelecek olan yeniay sizlerin yurtdışı, yabancılar ve hukuksal konular ile ilgili olarak etkiliyor olacak. Yabancılar ile iş yapan bir yükselen Yaysanız yeniayın etkisi ile birlikte yeni bir anlaşma ya da çalışma yapabilirsiniz. Yüksek öğrenim gibi bir konuda da önemli ve kendinizi daha fazla gösterebileceğiniz bir yenilik içine girebilirsiniz. 14 Aralık ile 21 Aralık arası doğmuş olan Yay burçları Yeniayın etkisinden olumlu anlamda etkileniyor olacaksınız.
15912607370.51774100.jpg




Oğlak burçları ve yükselen Oğlak
Sevgili Oğlaklar, 19 Ağustos tarihinde Aslan burcunda önemli bir yeniay var. Yeniay sizlerin ödemeler, ortaklaşa kazançlar, miras ve nafakalar ile ilgili konularınızı etkiliyor ve bu alanlar önemli gelişmeleri hayatınıza getirecek olabilir. Ortak paylaşımlarınızla ilgili her türlü yenilik sizleri bekliyor. Aynı zamanda bu süreçte okült konulara olan ilginizde hayli artabilir.
15912607500.04148900.jpg

Kova burçları ve yükselen Kova
Sevgili Kovalar, 19 Ağustos tarihinde karşıt alanınızda bir yeniay meydana gelecek. İkili ilişkileriniz, eşiniz, yakın arkadaşlarınız ile ilgili konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Yeni bir anlaşmaya imza atabilirsiniz. Yapacağınız yenilik her ne ise kendinizi daha fazla öne çıkartacağınız bir yenilik olacağını söyleyebilirim. İkili ilişkilerinizde de kendinizi daha fazla öne çıkartabilirsiniz. Kişisel hırslarınızın ilişkilerinize zarar vermesine izin vermeyin. 13 Şubat ile 18 Şubat arasında doğmuş olan Kova burçları Yeniayın etkisinden sizler daha fazla etkileniyor olacaksınız. Başlarda zorlayıcı etkiler olsa da zamanla bu hayatınıza getireceği yenilikler sizleri ikili ilişkileriniz ilgili olarak mutlu edebilir.
15912607640.69199600.jpg

Balık burçları ve yükselen Balık
Sevgili Balıklar, 19 Ağustos tarihinde Aslan burcundaki yeniay sizleri mesleğiniz ve çalışma koşullarınız ile ilgili alanlarda etkiliyor olacak. Mesleğinizde, çalışma şartlarınızda kendinizi daha fazla öne koyacağınız birtakım adımlar atabilir, kendinizi ve işinizi daha görünüz hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda bu süreçte yeni bir işe de başlayabilirsiniz. Kendi ofisi olan bir yükselen Balıksanız bu dönemde lider ruhlu bir çalışan ile çalışmaya başlayabilirsiniz.



15879780110.74272500.png

Astrolog Ceylin Çelebi
 
Martina Billi y Crisbel

19 Ağustos 2020, ASLAN Burcu’nda YENİAY; Onur Sınavları!
JUNOASTROLOJİ


19 Ağustos 2020 günü, İstanbul’a göre 05:41 itibariyle YENİAY adını verdiğimiz Güneş – AY kavuşumu tam halini alıyor. YENİAY haritasını yorumlarken aşağıdaki göstergeleri dikkate alıyorum;
  • Güneş ve AY Aslan Burcu’nun 26 derecesinde ve haritanın 1’inci evinde kavuşum halindeler. Merkür de YENİAY’a eşlik ediyor.
  • Haritanın Yükselen Noktası 18 derece Aslan. Dolayısıyla Güneş Yükselenin de yöneticisi durumunda. ASLAN teması aşırı vurgu taşıyor.
  • Haritanın merkezinde bir uçurtma var. Bir kanadında YENİAY, bir kanadında Mars – Lilith Kavuşumu var. Kuyruğu Güney AY Düğümünde. Kafası Kuzey AY Düğümüne bakıyor.
  • Mars Lilith kavuşumu, Juno ile karşıt ve Oğlak’taki Pluto – Satürn kavuşumu bu karşıtlığı bir T-Kare’ye çeviriyor.
  • Retro konumdaki Jüpiter, Yükselen Noktası’na 150 derecelik açı yapıyor.
Sosyal açıdan;
  • Mars Lilith kavuşumunun Jonu ile karşıtlığı ve Pluto – Satürn ikilisinden aldıkları T-Kare, pandeminin yükselişini ve buna bağlı olarak gelebilecek kısıtlamaların yakınlaştığını ya da bazı önlemleri almakta gecikmenin çok da iyi sonuçlar vermeyeceğini gösteriyor. Yine de devlet eliyle alınması gereken bazı kısıtlayıcı kararların farklı öncelikler nedeniyle ertelenmesi ihtimalini yüksek görüyorum. Bu konuda gerekli önlemleri almayı bireysel olarak seçmemiz, kendi sorumluluğumuzu üstümüze almamız yerinde olacaktır!
  • Öte yandan iktidarı ya da hükümetin ileri gelen bazı isimlerini ilgilendiren iddiaların ülke gündemine oturması, toplum çıkarına ters düştüğü düşünülen bazı devlet uygulamalarına ilişkin sert tepkilerin oluşması da mümkündür.
  • Henüz açıkça ortaya dökülmeyen bazı muhalif yaklaşımların planlanma aşamasından geçmesi, kapalı kapılar ardında yürütülen bazı pazarlıkların sonuçlarının sonbaharın ilerleyen günlerinde kamuya yansıması söz konusu olabilir.
Bireysel açıdan;
İddialı bir YENİAY var karşımızda. Çekimser ve kararsız olmaya yer bırakmayan, sorunlardan kaçmayı ya da yapılacakları belirsiz bir geleceğe ertelemeyi, alışılmış bir düzeni tıngır mıngır devam ettirmek için olayları sürüncemede bırakmayı desteklemeyen… Bizi ille de kim olduğumuzu ve ne istediğimizi bilip, gereğini ASLANLAR GİBİ yapmaya teşvik eden bir YENİAY bu! Şimdi inisiyatif almak istemediğimiz ve oluruna bıraktığımız şeyler, sonradan önümüze daha büyük problemler şeklinde dökülebilir.
Kucağımıza yana yana tutmak ya da hedefe atmak üzere birkaç sıcak patatesin düşeceği belli… Meselam neler olabilir derseniz;
  • Haksızlığa uğradığımız bir konuda bıçak kemiğe dayanabilir ve biz adete şaha kalkarcasına bizi tehdit eden ya da baskı uygulayan, küçümseyen, gözardı eden kişilerin karşısına dikilip hesap sorabiliriz.

  • Bizim haksızlık ettiğimiz bir konu ya da sonradan sorun yaratacağını ve bir an önce aksiyon almamız gerektiğini bile bile ertelediğimiz bir mesele, canımızı yakarak önümüze gelebilir.

  • Beklenmedik meydan okumalara maruz kalırsak, kendimizi enine boyuna düşünüp ince ince hesaplayarak değil, doğaçlama ataklarla ortaya koyacağımız bir dönemdir. Eğer anın ruhuna göre davranmakta ağır kalırsak, ataletimiz bize zarar verebilir.

  • İkiyüzlülük, haksız bir güç gösterisi, inkarcılık, intikamcılık, hile ve yalan yoluyla başarı elde etmek, çıkarcı ve küçük hesapçı olmak, konumumuzu korumak ya da üste çıkmak derdine düşüp insaf ve vicdanı bir yana bırakmak gibi tutumlar ters tepecektir. Dürüstlük, içtenlik, başkalarının iyiliğini de kendimiz kadar gözetmek, kaygımızın değil kalbimizin sesini dinlemek ve ne olursa olsun elimizden geleni ardımıza koymamak, bu dönemde kazanan davranışlar olacaktır.
Kendini var etmenin bir koşulu gerektiğinde ortaya çıkıp inandıkların adına savaş verebilmek ve kimsenin ne düşündüğüne ya da ne yaptığına takılmadan kendi kalbinin izini sürebilmektir. Burada kişinin çok dikkat etmesi gereken konu GURUR ile ONUR arasındaki farkı gözetebilmektir.

GURUR basitçe ”kendini ezdirmemek” üzerine çalışır! Kişi gurur yaptığı zaman kaybetme ya da geri adım atma ihtimali oluştuğunda kendini korumaya alır, üste çıkmayı, kazanan olmayı ister. Hatta gerekirse haksız olduğu yerde bile bunu kabul etmemeye gayret eder. Ezik hissettiği halde üstten alan EGO’nun en belirgin göstergesi gururdur. Ego temelli olduğu için de bizi ifrata kaçmaya, kendimizi aldatmaya, durumu manipüle etmeye, gerçeğin üstünü örtüp kendimizi haklı gösterecek bahaneler bulmaya teşvik eder. Gurur gazıyla yaptığımız girişimlerde ayarı kaçırmak kolay olduğu için, haklıyken haksız durumuna düşmemiz, durmamız ya da geri adım atmamız gereken yeri görmememiz, bizim için değerli olanlara da zarar verecek tercihler yapmamız, kalbimiz kırılmasın derken kalp kırmamız mümkündür.

ONUR ise bizim işimize gelsin gelmesin, gerçeği görmek ve hakkaniyetli olanı yapabilmekle ilgilidir. Onurlu insan kolayına geleni değil, kendine yakışanı yapar. Yüce gönüllü ve adil olmaktan yüksünmez. Kısa vadeli çıkarlarını ve kazançlarını öne almaz. Sorumluluk bilincini ve vicdanını göz ardı ederek davranmaz. En önemlisi onay, takdir ve hediye beklemeksizin, durumun gereğini yapmaktan kaçınmaz. Hakkını arar ama hakkını almak için adapsız ve çirkin yöntemlere başvurmaz. Adaleti ararken kullandığı tüm yollar ve araçlar adil olur. Aydınlığa çıkan yolda karanlık araçlar kullanmanın mübah olmadığını bilir.


ASLAN BURCU ”Altın Gibi Bir Kalp” temasıyla içiçe geçmiştir. Zeka ve becerikliliğin çok ötesine geçen bir ilham ve içtenlikle davranmanın, kutsal ateşi içinde hissedip onun verdiği güven ve cesaretle adım atmanın temsilcisidir.
Sevgiyi iliklerimizde hissetmek ve yaptığımız herşeye coşkuyla aktarmak, sevdiklerimizi ve gönlümüzde yüce tuttuklarımızı başımız üstünde taşımak, onları da kendimizi kollar gibi kollamak ve gözetmek, içimizde taşıdığımız ”Tanrısallığın” en güzel dışavurumudur. ASLAN YENİAYI bizi özümüzdeki tanrısal ateşi aşkla yükseltmeye ve onun verdiği ilhamla önce kendimizi aşmaya, sonra da çevremizdeki küçük hesaplar ve kaygılarla örülü kurguları aşacak adımları atmaya çağırmaktadır.

Altın yüreğinizi elinize alın… İçinizdeki ışığın varlığından bir an bile şüphe etmeyin. Aşk sizsiniz, ”Yaratan” sizi sevmektedir. Yol içinizdedir ve gönülden yaptığınız her şey size size kavuşturur. Alnınız açık, yüreğiniz ferah, umudunuz daim olsun. İlham ve cesaret yoldaşınız olsun 🙂
 
Begüm Minkis​
KADİNL (5).jpg

Aslan yeniayının burçlara etkileri: (Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

KOÇ: Yaşam temponuzun artacağı hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sorumluluklarınız gündemde olsa da hobiler ve keyiflerinize de bir nebze yönelebileceksiniz. Bir tatil organize ederek tazelenebilirsiniz. Aşkta kıpır kıpır bir dönem olabilir. Risk almaya meyillisiniz lakin kariyerinizi ilgilendirecek konularda frene basmak ve mantıklı düşünmek gerekebilir. Hayatınızda ciddi bir ilişki var ise evlilik planları dikkat çekebilir. Borsa ve spekülatif yatırımlardan ani kazançlar elde edebilirsiniz.


BOĞA: Taşınma, satış ve ev ortamına ofis yaratmak gibi yaşam alanınızı ilgilendirecek yeni gelişmeleriniz dikkat çekebilir. Aile içerisinde keyifli, eğlenceli organizasyonlar da öne çıkabilir. Evlilikler ve doğumlar mümkün. Bilhassa kardeş ve kuzen gibi size yakın olan genç yakın çevrenizle ilgili sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Araba ve teknolojik aletler satın almak açısından verimli zamanlar olabilir.


İKİZLER: Sosyal açıdan daha cesur ve hareketli bir sürece giriyorsunuz. İnternet üzerinden iş yapıyorsanız projelerinize yenilikler eklemek isteyebilirsiniz. Daha yaratıcı fikirler ile çevreye ışık saçabilirsiniz. Maddi konularda memnun edici haberler alabilirsiniz. Mal alımı/satımı gündeminizde olabilir. Arabanızın muayesini yaptırabilirsiniz veya seyahat planlayabilirsiniz. Ancak dış kaynaklar, borç ve miras işlerinde hesaba katamayacağınız konular da ortaya çıkabilir.


YENGEÇ: Hayat tarzınızda büyük değişimler gerçekleştirdiğiniz ve kararlar aldığınız bir süreçtesiniz. Yaptıklarınızla övgü toplayabilirsiniz ve statünüz yükselebilir. Fiziksel bir değişikliğe gitmek size iyi gelebilir bu süreçte. Finansal konularınızı ilgilendirecek bir kararlar almanız mümkün. Kendiniz için değer katacak bir alışveriş yapabilirsiniz. Ancak ciddi ilişkiler ve ortaklık konularında hesaba katamadığınız ani gelişmeler ortaya çıkabilir.


ASLAN: Görünürlüğünüzün her zamankinden arttığı bir zaman giriyorsunuz. Şahsi olarak sizi ilgilendiren pek çok konuyu masaya yatırarak kararlar alabilirsiniz ve içinizde başlatma dürtüsü artabilir. İlişki, iş veya ortaklıklara eğilim göstermeniz mümkün. Yurt dışında yaşam veya seyahat gündeminize gelebilir. Sağlık şikayetleriniz var ise tam teşekküllü bir hastane de kontrollerinizi yaptırabilirsiniz. İmaj değişimleri, estetik vb. konular için adım atabilirsiniz.


