- 22 Mart 2024
- 572
- 19
- 18
- 28
- Konu Sahibi girlll5587
Benim ilk gebeliğim ne zaman hissedicem ya offff doktorum 20 dedi ama çoğu kişi 18,19 da hissetmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 den sonra hissettim bendeBenim ilk gebeliğim ne zaman hissedicem ya offff doktorum 20 dedi ama çoğu kişi 18,19 da hissetmiş
Öncesi hiç hissedemediniz mi20 den sonra hissettim bende
Çoğu kişi diye bir şey yok her gebelik kendine özeldir. İnsanlarla kendini kıyaslamaBenim ilk gebeliğim ne zaman hissedicem ya offff doktorum 20 dedi ama çoğu kişi 18,19 da hissetmiş
HayirÖncesi hiç hissedemediniz mi
Bu yoruma katılıyorum, şöyle ifade edeyim ben de 17-18. hafta gibi pıt pıt nabız şeklinde hissetmiştim sanki ama 20.haftadan sonra daha belirgin hissediliyor. Sağlıkla alın kucağınızaÇoğu kişi diye bir şey yok her gebelik kendine özeldir. İnsanlarla kendini kıyaslama
Haklısın da işte ne bileyim ister istemez insan endişe ediyorÇoğu kişi diye bir şey yok her gebelik kendine özeldir. İnsanlarla kendini kıyaslama
Ben de o haftalar da sanki öyle hissettim ama artık bugün tam 19 olduk daha mı kuvvetli olması gerekti ya da önce ki hissettiklerim bebek hareketi miydi emin değilimBu yoruma katılıyorum, şöyle ifade edeyim ben de 17-18. hafta gibi pıt pıt nabız şeklinde hissetmiştim sanki ama 20.haftadan sonra daha belirgin hissediliyor. Sağlıkla alın kucağınıza![]()
20 de hissetmiştim ben 1-2 hafta hafif hafif aralıklı sonra daha belirgin ve hergün hissettimBenim ilk gebeliğim ne zaman hissedicem ya offff doktorum 20 dedi ama çoğu kişi 18,19 da hissetmiş
20 de mi hafif aralıklı hissettiniz20 de hissetmiştim ben 1-2 hafta hafif hafif aralıklı sonra daha belirgin ve hergün hissettim
Evet mesela ilk hissettiğim günden 2 gün sonra tekrar hissettim 10 gün sonra falan çok daha belirgindi hareketleri ve hergün hissediyordum gittikçe arttı20 de mi hafif aralıklı hissettiniz
Hımm teşekkür ederim darısı başıma zaten 1 hafta sonra kontrolüm varEvet mesela ilk hissettiğim günden 2 gün sonra tekrar hissettim 10 gün sonra falan çok daha belirgindi hareketleri ve hergün hissediyordum gittikçe arttı
Endişelenme canım normal hissedememen daha küçük olduğu için hissedemiyorsun.. Bazılarında 22 haftasında hissediliyormuş.. Bende 19 haftaya yaklaştım. Doktora sordum hissetmemen normal dedi. Hatta bebeğe o video aletinle bakarken hareket ediyordu ama ben bş hissetmedim..Haklısın da işte ne bileyim ister istemez insan endişe ediyor
Hımm demek ki normalBen 22. Haftamda hissetmeye başladım ama tam net hareketlerini 24. Haftamda hissettim
Evet canım doktorum 20 de anca demişti demişti ds işte yaklaşınca insan acaba niye hissetmiyorum diyorEndişelenme canım normal hissedememen daha küçük olduğu için hissedemiyorsun.. Bazılarında 22 haftasında hissediliyormuş.. Bende 19 haftaya yaklaştım. Doktora sordum hissetmemen normal dedi. Hatta bebeğe o video aletinle bakarken hareket ediyordu ama ben bş hissetmedim..
Benimde ilk gebeliğim 21. Haftada hafif kıpırtı olarak hissetmeye başladım şuan 35 haftalık oldukBenim ilk gebeliğim ne zaman hissedicem ya offff doktorum 20 dedi ama çoğu kişi 18,19 da hissetmiş
Bence kötü şeyler düşünüp kendini boş yere strese sokma. Stres hamilelikte zararlı.. Pozitif şeyler düşünmeye çalış. Kötüye yorma hemen uzmanlar diyor zaten ben kafama bş takılınca hemen google de araştırıyorum.. Orada da normal yazıyor.. Korkma.Evet canım doktorum 20 de anca demişti demişti ds işte yaklaşınca insan acaba niye hissetmiyorum diyor
Maşallah darısı başıma inşallahBenimde ilk gebeliğim 21. Haftada hafif kıpırtı olarak hissetmeye başladım şuan 35 haftalık olduk![]()
19+5 hıss etdım benBenim ilk gebeliğim ne zaman hissedicem ya offff doktorum 20 dedi ama çoğu kişi 18,19 da hissetmiş