19 haftalık bebek hareketi hissedememe

Bu yoruma katılıyorum, şöyle ifade edeyim ben de 17-18. hafta gibi pıt pıt nabız şeklinde hissetmiştim sanki ama 20.haftadan sonra daha belirgin hissediliyor. Sağlıkla alın kucağınıza 🌸
Ben de o haftalar da sanki öyle hissettim ama artık bugün tam 19 olduk daha mı kuvvetli olması gerekti ya da önce ki hissettiklerim bebek hareketi miydi emin değilim

Ben 22. Haftamda hissetmeye başladım ama tam net hareketlerini 24. Haftamda hissettim

Haklısın da işte ne bileyim ister istemez insan endişe ediyor
Endişelenme canım normal hissedememen daha küçük olduğu için hissedemiyorsun.. Bazılarında 22 haftasında hissediliyormuş.. Bende 19 haftaya yaklaştım. Doktora sordum hissetmemen normal dedi. Hatta bebeğe o video aletinle bakarken hareket ediyordu ama ben bş hissetmedim..

Endişelenme canım normal hissedememen daha küçük olduğu için hissedemiyorsun.. Bazılarında 22 haftasında hissediliyormuş.. Bende 19 haftaya yaklaştım. Doktora sordum hissetmemen normal dedi. Hatta bebeğe o video aletinle bakarken hareket ediyordu ama ben bş hissetmedim..
Evet canım doktorum 20 de anca demişti demişti ds işte yaklaşınca insan acaba niye hissetmiyorum diyor

Evet canım doktorum 20 de anca demişti demişti ds işte yaklaşınca insan acaba niye hissetmiyorum diyor
Bence kötü şeyler düşünüp kendini boş yere strese sokma. Stres hamilelikte zararlı.. Pozitif şeyler düşünmeye çalış. Kötüye yorma hemen uzmanlar diyor zaten ben kafama bş takılınca hemen google de araştırıyorum.. Orada da normal yazıyor.. Korkma.

Back
X