19. hafta ayrıntılı ultrason için uygun mudur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de hep 22 -23 haftalık yaptırdım .
ama bi doktoruna sorsan ya uygun mudur diyerek. erken gitmemiş olursun.
nette en uygunu 21 -22 haftalık iye yazıyor

ben de hep 22 -23 haftalık yaptırdım .
ama bi doktoruna sorsan ya uygun mudur diyerek. erken gitmemiş olursun.
nette en uygunu 21 -22 haftalık iye yazıyor
haftasonu sorcam inşallah ya mesele değil aslında değişir tarihi ama işten izin almaktan hiç hoşlanmıyorum.

bende senin gibi düşünüyorum yavrum benim o verene şükür :) inşallah sağlıklarıda iyi.

haftasonu sorcam inşallah ya mesele değil aslında değişir tarihi ama işten izin almaktan hiç hoşlanmıyorum.
haklısın .
ama eğer değiştirmek mümkünse konuşabilirsin iş yerinle.
şu gün gitmeyip bu gün gideceğim diyerek.
tabi sen bilirsin.
Allah iyilik versin hepimizin çocuğuna. bi şeyi yoktur zaten de işte anne olunca merak ediliyor.
3. çocukta ben en çok cinsiyet için gitmiştim.
muallakta kalmışlardı hep doktorlar o zamana kadar .

bende ikili test falan yaptırmadım bi görüntülüde görsem yeter diye çabaladım bakalım Allahtan hayırlısı

arkadasım 16-20 hafta arası yapılması gerekiyr demişti gecen hafta yaptırdı 16,haftanın içindeyken

çok erken yapmışlar sanki

vallah cnaım benım kızım 9 yaşında hiç böyle birşey yaptırmadık rabbim birtanedaha bagışlarsa bende yaptırırım diyorum ama tarihleri yada haftasını bilemioyrum ,

her dr bir türlü düşüncede

yani eskiden bunca test bunca görüntüleme tekniği yoktu.o insanlar mı çok mu şey kaybetti yada bizmi çok gereksiz şeylerle uğraşıyoruz inan bilmiyorum.anne karnında hastalığına müdahale edemeyeceklerine göre bilmek çok mu gerekli tartışılır.

bende ikili test falan yaptırmadım bi görüntülüde görsem yeter diye çabaladım bakalım Allahtan hayırlısı
neden yaptırmadın ki ikili testi
ya ikili ya da üçlü olandan bi tanesini yaptırsan yeterli zaten

canımcım. ben ilk çocuğuma yaptırdım. meraklıydım o zamanlar ilk diye
ikinciye de hak geçmesin diye yaptırdım. ilkine yaptırınca
üçünçüye de yaptırdım.
hem ikili hem ayrıntılı.

tabi bunda amaç eğer bebeğin böbrek , kalp , ciğer vs sinde bi sıkıntı varsa daha sonra doğum sonrası y ani takibinin yapılması tedavinin başlanması için önemli tabi

neden yaptırmadın ki ikili testi
ya ikili ya da üçlü olandan bi tanesini yaptırsan yeterli zaten
doktorum dedi sorun çıksa doğurmayı düşünmüyormusun diye dedim düşünürüm tabiki.o testler yüzde yüz doğruluk içermiyor çoğu zamanda yanıltıcı oluyor dedi.bende yaptırmadım görüntülü ultrasonda organ gelişimi normal ise üçlü dörtlü ile uğraşmam

rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin.

evet zaten ayrıntılı usg de de bi çok sıkıntıyı doktor inceleyip görebiliyor .

Reactions: mnt
Dogum hastanesinde ucretsiz yaptirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…