• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

19 yasındaki kızım hamile ne yapıcami bilmiyorum

fake mi değil mi bilmiyorum ama
kızınıza sahip çıkın !
bir hata yapmış hayatına mal olmasına izin vermeyin !
ne olursa olsun o sizin kızınız
onu siz doğurdunuz
babasıyla beraber siz yaptınız o çocuğu
ne olursa olsun kızınıza sahip çıkacaksınız !

Size birden hamileyim dedi siz gittiniz babaya soylediniz devami yok . Ne konustunuz ne oldu yani. Benle bisey konusmuyo demissinizde hamileyim diyen insan oturup konusuruz yani o cesareti bulur. Bide kiziniz arkadasimda kaliyorum demis ama haberiniz yok hangi arkadasinda kaldigindan. Dunyadan bi habersiniz. Samimi olan evinde kalabilecek arkadaslarini arayin tek tek. Gidip cocugun babasiyla konuscakti napti bilmiyorum demissiniz. Ozaman ayni sehirdeler demekki uniden degil sevgilisi. Universiteyi ayri sehirde mi okuyo bu arada?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet üniversteyi farklı bir şehirde okuyor. tekrar aradim açmadı defalarca aradım kızımı zaten hemen yapıştırdınız yüzüme sorumsuz anne lafını

olamaz ki benim babam olsa da esip gürlerdi evden kovardı ama 10 dk sonra geri çağırırdı :53:
bence kızın bu hallere düşmesine sebep de bu baskı zaten
çocuğa yapılan baskı aileden itmek uzaklaştırmak sebep oluyor bunlara
çocuğu aileden uzaklaştırırsanız her şeye bulaşır :50:
ınsanına göre degısıyor işte durum.. baba suçu kızda degıl kendınde arasın. böyle bır durumda '' asarım keserım, gelmesın' dıyen adamın suçu bellı zaten

Gerçekten sağolun hepiniz yaa gerçekten siz benim yıllardır kızîmdan ne çektoğimi bilmez etmezsiniz ve evet bana yazıklar olsun bu konuyu buraya yazdığım için yazıklar olsun halbuki biraz destek biraz moral verirsiniz sanmştım ama meğer anneliğim sorgulanacakmış inşallah sizin benim gibi bir kızınız olmaz insallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız tek dileğim bu

bence sen güzel bir annesin. konu doğruysa eğer şu an sakinleşmeli ortalık. kızınız reşit. doğurmak da aldırmak da evlenmek de kendi kararı. cinselliği yaşayacak bir yaşta. sağlıklı bir evladınız olduğu için şükretmelisiniz. evlilik öncesi birliktelik konusunda kendi fikirlerine sahip olabilecek ve onu uygulayabilecek bir yaşta. onun tercihi bu yönde kimsenin onu kınamaya hakkı yok. ona alacağın her türlü kararda arkandayım demelisiniz. dünyaları yıkacak kıyametler koparacak bir durum yok ortalıkta. ne yapmak istediğini sorun karar vermesinde yardımcı olun ona destek olduğunuzu bildirin. her türlü durumun avantajını ve dezavantajını oturup düşünüp karara varın bence.

Evet üniversteyi farklı bir şehirde okuyor. tekrar aradim açmadı defalarca aradım kızımı zaten hemen yapıştırdınız yüzüme sorumsuz anne lafını

Cok merak ettim cok mu simarik kiziniz? Sorumsuz mu? Daha onceden de cok zorluk cekmissiniz. Keske psikolojik destek alsaydiniz.

Gerçekten sağolun hepiniz yaa gerçekten siz benim yıllardır kızîmdan ne çektoğimi bilmez etmezsiniz ve evet bana yazıklar olsun bu konuyu buraya yazdığım için yazıklar olsun halbuki biraz destek biraz moral verirsiniz sanmştım ama meğer anneliğim sorgulanacakmış inşallah sizin benim gibi bir kızınız olmaz insallah benim yaşadıklarımı yaşamazsınız tek dileğim bu

Abla soran oldu mu bilmiyorum , herkes aldırın aldırsın vs demiş ama kızınız size anlatırken aldırcam , istemiyorum, ben napıcam falan dedi mi yoksa , hamileyim evlenicem mi dedi? bu önemli bence ! zorla bebeği aldıramazsınız aldırmaya da hakkınız yok 19 yaşında çünkü . ama kendisi istiyorsa ! bunu biliyormusunuz? konuştunuz mu ? önce bunu öğrenin amacı isteği aldırmaksa o anlamda yardımcı olmaya çalışın derim ben

