19 Kasım 2021 Boğa Burcunda Ay Tutulması ve Burçlara Etkileri

KOÇ/TERAZİ parasal konular ön plana çıkıyor! Gelirlerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz! Paraya dikkat!
BOĞA/AKREP; hayatınız değişiyor,dikkatli ilerleyin! Önemli kararlar vereceğiniz bir dönem! #ilişkiler mercek altında!
İKİZLER/YAY; sağlık sorunları ve gizli düşmanlıklara dikkat! iş hayatınız değişiyor!
YENGEÇ/OĞLAK; #aşk #çocuklar #sahne #hobiler ön planda! Bazı dostluklar biterken yenileri başlıyor! Aşk sizinle!
ASLAN/KOVA; kariyerde ve aile/emlak/yerleşim konularında önemli adımlar söz konusu! Ailevi konularda daha özenli olun!
BAŞAK/BALIK; iletişim,yakın çevre,yolculuklar,eğitimler ön planda! Önemli anlaşmalar/sözleşmeler yapma vakti! Kardeş ve akrabalarla ilgili konular düzenlenecektir ya da bu konular meşgul edecektir!

Mine Ölmez

Evlilik ve birlikteliklerde sona yaklaşılmış, güveni sarsılmış, huzuru kaçmış olanlar bitecek. Sırf rahatım, düzenim bozulmasın diye katlandığınız, görmezden geldiğiniz birlikteliğiniz artık kaçınılmaz sonda. Ya da belki de özgürlüğü isteyen isyan eden siz de olabilir ve bitirebilirsiniz. Boşanmalar temel olarak maddi sorunlardan ve güven eksiliğinden olacak.

Kimimiz içinse birlikteliğinde bir seylerin farkına varacak, uyanışa geçecek, yüzleşecek. Bu illa olumsuz olacak değil, gayet olumluda çalışabilir. Şimdiye dek tutunduğunuz kural ve tabularınızı, bakış açınızı yıkıp kendinizi ilişkinin kollarına da bırakabilirsiniz. Bambaşka biri olabilirsiniz. Size bunu yaşatacak kişi hayatınıza bu tutulmaya girebilir yada yakın zamanda zaten girmiştir. Hatta bazılarımız evlilik yolunun temelini atacak bu tutulmayla.

İhanetler ortaya dökülecek, kıskançlık ve aşırı tutku kaynaklı krizler yaşanacaktır. Kavga ve şiddet yaşanabilir.

İtiraflar da patır patır çıkacak ağızlardan iyi yada kötü. Sizin haritanıza göre.

İstenmeyen veya istenen, neticede gebeliklerde artış söz konusu diyip baştan uyarımı yapayım.

İkinci gelir kaynakları arayışına geçeceğiz. Nasıl daha fazla kazanabilirimi düşüneceğiz.

Boğaz ve ilintili rahatsızlar ciddi patlak verebilir dikkat !

Zeynep KIRBİÇ

İnsansızlık değildir, insandır yalnızlığın sebebi.

Varlığına güvendiğinin, apansız yokluğu öğretir “ama ben varım” diyenlere bir daha güvenmemeyi.

Güveneni azarlar dünya, yalancıyı değil.

Bu sebeple insan güvenmemeyi öğrenir.

Acı veren güvendiklerinin yokluğu değildir.

Acı, güvenmeyi sevenin, güvendiği kahraman bir akbabaya dönüştüğünde, artık sadece akbabaların değil, “ben sana demiştim“ diyen leş kargalarının da hayatından çıkacağını bilmesidir.

Her bir gidiş, bir çok da gönderiş demektir.

Yalnızlık, kimsesizlikte değil, kimse olmayan kalabalıklarda gelişir.

Sonra der ki, mecburen insana değil de, kendine güvenmeyi öğrenen şamar oğlanı:

"Ya eskisi gibi yanımdakine inansaydım. Ya ağlayıp sızlayıp gidene ağıtlar yaksaydım?"

Beni yalnızlığa alıştırdığınız için teşekkür ederim.

Ya size alışsaydım?

Hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığı, her yanı bir vefasızlığın sardığı gibi serzenişler ağırlığını ortaya koyan bir tutulma. Ve ne olursa olsun bu yalnızlık çizgisi dokunduğu her yerde daha da derinleşir..

Yitirimlerin aldığı ivme sürekli bir şekle girer.

