19 günlük bebegim

Beyazask25

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2015
525
256
23
kizlar 19 günlük bebegim var surekli agliyo heleki aksamlari geceye kdr susmaksizin ağlıyor doktora da gittik bir sey yapamayiz dedi gazina damla kullan onuda kulaniyorum fayda etmio kaynamis nane verdik bugün 3 cay kaşığı iyi gelir diye simdide tereddüte kaldim zarari olurmu diye sizcee

Ayağının altına sıcak su torbası koy. Karnına da koy. Derisi ince olur yanmamasına çok dikkat et. Damla ne verdi? Banyo iyi geliyor mı?

sicak suyu hiç denemedim bi denim inşallah faydasi olur hala banyo yaptirmadim göbegi iyilesmedi doktor bi hafta da bekle dedi bu hafta ins yaptircam. Sap damla kulaniyorum

Can'ım bio gaia diye bir gaz ilacı var tamamen bitkisel miş bize profesör önermişti. Fiyatı biraz pahalı bi tüp 50 lira ama bi ay gidiyor akşam yatmadan 5 damla veriyorsun bi hafta düzenli kullanım etki veriyor ben 3 ay kullandım be gaz sorunundan kurtuldum. Naneyi bilmiyorum ama rezene verebilirsin çay kaşığı ile hiç bir zararı Yok gaza bire bir

Bu tarz ilaçlar genelde kolik sancisina iyi gelmez. Günde 4 kez 15 er damla kullanmalısın. Bir hafta deneyin. Sonuç alamazsınız biogaia deneyin. Ben çok memnun kalmıştım. Bir gece sabaha kadar susturamamistik. İnşallah çare olur. Bebeği sıcak tutmak çok önemli. Ev kaloriferli ise elektrikli bir ısıtıcı kullanın giydirirken, banyo yaptırırken.. Bebekler çok üşür. Bacaklarına bisiklet hareketi yaptırın. Ben olsam 19 gün yıkanmasam çatlarım. Bence banyo da iyi gelecek.

Bu tarz ilaçlar genelde kolik sancisina iyi gelmez. Günde 4 kez 15 er damla kullanmalısın. Bir hafta deneyin. Sonuç alamazsınız biogaia deneyin. Ben çok memnun kalmıştım. Bir gece sabaha kadar susturamamistik. İnşallah çare olur. Bebeği sıcak tutmak çok önemli. Ev kaloriferli ise elektrikli bir ısıtıcı kullanın giydirirken, banyo yaptırırken.. Bebekler çok üşür. Bacaklarına bisiklet hareketi yaptırın. Ben olsam 19 gün yıkanmasam çatlarım. Bence banyo da iyi gelecek.
bir iki gün daha bekleyip banyo yaptircam ben ne zamandir istiyorum yaptırmayı doktor yaptirma dedi o dediginiz bio burda varmdiri ben yurtdisindayim bi sormam lazım eczaneye varsa alirim hemen. ev baya sıcak aslinda sicakta giydiriyorum bugun hastaneye gittim bir sey yok dedi bebekte sizi terbiye etmeye calisiyor dedi o sizi etmesin siz edin dedi :D

Can'ım bio gaia diye bir gaz ilacı var tamamen bitkisel miş bize profesör önermişti. Fiyatı biraz pahalı bi tüp 50 lira ama bi ay gidiyor akşam yatmadan 5 damla veriyorsun bi hafta düzenli kullanım etki veriyor ben 3 ay kullandım be gaz sorunundan kurtuldum. Naneyi bilmiyorum ama rezene verebilirsin çay kaşığı ile hiç bir zararı Yok gaza bire bir
ben almanyadayim eger varsa o dedigjniz ilac bende alir denerim bi rezeneyi de denim denemediğim bir şey kalmadi :D

Evi çok ısıtmak daha sıkıntılı olur. 25 dereceden daha sıcak olmasın. Damlanin içeriğini yazayım onunla sorarasiniz. Lactobacillus reuteri (L. reuteri)

ben almanyadayim eger varsa o dedigjniz ilac bende alir denerim bi rezeneyi de denim denemediğim bir şey kalmadi :KK70:
Can'ım Benin'i ilaç kurtardı geceleri uykusuzluktan iki defa bayıldım gaz uyutmadı bi hafta düzenli kullandım bi hafta sonra uyumaya başladı ama 3 ay devamlı kullandım . Rezenede çok iyi geliyor galiba 50 ml e kadar verilebiliyor bebeğe .