BAŞAK: Sezgilerinizin ve ilhamınızın daha da artış göstereceği bir sürece giriyorsunuz. Mesajcı rüyalar görebilirsiniz. İçsel bir zenginleşme huzur hissine girmeniz de mümkün. Kafanızı dinlemek adına bir seyahate çıkabilirsiniz. Arkadaşlarınız ve sevdiğiniz topluluklardan önceden bilmediğiniz haberler alabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişecek olaylar karşısında daha akışta kalmanız gerekecektir. Çocuklar ve aşk yaşantınızı ilgilendiren konularda daha önce farketmediğiniz detayları görebilir ve farkındalık yaşayabilirsiniz.


TERAZİ: Birlikte iyi bir ekip oluşturduğunuz, ortak hareket edebildiğiniz insanlarla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Sizinle geleceğe yürüyecek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Kariyerinizde yaptıklarınızın karşılığını daha çok almanız mümkün bu dönemde. Serbest meslek sahibiyseniz toplu paralarla ilgilenebilirsiniz. Ancak aile hayatı, yerleşim ve akrabalarla ilgili öngörmekte zorlandığınız bir takım şaşırtıcı olaylar da önünüze gelebilir.


AKREP: Toplum önündeki itibarınız ve kariyerinizi ilgilendiren konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Çalıştığınız yerde idari yönetimde veya patronlarda değişim olabilir. Evlenebilir veya anne/baba gibi unvanlar kazanabilirsiniz. İş nedeniyle yurt dışını da kapsayan seyahat, ticari eylemler, taşınma vb. konularla ilgili beklentileriniz var ise işleriniz yolunda gidebilir. Ancak eğitim, seyahat, kardeş ve iletişim konularında öngöremediğiniz birtakım gelişmeler ile de karşılaşabilirsiniz.


YAY: Hayata dair daha büyük düşüneceğiniz, fikirler üreterek yeni deneyim sahaları kazanacağınız bir dönem geçirebilirsiniz. Dünya görüşünüzü değiştirecek farklı türden gelişmeler de önünüze gelebilir. Eğitime yazılmak, yurt dışı seyahatleri, ticaret ve medyayı ilgilendiren konularda kendinizi daha etkin bir biçimde gösterebilirsiniz. Fakat maddi açıdan fazla güvene kapılarak mevcut şartları göz ardı etme veya öngörememe gibi konular karşısında dikkatli olmanız gerekebilir.


OĞLAK: Parasal konularda yeni kararlar ve adımlarınız dikkat çekebilir. Bireysel düşünmektense birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Ortaklık kaynaklı gelirleriniz artış gösterebilir. Miras, banka borçları, tazminat ve yatırımlarla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizi zorlayan psikolojik bir konu ile ilgili hızlıca, aileden de destek alarak şifalanabilirsiniz. Finansal konularda yaratıcı düşünme, çözümleme beceriniz artacaktır. Sağlam bir ilişkiniz var ise evliliğe taşınabilir.


KOVA: İkili ilişkiler ve ortaklı işlerin öne çıkacağı bir sürece giriyorsunuz. Eşiniz veya sevgiliniz ile birlikte daha çok zaman geçirebilirsiniz. Dengelemeniz ve adaleti sağlamanız gereken koşullar öne çıkabilir. Ancak gizli bir düşmanın, bir olayın ve sırrın artık kendisini belli ederek ortaya çıkması da mümkündür. Kardeş, kuzen ve komşu ilişkileriniz ile samimiyetin artacağı zamanlar olabilir.


BALIK: İş koşulları ve gündelik yaşam rutinlerinizde değişimler olabilir. Yeni bir iş arkadaşı, müşterinin aranıza katılması mümkün. Sağlık kontrolleri yaptırabilirsiniz. Diyet, spor, uyku ve beslenme alışkanlıklarınızla ilgilenebilirsiniz. İş hayatınızda yaratıcı yeteneklerinizi daha çok sergileyeceğiniz ve popüleritenizin artacağı bir döneme girebilirsiniz. Sosyal çevre ilişkileri, yakın bir arkadaşınız veya büyük hayallerinizle bağlantılı hesapta olmayan bir yenilik de sizleri şaşırtabilir.



 
Astromeri

KADİNL (11).jpg

KOÇ

Yeniayla yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu ilişki tam da sizin gibi aşkına sonuna kadar sahip çıkacak biri olabilir. Tutkulu bir aşk yaşayabilirsiniz. Ayaklarınız yerden kesilebilir. Çocuk sahibi olmak isteyenler için bu yeniay güzel haberleri de beraberinde getirecektir.

BOĞA

Sizler için harekete geçme zamanı diyebiliriz. Özellikle ev değiştirmek isteyenler bu yeniayla yeni bir eve sahip olabilirler. Yakınlarınızla ilgili yeni bir haber alabilirsiniz. Aileye evlilikle veya doğumla yeni biri katılabilir.

İKİZLER

Bu yeniay sizlere çok güzel haberler taşıyacaktır. Bulunduğunuz çevrede parmakla gösterilen bir insan olabilirsiniz. İletişim yetenekleriniz sayesinde yeni kişilerle tanışıp kendinize gelecek için iş fırsatları yaratabilirsiniz.

YENGEÇ

Güzel etkiler barındıran bu yeniay sizlere gelirinizde yeni kapılar aralayabilir. Alacağınız yeni bir teklifle maaşınız olduğundan daha fazla artabilir. Yatırımlarınızdan da güzel getiriler elde edebilirsiniz.

ASLAN

Burcunuzda oluşan bu yeniay, önünüzde çok güzel fırsatlar aralayacaktır. Her konuda yeni başlangıçlar için enerjiniz olacaktır. Bu yeniayda dileklerinizi tutmayı da unutmayın. Aşk hayatında da bir anda her şey yoluna girebilir.

BAŞAK

Sağlığınıza şifa getirecek bir yeniay gerçekleşecek. Kendinizi psikolojik olarak da daha yüksek enerjide hissedeceksiniz. Hayattan soğumak yerine onunla savaşarak yeni kapılar aralayacaksınızdır. Adı yeniay olsa da bu görünüm size eski biriyle sıfırdan bir başlangıcı da getirebilir.

TERAZİ

Bu güzel etkili yeniayda dileklerinizi tutun. Şansınız çok açık olacak. Özellikle hayatınızda yeni bir dönem açmak istiyorsanız her şey beklediğinizden de güzel gidecektir. Dostlarınızdan duyduklarınız da yüzünüzü güldürecektir.

AKREP

Geleceğinizle ilgili güzel başlangıçlara adım atabilirsiniz. İş hayatınızda da verdiğiniz emeklerinizin karşılığını göreceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir iş gelsin diyorsanız bu haftayla beraber telefonlarınız çalabilir.

YAY

Bu yeniayda dilekleriniz kabul olabilir. Aklınızdan geçenler gerçek olabilir. Her alanda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Akademik olarak zirveye çıkabilirsiniz. Yurt dışıyla ilgili yeni bir plan oluşabilir.

OĞLAK

Bu yeniayda finansal olarak yeni adımlar atabilirsiniz. Cesaretiniz olduğu sürece maddi olarak yeni fırsatlarla karşılaşacaksınızdır. Borçlarınızı kapatacak paralar gelebilir. Miras kalabilir.

KOVA

Bu güzel yeniay sizlere ilişki ve evlilik hayatınızda tutkulu bir dönemi de getirecektir. İlişkide ciddiyete gidecek adımlar atılabilir. Yalnız olanlar yeni bir aşka adım atabilirler.

BALIK

Bu güzel yeniayda sizler yeni iş teklifleri alabilirsiniz. Sağlık sorunlarınız varsa şifa bulacağınız bir yeniay olacaktır. Duygusal olarak melankolik ruh halinizden çıkıyorsunuz. Yüzünüz gülmeye başlıyor.

 
Aslıhan Kozluca​


KADİNL (16).jpg

YÜKSELEN KOÇ

Hobilerle, çocuklarla ve aşk hayatıyla ilgili yeni adımlar atılabilir. İşle ilgili konularda ve harcamalarda ani kararlar almamak gerekiyor.

YÜKSELEN BOĞA

Anne, baba ve yaşanılan mekanla ilgili yeni kararlar verilebilir. Eğitimler ve uzun süreli seyahatlerle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

YÜKSELEN İKİZLER

Yakın çevreyle olan ilişkiler, kardeşler, ticari ilişkilerle ilgili yeni kararlar verilebilir. Bu dönemde borçlanmamaya, harcamalara dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YENGEÇ

Kazançlarla, harcamalarla ve kişinin kendisini değerli hissetmesiyle ilgili yeni adımlar atılabilir. İkili ilişkiler ve sosyal çevre dengesine dikkat edilmeli.

YÜKSELEN ASLAN

Bireysel anlamda kişiyi ilgilendiren tüm konuların aktif olduğu bir dönem. Sağlıkla ve işle ilgili konularda temkinli olmak gerekiyor.

YÜKSELEN BAŞAK

Kişinin daha içe dönük geçireceği, kontrolü dışındaki olayları sakinlikle izlemesi gereken bir dönem. Aşk hayatındaki kıskançlıklara, gizli düşmanlıklara dikkat edilmeli.

YÜKSELEN TERAZİ

Sosyal çevrenin aktifleştiği, hedefler konusunda yeni adımların atılabileceği bir dönem. Aileyle ve evle ilgili durumlarda adil davranmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN AKREP

Toplumsal statü ve işle ilgili yeni kararlar verilebilir. Kardeşler ve yakın çevre ilişkilerine dikkat edilmeli.

YÜKSELEN YAY

Bakış açısının gelişeceği, eğitim ve hukuki konularda yeni adımların atılabileceği bir dönem. Harcamalara ve iş ortamına dikkat edilmeli.

YÜKSELEN OĞLAK

Finansal konular ve dönüşüm gerektiren alanlarda yeni kararlar verilebilir. Çok fazla egoyu ön plana çıkarmamaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN KOVA

İkili ilişkiler ve ortaklıklarda yeni kararlar verilebilir. Ailede ve ev konularında kontrol edilemeyen olaylara gurur yapmadan yaklaşmaya dikkat edilmeli.

YÜKSELEN BALIK

Çalışma ortamı, iş arkadaşları ve sağlık konularında yeni kararlar verilebilir. Sosyal çevre ile olan iletişime dikkat edilmeli.
 
KADİNL (13).jpg
(Yükselen burcunuzu okumayı unutmayın)

Y KOÇ BURÇU : Aslan yeni ayı ile tatil eğlence programlarınızı gün deme taşımak yeni bir aşka adım atmak mevcut aşkınızı ilerletmek, çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili bir başarı elde etmeniz mümkün olabilir . Geçmiş dönemlerde yaptığınız yatırımların karşılığını almak ,çalışmalarınızın karşılığını başarılı bir şekilde elde etmek, sanatsal, hopi , spor gibi çalışmaların karşılığında almanız mümkün olabilir



Y BOĞA BURCU : Aslan yeni ayı ile ev, emlak işlemleri ,düzenleme, tadilat , onarım gibi çalışmalar, evinizde eğlenceli ortamlar içinde olmak , ailenizde evlilik , nişan veya yeni bir bebeğin katılımı gibi konular mevcut olabilir . Tatil , spor konuları aktif olabilir .


Y İKİZLER BURCU : Aslan yeni ayı ile Kardeş ,yakın çevre ,komşu gibi konularda iletişimlerin artması, eğlenceli vakitler geçirmek ,eğitim konusunda bir başarılı çalışmanın başlaması veya bunun karşılığında ödülünüzü almak ,yolculuk tatil planlarımızı devreye almak ,yeni ticari yatırımlarının başlangıcı ve geçmiş dönemde yaptığınız ticaretin karşılığını başarıyla almanız mümkün olabilir.


Y YENGEÇ BURCU : Aslan yeni ayı ile Mali kazançlarınız, aileden elde ettiğiniz gelir, eşinizin geliri ya da yeni bir çalışmanın başlangıcı, kendi işinizi kurmak ile gelir artışları ile ilgili konularda uzun süredir yaptığımız çalışmaların karşılığını elde ederek başarı kazanmanız mümkün olabilir.


Y ASLAN BURCU : Aslan yeni ayı ile Genel yaşamınızda liderlik konuların önüne çıkması ,yolculukların artışı ,aşk ile yeni bir başlangıç veya evlilik adımı atmanız, çocuk sahibi olmanız ,yatırım planlarınızın doğru işlemesi ve gelir elde etmenizi sağlamak, sanatsal olarak sahne önünde olmanız ödüllerinizi almanız ,başarılı çalışmalar yapmanız adına olumlu zamanlar.



Y BAŞAK BURCU : Aslan yeni ayı ile yeteneklerinizin öne çıkması ile liderliğinizi ele almanız, çocuklar , aşk hayatınız ,hobilerinizle ilgili önemli konuların gündeme gelmesi uzun süredir yaptığımız çalışmaların başarıları ile ödülleri almak gibi konular aktif olabilir . Sağlık konusunda bir yeni bir oluşum bir tedavi de gündeme gelebilir.


Y TERAZİ BURCU : Aslan yeni ayı ile Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, sosyal gruplar , sosyal medya, spor klüpleri gibi üyeliklerimizde liderliğimizi öne çıkması, çalışmalarınızın karşılığını almak, başkan olmamız gibi etkiler , ödül ve başarı elde etmemiz mümkün olabilir


Y AKREP BURCU : Aslan yeni ayı ile Meslek, kariyer, toplumsal statümüzde öne çıkmak, liderliğimizle konumlandırmak bağlı olduğumuz gruplardan ayrılan ayrılmak, kendi şirketimizi kurmak , Evlenmek gibi konular ön plana gelebilir.


Y YAY BURCU : Aslan yeni ayı ile Yurt içi veya dışı yolculukların aktifleşmesi ,pasaport, vize ve ehliyet işlemleri gibi konular ,akademik çalışmalar, üniversite çalışmalarını adım atmak gibi konular aktif olabilir.


Y OĞLAK BURCU : Aslan yeni ayı ile Ortak gelirler eşinizin geliri biraz nafaka banka kredi gibi konular ve yatırım araçlarımızda ilgili bir takım konularda başarı elde etmeniz gelir artışı gibi konular aktif olacak.



Y KOVA BURCU : Aslan yeni ayı ile Evlilik adımı atmanız veya boşanmanız ortaklık kurmak veya ortaklıktan ayrılmak sosyal alanlarda yeni bir takım emeklerinizin karşılığını almak sonuçlanmak ile başarılı çalışmalar yapmanız mümkün olabilir


Y BALIK BURCU : Aslan yeni ayı ile Sağlıkta başarılı sonuçlar elde etmek ,çalışma ortamınızla liderliğinizi öne almak, terfi almanız başarılı, yeni gelişmelere hazırlığı içinde olmanız,günlük yaşamınızda eğlenceli ortamlar içinde olmanız mümkün olabilir .

