19.haftaya girdik ama tık yok :(

_derya

Guru
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
513
61
323
Kızlar biz 19haftalık olduk çok şükür ana ben hiç hareket hissedemiyorum bi hafta snra doktora gitcez ama içim içimi yiyor bişey mi oldu diye benm gibi olan varsa paylaşın lütfen aklım hep orda kendimi dinliyorum sürekli

Bende 18 haftalik oldum oyle sert bisey hissetmiyorum arada hafif durtme gibi belli belirsiz.mesela uzanin gobeginizdeki segirmelere bakin brn oyle yapiyorum.

ferah tut icini.bende bgn 19+1im.ama oyle seyler hissetmiyorum nadiren hafif gigiklanma gibi bsy olmustu ama ilk gebeliklerde 22.hft bile bulabilirmis.cok kafaya takma

ferah tut icini.bende bgn 19+1im.ama oyle seyler hissetmiyorum nadiren hafif gigiklanma gibi bsy olmustu ama ilk gebeliklerde 22.hft bile bulabilirmis.cok kafaya takma
Sağol cnm inş haftaya doktora gidicez ona da sorarım tabi ama meraklanıyorum işte

Merak etmeyin o haftalarda balık çırpınması gibi hisler oluyor ilk gebelikse anca 21-22 de hissedersin o an tabiki muhteşem bişey kelimelerle anlatılacak gibi değilll :))

Merak etmeyin o haftalarda balık çırpınması gibi hisler oluyor ilk gebelikse anca 21-22 de hissedersin o an tabiki muhteşem bişey kelimelerle anlatılacak gibi değilll :))
İnş cnm ya çok bekletti zaten bizi minik o yüzden şimdi aklım hep onda:)

canım o bebekten bebeğe değişiyor. ben 17. haftada hissettim. kızsa geç hissedilir diyorlar. grip, soğuk algınlığı gibi rahatsızlıklar vs ise onların hareketlerini yavaşlatıyor. bu hafta gribim yatıyorum bebeğim de eskisi gibi hareket etmiyor. korktum doktora gittim gripten olur dedi. benim balık çıpınması değil de bir anda orada ortaya çıkan baskı gibi hissediyorum.
çikolata yemek hareketlendiriyor bir de ben portakal suyu içiyorum o zaman hareketleniyor. istersen bir dene.
sen içini ferah tut. her şey yolundadır Allah'ın izniyle.

Kisiden kisiye degisiyor bence stres yapma ben 16. Haftadan bu yana kucuk kipirtilar hissediyorum

Cvplarınız için teşekkürler kızlar az da olsa içim rahatladı şu bi haftayı bitirsek bi görsem ohh diycem

canım gönlünü ferah tut ilk gebelikte geç hissedilmesi çok normal. zaten azcık kalmış sana anne ben burdayım der

Bi sorun yok canim merak etme ben ilk gebeligimde kizimi 20nci haftamda hissetmistim

üzülme, benimde ilk hamileligim. Doktorum dediki 20-22 haftada bebegimizi hissetmek gayet normalmis.

İlk gebeligimde oglumu 15 haftalikken hissettim çok hareket liydi zaten ikinciye gebeyim şimdi 16 da başladı buda %90 kız dk zayif kadinlarin daha net ve daha erken hissettigini soyledi bilmiyorum alakasi varmi korkmayin 20 22 kadar yolu var

Bende henuz hissetmedim gecen gun dr a gittim bebisim gayet iyiydi :) ben kiloya bagliyorum kendi adima oglusum ulasamiyor bana naapsin :) az daha bekliycez artik ...

Aynen cnm sabredicez bakalım ben son bi kaç gündür içimde pıt pıt bişiler hissediyorum ama çok nadir oluyor genelde işten gelip dinlenirken yada ymkten snra ama belli belirsiz daha çok az:)

Aynen cnm sabredicez bakalım ben son bi kaç gündür içimde pıt pıt bişiler hissediyorum ama çok nadir oluyor genelde işten gelip dinlenirken yada ymkten snra ama belli belirsiz daha çok az:)

Canım kesinlikle herkesle kıyaslama hamileliğini o hissetmis ben hissetmedim falan diye ilk başlarda bende çok evhamlandim herkesi bilemiyorum ama zaten 23 haftaya girdim gireli ha tamam bu bir tekmeydi diyebiliyorum ondan öncekiler çok belirsiz.korkutma kendini . 21 den önce hiçbişey hissetmedim ben...

Sağol cnm ya insan tedirgin oluyor işte 20 hftalk oldu ama dediğim gibi çok ufak pıtırtılar oluyor bazen ama cok nadir

işte onlar bebeğin hareketi. zaten dinlenirken ve yemekten sonra hareket ederler. o yüzden de hemşireler nst'ye açken bağlamazlar.
ben erken hissedenlerdenim, ikisinde de 15. haftada hissetmiştim. bir arkadaşım 21. haftada hissetmişti.
hamileyken oğlumla uzanıyorduk bebiş öyle bir tekme atmıştı. oğlum " anne kardeşim totoma vurdu" dedi. rahat ol hamileliğin tadını çıkar birkaç haftaya kadar çok daha rahat hissedeceksin,hareketleri dışardan bile belli olacak

Günaydın ;
Ben de 19. haftadayım çok şükür 17. haftada hissettim tekmeleri :) darısı hissetmeyenlere olsun

benfe hissetmiyorum arada pıt ediyo dokunuyor ama çok çok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…