İnsanoğlunun başına her şey gelebilir. Siz bir annesiniz çocuğunuzun arkasında durun yapmış bir hata ama bunun geri dönüşü yok olan olmuş. Asarım keserim demek işin kolayına kaçmak olur tamam kabullenmesi zor bir durum bir baba için ama ne olursa olsun o sizin evladınız. Bugün sahip çıkmazsanız yarın bir gün pişman olursunuz. Babasını sakinleştirin bir şekilde, kızınızla da düzgün bir şekilde iletişim kurmaya çalışın. Neden oldu nasıl oldu dan ziyade çözüm odaklı olun bence.

benim öfkem kızınızın yapmış olduğu hata değiş haşa onu sorgulamak asla bana düşmez yapılmış bir hata..ben sizin soğukkanlılığınıza çok şaşkınım ya kızınız ortada yok siz gelmişsiniz burda konu açıyosunuz..

Aradım defalarca ama açmıyor açsada fazla bişey söylemiyor birine yardım etmek kolaydır tabii kişi yardı
m isterse yerini söylese gitmezmiyim yanina

Neler çektim diyeceğinize neler çektiğinizi yazın. Böyle yuvarlak laflarla ne olup bitiyor anlamak güç.
Belli ki iyi bir anne kız ilişkiniz yok.
Kızın da dünya umrunda değil anlaşılan. Bir çözüm bulmuş olmalı hala haber almadığınıza göre.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Anneliginizi bilemem ama gercektende dunyadan bi habersiniz. Dun uye olmussunuz bugun burda bizle yazisiyorsunuz.bence bilgisayar basinda olmaz bu is gidip biseyler yapin. Soguk kanli olmak iyidir ama söz konusu evlatsa bu olmamali delirmelisiniz. Hem kizinizla konusmadan babasina soylemissiniz buda ayri bi olay yani.bi olayi cozun nedir ne degildir oyle konussaydiniz ya. Simdi burdaki insanlar size nasil yardim edicekki sizin zaten daha hic biseyden haberiniz yok!!

Abla soran oldu mu bilmiyorum , herkes aldırın aldırsın vs demiş ama kızınız size anlatırken aldırcam , istemiyorum, ben napıcam falan dedi mi yoksa , hamileyim evlenicem mi dedi? bu önemli bence ! zorla bebeği aldıramazsınız aldırmaya da hakkınız yok 19 yaşında çünkü . ama kendisi istiyorsa ! bunu biliyormusunuz? konuştunuz mu ? önce bunu öğrenin amacı isteği aldırmaksa o anlamda yardımcı olmaya çalışın derim ben

Konuştum ama yine laf geveledi aldırmaya niyeti yok galiba ben aldıralım yanına gelirimyerini söyle maddiyati dert etme deyince anne bilmiyorum dedi sonrada anne sonra konusalim dedi ben zaten öncede söyledim doğurmak isterse evlensinler babasıyla ben bebege bakarım maddi yardımda yaparım

Anneye yuklenmek yerine 19yasina gelmis koca insana hata bulmak daha dogru bence...
Genc,cahil,cocuk vs deniyor ama hamile kalacak durumdaysa hicte cocuk degil bence.
Hanimefendi kiziniz hem suclu hem guclu bence birakin ne hali varsa gørsun, hayat aklini basina getirecektir nasil olsa...

O kızı sahipsiz bırakmayın sanırım aşırı baskı ile yetişti sizden uzaklaşınca rahatlığı farklı yollara itti sanırım.

Babası bellimi ? Ve babası olacak kişinin karakteri nedir benden olduğu ne belli derse iyice karışır konu

Şu saatten sonra kol kanat gereceksiniz ki daha fazla yanlışa bulaşmasın

Gerçi konu sahte gibi de geliyor ya...

