Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum hiç bir şekilde belirtilerim kalmadı hiç bisey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi Neden böyle anlamıyorum Hirlcbir kanama felan olmadı
Elbette doktorundan bilgi alıyordur fakat yine de endişelenebilir çok normal bir şey bu şekilde sert bir cevap vermenize gerek yokGebeliğin ikinci üç aylık döneminin böyle olması beklenir zaten
İlk haftalardaki gibi bulantı kusma baş dönmesi meme hassasiyeti sık idrara çıkma uyku hali yorgunluk kaşık ağrısı vs vs vs normal şartlarda artık olmaz
9 ay boyunca kusan nadirdir
Hiç mi doktordan bilgi almıyorsunuz okumuyorsunuz
Canım merak etme artık o eski belirtilerinden pek bir şey kalmayacak benim de öyleydiKorkuyorum hiç bir şekilde belirtilerim kalmadı hiç bisey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi Neden böyle anlamıyorum Hirlcbir kanama felan olmadı
Bu sert bir cevap değilElbette doktorundan bilgi alıyordur fakat yine de endişelenebilir çok normal bir şey bu şekilde sert bir cevap vermenize gerek yok
Canım demediğiniz için cevabınızı sert olduğunu kastetmedim. "hiç mi doktordan bilgi almıyorsunuz okumuyorsunuz" demişsiniz. Kimin neyi okuduğunu veya okumadığını bilemeyiz. Bu süreçte insan gerçekten hassaslaşıyor buraya tabikide bir teşhis ve tedavi görmek amacıyla kimse bir şey yazmıyor. Sadece bazen öyle bir his içerisinde olunuyor ki insan pozitif bir şeyler duymak istiyor. Tabikide yine doktorundan bilgi alacak ama daha önce bu zamanlarda geçen insanlardan bilgi almaya çalışmasında da bir anormallik yok. Böyle bir durumda kimseyi okumuyor araştırıyor diye yaftalayamayız.Bu sert bir cevap değil
Cınııım şekeriiiim bebeğiiiim denmeyen pışpışlanmayan her cevap sert sizlere göre
Doktorundan bilgi almış olsaydı buraya konu açmazdı
Doktorundan bilgi almış olsaydı gebe haliyle saçmasapan bir korku duyacağına bebeği de strese sokacağına “oh be gebeliğin prenseslik dönemi diye adlandırılan en konforlu zamanına geldim rahatladım” der keyfini çıkarırdı
Buraya yazmak yerine gebelikle ilgili bir kitap okumuş olsa böyle dertleri olmazdı
Bu kadar ciddi bir şeyi bu kadar bilinçsizce yaşamak hiç doğru değil
Allah korusun bir sorun olabilir mi her zaman olabilir, bunun teşhisini de bu sitedekiler değil doktor koyar
Siz yaftalamayın ben yaftalıyorumCanım demediğiniz için cevabınızı sert olduğunu kastetmedim. "hiç mi doktordan bilgi almıyorsunuz okumuyorsunuz" demişsiniz. Kimin neyi okuduğunu veya okumadığını bilemeyiz. Bu süreçte insan gerçekten hassaslaşıyor buraya tabikide bir teşhis ve tedavi görmek amacıyla kimse bir şey yazmıyor. Sadece bazen öyle bir his içerisinde olunuyor ki insan pozitif bir şeyler duymak istiyor. Tabikide yine doktorundan bilgi alacak ama daha önce bu zamanlarda geçen insanlardan bilgi almaya çalışmasında da bir anormallik yok. Böyle bir durumda kimseyi okumuyor araştırıyor diye yaftalayamayız.
Siz benim ne demek istediğimi zerre anlamamışsınız. Demek ki sadece okumak anlamak için yeterli olmuyor.Siz yaftalamayın ben yaftalıyorum
Okuyan bilgi sahibi olan doktorla istişare eden insan böyle korkmaz, en fazla huzursuz olur ondada açar doktorunu arar yada gider kontrol olur
Gebelik döneminde kadınlar hassaslaşıyor olabilir eyvallah da her şeyin bir sınırı var, bilgisizlikten kimsenin hayata tutunmaya çalışan küçücük bir canı strese sokmaya hakkı yok
Doktordan bilgi almadan önce ondan bundan bilgi almak kadar yanlış birşey olamaz, cidden bunu mu savunuyorsunuz
Diyelim benim böyle bir durumum oldu ve bebeğimi kaybettim bu tecrübemi anlattım konu sahibine ne faydası olacak? Ya benim bebeğimde öldüyse deyip tansiyonu fırlayıp bebeğini kaybederse bunun hesabını verebilecek miyim?
Şimdi gidip intihar edecem o ulvi cümleleri okuyup anlayamadığım içinSiz benim ne demek istediğimi zerre anlamamışsınız. Demek ki sadece okumak anlamak için yeterli olmuyor.
Bence doktordan randevu alın, büyük ihtimalle herşey yolundadır, ancak hem mental olarak rahatlamak için hem de ufak da olsa bir ihtimal baska durumlar da olabileceği düşüncesiyle. Çünkü herkes ve her hamilelik farklı, her zaman da kanama olmuyor.Korkuyorum hiç bir şekilde belirtilerim kalmadı hiç bisey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi Neden böyle anlamıyorum Hirlcbir kanama felan olmadı
ne kadar agresifsiniz sizin bu tavriniza strese girecek daha cok yapmayin hic gerek yok cidden insan endiselenebilir. dediginiz gibi cok ciddi bir konu ve endise cok normal. Ayrica bebek kendini koruyacaktir ne sartlarda hamilelik gecirenler var benim teyzem babasini kaybetti 5-6 aylik hamile iken masallah 25 yasinda oglu yani ne ornekler var gereksiz bir agresiflik madem bu kadar kizacaksiniz yazmayin cevap girmeyin munakasaya. Burada ne sacma sorular soruluyor butun gun oturup buna mi sinirlenelim yaniŞimdi gidip intihar edecem o ulvi cümleleri okuyup anlayamadığım için