Gerçekten şoklar içindeyim her okudugum sayfada ayrı bir şok yaşadımRabbim herşeyden önce yardımcınız olsun ne olursa olsun bebeginizi düşünün şu durumda bırakın o vicdandan Allah korkusundan haberi olmayan varlıgı gerçekten üzüldüm aklım almadı yaptıklarına bir insan ne yaşarsa yaşasın dengesizleşsin böyle şeyler yapılırmı bu nasıl birşey Allah korumuş sizi nasıl gizlemiş bu kadar kendini annenizi çagırmakla iyi yapmışsın bundan sonraki hayatınız için inşallah hakkınızda hayırlısı olsun bebeginizle daha huzurlu yaşamak nasip etsin Rabbim zor kolay degil ama herşeyin üstesinden gelirsiniz eminim kendiniz için bebeginiz için
![]()
ALLAH razı olsun dualarınızı eksik etmeyın.... 21 haftalık olmuş bebeğim aldırmaktan söz ediyorya vahşi cani içimde hareket ediyor kalbi atıyor yaşamak istiyor ALLAH can vermiş sen kim oluyosunda onun yaşam hakkını elınden alıcaksın bide kendı kanın ya arkadaşı olmasaydı karnıma yumruk atıcaktı düşünebiliyormusun? bebeğimi sağ salım kucağıma almayı ALLAHIM bana nasip etsın tırnağını bile göstermiycem... karnımdaki sancımla iki büklüm olmuşum gurbetteyım bir yakınım yok bu haldeyken bana bunları yapan biri benim aynı yastığı paylaştığım adam olamaz...