19 mayıs doğuma gidiyorum:))

ilgin0707

seviyor seviliyor:)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2007
7.521
2
156
Antalya
herkese merhaba canım arkadaşlarım sizinle burada aile gibi olduk birbirimize hep destek olduk birbirimizi hiç yanlız bırakmadık mutlu sona çoğumuz kavuştuk kimimiz heyecanla bekliyoruz miniklerimize kavuşmayı
duruma kavuşmama iki gün kaldı Allahın izniyle yarın nete giremeyebilirim diye bugünden hepinize teşekkür etmek istedim hepiniz benim için çok değerlisiniz
kızlar ikinci bebeğim olmasına rağmen içimde tarif edilemez bir heyecan var dua edin benim için benim dualarım hep sizinle güzel arkadaşlarım sizi tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum iyiki varsınız kk dostlarım hepinize bebişlerinizle birlikte bir ömür bpyu sağlık mutluluk diliyorum hepinizi öpüyorum

artık hayırlısıyla bir hafta sonra durumun resimleriyle doğum hikayemle geliriz inşallah a.s.a.s.a.s.:1hug: hepinizi çok seviyorum yiyenlerimide :))))

canım hayırlıdogumlar hemencecik kurturul bebegini alırsın kucagına inş allahın izniyle bakalım benim de cma günü olabilir görüşmek dilegiyle bay

Banucum güzel arkadaşım;

Burda kurduğumuz arkadaşlık bağlarımız seninde dediğin gibi çok kuvvetli.Birbirimize destek olmak birlikte gülüp birlikte ağlamak,birlikte endişelenip birlikte mutlu olmak bizi bu kadar birbirimize bağladı.

Benim kızkardeşim yok hep olmasını istemişimdir.Dertlerimi paylaşmak dertleşmek için.Ama mayıs anneleri olarak hepiniz bu eksikliğimi unutturdunuz bana.Dostluğumuz daim olsun.Duru'muz da sağlıkla gelsin ablası gibi vefakar olgun bir evlat olsun inşallah.Doğumdan sonra en kısa zamanda toparlanıp aramıza dönmeni bekliyoruz.

Allaha emanet ol tatlım.Kocaman öpüyorum seni.
Şeniz

Cnm sen de ii ki varsın..senin gibi ii niyetli birini tanıdığım için bende çok memnunuma.s.
tatlım inş kolaylıkla durunu kucağına alırsın ... Allah yardımcın olsun..fotolarla bekliyoruz seniiii:1hug:

hayırlı olsun tatlım ..mutlulukla al bebeğini kucağına .. doğum oykunude beklıoruz cnmmm :))

canım hayırlısıyla Duruyu kucağına alırsın bol bol resim çektir görelim minik kuzuyu :)))

Cnm hayırlısıyla alırsın duru prensesini kucağına inş.,güzel haberlerini beklyoruz

canım hadi bakalım sıra sende bebişini sağlıkla alırsın inşallah kucağına

dediğin gibi burda hepimiz kardeş gibi olduk kimseye anlatamadıklarımızı anlattık burda sende iyiki varsın canım
Allaha emanet olun

canım ya inşallah sağlıkla alırsın Durucuğunu kucağına :ecrin_bebek: gönlün gibi güzel olsun doğumun ve kızın :)

cnm inş hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın bende peşinden geliyorum bende 20mayısya ecemi alıcam kucağıma inşalh..

Hayırlı doğumlar.. bebişin ve sana hayırlısıyla sağ salim evinize dönmeyi nasip etsin rabbim..

canimmmm :) dediğin gibi burda herşeyi beraber yasadik :) maratonlarimizi hep beraber yasadik :) cogumuz için hamilelik maratonu bitti bebek maratonu basladi :) sira sende :) dualarimizda seninle canim benim..inşaAllah Duru'muz saglikla,mutlulukla gelir..Rabbim saglikli,hayirli,salih evlat eylesin onu :)

bizde seni cok seviyorum tatlim a.s.

CANIM BENİM SABAH KAHVEM şu hamileliğimiz boyunca dertlerimizi mutluluğumuzu paylaştık her sabah seni burda görmeye o kadar alıştımki sana sabah kahvem dedim.inşallah hayırlısıyla Duru kızımızı da kucağına alacaksın.Bir mutluluğada kavuşacaksın.Mutlu gir mutlu çık çabuk aramıza dön.Dualarımız senin için.

kızlar güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim hepinizin ayrı ayrı yeri var kalbimde hepinizi çok seviyorum içim içime sığmıyor içimde dokuz ay boyunca varlığını hissettiğim durum şimdi yanımda olacak Allahın izniyle inşallah Allah hepimize kolay doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin

iyiki varsınız güzel dostlarım:)))))))))))))))))))

banucum canım inşallah hayırlısıyla kurtulursun ve aramıza katılırsın..iyi günde kötü günde hep birlikteydik dediğin gibi..durumuzu sabırsızlıkla bekliyoruz...

cnm hadi hayırlısı olsun güzel durunu alda gel sağlıcakla allahım yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle bitanem allaha emanet olun ikinizde ...

Canım benim yarın Allah izin verirse Duru'muz kucağında olacak. Sağlıkla geçir inşallah doğumunu a.s.

Çok seviyoruz seni unutma a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…