1aylık evliyim birlikte olamıyoruz

aynı sorun bendede oldu 1 ay çetin uğraşlar sonunda becerebildik bayanssulusmile

ilk aylar acıdan ağlıyordum alışana kadar epey canım yandı

ya kizlar o isi bir görevmis gibi yaparsaniz haliyle kasilirsiniz
herseyi oluruna birakin sevdiginiz asik oldugunuz adama dokunmanin hazzini yasayin sevisirken sürekli akliizda o olursa insan stres olur

zamanla orasıda alışıyor zaten ilk zamanlar kendimi kasmaktan canım çok acımış şimdi daha ii anladım

yok kan geldı 2gun adet gördum peşine hatta ondan sonra tam anlamıyla yapamadık yapamıyoruzdakaydirigubbakcemile3

canım vajinusmus konusu açılmış forumda. listede onu bul ve oku. faydası olacaktır sana. hepimizin sıkıntısıydı bu ama çok şükür kurtulanlarımız var. o yüzden sana da tavsiye ederim :)))yerimseniben

anestol dıye bır krem var canım bıraz uyusturuyor onu dene yan etkısı yok rahatlıkla kullanabılırsın doktor tavsıyesı bu bununla basarırsınız

eşi tam manasıyla sertlesemıyorsa kayıyordur demek gelıyor aklıma bır tek ..

ya ne bu kımı 1 gun kımı 1 hafta kımı aylarca ağlamış falan .. yanı sız hayır ıstemıyorum acıyor dedıgınız zaman eslerınız devammı edıyor da bu acıları yasıyosunuz anlıyamadım ben ksr bakmayın :S cahıllıkten

hayır dedğim zaman eşim zorlamıyor yoksa iyicestres yaparım diye çekiniyorr

aslnda kreme felan da gerek yok ki. ön sevişmeyi uzun tutun. ilk soktuğunda acıyo fakat içindeyken acı olmuyo. benim müthiş derecede çok acıyodu 3 sevismeden sonra genişledi rahat rahat giriyo. bide kasmıyorum kendimi . pozisyonda önemli. pozisyonların hepsini deneyin,nasıl yapıyosak acıyo diye . herangi bi pozisyon uygunsa giriyosa ve sende acı olmuyosa öyle yapmaya devam edin. daha sonra alışırsın . her türlüsünüde yaparsınız daha sonraa

6 yıllık evliyim söylediklerine aynen katılıyorum..ön sevişme olmazsa ve kafa oraya odaklanırsa illki zor olur güzel düşünmek lazım..bazen eşimle konuşuyorum ben böyle bişey yaşamadım ama yaşasaydım beklermiydin diye..ben ilişkiye giremeyip bekleyenlere şaşırıyorum ben hayatta beklemezdim diyor Allah tan şanslıymışım yoksa halim kötüymüş..umarım en kısa zamanda ilişkiniz düzene girer

evet en önemli sorun rahat olamk onun içinde ön sevişmeyi uzun tutmak lazım kadın erkege göre geç orgazm oluyor onun için ön sevişmeyi uzun tutalım sonrası yavaş yavaş oluyor
agrı da zamanla azalıyor

Yeni evli bayanlara tavsiyem, ilişkiden önce ön sevişmeyi uzun tutun. Ardından sırtüstü yatın bacaklarınızı açabildiğiniz kadar yanlara açın.iki bacağınızı iki elinizle tutun ve asla bacaklarınızı ilişki sırasında oynatmayın.ilk başlarda biraz canınız acıyacak ama zamanla acılar geçecek. Bütün problem bayanların kendini kasmasından kaynaklanıyor. Her ilişkide bacaklarınızı yana açıp ellerinizle sıkıca tutun. Faydasını göreceksiniz. Bayanların bazı dönemlerinde aşırı kuruluk oluyor.Özellikle adete bir hafta kala ve adetten sonraki bir hafta. o dönemlerde ilişki daha zor oluyor.önlemler alabilirsiniz.Mesela kayganlaştırıcılı prezervatiflerle daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…