zamanla olur. ilk zamanlarda böyle seyler oluyo. kendine dert etme
Kendini rahat bırak tatlım.Göreceksin hemen olup bitecek.
merhabalar tatlım bende bir aylık evliyim herşeyi akışına bıraktınmı olup bitiyor ama kendini kasmıcaksın rahat olmanızı tavsiye ederim umuyorumki bu sorunu en kısa sürede atlatırsınız mutluluklar......
saol cnm inşallah atlatırız sanada mutluluklarkaydirigubbakcemile5
slm... yenı evliyim biz birlıkte olamıyoruz nasıl anlatsam tam olarak girdiremıyoruz kayıyo ne yapmamız lazım girince azıcık acıyo çekiyorum bu bizi olumsuz etkiliyo isteksizlik oluyo moralimiz bozuluyo yapamıyoruz diye ne yapmam lazım? şimdiden teşekkür ediyorum
slm... yenı evliyim biz birlıkte olamıyoruz nasıl anlatsam tam olarak girdiremıyoruz kayıyo ne yapmamız lazım girince azıcık acıyo çekiyorum bu bizi olumsuz etkiliyo isteksizlik oluyo moralimiz bozuluyo yapamıyoruz diye ne yapmam lazım? şimdiden teşekkür ediyorum
hala kızsın o zaman desenebizimde 17 gün boyunca olmamıştı sen gibi acıyo diye izin vermiyodum gerçi araya adette girmişti o yüzden gecikmişti ama artık evlendiğim için kadın gözüyle bakıyolardı ama ben 17 gün boyunca bakireydim bayanssulusmile
eşine söle vazelin sürsün kayganlaştırıcı oLduğu için yağ gißi kayıp girio..
bende öyLeydim acıyo diye hep kaçiodum ..baktık bu böLe oLmicak..
bi çözüm buLmak lazım die..sonra cinsellikle ilgili bi kitap vardı orda öle yaziodu..vazelin alkolsuz olduğu için onu tercih edin diodu..biz de denedik oldu
inş cnm ya ınan evlılıkten bu sorun yuzunden tad alamıyorum
kendini rahat birakman lazim cnm, bunun tek yolu ve cözümü bu.
sen aciyor diye kendini geri cekiyorsun, kasiyorsun... aciyi engellemek adina
girmesine izin vermiyorsun
ama izin versen herseyin aslinda ne kdr kolay oldugunu anlayacaksin :)
ins canım ben böyle acı hıc tatmadm o ne ele o zevk alıyo ben kıvranıyom aglıyom kaydirigubbakcemile3bu sorun bitse de bi süre zevk alamamaya devam edebilirsin ki ben 2 senelik evliyim hala bi çok ilişkim de TAM anlamıyla zevk alıyor değilim.ve burda senelerce evli olup ta zevk alamayanlar da yok değil.inş sen şu sorunu hallet bi diğeri daha kolay hallolur
bu arada bi krem ismi vercem sana bana jinekoloğum vermişti her hangi bi yan etkisi vs yok.anestol onu sürüyosun vajina girişine ilişkiden 5 dk önce ve o kısmı uyuşturuyo.ben bi kez sürdüm bi daha ihtiyaç duymadım acımadı yani sonrakiler de.ilkin de azcık çok az biber acısı gibi acıdı.korkmana hiç gerek yok bak görceksin
ben sadece bir gece engellemiştim eşimi.ertesi sabah denedik bana kalsa belki daha çok ertelerdik ama bana kalmadıkaydirigubbakcemile3iyiki de kalmamış uzarrr giderdi ve sorun haline gelirdi.
ins canım ben böyle acı hıc tatmadm o ne ele o zevk alıyo ben kıvranıyom aglıyom kaydirigubbakcemile3
kayıyormu ??aa nasıl oluyor kayması daha iyi değilmi ki? canım bu konuda rahat ol derler genelde eşine bırakman gerekir kendini ama kayma olayını anlayamadım neyse cahilliğime ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?