 
KADİNL (9).jpg

19 Ağustos Aslan Burcunda Yeniay'ı Yıkım Getirebilir

19 Ağustos 2020’de aslan burcunun 26 derecesinde yeniay gerçekleşiyor. Merkür’le kavuşan Yeniay’a koçtaki Mars üçgen, oğlaktaki Satürn 150’lik açı yapıyor. Yeniay esnasında Mars oğlakta stelyum yapan Jüpiter-Plüto-Satürn’e kare açısı, Venüs-Uranüs 60’lığı ve Neptün Jüpiter-Plüto 60’lığı etkin…

Ateş elementindeki üçgen açılar isteklerimizin peşinden hevesle bazen de bencil ve düşüncesizce gidebileceğimizi gösterir. Gezegenler yönettikleri burçlarda olunca istekleri daha güçlü bir şekilde ortaya koymak mümkündür. Ancak Yeniay’a 150’lik yapan Satürn bu istekleri nasıl yapılandırıp, hayata geçireceğimiz yolu bulmakta zorlanacağımız anlamına geliyor. Bu istek ve ihtiyaçlara başlamak için bir şeylerin hayatımızdan çıkması gerekiyor olabilir ve biz olaylar arasındaki sebep-sonuç ilişkisini kuramayabiliriz.

Bu yeniayda heves ve isteğimizin bencillik boyutuna geçmemesine dikkat etmek gerekir
. Yeniay’la kavuşan Merkür, duygu ve düşüncelerimizin herkesinkinden daha önemli olduğunu düşünmemize neden olabilir. Oğlaktaki stelyuma kare yapan Mars zaten ay boyunca dönüşüm enerjisinin kıvılcımını ateşler halde… 150 derecelik açı ve Plüto dönüşüm temasıyla bağlantılıdır. Satürn Plüto kavuşumu dönüşerek yeniden doğmak için kesin kes terkedilmesi, bırakılması gereken şeyleri gündeme getirir.

Mars şiddetli bir şekilde bizi bir şeyleri bırakmaya zorlarken, hayatımıza giren yeni başlangıç bir yıkım ve kayıpla gelebilir.

Venüs-Uranüs 60’lığı tutkularımızın da güçlü ve sıra dışı bir enerjide olduğunu gösteriyor. Venüs ve Uranüs yöneticiliklerle Yeniaya bağlanıyor ve hevesli doğamızın sürprizlere açık yönünü ortaya çıkarıyor.

Tüm bu süreçte akışta kalabilmeyi sağlayan ama aynı zamanda kaos ve karmaşa ortamı yaratan Neptün stelyuma 60’lık yapıyor. Kayıplarla ilgili teslim olmaya yöneltiyor.

Haritasında 26 dereceye yakın aslan, akrep, kova ve boğa burçlarında gezegen ve noktaları olanlar güçlü bir etki alacaklar. Güneş burçlarına göre 13-23 Ağustos, 12-22 Kasım, 11-21 Mayıs, 10-20 Şubat tarihleri arasında doğanlar güçlü bir şekilde etkilenecekler.



Özlem Gider
Astroloji Danışmanı
 
Eda Ocak​

KADİNL (7).jpg


19 ağustos sabaha karşı gerçekleşecek Aslan Yeni Ayı’na, Aslan burcundaki Merkür de eşlik ediyor. Ateşi yüksek bir yeni ay bu ve dinamik doğasıyla harekete geçmeye çağırıyor.

Aslan ile kendi özümüzle temas kurmaya çekiliyoruz. Gerçekten neyi yaratmak, kendimizi nasıl ifade etmek istediğimizi keşfetme cesareti göstermek için teşvik edici.

Koşullar zorlayıcı ve baskılıyor. Oğlak’ın otoriter sesiyle kendi sesini duymakta zorlanıyor olabilirsin. Yapmak zorunda oldukların, görevlerin, sorumlulukların seni kendi merkezine dönmenin bencilce olduğuna inandırmış olabilir. Kalbinin atışlarını dinlemek için zamanın olmadığını söyleyebilir dış sesler ve tabii ki kendi zihnin.

Oysaki şimdi tam da bu seslere inat, kendinde “kendin” olma hakkını görebilir misin?

Zamanın birinde birisine “öyle” davrandığın için hep “öyle” davranman bekleniyor olabilir. Zamanın bir yerinde bir süre öfkenle, acınla, ve diğer insanlık hallerinle özdeşleşmiş olduğun için hep böyle olduğun varsayılıyor olabilir. Birilerine hep fazla iyi, fazla büyük, fazla küçük, fazla iddialı geliyor olabilirsin. Yorulduysan bu geçici hallerinle kalıcıymışcasına etiketlenmeye , yorulduysan kendin olduğun için özür dilemeye bu YeniAy sana sesleniyor.

Ve soruyor;

Koşullanmışlıkların, sana biçilen rollerin, kendine uygun gördüğün maskelerin ardında yatan hakikatinle, özünle VAR OLMAYA cesaretin var mı?


Aslan’da cesaret kendini sevmekle başlıyor. Ama öyle böyle sevmek değil. “Kendimi seviyorum” olumlamalarıyla da değil. “Senin damarlarında gece gündüz dolaşan aynı hayat akışı, bütün dünyayı da dolaşıyor” gibi sevmek kendini. Muazzam yaratımın vazgeçilmez bir parçası olarak sevmek kendini. İşte o zaman kendinde yaratma ve kendin olma hakkını göreceksin.

Gökyüzünün altında denenmiş pek bir şey kalmadı diyorsun, duyuyorum. Oysa ki senin yaratımının olması gereken o mozaikte o yer hala boş.

Senden akmak isteyen her ne ise varoluş okyanusuna, izin verir misin? Kendine bir nehir gibi akıp çoşma, bir aslan gibi kükreme şansını tanıyabilir misin?

İşte zamanı şimdi. Merkür’ün eşliğinde bu YeniAy kendi sesini duyman için açıyor kapıları. Belki hep başkalarının şarkılarını söyledin bugüne kadar, kendi şarkın beğenilmez diye..

Şimdi kendi sesini duymaya hazır mısın? Bütün titrekliğine rağmen şefkatle kendi sesini, kendi şarkını sahiplenebilirsin. Cesaret et diyor YeniAy, bütün incinebilirliğinle…

Kendinle konuşurken kullandığın kelimeler sana bu yoculukta rehber olacak. Yeteri kadar yaratıcı, yeteri kadar iyi, yeteri kadar bir şey… olmadığını söylerken kendine, hatırla, o sesler sana ait değil. O kelimeleri ödünç aldın sadece ve şimdi ait oldukları yerlere geri gönderebilirsin.

Sadece sende olanı verebilirsin. Sende olanı görmek, kendi hakiki varlığına temas etmek için haydi yak bir hayali ateş kalbinde. Erit orada farketmeden sahiplendiğin ve de zorla giydirilmiş bütün o suretleri.

ÖZ’ünegüven,
O herkeste varolan saf, sevgi dolu ve yaratıcı özüne.
Daha keşfedilmemiş yaratım potansiyellerine güven.

Cesaretin; yüzlerce yıllık utanç, reddedilme, hor görülme acısına rağmen, korkuya rağmen içinde filizlenmesine izin ver.
Ve sor kendine senden akmak isteyen, seninle ifade bulmak isteyen, senin aracılığınla bedenlenmek isteyen ne?


Güneş ve Ay, YeniAy’dan hemen sonra Başak burcuna geçecekler. Bu YeniAy yaratmak istediğinle, yaratıcı enerjinle ve kendi özünle bağlantıya geçmek için ateşliyor fitili. Sonrasında ise işe koyulma zamanı, harıl harıl çalışıp kalplerimizin mümkün olduğunu bildiği dünyayı inşa etme zamanı; Var Olma cesareti göstererek.
 
KADİNL (14).jpg

19 Ağustos sabah saatlerinde Güneş ve Ay Aslan burcunda kavuşuyor ve #aslanyeniayı gerçekleşiyor. 🌙

☄Etkilerini önümüzdeki bir hafta boyunca hissedeceğiz. Merkürunde aslan da olması ile ask basta olmak uzere yaratıcı fikirler ve yasama dair guzel şeylerden bahsedebiliriz.

☄Ayrıca venüs ile uranüs arasindaki iyicil açı ile bitmesi gerekenleri bitirip yepyeni başlangıçlara destek verebilir. Yine finansal olarak birtakım gelirlerde söz konusu olabilir. Herkese güzellikler ile gelsin.

☄En çok etkiyi ise ateş grupları: koç, aslan ve yay alacak... Bu yeni ay aşkı ve sevgiyi en guzel şekilde getirsin ❤🐞
 
KADİNL (12).jpg
ASLAN YENİAYI​

19 Ağustos 05:42’de Aslan burcunun 26 derecesinde bir yeniay gerçekleşecek. Anın haritasında da yükselen burç Aslan’da. Genel bir yorum yapmak gerekirse, Aslan burcu sanat, çocuklar, şöhret, ego, ön planda olma, eğlence, parlama, hobiler, kibir, kraliyet, soylular ve yönetici tabakası gibi anahtar kelimelerle özetlenebilir. (Aslan=Kral)

Önümüzdeki günlerde sanat camiası, yöneticiler ve çocuklarla ilgili konuların ön planda olduğunu görebiliriz.

Bu dönemde özellikle tansiyon hastalarının dikkat etmesini öneririm. Kalp krizi riski yüksek olacaktır. Boğulma veya zehirlenme vakalarında da artış görülebilir.

Erkek liderlerin çıkışlarına, ön planda olmalarına sebebiyet verecek olaylar gerçekleşebilir. Seslerini yükseltip, kibirli açıklamalarda bulunabilirler ve bu açıklamalar halk tarafından (özellikle işçiler ve hakları konusunda) tepkilerle karşılanabilir.


Girdiğiniz tartışmaları çok uzatmamaya çalışın derim. İletişim şeklimiz daha çok “benim dediğim doğru” minvalinde olabilir.

Yangınlara, patlamalara ve güneş yanıklarına da dikkat!


Burada Aslan burcunun sembolikleri konusunda (yöneticiler, sanatçılar, çocuklar) sansasyonel olaylar duyabiliriz. Halkın desteğiyle (ki bu günümüzde sosyal medya olacaktır) gerçek suçlular ceza alabilir veya kötücül kararlar bozulabilir.

Yönetici, kraliyet veya sanat camiası mensuplarında hastaneye kaldırılma, kalp krizi, tansiyon, zihinsel veya nörolojik hastalıklar, uyuşturucu sebepli sağlık problemleri ve vefat haberleri duyabiliriz.

Yurtdışı, uyuşturucu maddeler, üniversiteler, hukuksal konular veya din kurumlarıyla ilgili yaptırımlar ve can sıkıcı haberler gündemde olabilir.

Uzun süredir ertelediğiniz bir hobiye başlayabilirsiniz.


Bir Aslan cesaretiyle yeni ve ani ilişkilere başlanabilir. Başta tatlı gelse de ileri vadede dikkat etmek gerekebilir. Yeni başladığınız ilişkilerde her şeyi çabuk tüketmek isteyebilirsiniz.

Altın piyasasında hareketlenme ve buna bağlı uzak dönem için belirsizlikler ortaya çıkabilir.
 
Astrolog Gamze Benzer​

KADİNL (4).jpg



Tesadüf seni önüme çıkarmasaydı, gene aynı şekilde, fakat her şeyden habersiz, yaşayıp gidecektim. Sen bana dünyada başka bir hayatın da mevcut olduğunu, benim bir de ruhum bulunduğunu öğrettin.

Kürk Mantolu Madonna Sabahattin Ali

Sabaha karşı gerçekleşecek yeniayda;sıcaklık artmış,tatil başlamış,enerjimiz yükselmiş,cesaret ve motivasyonumuz çoğalmış,telaşsızlık duygusu hakim,eğlence yerleri dolmuş,kalbimizde kelebekler uçuşmuş,gezmeye hevesli,hobi ve yeteneklerimizin farkına vardığımız ,özgüven artışı yaşadığımız ,yaratıcılığımızın geliştiği olumsuz yanıyla gurur,kibir,ego,buyurganlık,lüks ve gösterişi biraz abarttığımız bir yeniay.Sıcak,samimi,esprili,cömert tavırlarımızı çevremize yansıtabiliriz.Çocuklarımız onların gelişimi,yetenekleri,eğitimleri önceliğimiz olabilir.Beraber aktiviteler gerçekleştirebiliriz. Bebek haberleri alabiliriz.İletişim kurarken sabit fikirli, inatcı yaklaşımlar,emir kipi tavırlar yorabilir. Yükselende aslan burcu olduğundan kendimizi öne atmaktan geri kalmayacağız.

Aslan,kova,boğa,akrep
burçları 26 derece ve yakınlarında kişisel gezegenleriniz varsa oldukça etki altında olacaksınız.Yeniaya merkür eşlik ediyor, mars destek oluyor.

Düşündüklerimizi,eğitimlerimizi,yolculuklarımızı,projelerimizi hayata geçirmek ,girişimlerimizi,yeniliklerimizi,başlangıçlarımızı gerçekleştirmek, kalpten gecenleri ifade etmek ,dile getirmek için bundan daha iyi bir zaman olamazdı?

Biraz düşüncesiz biraz atak,fevri,dürtüsel,spontan davranışlar ,risk alabilen ,gözü kara tavırların dozunu ayarlamamiz gerekebilir.

Güzellik ,saç,cilt bakım,kozmetik gibi konulara eğileceğiz. Dış görünüşümüzle dikkatleri üzerimize çekmek hoşumuza gidecektir.

Liderler,yöneticiler,politikacılar,sanatçılar,para piyasaları,borsa,altın gibi konular gündemimize taşınacaktır.
Yeniay satürn 150 liliği ,mars plüto karesi otorite ile güç savaşlarını ,iş ve çalışma ortamında yaşanabilecek zorlukları ,düşmanlıkları,sağlık sorunlarını (kalp,dolaşım sistemi,omurga,adele ,bel ) ,sorumluluk,görev,yüklerin altında ezilmeyi,bizden gizlenen entrikaların açığa çıkması gibi durumları yaratabilir

Venüs uranüs desteğine bakacak olursak altınla ilgili bir yükseliş,kazançlarla ilgili şaşırtıcı gelişmeler,sevgi diline gelince süpriz,şok edici,heyecan verici,özgür ve bağımsız ilişkiler kurulabilir.Başımızda kavak yelleri esebilir.Değişime açık olmalı ,yeniliklere hazır olmalıyız.
 