Hayat kendi varlık koşulları ile bir sona doğru akar gider.

Bu nokta da yalnızlık hissi dokunaklı bir telaş ile sahibini yormaya başlar. Yaşamın renkleri solar. Hüzün iklimi hazan mevsimini sahneye taşır.

Bu bağlamda her şey yalnız kalmayı tanımlayan bir atmosfer içinde görünse de aslında olan şey; var oluş planınca yalnız bırakılmaktır...

Bu geçişe, sonsuzluk öncesinin duyusal ve durumsal analiz eşiği diyebiliriz.

Bilinçli ele alışlar birçok kazanımı netice verir.

Ve insanın kendi ile gerçek yakınlığı gerçekleşir.

Ünsiyet olarak da tanımlanan bu sonuç önemli bir iç barış fırsatıdır. Ne kadar güçlü olabildiğinin farkına varmasıdır. Kendi omuzlarından başka hiç bir omuzu ömürlük sanmamasıdır. Bilki bu karanlığın aslında hiç varolmamışlara spot ışığı yakmasıdır..
Elbet O Güneş Bizim İçinde Doğacak..

O Yıldızlar Bizim İçinde Parlayacak.

Hak Olanı Elbet Alacağız..
Ama Çektiklerimizi de cebimizde tecrübe olarak tutacağız...

Her şeyin güzel yanını görebilmek dileğiyle…

Sevil Yılmaz

Bu taşkında kaybolanlar olacak, taşmana izin vermeyenler ve kendini baskılaman gerektiğini söyleyenler olacak. ‘Hata’ diyecekler. Sonra savrulup gidecekler. Seni güçsüz görenler, güçsüz hissettirenler. Bu işkenceden kurtulduğun bir dönem başlıyor. Bu deprem, dün olmadı. Sarsıntılarla başladı, gittikçe şiddetlendi, sonuçta yıkmıyor diye düşündün. Bu taşkını yavaş yavaş yağan yağmurun keyfini sürerken fark etmedin. Dolmuşluğun getirdiği ve her şeyin dışarıya vurulduğu bir dönem bu. Yarın düzelir mi diye düşünmeden, anlamların anlamsızlaştığı bir dönem. Oldurmaya çalıştıklarının, yıkıldığı bir dönem.

Ay Tutulması ile duygusal konularda artık sis perdesi kalkıyor. Çok daha net kararlar alabileceğin bir dönemdesin. Sana neyin iyi gelip, gelmediğini net göreceksin. Artık ‘görmezden gelen aptalı’ oynamaktan sıkıldın. Sana hata yapmayacaklar, hayatından çıkarabilmen için net mesajlar verecekler. Verdiğin sözlerden ‘özgürleş’.

Ay Tutulması kariyer noktasında güçlü adım atabilen kişileri ileriye taşıyacaktır. Kendini özgür kılabilenleri, özgürce fikirlerini beyan edebilenleri, orjinal düşüncelerini hayata geçirenleri, yeni projelere cesur adımlar atabilenleri. Bu tutmaz, yapamazsın, değmez diyenlerin canı cehenneme, bir şeye inanıyorsan kimseden ‘akıl alma’.

Bu yolculuk senin yolculuğun değildi, hiç olmadı. İnmen gereken yer, bunu en kolay kabullenebileceğin yerdi. Hazırlandın. Başkaları inmelisin dediği için değil, sorun yaşadığın, kaostan kaçmak için değil, hayal kırıklığına uğradığın veya yolculuğu sevmediğin için değil, gerçekten istediğin için inmeliydin. Çünkü diğer türlü her zaman geri dönmek isteyecektin. Eksik bir şeyler kalacaktı içinde, tamamlanmamış bir enerji olacaktı. Kendi yolculuğun olduğunu sanacaktın en önemlisi.

Şimdi farkındasın. Yalnız kalmamak adına seni yolculuğa davet edenlerin, kendi yolculuğuna çıkmanı engelleyenlerin, inmen gereken yerin. Bu yolculuk seni, içinde boşluk, geçmişte gözün olmaksızın kendi yoluna çıkabilmen içindi. Teşekkür edebilirsin yol arkadaşlarına ve bu durakta inebilirsin.

Her şey yeniden başlamıyor. Her şeye bıraktığın, durduğun ve unuttuğun yerden sen başlıyorsun.

