19 haftalık hamileyim ve doğumdan çok korkuyorum :(

evet çok korkuyorum normal doğumdan ama yinede normal doğum istiyorum hem araştırdım epidural normal doğum yapacağım bi zorluk çıkmazsa :)

bır annenın en dogal hakkıdır vucuduna nası mudahale edecegnın secımını yapmak..epıdural normal dogumunda rısklerı var canım felc kalmaya kadar gıden sonucları var cok ıyı anestzı uzmanı bulman gerek.. ıyı arastır derım..benım dogum daha yakın 6 hafta kaldı..senın bıraz daha var sımdılık dusunme zaten 28 den sonra dahada artıo korkun..hayırlı dogumlar canım sımdıden..

bence korkulacak bırsey yok.bebegınızı kucagınıza aldıgınızda hersey bitmiş acılarınız dinmiş olacak sadece bunu dusunurek doguma gırın.strese luzum yok.bebegınızı doya doya kokacagınızı hayal edin

bir insan geliyor dünyaya hiç bir doğum yöntemi kolay değil olmasında zaten. ameliyatla olan da vajinal doğum da kendine göre zorluklar taşıyor. Herkesin kendi hür iradesi birini savunurken diğerini aşağılamamak en doğrusu..Allah tüm annelere ve bebeklerine bu mucizevi serüvende kolaylıklar nasip etsin...

selam kizlar benim 12 gunum kaldi günüme,
normal dogum olsun istiyorum ne kadar aci cekecegimi bile bile:-(
bir gün dayanicam diyorum o aciya korkumu yenmeye calisiyorum:-(
simdiden adet agrisi gibi agrilarim basladi buna bile zor dayanirken
dogumda nasil olucak ilk cocugum birde doktor 12-18 saat sancin olur dedi:-(
umarim saatler cabuk gecer:-(

Canım merhaba ben de 3 ay önce doğum yaptım. Normal doğum oldu. Epidural falan değildi. Gece 1 gibi sancılandım hastaneye gittik ve sabaha karşı doğurmuştum. Çok yoğun sancılar 3-4 saat sürdü. Sakın korkma bu normal doğum en sağlıklı olanı hem doğumdan sonra hemen kendine geliyorsun.Hele bebeğini kucağına koyuyorlar doğar doğmaz o an her şeye değer. benim 3dikişim vardı,bi sıkıntı olmadan o da kapandı. Rahat ol her gün binlerce insan bu şekilde doğum yapıyor. Çekeceğin sancılar sıkıntılar bebeğin için.

amaan sende hayatım bi şekilde çıkıcak yani ordan ömür boyu orda kalacak hali yok. bu kadaaar insan yapmış bizde yapıcaz hayırlısıyla bende korkuyorum ama korkunca böyle düşünüyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

allah anali babali buyutsun yavrunu,
bide bizimki surpriz cinsiyetini bilmiyorum:-D
daha cok heyecan var bu yüzden,
normal dogum istiyorum insallah okadar sanci cektikten sonra sezeryan demezler,
benim bi arkadas gece 3de suyu gelmis aksam 7ye kadar sanci cekmis daha sonra sezeryana aldilar:-(
hamileligim cok kolay cok guzel gecti insallah dogumumda oyle olur

benim de hamileliğim rahat geçiyor umarım doğumum da böyle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…