• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1bucuk yasindaki yavrumu birakmak??

sen kızına bakabilecek durumda olursan zaten mahkeme sana verecek.
düzelmiyorsa boşanın ve kurtulun. ama kızınızı isteyerek bırakmayın :mad:

1,5 yaşında kızım var. öleceğimi bilsem yine de bırakmam...
ama çocuğunuz babaya düşkün baba çocuğa düşkün diye kendinize de haksızlık etmeyin bu hayat sizin hayatınız çocuğu düşündüğünüz için değil kendiniz için boşanın kendinize saygınız olsun.. eminim evladınız büyüyünce mutsuz bi yuva anne-baba ile yaşamak yerine güçlü annesiyle tek başına olmayı seçecektir. mahkeme çocuğu size verir zaten. aileniz destek mi eğer öyleyse hiç durmayın

Hayır inadına getirmez onu size , bakamasada..
Orda burda bırakıp bir şekilde büyütür.
Size karşı doldurur v.s
Bırakmayın evladınızı ama onunla sizi tehdit edemeyecek psikoloji yükleyin eşinize.

Neden tedavi olmuyor madem sizi bu kadar istiyor ?

nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun
Bakın,ne olursa olsun kızınızı bırakmayın fakat boşanma kararınızın arkasında durun.
Halam da aynı şekilde kızını bırakıp memlekete döndü.Yıllardır boşanma gerçekleşmedi ve kız ilkokula 2.sınıfa başlayana kadar babasıyla kaldı.Şimdi halamın yanında kalıyor fakat her fırsatta annesini suçlayıp duruyor.İnanın çok pişman olursunuz.
Kız babaya düşkün olabilir fakat bir evde huzursuzluk varsa yine sizlerden çok kızınız zarar görür.Bunu da unutmayın.Siz zaten defalarca şans vermişsiniz,kocanız da bunları değerlendiremediyse yapmanız gereken şey belli.
Çocuğunuzu da yanınıza alın ve evden ayrılın.

Boşanırsanız çocuk için bu durum pekte hoş olmayacak ama, mutsuz bir yuvada yetişen bir çocuk içinde pek farklı mı olur bilemem.Boşandıktan sonra herşey değişir. Çocuk vekaleti sizde kalır. Eğer aldattığını ıspatlarsanız mağduriyetten mal paylaşımında avantajlı olursunuz.

durumumuza cok üzüldüm cocugunuz babasinin gercek yuzunu gormeden buyusun imkaninizda varsa alin kizinizi yaniniza bence o sizi korkutmak icin oyle yapıyor

Asla asla asla bebeğini bırakma ne pahasına olursa olsun, dayanamazsın iş işten geçmiş olur. Lütfen yapma

nasil bir baslik yazacagimi kestiremedim. eski konularimdan bilenler sen hala bosanmadin mi diye yerebilir. evliligimde siddet hakaret ve aldatmaya kadar herseyi yasadim. bosanma karari aldim ama kocam olacak sahis cocugu vermemekle verirse de hayatimizi zindan etmekle tehtit etti durdu. sonra yaptigi seylerden pismanlik duydugunu hata oldugunu kendini duzeltecegini cocuk icin bir sans istedi. ben de pek samimi bulmasam da cicugum icin bir sans daha dedim. simdi yine sorunlar yasiyorum. bu gune kadar gidememe sebebim hep kizimdi. onu babasiz birakmayayim( cunku cok duskunler) veya onu terketsek bana veya kizima bisey yapmasin ( cunku terkedilince gozu donuyor) yine kizima zarar gelmesin diye cektim. ilginctir ki yani oyle psikolojim darmadagin ki o kizi icin kendini feda eden ben bugunlerde artik kendi kendime madem kizi istiyor ona birakip cekip gideyim mi diye dusunmeye basladim. sizce hangisini yapmaliyim. ben bide soyle dusunuyorum kiz bende kalacak diyor hep ben de dusundum ona birakayim ama zaten bakamayacagi icin bana getirir. ya getirmezse halim nice olur? bana bir fikir ozellikle anneler kendinizi yerime koyun

sorunuzu şaka kabul edıyorum..:KK57:.bır annenın bunu dusunmesı bıle çok acı....ne munasebet annesınız sız nıye bırakacakmıssınız..paşa paşa babası bırakacak kanun paşa paşa sıze verecek..boş tehdıtlere aldanmayın...boyle dusunmenız çok kotu..o yavruya yazık degılmı...okurken ıcım parcalandı anne olarak bunu aklınızdan gecırmenız bıle bır yabancı olarak yuregımı sızlattı o yavru kuçuçuk nasıl annesınden ayrı kalsın bır gun bıle ....