Devam ediyorsun.

yiğitpenguen

Genel burçlara etkisi;
akrep boğa, aslan ve kovalar için hayatlarını değiştirecek önemli bir süreç başlıyor,
yay ve ikizler özellikle iş koşulları, sağlık ve psikolojik alanlarda etkilenecek, (bu kötü demek değil bu alanlarda iyileşebilirsiniz de)
oğlak ve yengeçler aşk ve çocuklarla ilgili gelişmeler yaşayacak,
terazi ve koçlar maddi alanlarda karar alacak ancak büyük risk almaktan kaçınmalı,
balık ve başaklar daha rahat, hatta önümüzdeki altı ay şanslılar.

Damla Yılmaz

Sevgili Koç’lar; Bu dönem sizler için alma-verme dengesi ön plana çıkıyor. Kazançlarınızda artışlar yaşayabilirsiniz. Ruhsal çalışmalar öz değerinizin farkına varmanızı sağlayacak.

Sevgili Boğa’lar; .”Hayattan ne bekliyorum, hedeflerim, yapmak istediklerim neler”yeni kararlar zamanı. Ben-sen dengesi önemli görünüyor ve sizi aşağıya çeken duygu durumları ve kişileri farkedip özgürleşin.

Sevgili İkizler; Ruhsal alanınızda gerçekleşen tutulma şu ana kadar farketmediğiniz konuları görünür kılabilir. Ayrıca bu dönem beden-ruh sağlığı dengesi tekrar hatırlatacak hayat sizlere. Ruhsal çalışmaların tam zamanı.

Sevgili Yengeç’ler; ideallerinize gidiyorsunuz. Yeni arkadaşlıklar, yeni gruplara girmek için keyifli bir dönem. Aşk hayatınız ve sosyal hayatınız arasında dengelenme zamanı.

Sevgili Aslan’lar; Bir yanda kariyer konuları bir yanda eviniz aileniz ikisi arasında denge kurmanız gereken zamanlar olacak. Yeni kariyer fırsatları ve yükselme için güzel bir dönem.

Sevgili Başak’lar; size vizyon katacak yüksek eğitim, yurtdışı bağlantılı işler. seyahatler ve sosyal medyayı daha aktif kullanma adına hareketli bir dönem. Ayrıca aldığınız bir eğitim varsa uzmanlaşma zamanı.

Sevgili Teraziler; ortak kaynaklar- kendi kazançlarınız arasında dengede ilerleminiz gereken zamanlar. Para kazanma yöntemleriniz değişebilir. Ruhsal çalışmalar önemli farkındalıklar kazanmanızı sağlayabilir.

Sevgili Akrep’ler; ortaklıklar, belki de evlilik kararı söz konusu olabilir sizler için. Bu dönem kendinize odaklı olmaktan ziyade işbirliği yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili Oğlak’lar; aşk hayatınız, çocuklarınızla ilgili kararlar söz konusu olabilir. Bazı arkadaşlıklar ve gruplarla aranıza mesafe girebilir. Bu dönem hayattan keyif aldığınız konulara odaklamak iyi gelecektir.

Sevgili Kova’lar; eviniz, ailenizle ilgili konular ve kariyer hayatınız arasında dengede ilerlemeniz gereken bir dönem. Bazı Kova burçları ev alma, evlenme kararı alabilirler.

Sevgili Balık’lar; yeni bir eğitim, sözleşme fırsatı adına keyifli bir dönem. Yakın çevreniz, kısa seyahatler ve iletişim ön plana çıkıyor. Yüksek eğitim ve yurtdışı ile yapılan işlerin tamamlanma süreci olabilir.

Esra Keleş

19 Kasım’da Boğa burcunda yaşanacak Ay tutulması etkilerinin başladığı tırsak bir haftaya hoş gelmedik,arkadaşın bi tipine bakıp çıkacağız.Çok kalmayacağız,ocakta yemeğimiz var !

Büyük bir dönüşüm sürecinden geçtiğimizi söylemiştim ! Bu kocaman bir etki.Önünde duramadığımız,akışta kalanın sürecin sonunda kazanacağı,gücümüzün sınanacağı bir yol var önümüzde..