Astrolog Berçem Ulutaş​

KADİNL (1).jpg


Koç ve Yükselen Koçlar:


Sizler bu deneğimi aşk,çocuk ve hobiler alanında yaşıyor olacaksınız.Çoçuklarla alakalı yeni gündemleriniz olabilir.Hatta onların sağlık gündemleriyle tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
Yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için uğraşırken heyecanlanmadan sakin kalarak ilerleyebilirsiniz.Yeni aşklar ve birliktelikler yaşa bilirsiniz yalnız fazla ego yapıpta kendinizi de bu konuda hasta etmemeye dikkat etmeniz gerekir.
Ayrıca ,evlilik ve birlikteliğinizle alakalı bazı durumlarda mantıklı hareket edemeyip,karşı tarafı suçlama girişiminde bulunabilirsiniz.Yaşamınızda bazı değişiklikler olurken ,ayrılık ve ayrılma gibi durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.
Kariyerinizle alakalı ciddi anlamda baskı hissediyor ve epey sıkıntı cekebiliyorsunuz ve artık sabrınızın son anlarınızı yaşadığınız ortada ,fakat arkaya dönüp baktığınızda çoçuklarınızı ve para kazanmanın sorumluluğunu üzerinde hissettiğiniz bu günlerde en büyük desteği onlardan alarak sürpriz bir şekilde güç toplayacaksınız.
Maddi anlamda ,parayla alakalı tatmin de olamıyorsunuz ve bu anlamda da harçamalarınız artarken ,eski borçlarıda düşünecek olursak kriz çıkarmanız an meselesi.
Fakat kendinizi işinize adar,hedeflerinizi doğru planladığınız sürece bu konuyu çabuk toparlayabilirsiniz.





Boğa ve Yükselen Boğalar:

Sizler bu deneğimi ev ,aile ve köklerinizde yaşıyor olacaksınız .
Evinizde değişiklik yapabilir,dekorasyon malzemelerine para harcayabilirsiniz.
Ailenizin ,kardeşlerinizin sağlık sorunlarıyla uğraşırken surpriz bir şekilde iyi gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. Yalnız şunu unutmayın aile içinde kimseye ego yapmaya kalkışmayın ki, kıriz yaşayıp kendinizi suçlu durumuna düşürüpte sonunda üzülen siz olmayın.
Kendinize yapmış olduğunuz harçamalarınızdan dolayı maddi sıkıntı yaşarken, ailenizden yardım bekliyor olabilirsiniz .Fakat buda sizin için çözüm olmadığını bilmelisiniz . Aksi taktirde istediğiniz yardımı alamayıp onlara karşı sinir olurken onlara karşı nefret duyabirsiniz.
Son olarak;uzaktaki akrabalar sizi içsel olarak bunaltıp ,öfkelenmenize neden olurken ,sizleri de maddi konularda epey zorlayacaktır.
Sizlerde içsel olarak çözemediğiniz sıkıntılarınızı kendi ailenizde , evinizde, çoçuklarınızla birlikte vakit geçirerek ve de onların sevinç ve mutluluklarıyla bütün kızğınlıklarınızı ,öfkenizi atabilirsiniz.








İkizler ve Yükselen İkizler:

Sizler bu deneğimi kardeşler,akrabalar ve iletişim evinde yaşıyor olacaksınız.
Hayatınıza yeni insanlar girerken,birliktelikler ve aşklar yaşayabilirsiniz.Ya da akrabalar sizler için boş durmayıp sizlere durmadan yeni kişilerle tanışmanızda baskı kurabilirler.
Ayrıca,uzun zamandır sizi egonuzdan dolayı suçlayıp size bu anlamda sinir olan kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.Kendinizi de çok fazla önemsemeyin, ilişkilerinizi stratejik bir ölcüde yürütün ki ,kimseye üstünlük sağlayıpta kıriz yaşanmasına vesile olmayın.
Kariyerinizde o kadar çok yapmak istedikleriniz var ki ,hayalleriniz ve yaratıcılığınız oldukça güçlü çalışırken maddi destek alabilirsiniz. (mal,mülk,para,kredi gibi konularda uzun zamandır beklediğiniz destek gibi)
Kısıtlandığınız anlarda sizler sınırlarınızı aşarak zorda olsa bütün bunları başarabilirsiniz.
Yalnız arkadaşlarınızla yada patronlarınızla para mevzularına girmekten mukakkak kaçınmalısınız, aksi taktirde ciddi anlamda bu konuda sorun yaşayabilir aranız hiç olmadığı kadar açılabilir.
Maddi açıdan ise,giyime ,yemeğe aileye,çocuklara , ciddi anlamda para harçayabilirsiniz.
Bu harçadığınız paralardan dolayı sinirlenebilir,onlara bu konuda kızıp,öfekelenirken arabaya atlar uzaklara gidebilirsiniz.
Harçamalarımızı ve banka hesaplarımızda bu anlamda açılmalar olabilir.

Sizler kendi iç dünyanızda madi anlamda harçamalarınızdan dolayı zorlanırken, sizleri sakinleştirecek ,motive edecek ruhsal konulara yönelebilirsiniz.
Bunun için hayvanlara ve yardıma muhtaç kişilere yardım ederek ruhunuzu ve kendinizi rahatlatıp sakinleşebilirsiniz.





Yengeç ve Yükselen Yengeçler:

Maddi açıdan sizler sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir,yeni haberler alabilirsiniz.Fakat bu fırsatlar tamda sizin istediğiniz gibi olamazken, bunları fes edebilir,karşı tarafı suçlayabilirsiniz.
Kariyerinizde ise bu yaşamış olduğunuz herne var ise,daha hırslı ve başarılı olarak dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.Pes etmeği düşünmediğiniz taktirde ,patronunuzla arayı bozmamaya özen göstermeli ,onu kızdıracak inat edecek,sınırlarını zorlayacak onun koyduğu kuralları bozacak olursanız sizler bu anlamda ciddi sıkıntıya girebilirsiniz.
Eski arkadaşlarınıza verdiğiniz değer ve maddi yardımlarla alakalı sorun yaşayabilirsiniz.
Yaşamında aileniz sizler için çok önem teşkil ederken,onlarla planladığınız yolculuklarda ,sinirlenebilir,onlardan ayrı takılmak isteyebilirsiniz.Onların herşeğiyle ilgileniyor olmak sizi bu durumda sıkıntıya sokabilir.






Aslan ve Yükselen Aslanlar:

Sizler hayatınızda yeni başlangıçlara birlikteliklere heyecanlara açık olun .Sizlerin parladığı ,kendinize büyük hayranlık uyandıracak kişilerle tanışmaya hazır olun.Fakat kendinizi de bu anlamda fazla ego yapıpta üstün görmeye çalışmayın. O içinizde kaybolmayan, çoçuğu da düşünecek olursanız ,alçak gönüllü olmaya özen gösterebilmelisiniz.
Birlikteliğinizde , tanıştınız kişi sizin umduğunuz ve istemediğiniz biri olurken, siz bu anlamda surpriz bir şekilde üzüntüye girebilirsiniz.Ayrıca ilişkide stratejik davranmadığınız taktirde sizi şok edecek durumların içerisine çekilebilirsiniz.
Fakat,birlikte yapacağınız seyahatlerde,tatilerde rahatlar ve herşeyin yoluna girdiğini görebilirsiniz.Farklı mekanlarda bulunmak sizlere ikiniz açısından iyi gelecektir.
Fakat günlük işlerinizi aksatır,sorumluluklarınızdan kaçmaya çalışırsanız ciddi anlamda tatiliniz burnunuzdan gelebilir.Bütün bunları düşünerek planlı hareket etmeyi ögrenmelisiniz.
Kariyerinizde gerçekleşecek Üranüs ün geri gitmesiyle birlikte ,ailenizden gizli maddi destek ve yardım alabilirsiniz.İşlerinizi toparlamalı ve hesap kitap giderlerinizi tekrar gözden geçirmelisiniz.Sizin önünüze gelebilecek fırsatları da bir daha değerlendirebilmelisiniz.
Ayrıca,kendinize kişisel olarak değişiklikler yapabilirsiniz.Saçınızı kestirebilir,rengini değiştirmek isteyebilirsiniz.






Başak ve Yükselen Başaklar:

Sizler kendi iç dünyanızda kendinizi sorgulayabilirsiniz.Sessizliği tercih eder,kendinizi işinize yöneltebilirsiniz.Kariyeriniz için okumak ,araştırmak,kendinizi bu anlamda ön plana atmak için çabalayabilirsiniz.
Bazı durumlarda çoçuklara kızabilir,onlarla ikili ilişkileri yönetmekte zorlanabilirsiniz.Sizleri aniden sinirlendirebilirlerken içinizden dua edebilir sizleri sakinleştirecek meditasyon ,terapi çalışmalarına yönelebilirsiniz.
Mal,mülk,kredi ,borç ,alım ,satım işlerinde de kendinize gizli saklı yatırımlar yaparken ,bu anlamda kendinizi garantiye alarak rahat hissedebilirsiniz.
İlişkiler açısından zor günlerden geçerken bunaldığınız anlarda kaçmak ,üzerinizdeki baskıdan kurtulmak isteyebilirsiniz.Fakat bu eşinizle maddi anlamda aranızı açarken ,sizinle bu anlamda kavga çıkarıp üzerinizde maddi baskı yapabilir.
Ailenizden sevdiklerinizden arkadaşlarınızdan alacağınız maddi manevi destekle ( bazı durumlarda ayrılmak,uzaklaşmak istesenizde) onların size olan desteğiyle eğitim,yolculuk,tatil,yapancılarla tekrar bir arada olup vaktinizi geçirebilirsiniz.






Terazi ve Yükselen Teraziler:

Sizler bu deneğimi arkadaşlar alanında yaşıyor olacaksınız.Sürpriz bir şekilde yeni haberler alabilirsiniz.Fakat fazla beklentiye girmemekte fayda var.Kendinizi onlara nekadar yakın hissettiğiniz anda bazı anlarda bu kadar ego ve kendini beğenmişliklerinden dolayı can sıkabilirsiniz.
Evlilik,ortaklık,birliktelik anlamında ise sizi heyecanlandıracak haberler alabilirsiniz. Fakat bu alacağınız haberler sizlerin sağlını da ilgilendirirken,sizlerin kendinizi iyi hissettirmesine neden olacaktır.
Ayrıca kredi başvurusunda bulunanlar için ise, eski hesapları kapatmadığınız sürece zorlanabilirsiniz.Fakat gökyüzü size ani bir hamleyle işinizi ve banka hesaplarınızı kontrol ettikten sonra sizlere mutlu haberler almanıza neden olabilir.
Yalnız işinizde dikkatli hamleler yaparak ,işinize sahip çıktığınız taktirde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.
Eğitim ,yolculuk,seyahatlar ve inaçlarınız için harekete geçebilir,kadersel destekler alabilirsiniz.
Ayrıca ev ,aile,köklerinizle alakalı bizi zorlayan büyüklerimiz olacaktır.Maddi açıdan ,mal,mülk konularında anlaşmazlıklar yaşayabilir,onların kurallarına karşı çıkarken,bizide bu anlamda kısıtlayıp heyecanımızı yıkabilirler.Bızlerde bu konuda beklentide olduğumuz sürece onlarla anlaşamayabiliriz.
Günlük hayatımızda kendimizi dalgın,yorgun hissederken, işimize bu durumu yansıtmadan çalışıp sahip çıktığımız taktirde kendimizi suçlu hissetmeyebiliriz.




Akrep ve Yükselen Akrepler:

Kariyer ve iş anlamında kendinizi göstermeyi başardınız.Yeni teklifler alabilir,bir üst konuma geçebilirsiniz.
Fakat beklentilerinizi çok yüksekte tutmayın ,aksi taktirde kendinizi zor durumda bırakabilirsiniz.Yani kendinizi fazla önemser ve egonuza yenilebirsiniz.
İletişimde olduğunuz akraba ,kardeş ve arkadaşlarınızla ciddi anlamda sorun yaşarken,bu sizlerin günlük hayatlarında agresif ve mutsuz olamanıza neden olabilir .
Evlilik ve birlikteliğinizde eskiye dönüş yaşarken güveninizi kazanmak ve birbirinize sevginizi hissetirmek için tekrar bir
araya gelerek ayrılıkları rafa kaldırabilirsiniz.
Aşk,flört ve çoçuklarla alakalı ise bu konularda çok bunalmış ve netleşmeyen belirsizliklerle sizleri bu anlamda üzerken ,sessiz kalmak isteyebilirsiniz.Uzun süredir bir aşk yaşayıp sonunu göremediğiniz ilişkinizde sakinliğiniz , sabrınız ,olgunluğunuz sizlere bu anlamda ne karar vereceğinizi bulmanıza neden olacaktır.Hatta bazen bu ilişki sizi ciddi anlamda hasta edebilir.Sizlerde maddi manevi zorlandığınız bu alanda kadersel bir karar verebilirsiniz







Yay ve Yükselen Yaylar:

Eğitim,yurt dışı yabancılar alanında kendilerini ön plana çıkarıp parlayacaklar.Onlarda fazla beklentiye girmeseler iyi olacak.Aksi taktirde pek umdukları konumda olamamak onları mutsuz edebilir.
Maddi açıdan ise,büyük bir zorluk yaşarken ciddi anlamda kendilerini kazanmak konusunda zorlayabilirler.
Mal ,mülk ,kredi faiz,eşin parasıyla alakalı anlaşmazlık yaşabilirler.Bilhassa hesap hareketlerini ayrı tutmak ve birleştirmek istemeyeceklerdir.Arabayla yapılan yolcuklarda sakin kalmaya muhakkak dikkat etmeleri gerekir ki ,tartışma ve kavga yaşamasınlar.
Günlük işlerinde eski işlerine yönelirken ,çoçuklarıyla uğraşmak da onları keyifsiz hale getirebilir.
Aşk,flört ve çoçuklarla olan diyolaglarında maddi açıdan harçamalarında zorlanmalar yaşayabilirler.Uzaklaşmak ve
yalnız kalmak ihtiyacında olurlarken ,bu konuda baskı ve sorumlulukları peşlerini bırakmadığı için bunalıp tartışma çıkarabilirler.






