Canım inan durumuna çok üzüldüm. Allah senin ve bebeğinin sonuna kadar yardımcısı olsun. Bütün dualarım seninle. İnsan malesefki aşık olunca gözü hiç birşey görmüyor. Hatta bu uğurda ailesini silen arkadaşlarım bile var. En basiti teyzem. Anneannemin evlenmemesi için aylarca ağladığını bilirim. Dinlemedi evlendi ama sonuç hüsran. Boşandılar mı hayır boşanmadılar ama sürekli içki içen ağzına geleni sayan bir adamla ömür geçiriyor. Bekara boşanmak kolay gelir derler ama biz bile artık bu adamdan boşan diyoruz. İnan senin içinde en iyi durum bu. Böyle bir adamla ömür geçmez. İnsanlar bir evlat sahibi olabilmek için bütün servetlerini harcıyorlar. Yine bile çocuk sahibi olamayanları oluyor içlerinde. Bebek dünyadaki en güzel mucizelerden biri. Sana emanet edilmiş mis kokulu bir melek. İnsan sokakta kedi köpek yavrusu görünce bile merhametle bakıyorki bu senin kendi kanından canından bir melek. Nasıl istemezsin nasıl öldürmeye kalkarsın yada nasıl benden değil diyebilirsin. Bunların hiçbirini aklım malesef kabul etmiyor. Haberlerde filan izliyoruz cami önüne yada çöpün yanına bırakılan bebekleri. Ufacık çocukken bile anneme derdimki ben böyle bebek görsem polise filan vermem kendim büyütürüm.
Demem o ki yurtdışına dönmen bana göre en doğrusu. Hem yurtdışında çocuklarla ilgili bütün imkanlar bizim ülkemizdekinden kat kat daha iyi. Bu adam kendini kaybetmiş. Her türlü pislik beklenir. Allah yar ve yardımcınız olsun. Eminim bundan sonraki günlerin bisüre zor geçecek ama bebeğini kucağına aldığın zaman herşeyi unutacaksın. Dualarım seninle...