ferah tut icini.bende bgn 19+1im.ama oyle seyler hissetmiyorum nadiren hafif gigiklanma gibi bsy olmustu ama ilk gebeliklerde 22.hft bile bulabilirmis.cok kafaya takmaKızlar biz 19haftalık olduk çok şükür ana ben hiç hareket hissedemiyorum bi hafta snra doktora gitcez ama içim içimi yiyor bişey mi oldu diye benm gibi olan varsa paylaşın lütfen aklım hep orda kendimi dinliyorum sürekli
Sağol cnm inş haftaya doktora gidicez ona da sorarım tabi ama meraklanıyorum işteferah tut icini.bende bgn 19+1im.ama oyle seyler hissetmiyorum nadiren hafif gigiklanma gibi bsy olmustu ama ilk gebeliklerde 22.hft bile bulabilirmis.cok kafaya takma
İnş cnm ya çok bekletti zaten bizi minik o yüzden şimdi aklım hep onda:)Merak etmeyin o haftalarda balık çırpınması gibi hisler oluyor ilk gebelikse anca 21-22 de hissedersino an tabiki muhteşem bişey kelimelerle anlatılacak gibi değilll :))
Aynen cnm sabredicez bakalım ben son bi kaç gündür içimde pıt pıt bişiler hissediyorum ama çok nadir oluyor genelde işten gelip dinlenirken yada ymkten snra ama belli belirsiz daha çok az:)
Sağol cnm ya insan tedirgin oluyor işte 20 hftalk oldu ama dediğim gibi çok ufak pıtırtılar oluyor bazen ama cok nadirCanım kesinlikle herkesle kıyaslama hamileliğini o hissetmis ben hissetmedim falan diye ilk başlarda bende çok evhamlandim herkesi bilemiyorum ama zaten 23 haftaya girdim gireli ha tamam bu bir tekmeydi diyebiliyorum ondan öncekiler çok belirsiz.korkutma kendini . 21 den önce hiçbişey hissetmedim ben...
işte onlar bebeğin hareketi. zaten dinlenirken ve yemekten sonra hareket ederler. o yüzden de hemşireler nst'ye açken bağlamazlar.Aynen cnm sabredicez bakalım ben son bi kaç gündür içimde pıt pıt bişiler hissediyorum ama çok nadir oluyor genelde işten gelip dinlenirken yada ymkten snra ama belli belirsiz daha çok az:)
benfe hissetmiyorum arada pıt ediyo dokunuyor ama çok çok nadirKızlar biz 19haftalık olduk çok şükür ana ben hiç hareket hissedemiyorum bi hafta snra doktora gitcez ama içim içimi yiyor bişey mi oldu
diye benm gibi olan varsa paylaşın lütfen
aklım hep orda kendimi dinliyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?