Almanya da alternatif tıp ilaçları da satılıyor. Onlardan da deneyebilirsiniz

hepinize teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım bi sorum.daha var kocamin dudağında ucuk cikti ve bebegi öptü hemen hastaneye götürdüm ucuk virusu bebege ckk zarari var diye doktorda simdi bir sey yapamayiz rengi solar atesi cikarsa getir dedi ama icim hic rahat degil

hepinize teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alacağım bi sorum.daha var kocamin dudağında ucuk cikti ve bebegi öptü hemen hastaneye götürdüm ucuk virusu bebege ckk zarari var diye doktorda simdi bir sey yapamayiz rengi solar atesi cikarsa getir dedi ama icim hic rahat degil
CANıö bidaha öpmesin öptüğü yeri kolonya etil alkolle silseydin. Bi kere bende yaşadım malesef hemen kolonya ilr pamukla sildim temizledim .

CANıö bidaha öpmesin öptüğü yeri kolonya etil alkolle silseydin. Bi kere bende yaşadım malesef hemen kolonya ilr pamukla sildim temizledim .
valla aklıma o hiç gelmedi aldim hemen hastaneye götürdüm inşallah bir sey olmaz anne olmak ne kdr zormuş herseyi insan kendine dert edyr o kdr üzülüyordumki yatmio sürekli ağlıyor diye simdden kac saatir yatio neden uyanmadi aglamad diyorjm biseysi mi var dye düşünüyorum

valla aklıma o hiç gelmedi aldim hemen hastaneye götürdüm inşallah bir sey olmaz anne olmak ne kdr zormuş herseyi insan kendine dert edyr o kdr üzülüyordumki yatmio sürekli ağlıyor diye simdden kac saatir yatio neden uyanmadi aglamad diyorjm biseysi mi var dye düşünüyorum
Kötü düşünme bişey olmaz inşlh. Benimde kontrolümde olmadan biri öpmüştü hemen temizledim çok korktum

Canim benim oglumda gazliydi. Kabiz oldugu icin ne yaparsam yapiyim gecmedi uc aya kadar. Kiraz cekirdegi almistim aksam gece her mamada isitip isitip ayaginin altina karnina koyuyordum. Sanci oluyordur. Sicaklik rahatlatiyordur. 1 . Aydan sonra kimyon suyu bir cay kadigi verdim. Kimyon suyu rezene sende ic sutunden gecer. Aksam sac kurutma mak. Yaklastirmadan aciyorduk. Onun sesine susuyordu. Kolik bebekler icin dvd var. Yada bir yere indir muzigi. Elektrik supurgesi bile acan vardi. Ama ayaklarini mutlaka sicak tut

Canım hebamme gelmıyo mu ? O sana vermıstır gaz ıcın damla pompalı sekılde. Cok az olarak yuz ustu yatır. Yanında ol. Kiraz cekirdekli torbalar var atıyosun mıkrodalgaya yada fırına ısınıyo onu koyabılırsın ayaklarının altına. Bıde bı salbe vardı adını unuttum karnına darıe hareketı ıle masaj yapıyoduk surup gazını cıkarıyodu mutlaka sor onu eczaneye.

sicak suyu hiç denemedim bi denim inşallah faydasi olur hala banyo yaptirmadim göbegi iyilesmedi doktor bi hafta da bekle dedi bu hafta ins yaptircam. Sap damla kulaniyorum
Nasil yani? Bebegini 19 gun boyunca hic yikamadin mi? Ve doktorun sana Bir hafta daha bekle dedi? Banyo bebekleri rahatlatir. Her gun ayni saatte yika bebegini. Evini de cok asiri sicak tutma. Kat Kat lahana gibi giydirme. Bebeklerin elleri ve ayaklari her zaman soguk olur. Oyle olmasi usudugu anlamina gelmez. Bebeginin usudugunu sirtina veya gogsune dokunarak anlayabilirsin. 15 gunden sonra bebeklere rezene cayi verebilirsin. Eger emziriyorsan kimyon ye. Sutunden bebege gecer. Allah kolaylik versin. Aglayan bebek zor. Benim buyuk oglum oyleydi. Hergun ayni saatte agliyordu. Kolik bebekti.

Back
X