19 mayıs kutlaması ve eşim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar kusura akmayın yazamadım bılgısayar dondu.neyse sorunum aslında sorum var benım esım lise öğretmeni ve 19 mayıs kutlamalrı için çocukları hazırladı bu aksam 18 mayıs evde yok suan cunku neymıs 19 mayısı 18 mayıs aksamı da okulda kutlayacaklarmıs ben hıc duymadım 19 mayısın aksam kutlandığını siz duydunuz mu.kafayı yıyeceğim akşam akşam kutlamamamı olur.kaymakamlıkta oalcak dedi

Akşam kutlama yapılabiliyor bazen, madem çok merak ediyorsunuz sizde gidin kaymakamlığa kalabalık varsa geri gelirsiniz, ya da evi oraya yakın olan bir tanıdığınız varsa ondan rica edin. İçiniz rahat etsin.

Resmi kişiler mi yapıyor kutlamayı ?
Kutlama günün akşamı fener alayı yapılır akşam bi gün önceden değil
Bi ara istersen gürültülüyse doğrudur

Bu sene kutlamaların stadlardan kaldırılma durumu vardı hatırlarsanız, son anda geri çekildi. Her okul kendi programını hazırlayacaktı. Tatil günü velileri ve öğretmenleri toplamak zor olabildiği için cuma akşamı kutlayalım demiş olabilirler. Adam yalan söyleyecek olsa bu kadar net adres vermez herhalde. Sonuçta en kolay kontrol edilebilir yerler halka açık olanlar.

bende ılk kez duydum valla akşamdan kutlamamı oluoyrmuss ...

istersen bır ara bakalım hayatım ne yaptın gibisinden sesler gelıyorsa dogrudur ortam sessızse bılemıcem o zaman

9 yıllık öğretmenim 19 Mayıs'ın gece kutlandığını ilk defa duyuyorum şüphelendiğiniz bir durum mu oldu daha önce?

yoksa beden eğitimi öğretmeni mi?

Son düzenleme:
evimiz merkezde eşimin okulu ilçenin kasabasında eşim edebyt öğretmenı onlar tiyatro yapacktı.eşime küstüm arayamam çünkü saat 8 deki program için hiç gelmedı eve ev uzak o yuzden ben de bıraz tavır yaptım hala gelmedi.ben de aksam kutlandığını hıc duymdm teşekkür ederıö cvp yazan arkadaslara

arkadasim daha onceki konularinida okudum esin geldiginde fevri davranmadan normal olarak sor yani isi tartisma boyutuna filan goturmeden yani belki kendi aralarinda kutlama filan yapiyorlardir ne bileyim :44:

Bİliyorsunuz değiştirilmesi konuşuluyordu 19 Mayıs kutlamalarının belki onunla ilgili birşeydir. Hem tiyatro düzenleyeceklerse normal bizim lisede tiyatro, ya da müzik gibi etkinlikler okul dışında bir salonda yapılacaksa akşam olurdu hep. Sonuçta o kadar hazırlanmışlar öğrenciler, okul yönetimi, hem velilerin hem üst düzey yöneticilerin gelmesini isterler o yüzden mesai saatleri dışında yapılır.

Ben Büyükşehir sanmıştım.Küçük yerlerde bu tür etkinlikler fazla olur.Hamilesiniz,hassassınız haliyle,boşuna üzmeyin kendinizi.

netten bulunduğunuz yerin kaymakamlığının telefon numarasını bulun kaymakamlığı arayıp sorun eğer bir kutlama varsa herkes ordadır zatiii

edebıyat öğrtmenı demıssın
canım eşin doğru söyluyor olabılır
cunku ben zamanında lısedeyken ve orta okuldayken tıyatro kolundaydım veedebıyat hocamız calıstırıdı bızı ..
akşamlarıda çalısırdık özellıkle kutlamalara az kaldıysa yanı yarın 19 mayıs esın son bır prova yapabılır öğrencıleryle haklı olabılır..

ama sen neden bu kadar suphelendınkı..kendını bellı eden ne söyledı eşin de bu kadar süphe duyyorsun

googledan yarım yamalak baktım 18i akşamı başlayıp 6 gün sürecek diyor yinede bakın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…