• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

Aldirsaniz ne olacsk ifsa olmus olay bi kere ogrenen ogrenmis... cok gec kalinmis.
Bence kizinizla bebegin babasini evlendirmek sart babasinin sinirine bakilirsa baska cikar yol yok belki torunu dogunca yumusar..?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızınıza bir şekilde ulaşın..dısarda ya da sadece ikinizin olabileceği her hangi bir yerde gorusmeye calısın..sakın bu durumda eve almayın güvendiğiniz birinde kalsın bir müddet..suanda esiniz cok sinirli olmalı kızınızı o eve geçirmeye çalışmayın sakın..ve ne olursa olsun kızınızla iletişime geçin kalacağı yeri siz belirleyin yoksa bu defa kızınızın daha cok yanlış yapabileceği ortam oluşur:31:

niye hemen babaya yetiştirdiniz. anne-kız olarak önce konuşup bir çözüm bulsaydınız. kız şimdi kim bilir nerededir. hem aldırılmaz o bebek, 2,5 aylık olmuş. bir şekilde kol kanat gereceksiniz artık, dışlayamazsınız ki çocuğunuzu.

Kizim söyledi ben söylemedim ilk benim haberim olsaydı bakardım bir çağresine zaten kızımdan desteğimi kesmem imkansiz tabiki benim yavrum gerekirse bebeğede bakarim ama kızım daha çok genç hayatı mahvolacak

Allahin verdigi cana kiymak okadar kolaymis demekki kk bana bunuda ogretti.
Sahsi fikrimdir asla aldirmanizi soylemem(zaten bu vebalin altina girmekten korkarim)
23 yasima 3 ay kaldi uni okuyorum evet egitimim cok onemli benim icin ama benim boyle bir durumum olsa annem asla kizim cabuk ol aldiralim demez.
Vicdani rahat etmez zaten cok buyuk bir vebal ki annemi gectim hicbir akrabam aldir demez.

Son düzenleme:
Şu an yapmanız gereken tek şey kızınıza destek olmak. Kararı ne olursa olsun arkasında durmak. Sonuçta artık yetişkin biri ve kararlarını kendi vermekte özgür. Onu kürtaja da zorlayamzsınız, doğurmaya da evlenmeye de. Baba duymasaymış iyiymiş ama olan olmuş. Onu sakinleştirmek de size düşüyor yine.

ay valla ben de anlamadım bu rahatlığı
büyük konuşmayayım ama 19 yaşında kızım olsa ilk işim bebeği aldırmak olurdu
sonra da bir güzel dersini verirdim kimle düşüp kalktığına, niye korunmadığına dair
bana ter bastı fena oldum :53:

Aldırmak çözüm ggibi duruyor ama omur boyu vicdan azabı ve bbüyük gunah. Bi de küçük de değil 2.5 aylık olmuş. Cok iyi düşünmek lazım. Yaşı küçük evet ama zaten birbirlerini seviyorlar ve evlenmeyi düşünüyorlarsa evlenmeleri daha mantikli

Son düzenleyen: Moderatör:
O bir can nasıl bu kadar rahat aldırın diyorsunuz ! O bebişin günahı ne ki ! Anne ve babanın günahını minicik bir varlığa nasıl yüklüyorsunuz.
En iyi yol kızınızı konuşturup bebeğin babasını bulmak ve evlendirmek...

ALLAH yar ve yardımcınız olsun...

Umarım konu gerçek değildir.

Aldırmak çözüm ggibi duruyor ama omur boyu vicdan azabı ve bbüyük gunah. Bi de küçük de değil 2.5 aylık olmuş. Cok iyi düşünmek lazım. Yaşı küçük evet ama zaten birbirlerini seviyorlar ve evlenmeyi düşünüyorlarsa evlenmeleri daha mantikli

yapmadan düşünseymiş. korunsaymış ya da yapmasını biliyor ya.
bu yaşta çocuğa bakamaz ki bir de üniversite okuyormuş
okumaya niyeti var mı bilmiyorum ama yazık

Arkadaslar dünyam basima yıkıldı 19 yaşında üniverste okuyan kızım hamile oldugunu söyledi hemde 2 ,5 aylik neyapacagımı bilmiyorum kocam kızımı dövmeye kaltı zor araya girdim komşular felan yetişti sonrada kovdu bir daha gelirse bu eve öldūrūrum onu diyo, kimden peydahladiysa ona gitsin dedi banada onunla konuşursan senide öldürürüm onuda diyo, allahim ölücem kızlar ne yapicagimı bilmiyorum kizimi öyle beş parasız birakamam onada yardim etmem lazim kocam barut fıçısı gibi çok sinirli. kızımla konuşdum oda anne yaptim bi hata ne olur affet dedi
Kızlar dūnyam altüst oldu kızım nerde bilmiyorum, kocam evde sinir küpü ele güne rezil etti bizi benim öyle bir kızım yok diye ileniyo. Ne olur yardim edin .siz olsanız ne yapardınız?