Boğa taraflarımız,sabitliği temsil ediyor.Tam da oradan kurcalıyor hayat ..”Senin sabit gördüğün,konforlu bulduğun alanın aslında gerçekten öyle mi tatkı kıs ?” diyor.Bireysel olarak Boğa’nın,Aslan’ın,Akrep’in yönettiği evlerinize bakın,o evlerde gündemler başlamıştı zaten.Önümüzdeki 6 ay dönüşecek,öngöremediğimiz olaylarla hayatımızın o alanları yeniden şekillenecek.Hele Ay düğümleri Boğa/Akrep hattında olanlar (yani ben),2023’e geldiğimizde “neler yaşadık?nasıl da değişti her şey şu 1,5 yılda? “ diyeceğiz...”İyi olur,kötü olur” demiyorum...”Oturup dertlenmeyi mi,kalkıp mücadele etmeyi mi seçiyorsun?” diyorum.Ben bu ara oturup dertlenmeyi seçiyorum mesela.Pek kalkmaya halim yok.Kalkıcam bi ara !

Global olarak daha sıkıntılı,bireysel haritalara nazaran. ‘Para’ olacak bütün dünyada mevzu..Toprak konularında büyük yatırımlar,batmalar,iflaslar duyabiliriz büyük firmalardan ve hatta bankalardan..Paranıza sahip çıkın ! “Dolarım var,altınım var,hazır yükseldi bozdurayım” demeyin. Sonra milli marşınız “nerde yedin paraları süyle..” olmasın.

Bunca saçmalığın içinde en akmaz kokmaz alan ‘aşk’ .. Eğer zor etkiler almıyorsanız aşk ve evlilik evlerinizden,sığınağınız keyifli bir ilişki olabilir önümüzdeki 6 ay..Bu kadar dert tasa varken,kimse artık ‘toksik’ olana paye vermeyecek. Huzuru bulan oraya postu sersin...Huzur vermeyen,daha da vermeyecek önümüzdeki aylarda çünkü bunu unutmayın.Zehirlerden arındırın kendinizi..

Korkmayın ! Korku bizi bir yere götürmeyecek..Yol akarken krizi yönetmeyi öğreneceğiz.Kolay demiyorum ama denemeye değer diyorum
Negatif tipleri okuyosunuz,bana da gönderiyosunuz.Ben zor yaşıyorum arkadaşlar,kotam dolu.Çıkalım korku kültüründen,kalbimizi besleyelim umutla,hayalle,sevgiyle..yoksa ‘korku’ dipsiz bir kuyu.Bir kere derine odaklanırsanız içine çeker sizi !

Siz,kediye odaklanın

Billurella

Yeni birilerini tanımak zor geliyor
Baştan kendini anlatmak
Tatlı konusu hassas mesela
Herkes her tatlıyı sevmez şimdi
Kimisi sütlü ister kimisi şerbetli

Ya da

Ya da kazık kadar olsan da geceleri şimşekten korktuğunu utanmadan söylemek
En zor ve tuhaf kısım bu olsa gerek

Ruhunun daha fazla bilinmezliğe ve kaosa ihtiyacı yok
Tek istediğin bir boğa gibi dingin ve emin hissetmek
Sahip olmak ve sahip çıkılmak
“Bana ait, benim” diyebilmek
Güvende olduğunu bilmek

Şimşekten korktuğunda yorganın altında tek başına saklanmak yerine boynunda kokusunu sevdiğin bir nefesle sıcak kollarda huzurlu hissetmek

Bir gün çok uzaklara gitmek zorunda kalsan da döndüğünde bir evin olduğunu bilmek

Yarını düşünmemek
Bu zamana kadar emek vererek kazandığın her şeyin ileride de iyi olacağını bilmek

Yıllardır aradığın maddi manevi huzuru artık bulmanı dilerim. Tatlı yiyelim mi?

19.11.21 “2022 Boyunca Boğa Akrep Tutulmaları Başlıyor “

Nirvana, “The Man Who Sold the World”

bideböylebaksan

Şu anda tutulma enerjilerini yoğun hisseden başka biri var mı?

Her şeyin bir anda üzerinize geldiğini hissediyorsanız, gölgeleriniz ve karanlık düşünceleriniz her saat başı ortaya çıkıyor gibiyse, uyuyamıyor veya çılgınca rüyalar görüyorsanız ?
bu yaklaşan ay tutulmasının ayak sesleri...

