1bucuk yasindaki yavrumu birakmak??

mental21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
140
24
48
Diyarbakır
nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun

Offf çok zor bir durum. Yok mu sana bu durumda yardım olacak biri? Alsın o adamı gebertsinler. Görsün nasıl oluyormuş tehdit etmek. Pislik ya.

Mahkemenin ilk tercihi zaten siz olursunuz. Neden çocuğu bırakmayı düşünüyorsunuzki?

Siz çalışıyorsanız baba da nafaka verir gül gibi Bakarsınız evladınıza. Annenin yerini kimse tutamaz. Sonuna kadar uğraşın almak için.

Evet Mahkeme anneye verir ama sonuçta adam psikopat. Rahat bırakmaz. Haberlerde neler görüyoruz. Ya zarar verirse, bir şey yaparsa. Kanunlar var demeyin arkadaşlar kanunların bir naneye yaradığı yok. Başka bir yol olmalı ya. Off çok üzülüyorum ben böyle şeyler. Allah topunu ıslah etsin emi.

bebekten söz ediyoruz

Mahkeme size verir; gidin açın davayı tedbiren velayeti de isteyin; velayeti de alıp çocuğu alın ve gidin o evden

çocuğu vermem diyenden gidip polis ile alınıyor çocuklar yazık günah psikolojisine çocuğun o ortamda mı büyüsün

bakamaz getirir vs olmaz; resmi yollardan alın; maddi durumunuz yoksa Baroya gidin avukat talep edin

ben. kendi adima kizim olmadan bi hayat dusunemem..sakin birakma yavrunu.ama o adamida daha fazla cekme..1.5 yasnda bi bebegi mahkeme babaya vermez..senn gozunu korkutmaya calisiyo..

haklısınız

ama bunu denemeden bilemez

ya almaya kalkarsa deyip de bir ömür azap içinde o çocuğu yaşatamaz ki

kapı kırıp babasının evinden karısını sürükleyeni de gördüm; ben kendi rızamla konuşmaya gittim diye tutulan polis raporunu da

ama kötü örnekler var diye gerçeklerden kaçamayız ki

kadını dövdü; çocuğu vermem dedi; başka şehire annesinin yanına geldi kadın vs vs sonra polisle gidince tıpış tıpış verdi bir daha da kimse yüzünü bile görmedi adamın

bu örnekler de var

Çok haklısınız. allah'a şükür eşimle sorunum yok ama bazen empati yapıyorum da... Böyle şeyler yaşasam kızımdan vaz geçer miyim diye. Belki bütün KK üzerime gelecek şu yazdıklarımdan ancak, kurtulma şansım olmasaydı evladım için böyle herife de katlanırdım sanırım. en azından yetişkin bireyler olana kadar katlanırıdm.

calisiyorum tabi kndime de kizima da bakabilirim ama adam psikopatlik yapiyor oyle bir durumda beni de kizi da oldurur o derece. zaten durmamin sebebi de o. bnim aslinda kizi birakma sebebim hani ilk ben gideyim o da cocuk bakmak nasilmis anlasin anyayi konyayi cunku banq hep cocuk bakmak bilmiyorsun der asagilar. hem de zaten kendi bakamayacagi icon belki kendisi getirir. en azindan o zaman tehtit edemez diye dusundum. dava acildiginda elbette alcam kizimi ama o zamana kadar birqkmam mantikli mi? bi de ben nasil dayanacam ya

Zaten evliliklerin % 90 ı çocuk için devam ediyor. Bu ve buna benzer sebeplerden. Ya burada bir bayan vardı kim bilmiyorum unuttum aklımda kalmaz çok zaten ama olayı hatırlıyorum. Kocası aynı şekilde pislikler yapmış, çocuğu almak için camları kapıları kırmış her akşam karakollardaymışlar. Sonra kadın pes etmiş ve çocuğu vermiş. Sonrasında adam da uslanmış ve çocuğu kendiliğinden vermiş anneye. Acaba böyle bir şeyde olabilir mi? Hep ihtimaller üstüne konuşuyoruz biz ama asıl sıkıntıyı yaşayan arkadaşımızın durumu çok zor gerçekten.

Çok zor. Bir defa daha sorayım bu soruyu. Kimseniz yok mu? Size yardım edecek, bu problemi düzgün bir şekilde halledebilecek. Ne bilim o öküzün annesi, babası kimsesi yok mu ona söz geçirecek?

o bebek her şekilde sana verilicek. "çocuklarım için boşanmadım" geyiklerini de bıraksın hanımlar artık. çocuklar psikopat heriflerin yanında yetişicek. şuan bebek farkedemiyo olabilir, ama büyüyünce o herif çocuklarına da saldırgan davranıcak. bu işler her zaman istisnasız böyle

Mahkeme sana verecek kizini...

Esinin her hareketini siddet vs , rapor al mahkemeye sun..

Böyle bir adama nasil cocul birakicaksin asla birakmazdim ve asla böyle bir adamin yaninda cocul büyütmezdim...
Benimde kizim var asla kizimi birakip gidemezdim...

geyik falan degil hanimefendi. belki anne degilsoniz. anneyseniz bile benim yasadiklarimi yasamadiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…