19aylik sessiz bir prens..

Aynen yahu yurur yurur dediler hala yurumuyor. Baba dede deyip duruyor. Bay bay, gel gel falan yapiyor mu sizinki :)
Şimdi iki gündür alkiiis diyorum ellerini birbirine vurmaya çalışıyor, gel işareti yapıyor ama sadece annemin kendilerine:)))

o halde kalabalık ortama karışaşacaksınız nerde çok çocuk var arkadaşlık kuracaksınız iş sizde bitiyor

Sende bana iyi bir ornek oldun saol. Ben tek benimki boyle saniyordum. Allah sabir versin ikimizide.. ne zormus ya konusmamasi..
Arkadaşlar her çocuk farklı benimde bi kızım var 10 mayısta 2 yaşında olucak daha iki gündür yürüyor
Eğer içinizi rahatlatıcaksa benim kuzenim 4 yaşına kadar konuşmadı hiçmi derseniz hiç konuşmadı şimdi 18 yasında 14 yıldır susmuyor
İnşallah bi problem yoktur bazı çocuklar anlıuorlar ve dertlerini anlatıyolarsa gerek duymuyorlar inşallah sizinkilerde öyledir
Ve yakında konuşurlar

benim kizimda 3.5 yasinda hala tam anlamiyla konusamiyor. derdini anlatacak kadar konuşuyor. 2 ay oncesine kadar hic soru sormuyor diye uzuluyordum simdi soru soruyor neden guluyon,.neden bakiyon, nereye gidiyon,.nerdesin, sen napiyon, bu ne gibi basit sorular..

konusacagi gunu 4 gozle bekliyorum.
tuvalet olayina takilmayin kizim 2 yasindayken ogredi ve 20 kelimesi vardi cis.demeyi bile tuvaletini ogrenirken ogrendi. simdi masallahi var geceleri uyanip soyler bi kac kere fire verdik o kadar.

Back
X