Oğlak ve Yükselen Oğlaklar:

Kredi,banka,faiz,eşin ortağın parasıyla alakalı yeni gündemleriniz olabilir.Ödemelerinizi rahat bir şekilde yapabilirsiniz.Fakat ummadığınız ,memnun kalmadığınız durumlarla karşılaşırken kendinizi bu anlamda sakinleştirmekte zorlanabilirsiniz.Bu kadar borçun ve alaçaklının arasında manevi olarak boğulmuş hissedebilirsiniz.
Fakat,ev ,aile ve köklerinizden sizi sakinlestirecek ve bu konuda destek olacak kişiler çıkarken içinize bir anda su serpilecektir.Yalnız olmadığınızı bilmek güzel olacaktır.
Evlilik birliktelik ve ortaklıklarda ise,uyumlu gittiğinizi hissettiğiniz anda ise,ayrılmalar ve uzaklaşmalar yaşayabilirsiniz.Çekip gitmek isterken bu krizli bir şekilde olabilir.
Sizlerde bu durumda kendinizi hobilere ve eskiden uğraştığınız işlere verdiğiniz taktirde toparlanabilirsiniz.







Kova ve Yükselen Kovalar:

Sizler yeni birliktelikler ve ortaklıklar alanında deneğimliyeceksiniz.Yeni insanlarla tanışabilir,kendinizi bu anlamda fark ettirebilirsiniz.Fakat karşınızdaki kişi hakķında çok fazla bir beklentiye girmezseniz sizin için çok da ha iyi olacaktır.Aksi taktirde umutsuzluğa kapılır, karşı tarafı suçlayabilirsiniz.
Günlük hayatınızda aile meseleri olsun ,çoçuklar olsun onlar için kendinizi hasta edebilirsiniz.Bazı durumlarda katlanmak size ağır gelirken ,kaçmak ve gitmek isteyebilirsiniz.
Maddi olarak tatmin olmuyor ,bu konuda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz.Para geldiği gibi giderken ,bazen sizlerde ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlamayabilirsiniz.
Fakat sizlerin herzaman saklı ve gizli tuttuğunuz ,biriktirdiğiniz paralar sizlerin bu anlamda kurtarıcısı olabiliyor.
Son olarak ,akraba ,kardeş,ve arkadaşlarınızla tartışabilirsiniz ve iç dünyanızda bunu sıkıntılı bir şekilde yaşarken kısıtlandığınızı anladığınız anda patlamaya hazır bir bomba gibi karşıya öfkenizi çıkartabilirsiniz.Bunu yeni tanışacağınız kişilere yansıtmaz onları büyük bir
^^ Şifa ^^ kaynağı olarak görüp durumu toparlayabilirsiniz.






Balık ve Yükselen Balıklar:

Hayatınızda yeni iş fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz.Kendinizi göstermek ,parlatmak,dikkatleri üzerinizde toplamak ve fark edilmek sizin kendi elinizde olacaktır.
Fakat öyle çok büyük beklentilere giripte hedeflerinizi abartmaya kalkmayın ,çünkü sürpriz bir şekilde kurduğunuz planlar size ^^ Şok ^^ etkisi yaratabilir.
Maddi açıdan ise,para kazanmakta hırslanırken,bu fark edilişiniz size çok büyük fırsatlar yakalamanıza neden olacaktır.Konuşmanız,hareketleriniz hatta çalışma prensibiniz size ayrıcalıklar tanıyacaktır.Fakat bu kadar çalışmak sizlerin arkadaşlarınızla birlikte aranızı açarken ciddi sorunlar yaşamanıza neden olabilir.
Onlardan kaçmak ve ortamlarında bulunmamak sizleri zor durumda bırakacaktır.
Küçük bir dipnot: Arkadaşlarınızla gerekmediği sürece para mevzularına girmeyin ,yoksa ciddi anlamda aranızda sorun yaşarken, kızgınlığınızı ve öfkenize hakim olamaz sorun yaşayabilirsiniz.
Aşk hayatında ve çoçuklarla olan durumlarınızda size keyfinize diyecek yok gibi gözüküyor olsanızda ,hiç de öyle yaşamıyacaksınız.Bazen çok bunalabir,uzaklaşmak ve ayrı kalmak ihtiyacında hissedebilirsiniz.
Güvendiğiniz ve birlikte vakit geçirmekten hoşlandığınız kişiler size bu anlamda destek olurlarken,onlarla tekrar konuşmak ve bir arada vakit geçirmek size bu anlamda çok iyi gelecektir.
 
ASLAN BURCUNDA YENİAY

Aslan burcunun 26 derecesinde saat 05:41’de yeniay gerçekleşecek. Yeni başlangıçlar yapmak için bizi destekleyecek. Aslan burcu güç ister. Yönetmek, sahnede olmak ister. Yenay haritasının yükseleni de Aslan burcu. Dolayısıyla yeniay birinci evde gerçekleşiyor. Merkür de bu yeniaya dahil oluyor. Güçlü fikirlerle yeni başlangıçlara adım atmalıyız mesajı veriyor. Ay ve Güneş Mars gezegeninden üçgen açı ile desteğini aldı, Ay düğümleri ile olumlu açı yaparak desteğini sürdürecek ve Ay ilk açısını Merkür ile kavuşum olarak gerçekleştirecek. Eğitime başlamak, imza atmak, konuşmalar yapmak, yönetmek, sahnede olmak, güçlü kişilerden destek almak adına yeni kararlar ve yeni adımlar atmak için güçlü bir şekilde destekliyor. Kadersel etkilerin de olumlu desteği ile beraber yeni başlangıçlar yapmak için içimizde bu gücü hissedeceğiz.


Koç yükselenler, aşk, çocuklarla ilgili, sahne, spor konularında.
Boğa yükselenler, aile, yuva, ev, yerleşim konularında.
İkizler yükselenler, eğitim, seyahatler, kardeşlerle ilgili konularda.
Yengeç yükselenler, para, kazanımları ile ilgili konularda.
Aslan yükselenler, hayata karşı duruşları, sağlıkları ve hayatını yönetme ile ilgili yeni başlangıçlar.
Başak yükselenler, bilinçaltı çalışmaları, gizlilik içeren konularda.
Terazi yükselenler, yeni arkadaşlıklar, sosyalleşme, kariyerle ilgili güçlü destek konularında.
Akrep yükselenler, kariyer, iş, toplumda görünür olma konularında.
Yay yükselenler, yüksek eğitim, yurtdışı, hukuksal konular, yabancı dil konularında.
Oğlak yükselenler, ortak kazanımlar, krediler, bankalar konularında.
Kova yükselenler, ikili ilişkiler, evlilik, ortaklık konularında.

Balık yükselenler, çalışma ortamları, hizmet odaklı konularda.
 
Astrolog Zenit​

UY.jpg


(Her zaman olduğu gibi okumaya yine Yükselen burcunuzla başlamalısınız)

#Koçburcu : Fiziksel çekim yaşayacağınız yeni biri veya zevk verici yeni bir hobi

#Boğaburcu : Ailenizle yeni bir başlangıç, yeni bir kontrat veya eve yeni şekil vermek

#İkizlerburcu : İletişim ve kardeşlerinizle ilgili türlü yeni fırsatlara açık olun!

(Kendim de İkizler olduğumdan , Yeni Ay’ı en iyi şekilde değerlendirmek üzere Astroloji Sayfanız’ın Pinterest hesabını açtım.)

#Yengeçburcu : Para kazandıracak yeni bir i$ için pozisyon alıyorsunuz

#Aslanburcu : Bu yıl önemli başlangıçlar yapmaya hazırlıklı olun, meyvalarını toplamanızsa 2022 yi bulabilir. Aşk hayatınıza taze kan gelebilir…!

#Başakburcu : Kendinizin bile farkında olmadığı, ruhani yanınızı keşfetmenizi sağlayacak keyifli bir uğraş!

#Teraziburcu : Birlikte olmanın size keyif vereceği, birlikte motive olabileceğiniz yeni bir arkadaş veya arkadaş grubu!

#Akrepburcu : Gece gündüz demeden çalışmanızı sağlayacak denli üzerinizde tutku yaratacak yeni bir kariyer projesi veya hedefi

#Yayburcu : Yeni bir yüksek eğitim programı veya, doğrudan yurtdışı bağlantılı keyifli bir proje

#Oğlakburcu : Taşınmazlarla ilgili bir yatırım mahiyetinde yeni bir gelişme , veya eşinizi ya da ortağınızı ilgilendiren yeni bir kaynak

#Kovaburcu : Yeni bir ilişki veya eski bir ilişkinin yeniden en başa sarılması

#Balıkburcu: Sağlığınıza iyi gelebilecek yeni bir günlük hobi, veya iş
 
Naz Bayatlı​

kk (1).jpg



19 Ağustos 2020 Çarşamba günü saat 05:41 de 26 derece Aslan burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Her yeniay döneminde olduğu gibi zihnimizde yeni kararlar şekilleniyor olacak.







Ay 15 günlük yeni bir döngüye başlarken, Aslan burcunun sembolize ettiği yaratıcılık gerektiren konularda, kendine güven duyarak hareket etmek, düşünceleri eğlenceli ve renkli bir biçimde ifade etmek, ilişkilerde samimi candan ve cömert davranmak için iyi enerjiler ortaya koymakta.







Bu yeniaya Regulus sabit Yıldızı ile kavuşumda olan zihin ve iletişim gezegeni Merkür de eşlik etmekte. Yaratıcı fikirlerle öne çıkmak ve ben buradayım demek için bize cesaret verecek. Yönetsel konular organizasyonlar ürün tanıtımları kampanya & promosyonlar ve ilk adımlar için oldukça canlı bir enerji var gökyüzünde zira Mars bu yeniaya olumlu açı yapıyor. Düğün dernek ve organizasyonlar için de bence yılın olabilecek en olumlu gökyüzünü görüyoruz. Bu zor yılda bir nebze kötünün iyisi enerjiler altındayız.







Aslan aynı zamanda, aşk, flört konularını da sembolize eder. Beğenmek, beğenilmek görünür olmak ve dikkat çekmek arzusu hepimiz için ön planda olacak. İlişkilerde daha sadık gururlu candan ve cömert davranmak isteyeceğiz. Sahiplenmek ve sahiplenilmek bizim için önemli olacak. Zenginleşmek ve güç kazanmak, değer bulmak isteyeceğiz. Merkür’ün Regulus gibi bir kraliyet yıldızı ile kavuşum yapması dikkat çekici olmayı getirecektir. Sözlerimiz ve düşüncelerimiz ile fark yaratmak isteği taşıyacağız. Güzelleşmek kendine bakmak ve özen göstermek takdir toplamak ve onaylanmak bizler için önemli olacak.







Mars bu yeniaya olumlu açı yapmakta olduğu için enerjimiz de yüksek olacak daha hareketli eğlenceli enerjik davranacağız. Kendini çok beğenen ve böbürlenen dediğim dedik çaldığım düdük tiplerin egosu da ayrıca şişkin olacaktır elbette bunu da eklemeli. İlişkilerde ılıman davranılmazsa inat ve ısrar, geri adım atmama da ortaya çıkabilir. Güç gösterileri beklenebilir. Kim daha iyi güçlü kaliteli ve sözü geçiyor bunu test etmek için ortalara dökülenler de olabilir. Sosyal medya basın yayın ve reklam işleri için ideal bir zaman.







Diğer yandan, üst planda bu enerjik aktiviteler yer alırken, dip akıntılarda başka gökyüzü enerjileri de söz konusu; özellikle Güneş ve Satürn arasında yer alan 150 derecelik açı ve Mars Satürn karesi öne çıkıyor. Güneş Satürn 150 lik açısı kendimizi bireysel olarak ifade etmekte irademizi ortaya koymakta özgürce hareket etmekte zorlanabileceğimiz sorumluluklarımız olabileceğine işaret ediyor. Sadece kendimizi düşünmek istesek te, kaale almak durumunda olduğumuz yüklerimizin de farkında olacağız. İlişkilerde veya mesleki konularda da bu etki hissedilecektir. Tek başına hareket etmek bir yandan çok istediğimiz bir şey olacak ama kalıpları sorumlulukları delip geçmek çok ha deyince yapabileceğimiz bir konu olmayacak. Özellikle kendimize güven duymak konusunda sağlam temellerin varlığını sorgulamak gerekecek.







Mars Satürn karesi ise başlı başına zor bir etki. Kendi tecrübelerime dayanarak konuşursam genelde zamanlama problemleri ortaya çıkıyor. Ya çok olgunlaşmamış bir durum aceleyle yapılmak zorunda beklemek gerekse de beklenilemiyor, ya da bir iş gecikiyor ve bu gecikme telaş sabırsızlık ve tahammülsüzlük yaratıyor. Otorite figürleri ile de çatışma getirebilecek bir etki. Zıtlaşma ve kabalık getirebilir. Dolayısıyla bu duruma dönüşebilecek her duruma karşı sabırlı olmalı ve gereksiz telaş sinir ve hırstan kaçınmalıdır.



BURÇLARA GÖRE YENİAY





KOÇ: Bu yeniay sizlerin aşk romantizm eğlence yatırımlar çocuklar ve yaratıcılık alanızda yer alıyor. Kalbi boş olan Koçlar için bu dönemde beğendikleri biri ile karşılaşmak olası. İlişkilerde daha tutkulu sıcak ve candan bir etki altında olacaksınız. Sevmek ve sevilmek, beğenmek ve beğenilmek isteyeceksiniz. Yaratıcı konularda size enerji verecek ve öne çıkaracak bir yeniay olacak. Hobilere başlamak için harika bir zaman ve mesleki alanda sizi öne çıkaracak bireyselliğinizi artıracak ve ifade gücünüzü destekleyecek gökyüzü açıları altındasınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars’ın da bu yeniaya olumlu açı yaptığı için adımlarınız olumlu ilerleyecektir. Mars’ın Satürn ile yaptığı kare açı iş hayatında her ne kadar kadar bağımsız ve bireysel kararlar almak isteseniz de, sizi bağlayan bir kurum kuruluş yasa yönetmelik idareci veya zaman ile ilgili bir çaba mücadele olabileceğini gösteriyor. Kendinize güveninizi asla kaybetmeyin azmedin ve iradenizi doğru ortaya koyun gayenize ulaşacaksınız.