19 Kasım'da gerçekleşecek Ay Tutulması;
Hayatlarımıza büyük bir ışık tutacağı kesin

Gerekli olmayan şeyleri temizlemenin zamanı geldi.

Hayatında artık neye izin vermiyorsun?
(Bana bunun yapılmasına yada böyle davranmalarına izin vermiyorum gibi…)

Nelerden vazgeçecek kadar kendini seviyorsun?
Neye tutunup sıkıştıysan bırak ve özgürleş :)

Sevgilerimle
Astrolog Yazar
Sezen Tatlı

KOÇ ve YÜKSELEN KOÇLAR:

Koçlar bu süreçte Para Para Para diyecekler.Bazılarınız yeni gelir kaynakları elde edecekken bazılarınız da maalesef bu kaynakları kaybedecek. Finans konularında riskten uzak durmanız,krizi fırsata çevirmeniz gerekecek.
Sizin bu süreçteki temek mottonuz:
Riskten uzak durup,denenmemişe meyletmeden sakin kalıp, krizleri fırsata çevirebilmek.

BOĞA ve YÜKSELEN BOĞALAR:
Sizn burcunuzda gerçekleşecek tutulma sizlere yeni aşk kapılarını açabilir.Bu iyi haberdi(
Ama asıl mesele iş ve kariyer alanınızda bitiş ve belki yeni başlangıçlar yaşayacak olmanız.Bir süredir finale erdirmek istediğiniz ama önünüzü göremediğiniz,flu kalan konularınız netleşecektir.

Sizin bu süreçteki temel mottonuz :

Hepimiz gibi sakin ve kendi merkezinizde kalıp krizleri geçmiş deneyimleriyle yönetmek olacaktır.Bitmesi gerekeni bitirin,sabitlikten vaz geçin.

İKİZLER ve YÜKSELEN İKİZLER:
Fizksel ve psikolojik sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek.
Yalnız kalıp içinize çekilebilirsiniz.
kendizi yormayacak sportif aktiviteler,ruhsal çalışmalar sizlere iyi gelecektir.
Yeni iş ve kariyer başlangıçları yapabilir ya da süregelen çalışma alanınızda yeni sorumluluklar yüklenebilirsiniz.Yarım kalan işlerinizi halledebilirsiniz.
Sizin bu süreçteki temel mottonuz her seye rağmen kendinizi sevmek olmalıdır.

YENGEÇ ve YÜKSELEN YENGEÇLER:
İyi haberle başlayalım( Arkadaş çevreniz ya da girdiğiniz ortamlardan yeni aşk-flört fırsatları kapınızı çalabilir.Ama dikkat edin de lütfen bu krizlerle olmasın.
Varolan sosyal-arkadaşlık çevrenizden başka bir çevreye girme eğiliminde olabilirsiniz.
Tüm burçlar gibi sizler de lütfen finans konularında riskten uzak durun.
Ayrıca bazı Yengeçler çocuklarınız-onların geleceğine dair yaptığınız planlar ya da hobilerinizle ilgili yeni gelişmeler yaşayabilirler.

ASLAN ve YÜKSELEN ASLANLAR:
Çalış,çalış,çalış..dönemindesiniz sevgili Aslanlar.İş ve ev arasına sıkışıp kalabilirsiniz.Oldukça hareketli bir çalışma süreci bekliyor sizleri.Ama emeklerinizin karşılığını sabırla alabileceksiniz.
Ayrıca,daha önceden başlattığınız ev tadilatı,ev satışı-kiralama gibi konular da sonuçlanacaktır.
Sizin bu süreçteki temek mottonuz:Çalışmayı abartmayın.Her seye yetişemeyeceğinizi bilin.
Uzlaşmacı olun.

BAŞAK ve YÜKSELEN BAŞAKLAR:
Yurtdışı bağlantılar,yüksek eğitimler,yazma ,çizme,basın yayın,uluslararası ticaret ..gibi konular sonuca ulaşacaktır.Daha önceden gitmek istediğiniz bir yurt dışı seyahatine ya da bir eğitime başlayabilirsiniz.Ya da yurt dışından yeni bir işe başlayabilirsiniz. Gözünüzü açık tutun,aşk sizleri yolculukta ya da yurt dışında bulabilir.