o elalem nerden bılecek kızın hamıle oldugunu? eşin atsın sokağa ileride de pişmanlıktan azap ceksın.
elbette eşine karsı savaş vereceksın
kızını sokaga atacak halın yok. :19: 10 haftalık oldu sanırım hamıleliği
10 haftadan sonra almıyorlar dıye bılıyorum.

ayrıca eşin kızına kızacagına, '' ben nasıl bır babayım ki kızım nasıl bu hale geldı'' dıye kendını sorgulasın :ssz:
ortada suçlu arıyorsa kendıne bakmalı.

o kocan ıse, diğeri kanın canın..kızın eşinden daha yakın unutma
ve asla kızını bırakma

ay valla ben de anlamadım bu rahatlığı
büyük konuşmayayım ama 19 yaşında kızım olsa ilk işim bebeği aldırmak olurdu
sonra da bir güzel dersini verirdim kimle düşüp kalktığına, niye korunmadığına dair
bana ter bastı fena oldum :53:

Benimde yeni haberim oldu kocamla birlikte daha önceden bana söylemedi kızım söylese kesinlikle yardımcı olurdum. zaten hemen farketmemis finallerin sitresinden geciktim sanmış

herkesın gunahı kendıne, gunah sebap nutugu cekmeyın:ssz:
bebek olduktan sonrası var, burada yapma etme demek kolay

Ben de 19 yasindayim su an da ve Allah kizcagizin yardimcisi olsun. Benim vidabim bebegi oldurmeye izin vermezdi acikcasi ama onun karari tabi ki.

Benim aklima just ablanin yazdigini gorduuken sonra sey geldi. Bize hic bir bilgi verilmiyor hamilelikten cinsel hastaliklardan nasil korunulur vs. diye aile yapimiza uygun degil belki seks evlilikten once ama yapmak isteyen her turlu yapiyor en azindan korunma yontemlerini bilse bebek hastalik vs olmazdi.

Sizin boyle tepki vereceginizi bile bile gelip size soylediyse demek ki gercekten cok zor durumda. Ya hamile olmasina falan sasirmiyirum. Cinsellik de yasamis olabilir 19 yasinda universite ogrencisi tabi ki sevgilisiyle istedigini yapsin. Ama sonuclari goze alcak. Gelip anne babaya aglamak ben hamileyim diye tuhaf. Kimsenin bu sekilde ailesini uzmeye hakki yok diye dusunuyorum. Ben de sevgilimle biseyler yasamistim o yasta. Boyle bisey olsa arkadaslarima giderdim heralde. :/

yapmadan düşünseymiş. korunsaymış ya da yapmasını biliyor ya.
bu yaşta çocuğa bakamaz ki bir de üniversite okuyormuş
okumaya niyeti var mı bilmiyorum ama yazık
Ben de onu diyorum iste yapmadan dusunseymis artık sonucuna katlanacak. Ayrıca 2.5 ay olana kadar akli nerdeymis nasıl cahillik bu hic mi anlamaz iinsan ya.

Bi de kız hangi akla hizmet babasına soyleyebilmis önce annesine danissaymis keşke

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde yeni haberim oldu kocamla birlikte daha önceden bana söylemedi kızım söylese kesinlikle yardımcı olurdum. zaten hemen farketmemis finallerin sitresinden geciktim sanmış

ya çok ciddiyim aldırılabilecek raddedeyse aldırın şimdi günahı sevabı bi kenara bırakın vicdanı falan
kız 19 yaşında ve üniversitede. bir eğitimi var tamamlaması gereken değil mi?
bu yaşta eğitim hayatı sırasında bebek, evlilik bunlar mümkün mü sizce?
mantıklı düşünmek lazım
üzücü bir yol olsa da bundan başka çıkarı yok
geri kalanlar biraz toz pembe hayal olur
bebeğin babasıyla evlenmesi falan çok uçuk pembe

Vallahi çok anlamsız geldi konunuz .
2 gün önce siteye üye oldunuz ve bugün birden bu olay mı patlak verdi?
Inandırıcı değilsiniz.
Zaten hiçbir kız çoçuğuda anneden önce babaya pat diye " hamileyim " diyemez.

Kız aldırmak isteseydi anne babaya söylemezdi bence..
Direk bir arkadaşını ya da sevgilisini alır sessizce hallederdi..
Demek ki doğurmak istiyor

Back
X