1aylık evliyim birlikte olamıyoruz

merve69

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2010
131
0
46
İstanbul
slm... yenı evliyim biz birlıkte olamıyoruz nasıl anlatsam tam olarak girdiremıyoruz kayıyo ne yapmamız lazım girince azıcık acıyo çekiyorum bu bizi olumsuz etkiliyo isteksizlik oluyo moralimiz bozuluyo yapamıyoruz diye ne yapmam lazım? şimdiden teşekkür ediyorum

kendini rahat birakman lazim cnm, bunun tek yolu ve cözümü bu.
sen aciyor diye kendini geri cekiyorsun, kasiyorsun... aciyi engellemek adina
girmesine izin vermiyorsun
ama izin versen herseyin aslinda ne kdr kolay oldugunu anlayacaksin :)

merhabalar tatlım bende bir aylık evliyim herşeyi akışına bıraktınmı olup bitiyor ama kendini kasmıcaksın rahat olmanızı tavsiye ederim umuyorumki bu sorunu en kısa sürede atlatırsınız mutluluklar......

saol cnm inşallah atlatırız sanada mutluluklarkaydirigubbakcemile5

Evliliğin ilk zamanlarında oluyor.Bu ne bee..dediğim zamanlar olmuştu:kedi: Zamanla alışıyorsun.İlk zamanlar sık sık tuvalet ihtiyacında olur zamanlar alışırsın.:kedi:

hala kızsın o zaman desene bizimde 17 gün boyunca olmamıştı sen gibi acıyo diye izin vermiyodum gerçi araya adette girmişti o yüzden gecikmişti ama artık evlendiğim için kadın gözüyle bakıyolardı ama ben 17 gün boyunca bakireydim bayanssulusmile

yok kan geldı 2gun adet gördum peşine hatta ondan sonra tam anlamıyla yapamadık yapamıyoruzdakaydirigubbakcemile3

eşine söle vazelin sürsün kayganlaştırıcı oLduğu için yağ gißi kayıp girio..
bende öyLeydim acıyo diye hep kaçiodum ..baktık bu böLe oLmicak..
bi çözüm buLmak lazım die..sonra cinsellikle ilgili bi kitap vardı orda öle yaziodu..vazelin alkolsuz olduğu için onu tercih edin diodu..biz de denedik oldu

evet sürdük denedık ben acıdan baska bır sey hıssetmıyorum dun dedıkı ılk defa tam anlamıyla hıssettım zevk aldım dıyo benım ılk gunkı gıbı acıyo hala yaramı acepCADIARZU

inş cnm ya ınan evlılıkten bu sorun yuzunden tad alamıyorum

bu sorun bitse de bi süre zevk alamamaya devam edebilirsin ki ben 2 senelik evliyim hala bi çok ilişkim de TAM anlamıyla zevk alıyor değilim.ve burda senelerce evli olup ta zevk alamayanlar da yok değil.inş sen şu sorunu hallet bi diğeri daha kolay hallolur

bu arada bi krem ismi vercem sana bana jinekoloğum vermişti her hangi bi yan etkisi vs yok.anestol onu sürüyosun vajina girişine ilişkiden 5 dk önce ve o kısmı uyuşturuyo.ben bi kez sürdüm bi daha ihtiyaç duymadım acımadı yani sonrakiler de.ilkin de azcık çok az biber acısı gibi acıdı.korkmana hiç gerek yok bak görceksin

ben sadece bir gece engellemiştim eşimi.ertesi sabah denedik bana kalsa belki daha çok ertelerdik ama bana kalmadıkaydirigubbakcemile3iyiki de kalmamış uzarrr giderdi ve sorun haline gelirdi.

bazı uyuşturucu etkili kremler var eczaneden alabilirisin,o zaman çok acı hissetmiyorsun ,ayrıca o acı dediğin şey varya ,azıcık sıksan dişini gerisi o kadar kolay geliyorki ,içindeyken acımıyor ,sadece ilk girişte oluyo o acı ,4 yıllık evliyim ,doğum bile yaptım ama hala ilk girişte azda olsa acı duyarım ..buna katlanırsan gerisi kolay gelecek ,hadi bakalım ,iyi haberlerini bekleriz ..

ins canım ben böyle acı hıc tatmadm o ne ele o zevk alıyo ben kıvranıyom aglıyom kaydirigubbakcemile3

ins canım ben böyle acı hıc tatmadm o ne ele o zevk alıyo ben kıvranıyom aglıyom kaydirigubbakcemile3

bu bana bi yerden tanidik geldi haha :))
ay biz kadinlar ne dertliyiz ya, erkeklere ne kolay
bende agladim ilk 2 gün, esim hala taklitimi yapar "ama aciyooooo" diye :))
uyuz nolcak alsanaalsanasmile

kayıyormu ??aa nasıl oluyor kayması daha iyi değilmi ki? canım bu konuda rahat ol derler genelde eşine bırakman gerekir kendini ama kayma olayını anlayamadım neyse cahilliğime ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…