19. Haftada suyum geldi yardım

rendekarl

Guru
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
54
22
288
İstanbul
Mrb kizlar. 19. Haftalik ikiz gebeyim. 10 gündür kanamam oluyordu, doktor sebebini bulamamisti. Dün gece çok kanamam oldu, wc ye gittigimde sonradan anladim ki benim suyum da gelmiş. Hemen acile giitik, alttan bakti doktor, rahim kalınlığı iyi ama bebeklerden birinin suyu alt sınırda dedi. Geceden beri ağlıyorum. Havuç suyu dışında bi öneriniz var mi?

Benim gebeliğim zaten biraz sorunlu ilerliyordu. 17. Haftada kanamam oldu ve bebekler düşünceye kadar kanamam sürdü. Bebegin suyu neden azaldi onu bilemiyoruz tabi ki.1. Bebek kendiliginden düştü ama plasentasi düşmedi. İçerde kalan plasenta da beni ve diğer bebegi etkiledi. Benim kanimda enfeksiyon cikmaya basladi. Suni sanciyla diğer bebeği de düşürdüler. Sağolun ilginiz için.

Allah en sagliklisindan ve hayirlisindan tekrar nasip etsin.

Cok gecmis olsun canim.Allah sabir versin.rahim agzina dikis neden atilmadi canim?

Geçmiş olsun canm bende 18haftalik ikizlerimı kaybettm suyumun gelmesi ile ve doktorların tamamen ilgisizliği vajinal bakılıp dikiş atilabilirdi ozman böyle olmazdı diye düşünüyorm.size yine şans verilmiş benim 1. bebeğim plasentasiyla doğmasına rağmen ikinci bebekde zehirler diye ilaçla doğum yaptirdilar çok zordu Allah yardımcımız olsn

Rahim kalınlığı normaldi. Bir gece ansızın suyum geliverdi. 15 gun sonra da ilk bebek kendiliğinden düştü. Ah canim sorma o ikinci bebek düşerken ne acılar çektim. Acıdan gözlerim dışına çıkacak sandım. Kasilmaktan, ağrıdan 3-4 gün yuruyemedim. Bacaklarimda can kalmamisti artık. Eve gelince o psikoloji de ayrı zaten, bebek gelecek diye beklerken herkes 3 kişi gidip 1 kişi çıktım hastaneden. Kabus gibiydi...

Allah yardımcımız olsun çok iyi anlıyorm sizi.çok zor günlerdi hamileliğin yarısı bitmişken bende aynı acıları çektim çok zordu daha hala aklıma geldikçe ağlıyrm.sen şimdi birinci bebek doğduktan 15 sonra ikinciyi mi doğurdn yoksa aynı gün ikisinide mi dogurdun

Allah yardimcin olsun canim sabrini versin ins neden oldu peki doktorlar birsey dedi mi kromozon genetik sundan etkilenmis vs diye birşey demediler mi?? Cunku ileriki haftalarda olusan kayiplarin genelde net bir sebebi tedavisi oluyor diye biliyorum gercekten cok uzuldum ya

Yok canim 1. Bebekten 2 gün sonra 2. Bebek doğdu. Ikisi de ölü doğum oldu.
Çok geçmiş olsun arkadaşım.Rabbim inşallah bize sağlıklı bebekler nasip eder.peki size hiç alttan bakılıp rahim kısalığı veya açılma varmı diye kontrol ettimi

Canm bende 18haftalik ikizlerim kaybettim iki ay oldu.benm bebeklerimle ilgili hiç bir sıkıntım yoktu ikisine sağlıklilardi ama ikizler bu haftalar da açılma ve rahim kısalığı varsa erken doğum ile kaybediliyor bana bakılmalıdıgi için bende kaybettim ve hastaneden ve son gittiğim doktordan şikayetçi oldum ihmal yüzünden kaybettim bebeklerimi

Allahım korusun Çok korkuyorum ya Neden bu kadar zor hamilelik? İnsan ırkı nasıl ürüyor anlamadım. Ya ne kadınlar var; onca rezilliğin içinde hamileliklerini geçirip doğum yapıyorlar. Biz yatakta dönerken bile sakınıyoruz kendimizi.

Çok zor ben dikkat ettim ama sakınmadim aşırı derecede bidaha hamile kalırsam 9ay yatacağım.muhtemelen 12haftada da dikiş atılabilir. Ben hatırlıyorum sizi benim dualarım vardi Yasin'i Şerif okumuştunuz.
Bizlere de dua edin hamile arkadaşlarım hepimiz sağlıkla hayırlı evlatlarımızı kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…