Bu akşam iki saat dışarı çıktım. 5 aylık kızımı anneme bıraktım. Kadın artık dayanamadı. Çok ağlıyor eve gel dedi. Kızım bensiz uyuyamıyor. Şimdi sizin yavrunuzu düşündüm. O da annesi olmadan yarım kalır. Bunu ona yapmayın.

ben bakamazsam bakan bulunur diye,evlenir kocaniz..
bebeginize de tanimadiginiz etmediginiz biri bakar..
yapmayin,sakin birakmayin yavrunuzu.

Bosanin ve cocugunuzu alıp başka şehire yerleşin bu adamı bosasanizda gene rahat bırakmaz Allah yardimcin olsun :KK42:

Oyle lafla olmaz o isler. Jizimi vermeyecegim diye tehditlerle olmaz o is. Mahkeme o yastaki cocugun velayetini anneye verir. Baba belirli gunler belli saatlerde gorebilir.

Erkekler kendi bakmiyor ki. Ya babaaneye birakiyir ya da baska kadinla evlenip o kadina baktiriyor. Kiziniza yazik. Anbe sevgisini sefkati sizden baskasi veremez. Cocugunuzu birakmayin. Zaten mahkeme de babaya vermez. Kesinlikle vermez.

ya tumden birajip gidecem demiyorum arkadaslar. kendisi burnu surtsun bana versin zaten kizim da bensiz durmaz bir gunde getirir getirmezse ben illaki alirim canimi da versem alirim. bu dunyada nefes alis sebebimdir kizim. ben onu birakmayi dusundugumde bile nasil agliyorum. hani blof olsun gibi dusunun. ama onu da sanirim yapamiyacam ben

Bebeginize lutfen sahip cik. Yasadiklariniza uzuldum ayri . En sonunda biraksam mi diye dusundugunuze daha cok uzuldum. Bunu nasil dusunebilirsiniz. Nasil bi psikolojidesiniz ben mi anlamiyorum acaba :KK43: mahkeme size verir o bebek daha size muhtac

blöfe falan gerek yok
mahkeme sıze verır 2 haftada 1 gorebılır baba sadece 1 saatlıgıne

ya tumden birajip gidecem demiyorum arkadaslar. kendisi burnu surtsun bana versin zaten kizim da bensiz durmaz bir gunde getirir getirmezse ben illaki alirim canimi da versem alirim. bu dunyada nefes alis sebebimdir kizim. ben onu birakmayi dusundugumde bile nasil agliyorum. hani blof olsun gibi dusunun. ama onu da sanirim yapamiyacam ben
Bir arkadasta demis. Zaten kendisi bakmayacak ki. Annesine kardesine baktirir olmadi evlenir ona baktirir. Ama vermem diyorsa vermez bi bakan bulur. Geri getirmez. O yuzden sakin blofdu bilmemneydi birakip gitmeyin. Allah korusun

Boşanmış bir anne olarak söylüyorum. O isler o kadar ucuz değil.
Çocuğu asla alamaz, burnunuzdan getirebilir mi? Bir süre belki.
Ama amacıniz gercekten boşanmaksa size tavsiyem öc almaya sürecine cevirmeyin. Sakin olmaya çalışın.
Evi ayirinca hemen boşanma davasi açmayın mesela bırakın ortalik biraz sogusun. Bosanacagim da demeyin hatta. Kendimi toplamaya ihtiyacım var falan deyin.

sakın bırakmayın derim,zaten kızınızın yaşı çok küçük mahkeme velayeti size verir ayrıca şiddet ve ihanetten dolayı hem tazminat hemde nafaka alırsınız,kızınıza zaten bağlanacaktır nafaka.

Back
X