BOĞA: Bu yeniay sizlerin ev aile yaşamı ve yerleşim alanınızda gerçekleşiyor. Ev ve aile konuları ile ilgili başlangıçlar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ev almak satmak taşınmak tadilat ve tamirat ev dekore etmek gibi konularda Mars Ve Merkür size destek olacak. Yaratıcılığınızı daha fazla kullanabileceğiniz bir zamandasınız. Evden çalışmak veya evden halletmek istediğiniz işler varsa kendi alanınızda çalışmak için zaman ayırabilirsiniz. Diğer yandan burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Yengeç burcunda yer aldığı için burcunuza olumlu destek vermekte bu yeniayda geziler yolculuklarla ilgili konulara daha fazla odaklanabilirsiniz. Ayrıca yazmak tasarlamak anlatmak zihninizi kullanmak için enerjik olacaksınız. Yakın çevrenizde yer alan kişilerle daha çok konuşmak ve iletişimde olmanız da mümkün. Satış pazarlama web siteleri eğitimler ve kitaplar gibi zihinsel konularda atılım yapabilir yeni kararlar alabilirsiniz. Mars koç geçişi arka planı bilinçaltını sembolize eden alanınızda yer aldığı için bu dönemde normalden çok daha fazla stresli bir koşturma veya çalışma düzeni içinde olabilirsiniz. Tatil yapmak, enerjinizi boşaltmak, zihninizi dinlendirmek ve ruhunuza iyi gelen işlerle uğraşmak için b yeniay ertesinde adım atabilirsiniz.







İKİZLER: Bu yeniay sizlerin iletişim eğitimler haberleşme zihinsel faaliyetler kardeşler ve yakın çevre ilişkileri alanınızda gerçekleşiyor. Aslan gibi yaratıcılığı ön plana çıkaran bir burçta yeniay gerçekleşince kişinin zihni haliyle kendini ifade etme düşüncelerini paylaşma ve yeteneklerini ortaya çıkarma konuları ile meşgul olacaktır. Bunun yanı sıra burcunuzun yönetici gezegeni Merkür ‘de bu yeniayda Aslan burcunda yer almakta ve kraliyet yıldızı Regulus ile kavuşumda. Oldukça önemli bir noktada kavuşum yapan Merkür sayesinde fikirlerinizle ve yaratıcılığınızla ön planda ve dikkat çekici olacaksınız. Taşınmak, eğitimler, yolculuklar veya gezilerle alakalı başlangıçlar yapabilirsiniz. Kardeşlerinizle ve yakın akrabalarınızla kalpten sıcak ve samimi ilişkiler kurabilirsiniz. Daha fazla eğlenceli, dikkat çekici ve insanların sizi göz önünde tuttuğu önem verdiği bir sürecin içerisine girmektesiniz. Mars Koç burcundan size olumlu destek sağladığı için bu dönemde daha enerjik ve iş bitirici olabileceksiniz. Gruplar arkadaş çevreleri kurum ve kuruluşlarla ilgili gelecek planları içinde olabilirsiniz aynı idealleri paylaştığınız insanlarla bir arada hareket etmek için kararlar alıp harekete geçebilirsiniz.







YENGEÇ: Bu yeniay sizlerin maddi kaynaklarınızı sembolize eden alanınızda gerçekleşiyor. Yeniay enerjisi ile birlikte iş ve kariyer konularına destek olacak yeteneklerinizi geliştirmek maddi kaynaklarınızı ve gelirlerinizi artırmak adına yaratıcı fikirlerle dolu olabilirsiniz. Bu dönemde yeni bir işe başlamak kariyerinizi destekleyecek iş fikirleri üretmek elinizdeki parayı doğru ve sağlam bir bakışla değerlendirmek isteyebilirsiniz. Merkür de para evinizde yer aldığı için hem yaratıcı ticari atılımlarla, hem yaratıcı fikirlerle sizi destekleyecek adımlar atmak üzere harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde aile ve aile ile para paylaşımı vergi sigorta krediler ve borçlar konuları da sizler için ön planda olabilir. Bu konularda yakınlarınızdan ailenizden ve sevdiklerinizde ilgi ve yardım görebilirsiniz. İlişkiler ve para gezegeni Venüs artık burcunuza geçti ve bu geçişle birlikte ilişki alanınıza renk gelecektir. İlişkilerde daha candan sıcak samimi ve yakın bağlar kurmak mümkün olacaktır. Güzelleşmek kendinize ve sağlığınıza önem vermek arzusu duyabilirsiniz. Mars Koç geçişi kariyer evinizde geçişini yıl sonuna kadar sürdüreceği için mesleki konularda atılımlar yapmak olası ve çabanızı ve enerjinizi bu yıl kariyer ve çalışma konularına odaklayacağınızı söyleyebiliriz. Bu yeniay zamanı yer alacak Mars Satürn etkileşimi nedeniyle zaman emek ve nakit konularında daha gerçekçi ve dikkatli olmanız gerekecektir.







ASLAN: Bu yeniay burcunuzda gerçekleşiyor. Yeni hayat hedefleri ve gelecek planları içinde olabileceğiniz bir döneme işaret ediyor. Bu süreçte çok daha fazla insanla iletişimde olabilirsiniz . sosyalleşmek eğlenmek ve sizi mutlu eden konularla ilgilenmek için fırsatınız olacak. Kendinizi daha yaratıcı, kendini ifade etmek isteyen ve dikkat çeken bir konumda bulacaksınız. Yaratıcı fikirlerle ön plana çıkacaksınız. Bu dönemde insanların çok daha fazla ilgisini çekeceğiniz görülmekte. ilişkilerde inisiyatif almak, yeni başlangıçlar yapmak, candan samimi sıcak ve neşeli ilişkiler kurmak için şansınız var. Ayrıca program yapan düzenleyen organize eden yanınızı da harekete geçirecek bir yeniay bu. Merkür’ün burcunuzda olması ve Mars ile destek bulması atak kendine güvenli ne istediğini bilen ve bunu ifade eden bir biçimde davranacağınızı göstermekte. Kalbi boş Aslanlar beğendikleri birini bulabilirler veya beğenildiklerini dikkat çektiklerini görebilirler. İlişkisi olan Aslanlar ise sevdikleri kişiden daha fazla ilgi ve alaka görmek fırsatı yakalayacaklar. İstediklerinizi gerçekleştirmek için çevrenizde sizi mutlu eden insanlar olacaktır. İş ve çalışma ortamında uzaklarla şehir dışı veya ülke dışı iş insanları ile iletişim kurmak yazışmak gelecek planları yapmak mümkün. Kemik saç ve cilt konusunda kendinize daha fazla özen göstermek isteyebilirsiniz. Yatırımlar ve zenginleşmek için kararlar alıp geleceğinize taşıyacağınız birikim fikirleriniz olabilir.







BAŞAK: Bu yeniay sizlerin iş ve çalışma alanınızın karşısında saklı ve arka planda kalan bir alanınızda gerçekleşiyor. Ruhunuzda olanla dışınızdan görünen şey aynı olmayabilir. İçsel olarak daha fazla dinlenmek kendinize önem vermek isteyebilirsiniz. Arka planda kendi alanınızda çalıştığınız bir yaratıcılık planı gelecek projesi üzerinde çalışıyor olabilirsiniz. Daha fazla dinlenmek ve kafanızı dinlemek içi bu dönemde istek duyabilirsiniz. Burcunuzun yönetici gezegeni Merkür’de yeniay ile kavuşum halinde yer aldığı için aklınızda eyleme geçirmek üzere tuttuğunuz yaratıcı fikirleriniz olabilir. Maddi konuları krediler borçlar ve yatırımları sembolize eden alanınızda yer alan Mars geçişi sayesinde bu yıl sonuna kadar mali profilinizi güçlü tutmak için düşünecekseniz ve plan yapacaksınız. Gelirlerin artması gerekecektir. Diğer yandan geliri artırmak için bu Aslan yeniayı sayesinde yaratıcı fikirlerle dolu olacağınız kesin. Bir yandan da sağlığınıza özen göstereceğiniz aşikar ve sizi geride tutan streslere karşı kendinizi korumak adına da yeni kararlar alabilir neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz.







TERAZİ: Bu yeniay sizlerin sosyal alanınızda yer alıyor. Arkadaşlarınızı grup çalışmalarını klüpleri dernek ve benzeri kurum ve kuruluşları sembolize eden alanınızda yer alacak bu yeniay sayesinde gruplarla fikirsel bazlı yeni gelecek planları içerisinde olabilirsiniz. Yaratıcılığınızı ve kendinize güveninizi ön plana çıkaracak organizasyonlar planlıyor olabilirsiniz. Arkadaşlık ve gruplarla ilişkilerinizin ön planda olduğu ve önem kazandığı bir dönemdesiniz. Candan, sıcak, samimi ilişkiler kurmak sizin için önem arz ediyor. Bir yandan da öne çıkmak ve dikkat çekmek te istemektesiniz bunu yapabilmek için de gökyüzü size oldukça fazla destek veriyor. Burcunuzun yönetici gezegeni Venüs Yengeç burcunda seyir ediyor ve bu kariyer alanınızı sembolize eden evde durduğu için de sizi toplumsal alanda ve mesleki konularda destekleyecek ve ön plana çıkaracak. Diğer yandan bu süreçte ev ve aile alanındaki problemlerle ilgilenmek dış dünyada bu kadar sosyal ve aktifken arka bahçenizdeki stresli durumlar varsa onlarla da ilgilenmek ve halletmek durumunda olduğunuzu göreceksiniz. Zaman nakit ve emek düzleminde gerçekçi ve olgun tercihler yapmak ve zamana önem vermek durumundasınız.







AKREP: Bu yeniay sizlerin kariyer alanınızda gerçekleşecek ve sizleri mesleki alanda yeni atılımların eşiğine getirecek. Bu dönemde isteyen Akrepler iş değiştirebilir, iş başvuruları yapabilir, meslekle ilgili yetenekleri geliştiren konulara el atabilir. Kendinizi daha fazla ön plana çıkarmak yaratıcılığınızı ortaya koymak için istekli olacaksınız. Burcunuzun yönetici gezegeni Mars yıl sonuna kadar Koç burcunda kalacak ve iş ve çalışma alanınızda transit geçişini sürdürecek. İş konularında daha fazla enerjik atak ve mücadeleci olacaksınız. Rekabet etmek isteyecek ve başarı hırsı ile dolu olacaksınız. Bir yandan da günlük düzeniniz oldukça yoğun olacaktır. Sağlığınıza özen göstermelisiniz belki diyet spor ve hareket ile bedeninizi destekleyebilirsiniz yine de çok yorucu sert spor veya hareketlerden kaçınmakta fayda var. İlişkiler gezegeni Venüs Yengeç burcunda ve burcunuza olumlu açı yapıyor. Eğitimler basın yayın ve yolculuklar yurt dışı ve yabancılarla ilgili işler devlet katında veya resmi işleriniz varsa hızlı bir biçimde ilerlemeniz ve yeni başlangıçlar yapmanız mümkün olacak.







YAY: Bu yeni ay sizlerin yurt dışı akademik konular yolculuklar basın yayın yabancılarla alakalı alanınızda gerçekleşiyor. Mars da burcunuza destek verdiği için yaratıcı yanınız oldukça aktif ve yeni fikirlerle dolu olabilirsiniz. Kendinizi zihnen geliştirmek eğitimler almak hobilerinize odaklanmak yaratıcı yanınızı ortaya koyacak çalışmalar yapmak için enerjiniz var. Resmi veya onay gerektiren işleriniz varsa bu süreçte hızlı bir biçimde ilerleyebilir. Sınavlar yolculuklar ve eğitsel işler, baskılı işler, yayınlar, reklam ve tanıtım çalışmaları sizler için bu süreçte ön planda yer alan konulardan olabilir. Burcunuzun yönetici gezegeni Jüpiter maddi kaynakları sembolize eden alanınızda yer aldığı için bu dönemde yetenekleri geliştirmeye eğlenceye sizi mutlu eden faaliyetlere çocuklara veya hobinize daha fazla para harcama durumu yaratabilir ancak bir yandan da gelirlerinizi artırmak için yeteneklerinizi geliştirmek veya daha iyi sergilemek için çaba gösterebilirsiniz. Kalbi boş olan Yaylar uzaklarla bağ kurarak hayatlarına yabancı veya başka kültürlerden farklı hayat görüşlerinden yeni insanlar çekebilirler.







OĞLAK: Bu yeniay sizlerin aile ile para paylaşımı krediler borçlar vergi sigorta iş ortaklıkları ve ticari yatırımlar alanınızda gerçekleşiyor. İşlerinizi büyütmek veya ailenizi desteklemek adına yeni bir kredi almak, borçlarınızı kapatmak veya vergi sigorta miras işleri gibi konularda adım atmak ve işleri halletmek için adım atabilirsiniz. Birikimlerinizi daha doğru değerlendirmek için bu yeniay size enerji verecektir. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn hala geri harekette ve mesleki konularda, ilişkilerde geçmişten gelen sorunları çözmek ve yeniden yapılandırmak için sizi uğraştırıyor. Eski köye yeni hamam yapmak istemeseniz de eskilerin değerini bilmek konusunda akıllıca ve gerçekçi davranmayı benimseyebilirsiniz. Marsın bu yeniaya olumlu açı yapması sayesinde evde ve işyerinde işleri profesyonel ve hızlı bir biçimde çözüme kavuşturabilirsiniz. İlişkiler gezegeni Venüs evlilik ve uzun süreli ilişkiler alanınızda yer aldığı için bu dönemde ilişkiler daha yakın ve sıcak geçecektir. Birlikte olduğunuz kişi ile daha şefkatli ve somut bir iletişim kurmanız mümkün olacaktır.







KOVA: Bu yeniay sizlerin ilişkiler evlilik alanında gerçekleşiyor. Yeniayın enerjisi ile hayatınıza yeni bir ilişki almak için istekli olabilirsiniz. Beğenilen ve göze çarpan kişilerle daha fazla birlikte olup sosyal hayatınızın da canlanma ihtimali var. Bu dönemde daha çok eğlenmek beğenmek ve beğenilmek isteyeceksiniz. Bunun yanı sıra iş hayatında güçlü kişilerle iş birlikleri yapmak ta mümkün ortaklıklar veya ortak işler başlatabilirsiniz. Venüs ilişkiler gezegeni iş ve çalışma alanınızda yer aldığı için iş ortamınızda daha yakın bir iletişim kurmak ve iş arkadaşları ile sosyalleşmek mümkün. Daha fazla yeme içme düzeninizi düşündüğünüz sağlığınıza baktığınız bir zaman dilimi olabilir. Yeni bir iş projesine başlamak içinde kadınların olduğu işlerle daha fazla meşgul olmak mümkün işe alım yapmak çalışanlarla görüşmek ve evcil hayvanlarınızla ilgilenmek te olası.











