Eki Görüntüle 1160251 Buda Eylül ayındaki halim sırf buraya koymak için çekmiştim herşey inanmakla başlıyor gerçekten karar vermeyince herşey boş uğraştığınla kalıyorsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrikler şuan çok güzel görünüyorsun ... darısı başımıza bende doğumdan sonra hep kuzumun resmini çekerdim kendim karelere girmezdim şuan 72,5 kilo vermem gereken 10 kilom var benimde ben burada 17.00 dan sonra yemek yememe grubundayım güzel gidiyor gerçekten buranın çok faydası var...
tebriklerrrrrrrr
aslında hikayemiz çok benziyor bende doğumdan sonra 82 kiloydum ne kıyafet almak ne aynaya bakmak nede resim çekinmek istiyordum ama bende başardım ve şu anda 64 kiloyum 3-4 kilom kaldı onuda vermesemde olur ama hedef koydum kendime 18 kilo verdikten sonra 4 kiloda veririm inşallah
Bende ikinci hamileligime 68 kilo hamile kalip 95 ile de doguma gittim 13 kilo dogumda gitti ve 82 kiloyla diyete basladim suan 56 kiloyum ve hedefime sadece 4 kilo kaldi ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl verdiğinizide yazsaydınız keşke :)
merhaba canım eğer bana sorduysan hemen cevap vereyim,ilk önce diyet yaptım tabi bu arada koşu bandı aldım ve her gün 40 dk hızlı tempolu yürüyüşler yaptım 5 kg verdim sonra kg vermem durdu bünye tepki gösterdi aldığım kalori azaldığı için sonra ara verdim 4-5 gün spora ve diyete yedim durdumsonra yeniden başladım ve tekrar kg vermeye başladım sporla ve diyetle her 5 kgda bir durdu kg vermem bu normalmiş çok araştırdım,sonra yeniden yeniden yılmadan sabırla devam ettim böyle böyle gitti canım,diyet ise şöyleydi kalori saydım günlük 1200 ü geçmemeye çalıştım genelde geçtim ama en fazla 1400 falan oluyordu bunda herşeyden yedim ekmek tahıllı,süt yoğurt az yağlı,acıktığımda ise öğle akşam arası sütlü kahve kesinlikle içmeni öneririm hemen açlığı kesiyor ama süt tozu değil az yağlı süt ile yapcaksın,sonra miktarı azalttım yani 4-5 yemek kaşığı yedim yemeklerden pirinç çok tükettmedim çok kalorili çünkü onun yerine bulgur yedim,tabi 4-5 kaşık yine,çorba yediysem ekmek yemedim pilav makarna varsa ekmek yok öğünde,yoğurt tükettim bol bol ve günde 3 lt su içtim ve tabi yeşil çay mutlaka içmelisin,ilk zamanlar hızlı kg veriyosun ama sonraları yavaşlıyor pes etmemek lazım ama sanırım ben sıkıldım bu tempodan,ilk zamanlar haftada 4 kg falan gidiyordu sonraları 2,5-3 falan oldu yavaş verdim o yüzden şuan yesemde almıyorum rahatım ama daha 10 kg daha var onuda vermek istiyorum neyseki bugun yeniden başladım 50 dk yürüşümü yaptım salatamı yedim allah sonumuzu hayır etsin inş istediğimiz kglara ulaşırız,sen kaç kilosun hedefin ne?
canım valla bana sorarsan dukan sağlıklı değil karaciğeri çok yorduğu söyleniyor evet hızlı kg veriyorsun fakat protein ağırlıklı beslendiğin için, ama önemli olan sağlıklı ve kalıcı vermek hayatın boyunca o şekilde yaşayamazsın sürekli et yiyerek hem zararlı bence gün içinde dağıt yani bi öğün sebze ye bir öğün et daha kalıcı ve sağlıklı verirsin ben öyle yaptım iradeliysen inan veriyorsun dukana falan gerek yok unutma ki ne adar hızlı verirsen o kadar çabuk geri alırsın önemli olan yağdan vermek o da biraz zaman alıyor işte kahrolasıca,yinede sen bilirsin ideal kg biliyormusun ona göre kendine hedef belirle ama bu ayda 4 kg geçmesin çünkü inan geri alıyorsun hemde fazlasıyla tecrübeyle sabit.benim boyum 1.70 74 kiloyum evleniince aldım vallaha 2 ayda62 falan olsam süper olur eskisi gibi.dukana mı başlasam diyorum
canım valla bana sorarsan dukan sağlıklı değil karaciğeri çok yorduğu söyleniyor evet hızlı kg veriyorsun fakat protein ağırlıklı beslendiğin için, ama önemli olan sağlıklı ve kalıcı vermek hayatın boyunca o şekilde yaşayamazsın sürekli et yiyerek hem zararlı bence gün içinde dağıt yani bi öğün sebze ye bir öğün et daha kalıcı ve sağlıklı verirsin ben öyle yaptım iradeliysen inan veriyorsun dukana falan gerek yok unutma ki ne adar hızlı verirsen o kadar çabuk geri alırsın önemli olan yağdan vermek o da biraz zaman alıyor işte kahrolasıca,yinede sen bilirsin ideal kg biliyormusun ona göre kendine hedef belirle ama bu ayda 4 kg geçmesin çünkü inan geri alıyorsun hemde fazlasıyla tecrübeyle sabit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?