cok uzuldum Allah sabir versinBebeklerin ikisini de kaybettim ne yazık ki
Allah en sagliklisindan ve hayirlisindan tekrar nasip etsin.Benim gebeliğim zaten biraz sorunlu ilerliyordu. 17. Haftada kanamam oldu ve bebekler düşünceye kadar kanamam sürdü. Bebegin suyu neden azaldi onu bilemiyoruz tabi ki.1. Bebek kendiliginden düştü ama plasentasi düşmedi. İçerde kalan plasenta da beni ve diğer bebegi etkiledi. Benim kanimda enfeksiyon cikmaya basladi. Suni sanciyla diğer bebeği de düşürdüler. Sağolun ilginiz için.
Cok gecmis olsun canim.Allah sabir versin.rahim agzina dikis neden atilmadi canim?Benim gebeliğim zaten biraz sorunlu ilerliyordu. 17. Haftada kanamam oldu ve bebekler düşünceye kadar kanamam sürdü. Bebegin suyu neden azaldi onu bilemiyoruz tabi ki.1. Bebek kendiliginden düştü ama plasentasi düşmedi. İçerde kalan plasenta da beni ve diğer bebegi etkiledi. Benim kanimda enfeksiyon cikmaya basladi. Suni sanciyla diğer bebeği de düşürdüler. Sağolun ilginiz için.
Allah yardımcımız olsun çok iyi anlıyorm sizi.çok zor günlerdi hamileliğin yarısı bitmişken bende aynı acıları çektim çok zordu daha hala aklıma geldikçe ağlıyrm.sen şimdi birinci bebek doğduktan 15 sonra ikinciyi mi doğurdn yoksa aynı gün ikisinide mi dogurdunRahim kalınlığı normaldi. Bir gece ansızın suyum geliverdi. 15 gun sonra da ilk bebek kendiliğinden düştü. Ah canim sorma o ikinci bebek düşerken ne acılar çektim. Acıdan gözlerim dışına çıkacak sandım. Kasilmaktan, ağrıdan 3-4 gün yuruyemedim. Bacaklarimda can kalmamisti artık. Eve gelince o psikoloji de ayrı zaten, bebek gelecek diye beklerken herkes 3 kişi gidip 1 kişi çıktım hastaneden. Kabus gibiydi...
Yok canim 1. Bebekten 2 gün sonra 2. Bebek doğdu. Ikisi de ölü doğum oldu.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim inşallah bize sağlıklı bebekler nasip eder.peki size hiç alttan bakılıp rahim kısalığı veya açılma varmı diye kontrol ettimiYok canim 1. Bebekten 2 gün sonra 2. Bebek doğdu. Ikisi de ölü doğum oldu.
Canm bende 18haftalik ikizlerim kaybettim iki ay oldu.benm bebeklerimle ilgili hiç bir sıkıntım yoktu ikisine sağlıklilardi ama ikizler bu haftalar da açılma ve rahim kısalığı varsa erken doğum ile kaybediliyor bana bakılmalıdıgi için bende kaybettim ve hastaneden ve son gittiğim doktordan şikayetçi oldum ihmal yüzünden kaybettim bebeklerimiAllah yardimcin olsun canim sabrini versin ins neden oldu peki doktorlar birsey dedi mi kromozon genetik sundan etkilenmis vs diye birşey demediler mi?? Cunku ileriki haftalarda olusan kayiplarin genelde net bir sebebi tedavisi oluyor diye biliyorum gercekten cok uzuldum ya
Çok zor ben dikkat ettim ama sakınmadim aşırı derecede bidaha hamile kalırsam 9ay yatacağım.muhtemelen 12haftada da dikiş atılabilir. Ben hatırlıyorum sizi benim dualarım vardi Yasin'i Şerif okumuştunuz.Allahım korusun Çok korkuyorum yaNeden bu kadar zor hamilelik? İnsan ırkı nasıl ürüyor anlamadım. Ya ne kadınlar var; onca rezilliğin içinde hamileliklerini geçirip doğum yapıyorlar. Biz yatakta dönerken bile sakınıyoruz kendimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?