BALIK: Bu yeni ay sizlerin iş ve çalışma alanınızda gerçekleşiyor. Yeni bir işe başlamak iş mülakatları yapmak iş yeri açmak ve çalışanlarla iyi iletişim kurmak için başlangıçlar yapabilirsiniz. Aslanın öne çıkaran yönetici etkileri ile güçlü bir başlangıç imkanınız var. Yaratıcı yanınızı çalıştıran organizasyon yeteneğinizi artıran tanıtım ve reklam işleri için fırsatlarla dolu bir 15 güne giriş yapmaktasınız. İlişkiler gezegeni Venüs aşk romantizm hobiler ve çocuklar alanınızda yer alıyor. Aşkta şanslı ilişkilerde yakın ve bağları güçlü bir süreçtesiniz. Çocuklarla ilgili konulara hobilere ve kendinizi ön plana çıkaracak işlere odaklanacağınız şanslı günlerdesiniz. Kalbi boş olan balıklar için bu dönemde yeni bir ilişkiye başlamak, karşılıklı beğenmek ve beğenilmek mümkün olacaktır.





 
Seyran Ataklı​



19 Ağustos Aslan Yeniayı: Cesaretin var mı aşka?

kk (5).jpg



19 Ağustos’ta saat 05.42 ‘de Aslan burcunun 26 derecesinde Yeniay meydana gelecek.

Güneş tahtında oturacak…

An haritasının yükseleninde Aslan burcu olması ve Merkür’ün de Aslan burcunda harekete eşlik etmesi ateş enerjisinin yükseldiği, yaşam enerjimizin ve gücümüzün arttığı bir zaman dilimine giriş yaptığımızı bizlere gösterecek. Kendimizi büyük bir şevkle ortaya koyacağız. Liderlik vasıfları öne çıkarken, gurur, kibir, asalet duyguları öne çıkacak.



Aşkta cesaret isteyeceğiz. Kimileri yeni, sürpriz aşklara yelken açarken, kimileri var olan ilişkisinde değer duygusunu sorgulayacak.
Coşkulu ifadeler, yüksek özgüven aşılayacak Aslan Yeniayı, kişisel olarak kendimizi daha ön planda hissettirecek.

Aslan burcu yeteneklerdir. Hünerlerimizi meydana çıkartır. Yaratıcı kurslara katılabilir, arzu ettiğiniz bir hobiye başlayabilirsiniz. Aşk hayatımız, çocuklarımız, gençlerimiz, onların yaşamı ve eğitimi bu dönem her şeyden fazla önem taşırken, sürpriz hamilelikler, ya da çocuk sahibi olmak için karar alabilirsiniz.





16-22 Ağustos arasında doğan Aslan

16-22 Kasım arasında doğan Akrep

12-18 Şubat arasında doğan Kova

14-20 Mayıs arasında doğan Boğa burçları,

26 derece ve yakınlarında sabit burçlarda Yükselen, Ay ve kişisel gezegenleri olanlar Yeni Ay’dan daha güçlü etki alacaklar.



Fiziksel görüntümüzde bu dönem değişiklik isteyebilir ve uygulayabiliriz. Dikkat çekici, süslü, gösterişli giyim tarzları öne çıkabilir. Saçlara gösterilen özen artarken, saçınızın rengini, kesimini değiştirmek isteyebilir, çeşitli bakımlar uygulayabilirsiniz. Estetikle ilgili yenilikleri takip etmek, özellikle makyajla ilgili değişik uygulamalar yapmak Aslan Yeniay’ının konuları arasında ortaya çıkacaktır.



Eğitim sistemi, okullar, özellikle ilköğretim öğrencileriyle ilgili belirsizliğin giderildiği bir Merküryen Yeniay bizi karşılıyor. Kafalar ne kadar karışık olsa da Eylül sonu kararlaştırılan eğitim- öğretim sisteminin başlama tarihi, sert Mars açıları altında pek de mümkün görünmüyor. Gökyüzünün dili Pandeminin sonbaharda hız kesmeden vaka sayılarını fazlasıyla arttıracağını söylüyor.



“İkinci dalga mı geliyor yani?” Derseniz, bence virüs virüstür. Dalgası falan olduğunu düşünmüyorum. Kişilerin rehavete kapılıp, kendini salması, boş vermişliğiyle ilgili demek daha doğru olacaktır.



Bakalım hep birlikte göreceğiz.



3 Ağustos’ta meydana gelen Kova Dolunay’ı ve çarşamba günü gerçekleşecek Yeniay önemli gezegen kombinasyonlarıyla büyük ve önemli olaylara sebebiyet verecek. Doğruluk ve sebat dengesini iyi kurarsak işimiz kolay. Mars’ın Koç burcu seyahati Yeniay’ı girişimler açısından desteklerken, ideallerinizi gerçekleştirmek adına adımlar atma, yenilenme cesareti verecek. Sadece dozunda hırs ve egosantrik davranışlara karşı temkinli olmakta fayda var. Gözü kara davranışlar, birden parlayıp, birden sönen öfke patlamaları yaşanabilir.



Diğer yandan Yeniay’a Satürn ve Plüto’nun sert açısı yaşamın yeniden inşaatı, düzen değişikliği ve biraz da tekamülü artırmaya yönelik olayları önümüze getirecektir. İki gezegen başarının ancak emek vererek elimize geçeceği ve disiplinin önemine vurgu yapmakta. Geçmişe dair arka plana attığınız konular önünüze gelebilir, bazı sorumluluklar omzunuza binebilir.



Farkındalık sağlanmazsa, yeniliğin yıkımla geleceğini unutmamak gerek. Artık biliyoruz ki, 2020’nin mottosu bu!




Otorite figürleri, liderler, yeteneklerimiz, sanatçılar, dansçılar, ünlü kişiler, sinema, tiyatro konser, organizasyon şirketleri, yaratıcı mesleklerle uğraşanlar Aslan burcu yönetimindedir. Sanatçıların hayatıyla ve sağlıklarıyla ilgili önemli haberler duyabiliriz. Dünyada liderlerin politik söylemlerinde sert üsluplar sahneye çıkabilir. Askeri harekatların, savaş enerjilerinin artabileceği bir dönemdeyiz. Komşularımızla ilgili anlaşmazlıklar, zorluklarla karşılaşılabilir. Mars Koç yolculuğu Ocak 2021 yılına kadar devletlerarası ilişkilerde kılıçların çekileceğini ifade ediyor ve özellikle Yunanistan konusu büyüyecek gibi görünüyor.





Yanlış üslup, doğru sözün celladıdır.

Sad-i Şirazi




Güçlü Aslan vurgusu hava sıcaklıklarının normalin üzerinde seyrettiği, zaman zaman bunaltıcı hale gelebileceğinin işaretçisi. Sıcaklarla birlikte dünyanın çeşitli yerlerinde yangınlarla karşılaşabiliriz. Araç kazaları, ev içi kazalar, yanıklar artabilir. Genel sağlığımız adına yaşamımızdaki düzenlemelerde zorunluluklar meydana gelebilir.



Kalp, kardiyavasküler, tansiyon problemi olanların bu evreyi temkinli olarak geçirmeleri yarar sağlayacaktır. Dolaşım sistemi, omurga sorunları, kronik rahatsızlığı olan kişiler tedavilerden şifa sağlayabilirler.



Ve geçtiğimiz hafta da sizlerle paylaşmıştım altının daha yüksek artışlarına şahit olacağız. Para piyasalarında çok önemli ani iniş ve çıkışlar, altın fiyatlarının piyasalarda oldukça etkili olduğunu görebiliriz.



Işığınızın parladığı bir hafta olmasını dilerim. Sevgiyle…


19 AĞUSTOS ASLAN YENİAY’ININ YÜKSELEN BURÇLARA ETKİLERİ

KOÇ: Kararlarınızda özgüvenli ve cesaretli olacaksınız. Yaratıcı enerjiler artıyor. 5. evinizde meydana gelecek Yeniay çocuklarınızla ve onların hayatıyla ilgili gelişmeleri meydana getirebilir. Aynı zamanda çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel bir dönem. Hamilelik haberleri alabilirsiniz. Yeni aşklar ve ilişkide romantizm gündeminizde. Kariyerde atmak istediğiniz adımlar için harekete geçin. Sorumluluk alın ve sıkı çalışın.



BOĞA: Uranüs hayatınızı tamamen değiştiriyor. Kariyer hayatında yeni başlangıçlara merhaba diyebilirsiniz. Ebeveynler, aile konularında düzenlemeler oluşabilir. Yer değişimleri, taşınma, ev almak, kiralamak gibi gündemler söz konusu olabilir. Evinizde tadilat, dekorasyon değişikliği yapabilirsiniz. Bekarsanız ani evlilik kararı gündeme gelebilir. Emlak, arsa, arazi konularında gündemleriniz olabilir.



İKİZLER: Çevrenizle, dostlarınızla, güzel, eğlenceli vakit geçireceğiniz bir Yeniay. Ticari anlamda yeni imzalar, sözleşmeler, kardeşlerinizle ilgili konular vurgu yapıyor. Tatile çıkmak isteyebilirsiniz. Yeni eğitimlere başlayabilirsiniz. Uluslararası konular ve yurt dışı bağlantılı hukuk, eğitim, iş olanakları gündeminize gelebilir. Araç değişikliği yapabilirsiniz. Sosyal medya, iletişim alanında yeni projeler ortaya çıkabilir. Harcamalara dikkat.




YENGEÇ: İş ve mesleki anlamda güzel bir Yeniay. Cesaretiniz artıyor. Yeni teklifler alabilirsiniz ve iş değişikliği yapabilirsiniz. Bir tarafta maddi artışlar yüzünüzü güldürürken, diğer tarafta harcamalarınız artabilir. Evinizde, aracınızda çıkabilecek bazı arızalanmalar söz konusu olabilir. Paranızı değerlendirin. Seyahate çıkabilirsiniz. İlişkilerde ciddiyete adım atabilir, evlenebilirsiniz.



ASLAN: Dikkat çekeceksiniz. İmaj değişikliği, estetik, güzellikle ilgili yenilikler, saçınızı değiştirmek, spora başlamak, diyete karar vermek gibi değişimler söz konusu. Aktif ve enerjik olacaksınız. Kariyerde sürpriz gelişmeler, yeni iş teklifleri adına güzel zamanlar. Yurtdışında akademik alanda eğitimler alabilirsiniz. Ertelediğiniz bir sağlık sorununuzun sonuçlanması sizi rahatlatabilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Bazılarınıza yeni aşk var.



BAŞAK: İş ve kariyer hayatıyla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Meslek hayatınızda rakiplerinize dikkat edin. Yalnız kalmak, içe dönmek isteyebilirsiniz. Ruhsal, bedensel, fiziksel anlamda kişisel gelişim, spritüel eğitimler, terapiler için güzel bir dönem. Sağlığınızla ilgili gelişmeler, şifalanmalar rahatlatabilir. Çevrenizden, ailenizden destek alacaksınız. Parasal konularda harcamalarınız artabilir.



TERAZİ: Sağlık ve para sorunları artık rahatlıyor. İşinizde çözülmesini beklediğiniz bazı konular sonuçlanarak sizi rahatlatacaktır. Çevrenizden destek görecek ve fikir birliği yapacaksınız. Eğlenceli ve sizi rahatlatacak bir Yeniay. Ufukta seyahat var. Kalabalıklara girebilir sosyalleşebilirsiniz. Yaşamın her alanında yeni teklifler alabilirsiniz. Eş, ortak, arkadaşlar, evlilikle ilgili gerginlikler olabilir.



AKREP: Kariyerde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Gelirlerinizde artışlar olabilir. Aile hayatı ev, yuva, aile içi iletişim artarken, iletişimde çıkabilecek gerginliklere karşı temkinli olun. Üstlerinizden destek görebilir, terfi edebilirsiniz. Seyahate çıkmak, dostlarınızla birlikte vakit geçirmek, hayattan keyif almak için güzel bir dönem. yeteneklerinizi ortaya çıkartın. İletişim, sosyal medya, tanıtım gibi konularda yaratıcı işler yapabilirsiniz.



YAY: Yurtdışı, yabancı ülkelerle yapılan işler, hukuksal konular, ticari anlaşmalarda gelişmeler söz konusu. Gelir gider dengenizi iyi belirleyin, yüksek harcamalara dikkat edin. Sonlanma ve başlangıç enerjisi hayatınızda yer buluyor. Tatile çıkabilir, dostlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz. Akademik, eğitim konularında yeni gündemler söz konusu. İlişkilerde gerginliklere dikkat edin.




OĞLAK: Satürn uzun zamandır sizi zorluyor. Sorumluluklar artabilir. Para konuları, tazminat, miras, nafaka, kredi konuları dikkat çekiyor. Kimileriniz ekonomik açılımlar ve rahatlamalar yaşayabilirsiniz. Yeni mülk alım, satımı, kiralama gibi konular söz konusu olabilir. Ani masraflar, gözden kaçan ödemelerle karşılaşabilirsiniz temkinli olun. Evlenebilir ya da ilişkinizi ciddiyete dönüştürme kararı alabilirsiniz.



KOVA: Yeniay size güzel fırsatlar sunuyor. Yeni sözleşmeler, yeni ortaklıklar gündeme gelebilir. Küçük gelir artışları ve terfi alabilirsiniz. Sürpriz tatil planı yapabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Hizmet aldığınız kişilerle bazı gerginlikler ve kopuşlar meydan gelebilir. Evcil hayvanları olanlar için sağlıkta ufak sorunlar ortaya çıkabilir. Beslenmenize bu dönem özen gösterin, şekeri dengeli tüketin. Sağlığınıza dikkat edin.



BALIK: Mesleğinizde, kariyerinizde değişimler söz konusu olabilir. İş ve çalışma koşullarınızda değişimler, gelir artışları gündeme gelebilir. Patron ve otorite figürlerinden destek görebilirsiniz. Günlük rutinlerinizi istediğiniz düzene oturtabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin. Gelirinizi giderinizi dengeleyin. Eğitim hayatıyla ilgili gelişmeler dikkat çekiyor. Genel sağlığınıza özen gösterin.
 
Arzum Koyuncu​

kk (8).jpg

Sevgili Koçlar,
Sizler için aşk hayatınız ve çocuklarla ilgili konularda mutluluk söz konusu. Yeni Ay size aşk getirecek. Tatil keyfi sürerken büyüklerle ve patronlarla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz dikkat.

Sevgili Boğalar,
Boğalar Aslan Yeni Ayı 4.evinizde. Bu Yeniay ev ve yaşam alanlarınızda taşınma, anne ile ilgili konular, emlak alım satım ve evlilik gibi konular gündemde.

Sevgili İkizler,
3.evde doğan Yeni Ay’da ticari anlaşma, yakın çevre ile tatile çıkma söz konusu olabilir. Sizin için hiç beklemediğiniz yenilikler var.

