19 haftalik basi asagida bebegimin yardim edin !!

ozlemgg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
9
0
86
Antalya
Doktor kontrolum vardi bugun 19 haftalik gebeyim bebegimin basi cok asagidaymis bu beni rahatsiz etti dedi ve bide vajinal kontrol edeyim dedi doktor bakti rahim agzi kale gibi acik degil iyi endiselenme dedi bende ayakta uzun mesai calistigimi soledim istedigin kadar istirahat vereyim dedi doktorum. Annem sirtustu yat ayaklarin havada kalcak sekilde altina yastiklari koy dedi nasil yatmaliyim ? Cok erken degil mi basi niye asagida ki ? Korktum napicam bisi olur mu acaba ilk gebeligim ?

Korkmayın döner o daha çok küçük yeride geniş sadece ufak bi aksilik sizin kontrol gününüze denk gelmiş

Canim seni endiselendirmek istemem ama onlem al diye yaziyorum..benim iki gebeligimde de bebeklerim hep bas asagi dururdu ve tam rahim agzina yakin..ilk zamanlar cok rahatsiz etmese de 30. Haftadan sonra bende erken dogum tehdidi basladi..ilk bebegim oglumda bunu anlayamadik ve 35. Haftada suyumu patlatti erken dogdu..cok sukur sarilik disinda bi saglik problemimiz olmadi..ikinci bebegim kizimda tabi dr da bende tecrubeliydik..kontroller daha sik yapildi ve 32. Haftada tahimde aciklik basladi bende kasilmalara bagli olarak.. Tam 3 hafta sadece yemek yemeye ve tuvalete kalktim..basi hep asagida rahim agzina baski yapiyordu dr en ufak bi hareketinle bile keseyi patlatir diyordu..ictigim ilaclar da cabasi..ve 36. Haftada da prensesim dogdu bu kadar durdurabildik dogumu..ikisi de normal dogum oldu..kizimda hic sorun yasamadim..ama karnimdayken ciger gelistirici igne vuruldu..bu kadar ayrintili neden anlattim seni korkutmak degil amacim ama nolur dr ne diyorsa dinle..kulak arkasi etme..bazen cok onemsiz bir durum bile ilerde ciddi komplikasyonlara beden olabiliyo..allaha sigin oncelikle ama nolur onlemini de al..dinlen diyorsa dinlen...rapor yazsin doguma kadar calisma gerekirse...sonradan pisman olacagina simdiden gec olmadan onlemini al bazi seylerin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…