Evet Mahkeme anneye verir ama sonuçta adam psikopat. Rahat bırakmaz. Haberlerde neler görüyoruz. Ya zarar verirse, bir şey yaparsa. Kanunlar var demeyin arkadaşlar kanunların bir naneye yaradığı yok. Başka bir yol olmalı ya. Off çok üzülüyorum ben böyle şeyler. Allah topunu ıslah etsin emi.
Evet Mahkeme anneye verir ama sonuçta adam psikopat. Rahat bırakmaz. Haberlerde neler görüyoruz. Ya zarar verirse, bir şey yaparsa. Kanunlar var demeyin arkadaşlar kanunların bir naneye yaradığı yok. Başka bir yol olmalı ya. Off çok üzülüyorum ben böyle şeyler. Allah topunu ıslah etsin emi.
Zaten evliliklerin % 90 ı çocuk için devam ediyor. Bu ve buna benzer sebeplerden. Ya burada bir bayan vardı kim bilmiyorum unuttum aklımda kalmaz çok zaten ama olayı hatırlıyorum. Kocası aynı şekilde pislikler yapmış, çocuğu almak için camları kapıları kırmış her akşam karakollardaymışlar. Sonra kadın pes etmiş ve çocuğu vermiş. Sonrasında adam da uslanmış ve çocuğu kendiliğinden vermiş anneye. Acaba böyle bir şeyde olabilir mi? Hep ihtimaller üstüne konuşuyoruz biz ama asıl sıkıntıyı yaşayan arkadaşımızın durumu çok zor gerçekten.Çok haklısınız. allah'a şükür eşimle sorunum yok ama bazen empati yapıyorum da... Böyle şeyler yaşasam kızımdan vaz geçer miyim diye. Belki bütün KK üzerime gelecek şu yazdıklarımdan ancak, kurtulma şansım olmasaydı evladım için böyle herife de katlanırdım sanırım. en azından yetişkin bireyler olana kadar katlanırıdm.
Çok zor. Bir defa daha sorayım bu soruyu. Kimseniz yok mu? Size yardım edecek, bu problemi düzgün bir şekilde halledebilecek. Ne bilim o öküzün annesi, babası kimsesi yok mu ona söz geçirecek?calisiyorum tabi kndime de kizima da bakabilirim ama adam psikopatlik yapiyor oyle bir durumda beni de kizi da oldurur o derece. zaten durmamin sebebi de o. bnim aslinda kizi birakma sebebim hani ilk ben gideyim o da cocuk bakmak nasilmis anlasin anyayi konyayi cunku banq hep cocuk bakmak bilmiyorsun der asagilar. hem de zaten kendi bakamayacagi icon belki kendisi getirir. en azindan o zaman tehtit edemez diye dusundum. dava acildiginda elbette alcam kizimi ama o zamana kadar birqkmam mantikli mi? bi de ben nasil dayanacam ya
maalesef yok bana adamakilli yardim edecek. ha ailesi hepsi biliyyor ama kimsenin ona bisey dedigi yok.Çok zor. Bir defa daha sorayım bu soruyu. Kimseniz yok mu? Size yardım edecek, bu problemi düzgün bir şekilde halledebilecek. Ne bilim o öküzün annesi, babası kimsesi yok mu ona söz geçirecek?
geyik falan degil hanimefendi. belki anne degilsoniz. anneyseniz bile benim yasadiklarimi yasamadinizo bebek her şekilde sana verilicek. "çocuklarım için boşanmadım" geyiklerini de bıraksın hanımlar artık. çocuklar psikopat heriflerin yanında yetişicek. şuan bebek farkedemiyo olabilir, ama büyüyünce o herif çocuklarına da saldırgan davranıcak. bu işler her zaman istisnasız böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?