- Konu Sahibi greenstreet
-
Kizlar ben 19 yasindayim ama bu zamana kadar hic sevgilim olmadi... Bana ilgi gosterenler, flort ettiklerim oldu tabi ki ama hic benim de sevdigim ilgi duydugum biriyle aramda bi seyler olmadi. Bu durumu kafaya takmaya basladim artik kendimi hayata karsi gec kalmis hissediyorum. Bakiyorum etrafima ve nerden nasil duzgun guzel bi iliski sahibi olabilecegimi bulamiyorum. Artik cok sıkılmaya basladim bu durumdan.
O zaman beni en iyi sen anlarsin ayni sekilde ben de cevremdeki sevgilisi olan arkadaslarima imreniyorum gercekten duygusal aclik cekiyorum.
Ya canım benim daha 19 yaşındasınız neyin umutsuzluğunda neyin karamsarlığındasınız siz? En cool en şeker en özgür en şirin en yaşanılası yaşları "aşkımızın yalnızım" modunda mı harcayacaksınız???
Şuan sizin yaşınızda olmayı aşka tercih edebilecek bir milyon insan düşünün !!! Ve bu yaşların kıymetini bilin...
Bu arada sevgilim var ama yaşım 29!
Ben 19 yaşındayken anfilerde ders notları kovalıyordum aşk değil,
Duygusallığımızdan yoksun değildik tabi ama boşlukta hiç değildik
arkadaşlarımızla vakit geçirebiliyor eğlenebiliyorduk; sevgili olmadan...!
Kizlar ben 19 yasindayim ama bu zamana kadar hic sevgilim olmadi... Bana ilgi gosterenler, flort ettiklerim oldu tabi ki ama hic benim de sevdigim ilgi duydugum biriyle aramda bi seyler olmadi. Bu durumu kafaya takmaya basladim artik kendimi hayata karsi gec kalmis hissediyorum. Bakiyorum etrafima ve nerden nasil duzgun guzel bi iliski sahibi olabilecegimi bulamiyorum. Artik cok sıkılmaya basladim bu durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?