Sevgili Yengeçler,
İkinci evinizde doğan Yeni Ay size yükselme ve maddi anlamda kuvvetlenme imkanı veriyor. Kariyer aşamanızda ilerlemeniz söz konusu.

Sevgili Aslanlar,
1.evinizde gerçekleşen Yeni Ay sizin yeni Ayınız. Güçlü, enerjik ve girdiğiniz ortamlarda parlayan birisiniz. Kendinizle ilgili estetik değişiklikler, yeni bir yere taşınmak, yeni okula başlamak gibi cesaretle karar alıyorsunuz. Akademik ve hukuki konularda ilerleme var. Kısa bir tatil yapabilirsiniz. Sağlıkta iyileşmeler görülecek.

Sevgili Başaklar,
12. evinizde doğan Yeni Ay, içinize döneceğiz bir zaman dilimi olacak. Bilinçaltına odaklanacağınız ve şifa bulacağınız bir dönem. İş arkadaşlarınıza dikkat! Gizli düşmanlıklar olası. İyilerin yukarısı tarafından korunduğunu bilerek hareket edin.

Sevgili Teraziler,
11.eviniz olan hayaller ve umutlar evinizde gerçekleşen Yeni Ay size yeni çevre ve yeni arkadaşlarla iş birliği sunarken Mars elimizi güçlendiriyor. Kısa tatillerle kendinizi ödüllendirebilirsiniz.

Sevgili Akrepler,
10.evinizde doğan Yeni Ay, kariyer hayatınızla ilgili yeni deneyimleri beraberinde getirirken kariyerinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Bu dönem size terfi aldırabilir ya da kendi işinizi kurdurtabilir.

Sevgili Yaylar,
Sizin için eğlenceli keyifli bir Yeni Ay olacak. 9. evinizde gerçekleşmekte olan Yeni Ay size tatili, yeni bir eğitimi, uluslararası konularda başarıyı getirmekte.

Sevgili Oğlaklar,
8.evde doğan Yeni ay, kişisel konular, ortak gelirler, burs kredi ve maddi yükümlülükler alanınızda. Size ekstra masraf getirebilir. Mirasla ilgili sıkıntılar da yaşamanız olası.

Sevgili Kovalar,
7. evinizde doğan Yeni Ay, ilişki evinizi canlandıracak. Yeni iş birlikleri, evlilik teklifleri almanız olası. İlişkilerde kendinize güvenin. İkili ilişkilerde de mutluluk gözüküyor.

Sevgili Balıklar,
6.evinizde doğan Yeni Ay’da sağlık, günlük hayat, çalışma koşulları, parayla ilgili konular, varsa evcil hayvanlarınızla ilgili yeni bir düzenleme yapabilirsiniz.
 
Harekete Geçme Zamanı: 19 Ağustos Aslan Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkileri


Aslan burcunun dönemi sona ererken bu yılın en önemli Yeni aylarından biri 19 Ağustos'ta gerçekleşecek.
Gözde Solak
Harekete Geçme Zamanı: 19 Ağustos Aslan Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkileri



Aslan burcu dönemi herkes için oldukça hareketli geçiyor. Ancak bu dönemin en heyecanlı günü şüphesiz ki Yeni ay’ın gerçekleşeceği tarih olacak. 19 Ağustos Çarşamba sabahı Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay, hayatımızda uzun zamandır olan ancak ilerleme kaydedemediğimiz konuları bir sonuca bağlamamıza yardım edecek. Ayrıca beklemede olduğumuz konularda artık harekete geçmemiz için cesaret verecek. Diğer yandan Aslan burcu etkisinde gerçekleşeceği için cömertlik, yaratıcılık, romantizm, kendini ifade edebilme, doğurganlık ve şöhret gibi konuları ön plana çıkaracak. Peki burcumuzu nasıl etkileyecek? İşte 19 Ağustos Aslan burcunda Yeni ay ve burçlara etkileri…


19 Ağustos Çarşamba günü sabah beş sularında Aslan burcunda Yeni ay gerçekleşecek. Bu Yeni ay etkisiyle artık bazı konularda bir sonuca varmak isteyebiliriz
photo-1531716579800-00c3b754999a.jpg

Özellikle uzun süredir askıda kalan, bir sonuca bağlanmaya ve kararsızlık yaratan konuların artın bir sonuca bağlanmasını isteyeceğiz. Tüm etkiler de bu yönde olacak.

Liderlik dürtümüz artacağı için birçok konuda önder olmak, öne çıkmak isteyebiliriz. Gelişmek, ilerlemek için yeni adımlar atabiliriz
photo-1548222606-6c4f581fd09d.jpg

Özellikle kendimizi geliştirmek istediğimiz konularda daha fazla beklememek, harekete geçmek isteyebiliriz.
Bu dönemde istediğimiz şeyleri elde edebilmek için beklemek yerine harekete geçmek oldukça önemli. İstediğiniz bir şey varsa küçük de olsa mutlaka bir adım atmalısınız
photo-1481660471672-28a88967efdc.jpg

Adım attığınız ve uzun süredir çabaladığınız konularda bir gelişme kaydetmeniz oldukça kolay olacaktır.

Bu Yeni ay’ın olumlu etkileyeceği burçlar Aslan, Kova, Akrep ve Boğa burçları olacak
photo-1503416997304-7f8bf166c121.jpg

Özellikle Aslan burçları hem doğum ayları olduğu için hem de Yeni ay burçlarında gerçekleştiği için oldukça şanslı olacaklar. Bu dnemde uzun zamandır çözüme kavuşmasını bekledikleri konular bir sonuca bağlanabilir.
Burcunuz ne olursa olsun Yeni ay döneminde hayallerinizle ilgili bir adım atmalı ve çaba göstermelisiniz. 19 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni ay’ın burçlara etkilerine birlikte bakalım…
photo-1524155378884-b95296cb0a1f.jpg


1. Koç

koc-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay Koç burçlarını ihtişam, romantizm ve yaratıcılık alanlarında etkileyecek. Bu etkilerle birlikte Koç burçları saklı olan yeteneklerini ve özelliklerini keşfedilmelerini beklemeden öne çıkarmak için harekete geçebilir. Özellikle sosyal medya platformlarındaki profillerini yenileyerek kimliklerini öne çıkarabilirler. Çocuk isteyen Koç burçları için harekete geçme ve bu konuyu ciddi ciddi düşünme zamanı gelmiş olabilir. Yeni hobiler edinip hayata bakış açılarını sorguladıkları bu dönemde aynı zamanda uzun zamandır devam eden hukuksal problemleri de çözüme kavuşabilir.

2. Boğa

bog-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Boğa burçları için Yeni ay’la birlikte aile ve ev konuları ön plana çıkabilir. Bu konularda kendilerini ve beraber yaşadıkları insanları sorgulayıp bazı değişiklikler yapmak isteyebilirler. Ancak bu noktada hem kendilerine hem de çevrelerindeki insanlara karşı dürüst olmalılar. Evlerinde ve yaşam alanlarında bir sorun olmasa bile küçük değişiklikler yaparak enerjilerini değiştirmek isteyebilirler. Diğer yandan özellikle sağlıkla ilgili konulara eğilebilir ve aksattıkları kontrollerini gerçekleştirebilirler.


3. İkizler

ikizler-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
İkizler burçları bu hafta adeta parıldayacak. Aslan burcundaki Yeni ay’la birlikte iletişim alanında ön plana çıkacaklar. İnsanların onların davranışlarını ve sözlerini takip ettiğini, tüm gözlerin onların üzerinde olduğunu hissedebilirler. Ancak tüm bunlar olurken İkizler burçları gelecek planlarını ve önümüzdeki 6 ay içinde neler olacağını düşünmek isteyebilirler. Bu süreçte hayatlarında bazı köklü değişiklikler yapmaları gerektiğini fark edebilirler. Eski arkadaşlardan ya da sevgililerden mesajlar alabilirler, telefonları hiç beklenmedik anlarda çalabilir. Geçmişe takılı kalan İkizler burçları bu dönemde eski travmaların üstesinden gelebilirler.

4. Yengeç

yengec-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay, Yengeç burçları için iş ve finansal konuları gündeme getiriyor. Bu dönemde parasal akışlarını gözden geçirecek olan Yengeç burçları aynı zamanda sevdikleri işi yapıp yapmadıklarını sorgulayabilirler. Başka neler yapabileceklerini, kariyerlerini nasıl şekillendireceklerini gözden geçirmek isteyebilirler. Hak ettiğini kazanmadığını düşünen Yengeç burçları zam istemek ya da daha fazla kazanmak için harekete geçebilirler. Aslında tek amaçları hak ettiklerini almak olacaktır.


5. Aslan

aslan-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay Aslan burçları için bir yeni başlangıçlar dalgasını harekete geçiriyor. Özellikle son 6 ayda elde ettikleri tüm başarılar ve kaydettikleri tüm ilerlemeler sonunda bu dönemde meyvelerini verebilir. Bu dönemde Aslan burçlarının hedefleri değişebilir ve çıta çok daha yükseklere çıkabilir. Ancak ne olursa olsun son 6 ayda yaşadıkları her şeye şükredecekleri, her şeyin bir sebebi olduğunu anlayacakları oldukça öğretici bir dönem olacağını söyleyebiliriz. Aslan burçlarının bu dönemde yapması gerekenler en gösterişli kıyafetlerini giyip savaş boyalarını sürmek ve önümüzdeki 6 boyunca elde edecekleri başarıları kutlamak için hazırlanmak olacaktır.

6. Başak

basak-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Başak burçları bu Yeni ay ile birlikte psikolojik olarak derinlere dalabilir, bazı yaraların ortaya çıktığını görebilirler. Ancak Başak burçları bunu olumsuz bir deneyim olarak değerlendirmemeli ve ruhsal gelişimlerini bir parçası olarak görmeye çalışmalılar. Özellikle bağlılık hissettikleri ve kopmakta zorlandıkları durumlar bu dönemin gündemi olabilir. Vedalar her ne kadar dayanılmaz gibi görünse de aslında bazı şeylerin bitmesine ya da gitmesine izin vermenin ne kadar özgürleştirici olduğunu keşfedeceklerdir. Aynı zamanda bu olumsuz gibi görünen etkiyle birlikte kendilerini yeni insanlara açabilecek cesareti de bulabilirler. Bu dönemde beklentileri ve olasılıkları büyük bir şefkatle kucaklamalılar.

7. Terazi

terazi-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni ay Terazi burçlarını sosyallik alanında etkileyebilir. Yeni insanlarla tanışabilir ya da uzun zamandır tanıdıkları insanların farklı yönlerini keşfedebilirler. Bu dönemde başlattıkları iletişimler ya da katıldıkları topluluklar hayatlarında önemli dönüm noktalarının baş rolü olabilir. Diğer yandan iş yerinde de bazı gruplar içinde liderlik rolünü üstlenebilir, kriz anlarında dengeyi sağlayıp ortamı yumuşatabilirler.

8. Akrep

akrep-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
19 Ağustos Aslan burcunda Yeni ay Akrep burçlarının başarı evini etkiliyor. Bu nedenle özellikle çarşamba günü kariyer ve akademik başarılar için çeşitli adımlar atabilirler. Vizyonlarını gözden geçirip, ne yapmak istediklerine odaklanabilirler. Eğer içinde oldukları iş ya da eğitim hayatında mutlularsa yaptıkları şeye yeni bir boyut katmak ve içinde bulundukları konuda gelişim göstermek isteyebilirler. Liderlik özellikleri ön plana çıkabilir, bu konuda daha cesur davranabilirler. Yakınlarındaki insanların bazı davranışları onları düşünmeye itebilir ve bazı insanları hiç tanıyamadıklarını fark edebilirler.

9. Yay

yay-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Aslan burcundaki Yeni ay Yay burçlarının gelişim ve keşif evini destekliyor. Son zamanlarda yönünü kaybettiğini ve savrulduğunu hisseden Yay burçları bu Yeni ay ile birlikte yeniden bir rota oluşturabilirler. Eğitimler ve rekabet öne çıkabilir. Uzun zamandır kenarda bekleyen yaratıcı fikirleri hayata geçirmek için harekete geçebilirler. Önümüzdeki 6 ay için seyahat planları yapabilirler. Evli veya ilişkisi olan Yay burçları partnerleriyle anlık gelişen planlar yaparak maceracı yönlerini besleyebilirler.

10. Oğlak

oglak-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
Oğlak burçları 19 Ağustos günü reddemeyecekleri kadar cazip teklifler alabilirler. Bu teklifler hayatlarını sarsacak kadar büyük ve etkili olabilir. Bu nedenle acele etmemeli ve üzerine düşünmeliler. Yeni başlangıçlar için can atsalar da önlerinde bu değişim sürecini tamamlamak için 6 aylık bir süreç olduğunu unutmamalılar. Diğer yandan ilişkilerde yeni sınırlar belirleme ve samimiyet konusunu gözden geçirmeye ihtiyaç duyabilirler. Kendilerine karşı dürüst olursa hayatlarındaki birçok zorluğu atlatabileceklerini unutmamalılar.

11. Kova

kova-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
19 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni ay Kova burçlarında ilişkileri ön plana çıkarıyor. Bağımsızlığına düşkün olan Kova burçları bu etki karşısında direnmekte zorlanabilirler. Bu dönemde sevdiklerine yakın olmak, onlarla iletişimde olmak ya da daha fazla vakit geçirmek isteyebilirler. Yine bu dönemde kendileriyle oldukça zıt olan insanlardan hoşlandıklarını ve bu durumun onları çektiğini fark edebilirler. Bu nedenle hoşlandıklarını düşündükleri insan tiplerinin dışına çıkabilir ve farklı insanlara şans verebilirler. Bu dönemde özellikle ilişkilerle ilgili konularda konuşmaya ve paylaşmaya açık olmalı, sorunların üstünü örtmemeliler.

12. Balık

balik-burcu-listelist.jpg
İllüstrasyon: Jaclyn Caris
19 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni ay Balık burçlarını sağlık alanında etkiliyor. Uzun süredir başkalarını düşünmekten kendine vakit ayıramayan Balık burçları kişisel bakımlarına ve rutin kontrollerine odaklanabilirler. Bu dönemde aynı zamanda yeteneklerini öne çıkarmak için planlarını değiştirebilir ve yeni hedefler belirleyebilirler. Duygusal anlamda bazı konularda ikilemde kalabilir, bazı sorunları çözmekte zorlanabilirler. Hayatlarındaki özel kişilerle önemli ve kritik konuşmalar yapmak isteyebilirler.
 
X