- 27 Ekim 2022
- 80
- 17
- 18
- 34
- Konu Sahibi esmaasamsun
-
Benimde femara ile ilk denemem 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldumBu şekilde ilk denemem. Deneyimlerimizi paylaşalım mı.
İnşallah Allah hayırlısıyla sevindirir biziBenimde femara ile ilk denemem 20 temmuzda çatlatma iğnesi oldum
Şubat ayında bir kez daha denemiştim o zaman çok test yapmıştım insan psikolojik olarak çok kötü oluyor o yüzden bu sefer sadece günümü beklicem belirti olarakta henüz sadece iğnenin ağrılar var siz de bir şey var mıİnşallah Allah hayırlısıyla sevindirir bizitest falan yaptınız mı. Belirti oluyor mu acaba bu günlerde hiç bilmiyorum? Bilginiz varmı
Anladım . Ben iğne kullanmadım. Letu diye bir hap femera özelliğinde galiba. Benim belirtimde iğneyi vurduktan birkaç gün sonra o sıralar karnım agrimisti. O kadar. Siz ne iğnesi oldunuz yumurta büyütme sanırım dimiŞubat ayında bir kez daha denemiştim o zaman çok test yapmıştım insan psikolojik olarak çok kötü oluyor o yüzden bu sefer sadece günümü beklicem belirti olarakta henüz sadece iğnenin ağrılar var siz de bir şey var mı
Bende önce gonapeptyl sonra ovitrelle oldum evet.Evet ovitrelle
Siz yaptınız mj test bence iğne etkisi bitmiştir artık. Problem neydiBu şekilde ilk denemem. Deneyimlerimizi paylaşalım mı.
Test yapmadım henüz. Bugün 12 gün falan oldu sanırım iğneden sonra. Polikistikover var bende.Siz yaptınız mj test bence iğne etkisi bitmiştir artık. Problem neydi
Bende de aynı şikayet var malesef. Hadi ilk testi yapın. Ben günaşiri takip yaptım dün bitti iğne etkisi. İnşallah tekrar pozitif dönerTest yapmadım henüz. Bugün 12 gün falan oldu sanırım iğneden sonra. Polikistikover var bende.
Ne ile test yaptınız nasıl anliyorsunuz iğne etkisinin bittiğini falan . Hiç bilmiyorumBende de aynı şikayet var malesef. Hadi ilk testi yapın. Ben günaşiri takip yaptım dün bitti iğne etkisi. İnşallah tekrar pozitif döner
Allah şifa versin inşallah. HepimizeBende de aynı şikayet var malesef. Hadi ilk testi yapın. Ben günaşiri takip yaptım dün bitti iğne etkisi. İnşallah tekrar pozitif döner
Sizin kaçıncı gününüz iğneden?Bende de aynı şikayet var malesef. Hadi ilk testi yapın. Ben günaşiri takip yaptım dün bitti iğne etkisi. İnşallah tekrar pozitif döner
Normal gebelik testi 2 güne bir yaptım dün bitmiş gibiydiNe ile test yaptınız nasıl anliyorsunuz iğne etkisinin bittiğini falan . Hiç bilmiyorum
Bugün 9Sizin kaçıncı gününüz iğneden?
Nasıl anladınız hani nasıl göründü çizgi mi çıktı t çizgisi falanNormal gebelik testi 2 güne bir yaptım dün bitmiş gibiydi
Evet ilk günden beri gebelik testi yapıyorum ve ilk gün gayet koyuydu ikinci çizgi,her geçen gün biraz silindi, bugün hiç yoktu neredeyse. İğne etkisi bitmiş tanımı yapabiliyoruz bu durumdaNasıl anladınız hani nasıl göründü çizgi mi çıktı t çizgisi falan
Anladım sağolun. Ben bakmadım hiç.Evet ilk günden beri gebelik testi yapıyorum ve ilk gün gayet koyuydu ikinci çizgi,her geçen gün biraz silindi, bugün hiç yoktu neredeyse. İğne etkisi bitmiş tanımı yapabiliyoruz bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?