Sizin bu süreçteki temel mottonuz Tüm düşünce ve inanç sistemlerinizi sorgulayabileceğiniz bir süreçte olduğunuzu hatırlayarak geniş düşünmeye çalışın,müsamahalı olun

TERAZİ ve YÜKSELEN TERAZİLER:
Sizler de karşıt burcunuz Koçlar gibi para konularında tutulma etkilrini yaşayacaksınız.Krediler,faiz,banka,nafaka,eşinizin ortağınızın parası,davalar gibi konulardaki belirsizlikler sona erecek. Yeni bir yatırıma yönelebilirsiniz. Ama ani hareket etmemeli,temkinli ilerlemeli,bilmediğiniz yatırım türlerine yönelmemelsiniz.
Sizin bu süreçteki temel mottonuzeğişime direnmeden bırak,teslim ol,akışa güven.

AKREP ve YÜKSELEN AKREPLER:
Sizlerin gündemi ortaklıklar ve ilişkiler olacaktır. Bir türlü vazgeçemediğiniz ama size bir şekilde zarar veren her konuyla yüzleşeceksiniz.
Şayet görebilirseniz sistem size tamamlanmayan her türlü sorunu netleştirecektir.Size zarar veren fiziksel ve ruhsal her seyi bırakmanızda fayda var.
Sizin bu süreçteki temel mottonuz :Hırslı ve bencil davranmamalı kendinizi değişime teslim etmelisiniz.

YAY ve YÜKSELEN YAYLAR:
Sizleri günlük rutin işleriniz,çalışma alanlarınız ve sağlığınız konusunda etkileyecek bu tutulmada düzeninizde ve sağlığınızda ani beklenmedik gelişmeler olabilir.Dikkatli davranırsanız uzun süredir sizleri zora sokan hastalığınıza şifa bulabilir ya da tam tersine daha kötü olabilirsiniz.Bedensel noktada sağlığınıza özen göstermeniz ,dinlenmeniz gereken bir süreç olacaktır.
İş ortamında gerilimli zamanlar oluşabilir.
Sizin bu süreçteki temel mottonuz: Sağlık en büyük zenginliktir.Kendi değerinizin gücünüzün farkına varın.Sakin kalın.

OĞLAK ve YÜKSELEN OĞLAKLAR:
Sizler aşk ,çocuk ve hobiler alanında değişim ve dönüşümler yaşayacaksınız.Yeni bir çocuk haberi alabilir,yeni bir aşka yelken açabilir ya da yeni bir hobiye başlayabilirsiniz.
Şayet süregelen bir ilişkiniz varsa gerilimli zamanlar geçirebilirsiniz.Önyargılı olmadan sabırla ve biraz daha esnek bakış açısı ilişkinize daha iyi gelecektir.Ayrıca yeni sosyal gruplar ya da arkadaşlıklar da gündeminizde olacaktır.
Sizin bu süreçteki temel mottonuz: Yeteneklerinizle anlayışı harmanlayıp esnek olmaktan ve kendi merkezinizde kalmaktan vaz geçmeyin.

KOVA ve YÜKSELEN KOVALAR:
Evim,güzel evim,canım ailem,diyeceğiniz bu konularla ilgili iyi ya da kötü netleşmelerin olacağı bir süreçtesiniz.
Ev değiştirmek,ev almak,tamir işleri..odağınız olacak.
Bazı kova burçları atalarıyla- kökleriyle ,anne babalarıyla ilgili bir farkındalık kazanıp sorumluluk alırken bazıları ev düzenini değiştirmek isteyecek.
Sizin bu süreçteki temel mottonuz: Aile ve ebeveynlerimiz ,iş ve kariyerden daha önce gelmelidir.

BALIK ve YÜKSELEN BALIKLAR:
Eğitim hayatınız,yakın çevre,akraba,yakın arkadaşlarınız ve eğer yapıyorsanız ticaret konularında etki alacaksınız.Bu konularu sorgulayacak bitiş ve başlangıçlar yapacaksınız.Bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilir,bazı iş –sözleşme iptalleri yaşayabilirsiniz.Yaşayabileceğiniz olası iletişim gerginliklerine-anlaşmazlıklarına lütfen dikkat edin,sakin kalmaya çalışın.
Sizin bu süreçteki temel mottonuz: Duygularınız yerine mantığınızı kullanın,sakin ve önyargısız olun.

Çiğdem Keskinbıçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…