Konuştum ama yine laf geveledi aldırmaya niyeti yok galiba ben aldıralım yanına gelirimyerini söyle maddiyati dert etme deyince anne bilmiyorum dedi sonrada anne sonra konusalim dedi ben zaten öncede söyledim doğurmak isterse evlensinler babasıyla ben bebege bakarım maddi yardımda yaparım

İste bu aranizda gecen konusmalari tam yazsaniz yani ne oldu ne konustunuz bi bilsek?

bence sen güzel bir annesin. konu doğruysa eğer şu an sakinleşmeli ortalık. kızınız reşit. doğurmak da aldırmak da evlenmek de kendi kararı. cinselliği yaşayacak bir yaşta. sağlıklı bir evladınız olduğu için şükretmelisiniz. evlilik öncesi birliktelik konusunda kendi fikirlerine sahip olabilecek ve onu uygulayabilecek bir yaşta. onun tercihi bu yönde kimsenin onu kınamaya hakkı yok. ona alacağın her türlü kararda arkandayım demelisiniz. dünyaları yıkacak kıyametler koparacak bir durum yok ortalıkta. ne yapmak istediğini sorun karar vermesinde yardımcı olun ona destek olduğunuzu bildirin. her türlü durumun avantajını ve dezavantajını oturup düşünüp karara varın bence.

Teşekkür ederim gerçekten şu yorumların içinde tek pozitif olan sizinkisi.
Hem ben ne olursa olsun zaten kızımın arlasındayım oda bunu biliyo zaten telefonlarıma çıksa doğru düzgün olayı anlatsa ben elbet yanında olurum beni korkutan hep kocamın tepkisi oldu öldürürüm döverim diyen bir adama illada kızım bu eve gelicek diyemem gizli saklî yardım etmeye çalışıyorum

fake mi değil mi bilmiyorum ama
kızınıza sahip çıkın !
bir hata yapmış hayatına mal olmasına izin vermeyin !
ne olursa olsun o sizin kızınız
onu siz doğurdunuz
babasıyla beraber siz yaptınız o çocuğu
ne olursa olsun kızınıza sahip çıkacaksınız !

Kizima hep sahip çkıyorum zaten ama eşime ne desem boş

Konuya hiç mi hiç inanmadım. Kız hamile ve kayıp, anne de KK'ya konu açayım demiş :ssz: Anneler cevap versin, bu durumda bırak KK'yı, internet aklınıza gelir mi? :ssz:

Anlıyorum , o da şuan panik halinde belki de ,biraz sabretmeniz lazım , kızınız sizin yanında olduğunuzu bilirse irtibatı koparmaz , ona zaman verin karar vermesi lazım baskıcı olmamaya çalışarak yanında olduğunuzu belirtin ki haberdar olabilesiniz ve yanında olmanıza izin versin , hepimiz yanlışlar hatalar yapabiliriz ,kimse ben asla yapmam diyemez! Babaya da hak verin ah yavrum afferim kızıma okuyo sanıyomda torun haberiyle geliyor demeyecekti ki elbette tepkisel yaklaşacak, bir anne babanın kızı için ne hayalleri vardır.. eşinizinde üstüne gitmeyin ama sizi baskılamasına izin vermeyin zamanla halledilecek şeyler bunlar

Anneliginizi bilemem ama gercektende dunyadan bi habersiniz. Dun uye olmussunuz bugun burda bizle yazisiyorsunuz.bence bilgisayar basinda olmaz bu is gidip biseyler yapin. Soguk kanli olmak iyidir ama söz konusu evlatsa bu olmamali delirmelisiniz. Hem kizinizla konusmadan babasina soylemissiniz buda ayri bi olay yani.bi olayi cozun nedir ne degildir oyle konussaydiniz ya. Simdi burdaki insanlar size nasil yardim edicekki sizin zaten daha hic biseyden haberiniz yok!!

Babasına ben değil kendisi söyledi zaten anlayamıyorum zaten kızımla konuştum parada yollarım ve sahip çıkarım ve tekrar söylüyorum bana nerde olduğunuda ne yapacağınıda söylemiyor kızına sahip çık demesi kolay telefonlarıma dahi çıkmıyor bende olaylar yatışsın diye bekliyordum ama bilmeden konuşmak kolay tabii..

Kizima hep sahip çkıyorum zaten ama eşime ne desem boş

Ben size bahane bulmayacagim elbet herkesin yanlisi var.arada kalacaksiniz ama lütfen o cana kiymayin buna engel olun lutfen belki de kiziniz yalniz sevgilisi istemiyor da olabilir ama siz ona yardimci olun simdi kizinizin hatasini size kesemeyiz Rabbim su mübarek günde YARDIMCINIZ olsun inşallah

Back
X